Teşekkür ederim bilgi için not alıyorum bunları daŞuan uyarım olmasın kasılmaları tetiklemesin diye doğum öncesi krem sürülmesi tavsiye edilmiyor. Doğum sonrası bence ihtiyaç olursa kullanırsanın en güzeli emzirdikden sonra anne sütüyle nemlendirmek. Ayva çekirdeğide olabilir suda bekletince jel kıvamında oluyor. Bende çok fena göğüs ucu çatlağı olmuştu resmen kanıyordu. Hastane sür sağma pompası kullanmıştık süt gelsin diye malesef yara yapmıştı. Hemşire madecasol du galiba ismi antibiyotikli krem önermişti . Tek sıkıntısı her emzirme öncesi temizlenmesi gerekiyordu. Sürekli temizlemekle uğraşmam dersen garmastan vardı temizlemeye gerek kalmadan diye hatırlıyorum ama şimdi baktım bu kremide temizlemek lazımmmış emzirme öncesi
Ben 2 kere gebelikte covid oldum. 2 sinde de 1 tane içtim ateşim düştü bi daha içmedim. Alabilirsin dediler ama gerek görmedim meyve ve su tükettimKızlar , bir şey danışmak istiyorum. Özellikle Covid geçirenlere. Malum hastane ortamındayım. Maskesiz bir sürü insan girip çıkıyor.
Çalışanlardan birinin bulaştırdığını düşünüyorum , çünkü soğuk algınlığı belirtilerim var.
Bu Parol’u kaç saatte bir aldınız acaba?
Son 18 saat için , 3 tane içtim ben.
canım maşallah ne güzel olmuyormuş.Insallah Allah razi olsun
Normalde kasilmalarim cok olmuyor is yapmadigim icin yurusem baslarmi hic bilmiyorum aslidna denemekte isterim ama korkuyorum
Anahtarliklar tek tek .d zor olandan baslamissinYapmadım canm yapmak istedim kafam kaldırmadı bıraktım anahtarlık yapıcaktım
Aynen onuda kalin ipe sariyolar bukuyolar .d hoppidi gokkusagiAynen öyle valla ben gökkuşağı yapmaya üşendimyoksa o da yapılır yani mantığı çok basit
Insallah da olmaz dahacanım maşallah ne güzel olmuyormuş.
bence hiç riske atma, bi kaç haftacık daha sabret. sonra yavaş yavaş ayaklanırsın.
Çok sevindim herşeyin iyi olmasına. Bilmiyorum burası neden böyle anlamadim ben. Halbuki bana sorsa ücretle ultrason diye tamam dicem ama onu da demedi. Bi dahaki gittiğimde ben sorcam. Buarada sana alttan baktı mi pekiDene tabi alırsın inşallah. Bende geldim kontrolden, önce nts sonra da ultrasonla baktı bebeğime. Hiç ultrason kullanmıcaz fln demedi. Sizin doktorları anlamadım ben hiç. Ben başında bi kere 110 € para ödedim ondan sonraki bütün ultrasonlar bedava. Daha da hiç biseye para ödemedim. Bebegimde gayet iyiymiş çok şükür Allaha
Kızlaar selam bugün bir arkadaşımla buluştuk tam otururken ben kötü oldum dedi kalktı test vermeye gitti o ana kadar bişi hissetmiyordu ve testi şimdi pozitif çıkmış sarılıp öpüşmedik ama yine de çok korkuyorum şuan covidin erken doğuma sebep olduğunu okumuştumBen 2 kere gebelikte covid oldum. 2 sinde de 1 tane içtim ateşim düştü bi daha içmedim. Alabilirsin dediler ama gerek görmedim meyve ve su tükettim
Tek sıkıntı yaptıktan sonra tarama kısmında ev berbat oluyor her yer ip içinde kalıyorAynen onuda kalin ipe sariyolar bukuyolar .d hoppidi gokkusagi
Bitane yaptım dedim boşver ayaklarını uzat oturAnahtarliklar tek tek .d zor olandan baslamissin
Yapacak bir şey yok malesef. Bende şu an covid geçiriyorum sadece beslenmene dikkat etmelisin.Kızlaar selam bugün bir arkadaşımla buluştuk tam otururken ben kötü oldum dedi kalktı test vermeye gitti o ana kadar bişi hissetmiyordu ve testi şimdi pozitif çıkmış sarılıp öpüşmedik ama yine de çok korkuyorum şuan covidin erken doğuma sebep olduğunu okumuştumbulaş aşamasındaysa şuan ne yapmam lazım çok gerginim
Alttan bakmadı, karnımdan baktı sadece 2 hafta önce ağrım var dediğim için açılma olup olmadığını kontrol etmek için alttan bakmisti ama bu sefer bakmadı. Doktorumla hastane hakkında konuşmadım, zaten hastanedeki doktor ile konuşuyorum bilmiyorum ben başvuru yapacak miyim yapmayacak miyim? Hiç öyle birsey demediler. Bugün sordum normal doğum mu olacak diye evet sende bir risk yok normal doğum olacak dedi, eğer sancıların her 5 dakika da bir gelmeye başlarsa stres etmeden buraya geleceksiniz dedi. Yani başvuru yapın fln diye birsey demedi. Ben bilmiyorum. Ama gorumceme yarın sorayım oda aynı hastanede doğum yapmıştı o başvuru fln yapmış mi öğrenir söylerim sana da.Paranoya_6616 doktorunla hastane hakkında konuştunuz mu ne zaman başvuru yapacaksın doğum için hastaneye.
Ne icin bunlar hastane icinmi6 aylık 8 zıbın
3 aylık 6 zıbın
9 aylık 7 zıbın
9 aylık 8 takım
3 aylık 6 takım
6 aylık 7 takım
9 ay 2 tek alt
6 ay 2 tek alt
3 ay 2 tek alt
2 penye yelek, örgü yelekler
bebek havlusu
12 tane ağız mendili
battaniyeler(5 6 tane)
2 müslin örtü
şampuan, bebe yağı
pişik kremi
tırnak makası seti
emzik
ateş ölçer
beşik
2 nevresim takımı
bez,ıslak mendil
beşik
bebek arabası,puset
puset örtüsü
kendim içinde 2 gecelik sabahlık ve bir takımda pijama aldım,depend lohuse kilodu alıcam
aldıklarım bunlar eksik varmı bilgili ve tecrübeli anneler
ken
yok genel alışveriş bebek ihtiyaçlarıNe icin bunlar hastane icinmi
Bence yeterli zaten buyudukce almaya devam ediyoruz eksik gormuyorumyok genel alışveriş bebek ihtiyaçları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?