2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Teşekkür ederim bilgi için not alıyorum bunları da iyi geldi mi size bu krem?

Ben 2 kere gebelikte covid oldum. 2 sinde de 1 tane içtim ateşim düştü bi daha içmedim. Alabilirsin dediler ama gerek görmedim meyve ve su tükettim

Insallah Allah razi olsun

Normalde kasilmalarim cok olmuyor is yapmadigim icin yurusem baslarmi hic bilmiyorum aslidna denemekte isterim ama korkuyorum
canım maşallah ne güzel olmuyormuş.
bence hiç riske atma, bi kaç haftacık daha sabret. sonra yavaş yavaş ayaklanırsın.

Çok sevindim herşeyin iyi olmasına. Bilmiyorum burası neden böyle anlamadim ben. Halbuki bana sorsa ücretle ultrason diye tamam dicem ama onu da demedi. Bi dahaki gittiğimde ben sorcam. Buarada sana alttan baktı mi peki

Ben 2 kere gebelikte covid oldum. 2 sinde de 1 tane içtim ateşim düştü bi daha içmedim. Alabilirsin dediler ama gerek görmedim meyve ve su tükettim
Kızlaar selam bugün bir arkadaşımla buluştuk tam otururken ben kötü oldum dedi kalktı test vermeye gitti o ana kadar bişi hissetmiyordu ve testi şimdi pozitif çıkmış sarılıp öpüşmedik ama yine de çok korkuyorum şuan covidin erken doğuma sebep olduğunu okumuştum bulaş aşamasındaysa şuan ne yapmam lazım çok gerginim

Merhaba iyi akşamlar, bi anda belin sol tarafına kalçamın üstünden giren ağrı normal midir? Sadece ayakta yürürken var yatarken Ya da otururken geçiyor. 1 saat kadar önce oldu

Yapacak bir şey yok malesef. Bende şu an covid geçiriyorum sadece beslenmene dikkat etmelisin.

Paranoya_6616 doktorunla hastane hakkında konuştunuz mu ne zaman başvuru yapacaksın doğum için hastaneye.
Alttan bakmadı, karnımdan baktı sadece 2 hafta önce ağrım var dediğim için açılma olup olmadığını kontrol etmek için alttan bakmisti ama bu sefer bakmadı. Doktorumla hastane hakkında konuşmadım, zaten hastanedeki doktor ile konuşuyorum bilmiyorum ben başvuru yapacak miyim yapmayacak miyim? Hiç öyle birsey demediler. Bugün sordum normal doğum mu olacak diye evet sende bir risk yok normal doğum olacak dedi, eğer sancıların her 5 dakika da bir gelmeye başlarsa stres etmeden buraya geleceksiniz dedi. Yani başvuru yapın fln diye birsey demedi. Ben bilmiyorum. Ama gorumceme yarın sorayım oda aynı hastanede doğum yapmıştı o başvuru fln yapmış mi öğrenir söylerim sana da.

Reactions: Zzy
kızımın bebek arabasıyla pusetide alındı arabamızın hatcbak olduğu için az yer kaplasın diye kabin tipi aldım ve hafif olması hoşuma gitti e bebekten aldım. pusetide civilden ikisinide netten aldım inşallah gelincede memnun kalırız

Eklentiler

• Screenshot_20220722-000902.webp
    24 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_20220721-235959.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 66
6 aylık 8 zıbın
3 aylık 6 zıbın
9 aylık 7 zıbın
9 aylık 8 takım
3 aylık 6 takım
6 aylık 7 takım
9 ay 2 tek alt
6 ay 2 tek alt
3 ay 2 tek alt
2 penye yelek, örgü yelekler
bebek havlusu
12 tane ağız mendili
battaniyeler(5 6 tane)
2 müslin örtü
şampuan, bebe yağı
pişik kremi
tırnak makası seti
emzik
ateş ölçer
beşik
2 nevresim takımı
bez,ıslak mendil
beşik
bebek arabası,puset
puset örtüsü
kendim içinde 2 gecelik sabahlık ve bir takımda pijama aldım,depend lohuse kilodu alıcam
aldıklarım bunlar eksik varmı bilgili ve tecrübeli anneler
ken

Ne icin bunlar hastane icinmi

Kızlar öksürürken sağ-sol kaburgalarım berbat batıyor sanki kırık çatlak gibi. Öksürükte kriz gibi gelince gitmiyor siz nasıl çare buldunuz bu duruma acaba ciğerlerime mi indi ki virüs kaburgalarıma baskı yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…