- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.211
- 598
Cok gecmis olsun bende oksurmekten degil ama gulunce oluyor bu durumKızlar öksürürken sağ-sol kaburgalarım berbat batıyor sanki kırık çatlak gibi. Öksürükte kriz gibi gelince gitmiyor siz nasıl çare buldunuz bu duruma acaba ciğerlerime mi indi ki virüs kaburgalarıma baskı yapıyor
Yok covid geçiriyorum şu an o yüzden hiçbir şey kesmiyor malesef öksürüğü. Bu durum öncesinde yoktu bende öksürükle birlikte ortaya çıktı. Çok teşekkür ederimCok gecmis olsun bende oksurmekten degil ama gulunce oluyor bu durum
Doktora sordun mu Pekipekmez felan icsen iyi gelirmi aceba oksurugune en azindan
Oyy rabbim sifani versin insallah tez zaman daYok covid geçiriyorum şu an o yüzden hiçbir şey kesmiyor malesef öksürüğü. Bu durum öncesinde yoktu bende öksürükle birlikte ortaya çıktı. Çok teşekkür ederim
Amin canım inşallahOyy rabbim sifani versin insallah tez zaman da
Normalde su yasak. Icmemelisin.Kadin sadece 1 yudum al dedi. Anneme söyleyince o bile dedi neden su içtin diye. Ama su içmezsen aklına gelmez. Benim bir yudum perisan etti beni haha.. Çölde kalmış gibiydim. Çok kötü.Benim epidurali taktıktan sonra bir yudum su içtikten sonra oldu bu susuzluk.. Bazilarinda doğum sonrası oluyormus. AMIN insAllah.Herkesmi susuyor aceba dogumdan cikar cikmazAy cok kotu insan dayanamaz
odem kotu olmus ama sonunda Of dogumda cok zor bisey rabbim hepimizi kurtarsin valla
Ayy sicak bitirdi beni sanki son aylarimdayim 40 dereceden icmiyor keske burdada yagsa rahatlasak
Ozellikle geceleri uykular haram oldu gec uyuyorum sonra gec uyaniyorum ogun atlayinca bebelerden korkuyorum kilo almazlar diye hep dert
Amin insallah bizde atlatiriz bu surecleri
Göğsünü yani ciğerlerine sıcak uygulasan bi nebze iyi gelir belki bende covidken bu şekil oluyordum çok zorlamıştım Allah şifa versin. Kendini kötü hissedersen hastaneye git bence hava falan verirler. Olmadi yarin nebülizatör alsan. Adını yanlış yazmış olabilirim. Hava makinesi. Evde kendinde uygularsın rahatlatır seni. Hem ilerde çocuk için dee gerekli oluyo öksürüğü falan olursa rahatlıyo kullanıncaYok covid geçiriyorum şu an o yüzden hiçbir şey kesmiyor malesef öksürüğü. Bu durum öncesinde yoktu bende öksürükle birlikte ortaya çıktı. Çok teşekkür ederim
Su hic icmeyim en temizi ama insan dogumdan cikinca cok susuyor yemek istiyor sanirim bir kac yerde daha duymustum bunu odem atmakta cok zor Bazilarinda icip kusuyorNormalde su yasak. Icmemelisin.Kadin sadece 1 yudum al dedi. Anneme söyleyince o bile dedi neden su içtin diye. Ama su içmezsen aklına gelmez. Benim bir yudum perisan etti beni haha.. Çölde kalmış gibiydim. Çok kötü.Benim epidurali taktıktan sonra bir yudum su içtikten sonra oldu bu susuzluk.. Bazilarinda doğum sonrası oluyormus. AMIN insAllah.
Nefes darligi da çekiyor musun? Bebeklerin kilo alir Allahin izniyle. Muz ye mesela sabahları. Akşam uyumadan önce bir bardak süt içip sola yat. Kilo alırlar. Annelik hamileyken basliyor işte.. Endiseler bitmiyor. Önce acaba iyi gidiyormu hamilelik sonra riskli haftalar gecince hareketlerini hissedince bu defada hareketleri takip ediyoruz. Hareket etti mi diye. Oglum doğduğunda nefesini kontrol ediyordum. Nefes aliyor mu diye.
