Hayir kuzum hastanedeyken iki gun bir ilac verdiler sérum yoluyla sadece o
Sonra agri kesici folikasit magnezyum ve demir vitamini disinda bsiey vermedi
İkizlerde kabin boy kullanmıştım ama yanında bi iki çanta daha yapmıştım. O kadar dağınıklık olmasın diye şimdi orta bot valize hazırlık yapcam bezi, kapı süsü vs herşeyi koyarım diye .
Yaaa bence cok guzel olmus bende bu ara yapmayi cok dusunuyorum ne kadara mal ettin en cok onu merak ettim ne kadar ip gitti kaç mm aldin banada soylermisin hazirlara baktim 300 tl fln diyolar
2 farklı renk ip aldım 30 tl, isimli kasnak da 28 tl ye aldım. Ben de sırf o paraları çok gereksiz ve fazla bulduğum için kendim yapmak istedim. Hem el emeği olsun hem de uygun olsun istedim beğenmenize sevindim
2 farklı renk ip aldım 30 tl, isimli kasnak da 28 tl ye aldım. Ben de sırf o paraları çok gereksiz ve fazla bulduğum için kendim yapmak istedim. Hem el emeği olsun hem de uygun olsun istedim beğenmenize sevindim
Aaa çok iyi hepsini internet sitesinden mi aldiniz yoksa yüncüden felan mı :)) bende yapiyorumm o zamnnnn arada dağlar kadar fark varrrrr ogret kiz bana ver bütün detaylarii
Aaa çok iyi hepsini internet sitesinden mi aldiniz yoksa yüncüden felan mı :)) bende yapiyorumm o zamnnnn arada dağlar kadar fark varrrrr ogret kiz bana ver bütün detaylarii
Herkese selam, bugün oğlumun kapı süsü yapımını tamamladım. İlk defa deneyip yaptım baya bi acemi işi oldu ama kendi el emeğimle yaptım. Büyüdüğünde ona anlatacağım anılara bir yenisi daha eklendi. Bugün 32 hafta 6 günlük, cumartesi günü kontrolüm var heyecan dorukta
Hadi ya işimiz zor olabilir sınava girecekler Almansa. Evet korkuyoruz bizde yakalanmaktan ama mecbur doktora git gel. Inşallah alırsa. Semde alırsın insallaj. Çok iyi anladım çocuklar varken özellikle araba kullanmanın önemini. Doğumdan sonra bende deneyecem
Dene tabi alırsın inşallah. Bende geldim kontrolden, önce nts sonra da ultrasonla baktı bebeğime. Hiç ultrason kullanmıcaz fln demedi. Sizin doktorları anlamadım ben hiç. Ben başında bi kere 110 € para ödedim ondan sonraki bütün ultrasonlar bedava. Daha da hiç biseye para ödemedim. Bebegimde gayet iyiymiş çok şükür Allaha