- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.211
- 598
Yaaa harikasinSukurler olsun oğluma kavuştum.Rabbim nasip etti.. insAllah tüm hamilelere ve anne olmak isteyenlere nasip olsun..bebegi ters olan eltiminde o rahim kısalığı vardı . O da güzel bir haftada doğum yaptı. Çoğu gitti azı kaldı 31 hafta. Surda kaldi bir 4 hafta ..Sonrası çorap söküğü gibi gelir. Rahat ol. Ve gerçekten hastanede o kadar anlayışlı oluyorlar ki..daha çok rahatlatiyorlar. Ve ya Rabbım gerçekten öyle bir güç veriyor ki mesela şuan ağrın olsa halsizlik falan insan diyor ben nasıl doğum yapicam. Ama doğum başlayınca insana bir güç geliyor. Tuhaf bisey ya. SubhanAllah.
Epidurali de.. ben kan aldırırken hatta hastaneye gittigimde hastanedeki o kan kokusundan bayılan bir insandım.. kan almak zor olurdu.ve inan ki kan aldırmak daha acıtıyor epidurale göre. Ben bayağı bağırırım ağlarım baygınlık geçiririm demiştimDüşün artık gerisini..Bir anestezik uyusturan bisey koyuyorlar. Sivrisinek ısırığı gibi. Saniyelik . Sonra ilaci hemen veriyor ayaklarında hafif karıncalanma başlıyor. . Korkutma kendini..
Ben günde 1 tane gece yatmaya yakın aldım 3 gün kullandım elimden geldikçe dayanmaya çalıştımKızlar , bir şey danışmak istiyorum. Özellikle Covid geçirenlere. Malum hastane ortamındayım. Maskesiz bir sürü insan girip çıkıyor.
Çalışanlardan birinin bulaştırdığını düşünüyorum , çünkü soğuk algınlığı belirtilerim var.
Bu Parol’u kaç saatte bir aldınız acaba?
Son 18 saat için , 3 tane içtim ben.
Anladığım kadarıyla bu durum.kisiden kişiye göre değişiyorBen ilk gebeliğimde amaan dedim benimki yara olmaz belki gümüş kapağa hiç para vermeyim boşa, lansinoh krem aldım. doğumdan önce kullanmadım hemen doğum sonrası sürmeye başladım. ama maalesef yara oldularhemen silverette sipariş ettim ama o gelene kadar iki gün içinde iyice arttı acılar, kanayınca emzirilmiyor da gümüş kapaklar hemen etkisini gösterdi çok şükür ve o zaman demek gerçekten işe yarıyormuş dedim ve üstelik emzirme öncesi silme yıkama derdi de yok. Bu da benim tecrübemdi paylaşmak istedim. :)
İstediğmiz gibi giydiricez süslücez aman yarabbimSırf o yüzden doğum videolarını ve hikayelerini bıraktım şimdilik. İzledikçe hevesleniyor insan hemen kucağına almak istiyor bebeğini. Ay bi de ilk olunca ayrı bir heyecan. Öyle öyle bal gibi bi kızın olacak kucağında yakında en çok seni görücek sana ihtiyaç duyucak sana bağlanıcak. Ay çok güzel ya ağlıcamm
Sabahları aç bir tane lansor canım çaresiKızlar yeni güncelleme, midem ekşiyor çok fena
Bende de heyecan başladı bayag karnımı şekilden şekile sokuyor mucize bir şeyEveeet ya böyle yaptıkça alıp sarılasım geliyor. Artık hareketlendiler iyice içimde baya bildiğin bebek var diye düşündükçe heyecan basıyor. Doğsa bildiğin bebek yani. Yeni başladı bu hisler bende. Önceden tam idrak edememişim sanırım. O kadar güzel ki
Bnmde cok fazla vardı rennie şurup birde mide koruyucu kullandım cok iyi geldi sonra yediklerime biraz dikkat edeyim ilaçları kullanmayım dedim bıraktım sonra gene basladı tekrar yazdı doktor.saat 6da bırakmak lazımki yemeyi içmeyi hiç bişi olmasınKızlar yeni güncelleme, midem ekşiyor çok fena
Valla 2 haftadır gece uykusu yok tam dalıcam tuvalete kalkıyorum Sabah 4e doğru anca uyuyorumBenim esim herseye uyaniyortek uykucu olan benim insallah da beraber uyaniriz artik baska care yok beraber bakcaz
