2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Cok gecmis olsun bende oksurmekten degil ama gulunce oluyor bu durum
Doktora sordun mu Peki pekmez felan icsen iyi gelirmi aceba oksurugune en azindan

Cok gecmis olsun bende oksurmekten degil ama gulunce oluyor bu durum
Doktora sordun mu Peki pekmez felan icsen iyi gelirmi aceba oksurugune en azindan
Yok covid geçiriyorum şu an o yüzden hiçbir şey kesmiyor malesef öksürüğü. Bu durum öncesinde yoktu bende öksürükle birlikte ortaya çıktı. Çok teşekkür ederim

Normalde su yasak. Icmemelisin.Kadin sadece 1 yudum al dedi. Anneme söyleyince o bile dedi neden su içtin diye. Ama su içmezsen aklına gelmez. Benim bir yudum perisan etti beni haha.. Çölde kalmış gibiydim. Çok kötü.Benim epidurali taktıktan sonra bir yudum su içtikten sonra oldu bu susuzluk.. Bazilarinda doğum sonrası oluyormus. AMIN insAllah.

Nefes darligi da çekiyor musun? Bebeklerin kilo alir Allahin izniyle. Muz ye mesela sabahları. Akşam uyumadan önce bir bardak süt içip sola yat. Kilo alırlar. Annelik hamileyken basliyor işte.. Endiseler bitmiyor. Önce acaba iyi gidiyormu hamilelik sonra riskli haftalar gecince hareketlerini hissedince bu defada hareketleri takip ediyoruz. Hareket etti mi diye. Oglum doğduğunda nefesini kontrol ediyordum. Nefes aliyor mu diye.

Yok covid geçiriyorum şu an o yüzden hiçbir şey kesmiyor malesef öksürüğü. Bu durum öncesinde yoktu bende öksürükle birlikte ortaya çıktı. Çok teşekkür ederim
Göğsünü yani ciğerlerine sıcak uygulasan bi nebze iyi gelir belki bende covidken bu şekil oluyordum çok zorlamıştım Allah şifa versin. Kendini kötü hissedersen hastaneye git bence hava falan verirler. Olmadi yarin nebülizatör alsan. Adını yanlış yazmış olabilirim. Hava makinesi. Evde kendinde uygularsın rahatlatır seni. Hem ilerde çocuk için dee gerekli oluyo öksürüğü falan olursa rahatlıyo kullanınca

Su hic icmeyim en temizi ama insan dogumdan cikinca cok susuyor yemek istiyor sanirim bir kac yerde daha duymustum bunu odem atmakta cok zor Bazilarinda icip kusuyor

Nefes darligi yok cok sukur muz ve Süt devam ediyorum amacim 2 kg olsunlar erken dogarlarsa felan diye
Ama varya tam beni anlatiyorsun 22.haftaya kadar hareketlerini duymadim surekli acillik oldum herseyde
Simdi hareketlerini hissediyorum ama gene bitmiyor acille isim her turlu stres donemi
Sorun su ikizler de sola saga yatamiyorum hemen toplaniyorlar karnim sertlesiyor oturmaak bile sertlesmeye neden oluyor tum gun uzanmakta acayip can alici
Boyle surekli toplaninca da korkuyor insan

Çok üzüldüm hamilelikde var. Ben hamile değildim o zaman ama bir ay beni mahvetmişti bu öķsüruk. Dikkat et kendine. Bi zararı yoksa altın süt deniliyor ınterbtteb bakabilirsin. Zencefil zerdeçal bal süt. Bu şekilde karışım kullansan iyi gelenkir. Kardeşim bu şekilde kesmisti6 öksürüğü.

Bebisler doğunca oturmaya vaktin olmicak şimdi doya doya otur çay çekirdek keyfi yap

Hastane çıkışı. 0 3 ay takım falan aldin mi. 3 aylık olanlar kaç santim yazıyor büyük gelir mi. Bide tarak al yumuşacık oluyor bebej tarağı babasıyla durmadan tarardik bi avuç saçı çok severdik saçlarını taramayı

aa evet emzirme südyenide alıcam aynen gerisde büyüdükçe
Emzirme südyeni emzirme atleti diğerlerinde aldim ama nedense hiç kullanmadım hep yukarı kaldirdim kıyafetimi o şekil.emzirdim. emzirme örtüsü de alabilirsin. Herkesin yanında emzirmek istemezsin belki ayrı odada bulamazsin kadınların içinde emzirmek istemeyedebilirsin veya araba da hemen takip rahatca emzirirsin

Bebisler doğunca oturmaya vaktin olmicak şimdi doya doya otur çay çekirdek keyfi yap
Hahahha keyif ve ben sorma hic yok cay icemiyorum demir eksikligimi tetikliyor
Oturamiyorum da varya bebekler toplaniyor sert oluyor karnim panda gibiyim suan
Ben hastane cikislafini 1-2 ay aldim benimkiler en fazla zaten 2 veya 2.5 dogar diye
Peki taragifa hastane cantasina ekliyormusun

Çorap aldin mi. Emzik biberon falan. Bende kaynana gibi maşallah dönüp dolaşıp listeye bakıyorum diğer ikisinde emzik kullanmadım ama ne bilim.bunda çok heveslendim baktım.etrafimdakler baya rahat ediyo bebek isterse vercem emzik. Aldıklarının şapkası var mı yoksa şapkada alabilirsin. Kafası üşümesin diye ben şapka çok kuklandim. Bide önlük. Benim ikinci çok kusuyordu önlük baya bi kullandım hemde

1 tane yeni doğan var 6 da 0-3 ay var 0-3 ay 56 cm yazıyo kayınvalidemde annemde yeni doğanı çok az giyer alma dedi hep çokmu büyük olurki bilemedim
aynen tarak almayıda unuttum alayım

Merhaba iyi akşamlar, bi anda belin sol tarafına kalçamın üstünden giren ağrı normal midir? Sadece ayakta yürürken var yatarken Ya da otururken geçiyor. 1 saat kadar önce oldu

Aynı ağrı 5 gündür bende de var.tam tarif ettiğiniz şekilde sol taraf kalçamın üstü belimin altı.ozellikle yürüyünce falan artıyor.32 haftalık hamileyim.siz kaç haftalik.doktor randevum da bir hafta sonra.siz bişey öğrenirseniz bu ağrı sebebi ile ilgili buraya da yazarmisiniz.ben de çok merak ediyorum.

haha kaynana gibi10 çift çorabı var emziğide var deneme amaçlı kullancam başka almıcam şimdilik tutarsa bunu tutar0-3 ayların nerdeyse hepsinde şapka var önlükte 2 si hariç var 3 tanede ayrıca önlük aldım

Reactions: Zzy
1 tane yeni doğan var 6 da 0-3 ay var 0-3 ay 56 cm yazıyo kayınvalidemde annemde yeni doğanı çok az giyer alma dedi hep çokmu büyük olurki bilemedim
aynen tarak almayıda unuttum alayım
Yok olur zaten dedikleri gibi hemen büyüyo bebiş. Her şekilde ilk başta büyük geliyo hastane çıkışı bile. Uzun süre giydirirsin

Uyuyamıyoruuumnn tekmelerden hıçkırıklardan benim bebe sabahtan beri aikido yapıyo içimde geceleride çok hıçkırıyo gece 5 te uyudum dün o kadar hareket ediyo ki sizler ne durumdasınız doğunca da böyle olursa uykular haram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…