2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ben de aynı şekilde karnımı mıncırmsk istiyorum ama yapamıyorum tabi mucizeler gerçekten

Canım çoook güzel olmuş. Emeğine sağlık bayıldımm

Esim alsin o zaman bekleyim canim halledim aradan ciksin dedim aklima yeni geldi
Peki biberon turlerini nasil yikayabiliriz
Ben bugün emzikler, biberon, süt pompası parçaları, silikon göğüs kalkanı, silikon kaşık, burun aspiratörünün ucunu falan karbonatlı suda 5 dk kaynattım. Sonra süzdüm tekrar üzerine kaynar su döküp soğuyana kadar beklettim sonra suyu süzüp tek tek maşa ile aldım kuruttum

Gerçekten korkulacak bisey degil. Bunu yaşayan biri olarak garanti veririm. Epiduralden sonra bi rahatlama oluyor hatta Ha epiduralden sonrada hemen değil. Ama sonda takılıyor Idrar için.. çünkü tuvalete gidemiyorsun. ve hele onu hiç hissetmiyorsun. Alttan saat başı kontrol ettiklerinde bile.. Bisey daha epiduralden sonra kesinlikle ama kesinlikle su içme.. Kadın bana dudakların çok kurumuş. Dudaklarını islat işte. Bir yudum iç dedi. Benim o 1 yudumum yarım saatte abartmıyorum 2 lt su yu bitirdim. Bağımlılık gibi. Esime yalvardigimi hatırlıyorum su için. Gizli veriyordu artık. Ve o su bana aşırı ama aşırı ödem yaptı.Cok zor verdim.

Evet ya sıcaklar acaip heleki 2 gün önceki sicak. Aman Allahim. Nasıl dayanilmaz bir sıcaktı..Şuanda da sicak. Dun aşırı yağdı. Nem de mahvetti sıcakla..Bol su iç..iyi geliyor.. Zaman çabuk geçiyor merak etme. Sadece son ay geçmek bilmiyor. Bir an önce doğurmak istiyor insan. Rabbım kavuştursun sizleri mucizelerinize..

Görünce ben de bi heveslendim yapabilir miyim ki acep
Bence yapabilirsin ben ilk defa denedim youtubedan video izledim, trendyoldan da isimli kasnak sipariş ettim dün akşam başladım bugün bitti dinlene dinlene yaptım ama bir mavi yaprak daha yapacağım diğer köşeye daha iyi durur

Sıcak Suda kaynat canım 5 dkka ilk başta böyle yeterliymiş daha sonra kullandıkca emzik biberon temizleyiciyle yıkarsın
En azindan bunlari halledim bari Yarin bir gunde elbiseler
Vayy sterize olmus baya harika bu dediklerinizi yapcam kizlar

Herkesmi susuyor aceba dogumdan cikar cikmaz Ay cok kotu insan dayanamaz
odem kotu olmus ama sonunda Of dogumda cok zor bisey rabbim hepimizi kurtarsin valla

Ayy sicak bitirdi beni sanki son aylarimdayim 40 dereceden icmiyor keske burdada yagsa rahatlasak
Ozellikle geceleri uykular haram oldu gec uyuyorum sonra gec uyaniyorum ogun atlayinca bebelerden korkuyorum kilo almazlar diye hep dert
Amin insallah bizde atlatiriz bu surecleri

Yaaa bence cok guzel olmus bende bu ara yapmayi cok dusunuyorum ne kadara mal ettin en cok onu merak ettim ne kadar ip gitti kaç mm aldin banada soylermisin hazirlara baktim 300 tl fln diyolar

Bugün daha iyiyim. Gece ateşlenmedim sadece grip ve öksürük kaldı tabii halsizlikte tam anlamıyla bitmedi. Öksürürken kaburgalarım acıyor berbat bir his Senin test ne oldu
Geldi yaptım pozitif çıktı ama bugün gayet iyiyim hafif bi öksürük var geldi geçti sanki benimki hızlıca hiçbişi anlamadım

Kizlar hastane cantasi olarak nasıl bir şey düşünüyorsunuz
Canta için ne kadar büyüklük ideal olur
En Küçük valizlerden düşünüyorum hepsini tek biryerde toplamak için hemde kıyafetler kırışmaması için pusetle beraber yola koyulucaz inşallah gün geldiginde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…