6 ay uzun gibi geliyor ama geciyor ya hayirlisiyla kucagima bir alsaydim onuda artik sorun olarak gormuyorum
Ay ama hamileliğin son zamanları cidden zor. Doğuma yakın napıcaz ya Rabbim. Uyumak bile dert olur mu ya. Bazen bi sıkıntı basıyor duygusallık gidiyor maalesefİstediğmiz gibi giydiricez süslücez aman yarabbimşimdi böyleyse bu duygular dogdugu andan itibaren düşünemiyorum duygusallıgı
Of bu tuvalete kalkma saatleri insani mahvediyorValla 2 haftadır gece uykusu yok tam dalıcam tuvalete kalkıyorum Sabah 4e doğru anca uyuyorum
Sanırım bebek bakmaya hazırlanıyorum
Oyy yerim. Bizimkisi babasının sesine tepki veriyor bazen. Bana sakin babasına diklenecek galiba. Klasik erkek çocuğu şimdiden. Doğalarında var demek kiBende de heyecan başladı bayag karnımı şekilden şekile sokuyor mucize bir şey
Elimi göbeğimin neresine koyarsam bir müddet sonra orada harekete başlıyor sanırım annelerini hissediyor
Bence de. Benim de aklıma hep bu geliyor aralıklı uyuyunca. Vücud kendini anneliğe hazırlıyorsa demekValla 2 haftadır gece uykusu yok tam dalıcam tuvalete kalkıyorum Sabah 4e doğru anca uyuyorum
Sanırım bebek bakmaya hazırlanıyorum
Uyku konusuna hiç girmeyelim yaa perişanızAy ama hamileliğin son zamanları cidden zor. Doğuma yakın napıcaz ya Rabbim. Uyumak bile dert olur mu ya. Bazen bi sıkıntı basıyor duygusallık gidiyor maalesef
Ben aynı tarif ettiğin sekildeyimUyku konusuna hiç girmeyelim yaa perişanızsbaha karşı 5 6 dan sonra rahat uyuyorum ondada geç kalkıyorum kahvaltı saati kaçıyor hertürlü sorun sendede böylemi
İnsan vicdan yapıyor sonra karnımı doyurayım diye kalkıyor yoksa hiç kalkılmaz yataktan.agrıların oluyormu cokBen aynı tarif ettiğin sekildeyim
12 den önce kahvaltı yapamıyorum
Hayranım 9 da kalkıp kahvaltı yapan düzenli insanlara düzen felan kalmadi
Gece 1-2 gibi yoğun uğraşlar dönemlerden sonra uyku saat 4-5 gibi tuvalet ihtiyacı sonra rahat uyku saat 6 tekrar ihtiyaç bu sefer uykum açılıyor. 9 gibi bi uyku basıyor yine 11 e kadar uyku. O kadar saçma kiUyku konusuna hiç girmeyelim yaa perişanızsbaha karşı 5 6 dan sonra rahat uyuyorum ondada geç kalkıyorum kahvaltı saati kaçıyor hertürlü sorun sendede böylemi
Geçmiş olsun, zorda kalırsan eğer Gaviscon Double Action icebilirsin. Etkisi yoğunlaştırılmış olduğu için daha hızlı etki ediyor.Kızlar yeni güncelleme, midem ekşiyor çok fena
Görmüşsündür belki instgramda zor durumda kalınca anneler uyusun diye babanın en kücük parmagına kücük bi hortum baglanıyor öyle besleniyor emiyor bebek cok hosuma gitti olmazsa arada böyle yapıcaz bi besleme uyusak yeterGece 1-2 gibi yoğun uğraşlar dönemlerden sonra uyku saat 4-5 gibi tuvalet ihtiyacı sonra rahat uyku saat 6 tekrar ihtiyaç bu sefer uykum açılıyor. 9 gibi bi uyku basıyor yine 11 e kadar uyku. O kadar saçma kiama şaşmaz düzen bu. Allah yardımcımız olsun valla nasıl güç toplıycaz böyle bilemiyorum hiç
İyi yöntem bak bunu not edeyim aklımaGörmüşsündür belki instgramda zor durumda kalınca anneler uyusun diye babanın en kücük parmagına kücük bi hortum baglanıyor öyle besleniyor emiyor bebek cok hosuma gitti olmazsa arada böyle yapıcaz bi besleme uyusak yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?