2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Valla 2 haftadır gece uykusu yok tam dalıcam tuvalete kalkıyorum Sabah 4e doğru anca uyuyorum
Sanırım bebek bakmaya hazırlanıyorum
Aynısı bende de var sabah ezanından sonra uyuyabiliyorum resmen gün içinde çok sıkışmıyorum o kadar su içmeme rağmen böbrekler gece mi çalışıyor ne en az 5-6 kere kalkıyorum

İyi yöntem bak bunu not edeyim aklıma Ya bi tane de videoda bebek babasının memesini emiyordu dedim eşime yorgunken sende diye
Boş emerse aglar belki bebek bişey gelmiyor diye Bu sekilde mesela sonucta babaları nolcak sürekli degilde arada olabilir

Eklentiler

• IMG_20220721_151846.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 90
Kızlar nefes darlığı oluyor mu sizde de? Ya halsizim ve nefesim daralıyor napıcağımı bilemedim. Gidip bi fırt oksijen mi istesem?

Anladığım kadarıyla bu durum.kisiden kişiye göre değişiyor
Gümüş kapak olarak hangisini kullandin
Birde yorumlara baktığımda herkes lansinoh kremi doğuma yakın kullanmaya başlayın diyor

Silverette kullanmıştım. kremlerin en olumsuz yanı zaten hassas olan göğüs uçlarını silmek ya da yıkamak zorunda oluşu bence. bazıları silmeden ya da temizlemeden de kullanılabiliyor diyor ama insanın içine sinmiyor öyle de

Bende ilk bebegimde cok cektim ama bu sefer gumus kalkanda aldim lansinoh kremde aldim hastane cantama koydum bike

Herkese selam, bugün oğlumun kapı süsü yapımını tamamladım. İlk defa deneyip yaptım baya bi acemi işi oldu ama kendi el emeğimle yaptım. Büyüdüğünde ona anlatacağım anılara bir yenisi daha eklendi. Bugün 32 hafta 6 günlük, cumartesi günü kontrolüm var heyecan dorukta

Eklentiler

• 20220721_162950.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 98
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…