2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kizlar hastane cantasi olarak nasıl bir şey düşünüyorsunuz
Canta için ne kadar büyüklük ideal olur
İkizlerde kabin boy kullanmıştım ama yanında bi iki çanta daha yapmıştım. O kadar dağınıklık olmasın diye şimdi orta bot valize hazırlık yapcam bezi, kapı süsü vs herşeyi koyarım diye .

Yaaa bence cok guzel olmus bende bu ara yapmayi cok dusunuyorum ne kadara mal ettin en cok onu merak ettim ne kadar ip gitti kaç mm aldin banada soylermisin hazirlara baktim 300 tl fln diyolar
2 farklı renk ip aldım 30 tl, isimli kasnak da 28 tl ye aldım. Ben de sırf o paraları çok gereksiz ve fazla bulduğum için kendim yapmak istedim. Hem el emeği olsun hem de uygun olsun istedim beğenmenize sevindim

Acıtmadan yapabilirz bişiler şimdi bile karnıma eğilip öpmek istiyorumkeşke şeffaf bi sekilde ne yaptıgınızo görseydik
Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın evet ya. O tekmeleri nasıl atıyor özellikle onu görmek istiyorum

2 farklı renk ip aldım 30 tl, isimli kasnak da 28 tl ye aldım. Ben de sırf o paraları çok gereksiz ve fazla bulduğum için kendim yapmak istedim. Hem el emeği olsun hem de uygun olsun istedim beğenmenize sevindim
Aaa çok iyi hepsini internet sitesinden mi aldiniz yoksa yüncüden felan mı :)) bende yapiyorumm o zamnnnn arada dağlar kadar fark varrrrr ogret kiz bana ver bütün detaylarii

Aaa çok iyi hepsini internet sitesinden mi aldiniz yoksa yüncüden felan mı :)) bende yapiyorumm o zamnnnn arada dağlar kadar fark varrrrr ogret kiz bana ver bütün detaylarii
İpleri yüncüden aldım, kasnak trendyoldan valla YouTube da bol bol makrome kapı süsü yapımı videoları izledim durdurup durdurup sonuç böyle çıktı

İpleri yüncüden aldım, kasnak trendyoldan valla YouTube da bol bol makrome kapı süsü yapımı videoları izledim durdurup durdurup sonuç böyle çıktı
Valla pek guzell demin gene bi sayfaya sordum 230 tl diyorrrr
Renk renk alip gokkusagi yapsam gene o kdr tutmicak he

Kızlar yeni güncelleme, midem ekşiyor çok fena
Buda yeni bir versiyon canım hayırlı olsun çocuk saclaniyor der eskiler
Gayet güzel olmuş canım eline emeğine sağlık güzel günlerde kullanın

Canım ali özkanı bilirsin kapalı yolda 3 renk aldım makrome ipinden tartarak veriyolar 60 tl tutmuştu ipide uygun yani 100 tlye bitane süs biter
Yaa cok sevindim internette pahali ipler baktimda sende uyguna almissin valla
Sendemi yaptin atsana

Dene tabi alırsın inşallah. Bende geldim kontrolden, önce nts sonra da ultrasonla baktı bebeğime. Hiç ultrason kullanmıcaz fln demedi. Sizin doktorları anlamadım ben hiç. Ben başında bi kere 110 € para ödedim ondan sonraki bütün ultrasonlar bedava. Daha da hiç biseye para ödemedim. Bebegimde gayet iyiymiş çok şükür Allaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…