2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Yaaa harikasin epidurali hic kimse boyle anlatmamisti muthis
Dogumdan cok’ondan korkuyordum iyi oldu bunu duydugu aslidna
Evet varya su 34 haftaya bir girsem yataktan bir ciksam rahatliycam sanirim felaket sikici birde sicak insallah Bende mucizelerime kavusurum

Ben günde 1 tane gece yatmaya yakın aldım 3 gün kullandım elimden geldikçe dayanmaya çalıştım
Tabi ben çalışmıyorum evdeyim dinlenmek için ortam musaitdi gün boyu hep yatmistim

Anladığım kadarıyla bu durum.kisiden kişiye göre değişiyor
Gümüş kapak olarak hangisini kullandin
Birde yorumlara baktığımda herkes lansinoh kremi doğuma yakın kullanmaya başlayın diyor

İstediğmiz gibi giydiricez süslücez aman yarabbim şimdi böyleyse bu duygular dogdugu andan itibaren düşünemiyorum duygusallıgı

Bende de heyecan başladı bayag karnımı şekilden şekile sokuyor mucize bir şey
Elimi göbeğimin neresine koyarsam bir müddet sonra orada harekete başlıyor sanırım annelerini hissediyor

Kızlar yeni güncelleme, midem ekşiyor çok fena
Bnmde cok fazla vardı rennie şurup birde mide koruyucu kullandım cok iyi geldi sonra yediklerime biraz dikkat edeyim ilaçları kullanmayım dedim bıraktım sonra gene basladı tekrar yazdı doktor.saat 6da bırakmak lazımki yemeyi içmeyi hiç bişi olmasın bi bardak süt içiyorum oda cok fayda ediyor

Benim esim herseye uyaniyor tek uykucu olan benim insallah da beraber uyaniriz artik baska care yok beraber bakcaz
6 ay uzun gibi geliyor ama geciyor ya hayirlisiyla kucagima bir alsaydim onuda artik sorun olarak gormuyorum
Valla 2 haftadır gece uykusu yok tam dalıcam tuvalete kalkıyorum Sabah 4e doğru anca uyuyorum
Sanırım bebek bakmaya hazırlanıyorum

İstediğmiz gibi giydiricez süslücez aman yarabbim şimdi böyleyse bu duygular dogdugu andan itibaren düşünemiyorum duygusallıgı
Ay ama hamileliğin son zamanları cidden zor. Doğuma yakın napıcaz ya Rabbim. Uyumak bile dert olur mu ya. Bazen bi sıkıntı basıyor duygusallık gidiyor maalesef

Bende de heyecan başladı bayag karnımı şekilden şekile sokuyor mucize bir şey
Elimi göbeğimin neresine koyarsam bir müddet sonra orada harekete başlıyor sanırım annelerini hissediyor
Oyy yerim. Bizimkisi babasının sesine tepki veriyor bazen. Bana sakin babasına diklenecek galiba. Klasik erkek çocuğu şimdiden. Doğalarında var demek ki

Ay ama hamileliğin son zamanları cidden zor. Doğuma yakın napıcaz ya Rabbim. Uyumak bile dert olur mu ya. Bazen bi sıkıntı basıyor duygusallık gidiyor maalesef
Uyku konusuna hiç girmeyelim yaa perişanız sbaha karşı 5 6 dan sonra rahat uyuyorum ondada geç kalkıyorum kahvaltı saati kaçıyor hertürlü sorun sendede böylemi

Uyku konusuna hiç girmeyelim yaa perişanız sbaha karşı 5 6 dan sonra rahat uyuyorum ondada geç kalkıyorum kahvaltı saati kaçıyor hertürlü sorun sendede böylemi
Ben aynı tarif ettiğin sekildeyim
12 den önce kahvaltı yapamıyorum
Hayranım 9 da kalkıp kahvaltı yapan düzenli insanlara düzen felan kalmadi

Ben aynı tarif ettiğin sekildeyim
12 den önce kahvaltı yapamıyorum
Hayranım 9 da kalkıp kahvaltı yapan düzenli insanlara düzen felan kalmadi
İnsan vicdan yapıyor sonra karnımı doyurayım diye kalkıyor yoksa hiç kalkılmaz yataktan.agrıların oluyormu cok

Gece 1-2 gibi yoğun uğraşlar dönemlerden sonra uyku saat 4-5 gibi tuvalet ihtiyacı sonra rahat uyku saat 6 tekrar ihtiyaç bu sefer uykum açılıyor. 9 gibi bi uyku basıyor yine 11 e kadar uyku. O kadar saçma ki ama şaşmaz düzen bu. Allah yardımcımız olsun valla nasıl güç toplıycaz böyle bilemiyorum hiç

Görmüşsündür belki instgramda zor durumda kalınca anneler uyusun diye babanın en kücük parmagına kücük bi hortum baglanıyor öyle besleniyor emiyor bebek cok hosuma gitti olmazsa arada böyle yapıcaz bi besleme uyusak yeter

İyi yöntem bak bunu not edeyim aklıma Ya bi tane de videoda bebek babasının memesini emiyordu dedim eşime yorgunken sende diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…