Çok üzüldüm hamilelikde var. Ben hamile değildim o zaman ama bir ay beni mahvetmişti bu öķsüruk. Dikkat et kendine. Bi zararı yoksa altın süt deniliyor ınterbtteb bakabilirsin. Zencefil zerdeçal bal süt. Bu şekilde karışım kullansan iyi gelenkir. Kardeşim bu şekilde kesmisti6 öksürüğü.Kızlar öksürürken sağ-sol kaburgalarım berbat batıyor sanki kırık çatlak gibi. Öksürükte kriz gibi gelince gitmiyor siz nasıl çare buldunuz bu duruma acaba ciğerlerime mi indi ki virüs kaburgalarıma baskı yapıyor
Bebisler doğunca oturmaya vaktin olmicak şimdi doya doya otur çay çekirdek keyfi yapSu hic icmeyim en temizi ama insan dogumdan cikinca cok susuyor yemek istiyor sanirim bir kac yerde daha duymustum bunu odem atmakta cok zor Bazilarinda icip kusuyor
Nefes darligi yok cok sukur muz ve Süt devam ediyorum amacim 2 kg olsunlar erken dogarlarsa felan diye
Ama varya tam beni anlatiyorsun 22.haftaya kadar hareketlerini duymadim surekli acillik oldum herseyde
Simdi hareketlerini hissediyorum ama gene bitmiyor acille isimher turlu stres donemi
Sorun su ikizler de sola saga yatamiyorumhemen toplaniyorlar karnim sertlesiyor oturmaak bile sertlesmeye neden oluyor tum gun uzanmakta acayip can alici
Boyle surekli toplaninca da korkuyor insan
aa evet emzirme südyenide alıcamBence yeterli zaten buyudukce almaya devam ediyoruz eksik gormuyorum
Sadece kendin icin emzirme sutyeni belki birde gogus sordu ise yarayabilir
Hastane çıkışı. 0 3 ay takım falan aldin mi. 3 aylık olanlar kaç santim yazıyor büyük gelir mi. Bide tarak al yumuşacık oluyor bebej tarağı babasıyla durmadan tarardik bi avuç saçı çok severdik saçlarını taramayı6 aylık 8 zıbın
3 aylık 6 zıbın
9 aylık 7 zıbın
9 aylık 8 takım
3 aylık 6 takım
6 aylık 7 takım
9 ay 2 tek alt
6 ay 2 tek alt
3 ay 2 tek alt
2 penye yelek, örgü yelekler
bebek havlusu
12 tane ağız mendili
battaniyeler(5 6 tane)
2 müslin örtü
şampuan, bebe yağı
pişik kremi
tırnak makası seti
emzik
ateş ölçer
beşik
2 nevresim takımı
bez,ıslak mendil
beşik
bebek arabası,puset
puset örtüsü
kendim içinde 2 gecelik sabahlık ve bir takımda pijama aldım,depend lohuse kilodu alıcam
aldıklarım bunlar eksik varmı bilgili ve tecrübeli anneler
ken
Emzirme südyeni emzirme atleti diğerlerinde aldim ama nedense hiç kullanmadımaa evet emzirme südyenide alıcamaynen gerisde büyüdükçe
Hahahha keyif ve ben sorma hic yokBebisler doğunca oturmaya vaktin olmicak şimdi doya doya otur çay çekirdek keyfi yap
Ben hastane cikislafini 1-2 ay aldim benimkiler en fazla zaten 2 veya 2.5 dogar diyeHastane çıkışı. 0 3 ay takım falan aldin mi. 3 aylık olanlar kaç santim yazıyor büyük gelir mi. Bide tarak al yumuşacık oluyor bebej tarağı babasıyla durmadan tarardik bi avuç saçı çok severdik saçlarını taramayı
Çorap aldin mi. Emzik biberon falan. Bende kaynana gibi maşallah dönüp dolaşıp listeye bakıyorum6 aylık 8 zıbın
3 aylık 6 zıbın
9 aylık 7 zıbın
9 aylık 8 takım
3 aylık 6 takım
6 aylık 7 takım
9 ay 2 tek alt
6 ay 2 tek alt
3 ay 2 tek alt
2 penye yelek, örgü yelekler
bebek havlusu
12 tane ağız mendili
battaniyeler(5 6 tane)
2 müslin örtü
şampuan, bebe yağı
pişik kremi
tırnak makası seti
emzik
ateş ölçer
beşik
2 nevresim takımı
bez,ıslak mendil
beşik
bebek arabası,puset
puset örtüsü
kendim içinde 2 gecelik sabahlık ve bir takımda pijama aldım,depend lohuse kilodu alıcam
aldıklarım bunlar eksik varmı bilgili ve tecrübeli anneler
ken
1 tane yeni doğan var 6 da 0-3 ay var 0-3 ay 56 cm yazıyo kayınvalidemde annemde yeni doğanı çok az giyer alma dedi hep çokmu büyük olurki bilemedimHastane çıkışı. 0 3 ay takım falan aldin mi. 3 aylık olanlar kaç santim yazıyor büyük gelir mi. Bide tarak al yumuşacık oluyor bebej tarağı babasıyla durmadan tarardik bi avuç saçı çok severdik saçlarını taramayı
Merhaba iyi akşamlar, bi anda belin sol tarafına kalçamın üstünden giren ağrı normal midir? Sadece ayakta yürürken var yatarken Ya da otururken geçiyor. 1 saat kadar önce oldu
haha kaynana gibiÇorap aldin mi. Emzik biberon falan. Bende kaynana gibi maşallah dönüp dolaşıp listeye bakıyorumdiğer ikisinde emzik kullanmadım ama ne bilim.bunda çok heveslendim baktım.etrafimdakler baya rahat ediyo bebek isterse vercem emzik. Aldıklarının şapkası var mı yoksa şapkada alabilirsin. Kafası üşümesin diye ben şapka çok kuklandim. Bide önlük. Benim ikinci çok kusuyordu önlük baya bi kullandım hemde
Yok olur zaten dedikleri gibi hemen büyüyo bebiş. Her şekilde ilk başta büyük geliyo hastane çıkışı bile. Uzun süre giydirirsin1 tane yeni doğan var 6 da 0-3 ay var 0-3 ay 56 cm yazıyo kayınvalidemde annemde yeni doğanı çok az giyer alma dedi hep çokmu büyük olurki bilemedim
aynen tarak almayıda unuttum alayım
inşallahYok olur zaten dedikleri gibi hemen büyüyo bebiş. Her şekilde ilk başta büyük geliyo hastane çıkışı bile. Uzun süre giydirirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?