2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
inşallahkıyafet konusunda abarttımmı hediyede gelirse çokmu olur
Yok iyi bence. Bide hiç belli olmuyo bebeklerin işi benim ilkinde cok ihtiyaç olmamıştı ama ikincide günde 10 defa değiştiriyordum. Eksik çıkarsa alırsın. Fazla da olsun. Zaten bebek kıyafetlerini ayrı yikiyosun birikir falan

aynen 2 3 tane şeyi makineye atccağıma biriktikçe yıkarım diye dişündüm bide bebekle kışın evden çıkmam zor olur kenarda dursunlar

Reactions: Zzy
aynen 2 3 tane şeyi makineye atccağıma biriktikçe yıkarım diye dişündüm bide bebekle kışın evden çıkmam zor olur kenarda dursunlar
Canım benim de aklıma göğüs ucu kremiyle süt sağma pompası geldi birde listede var mıydı kaçırdım mi bilmiyorum ama banyo gereçleri

Canım benim de aklıma göğüs ucu kremiyle süt sağma pompası geldi birde listede var mıydı kaçırdım mi bilmiyorum ama banyo gereçleri
kyazmayı unutmuşum küveti kovası maşrapası var.göğüs pompasını görümcemde varmış elektrikli ondan alıp kullancam.göğüs ucu kreminde neyi aldam kararsız kaldım ya da giç almayıp dorun yaşarsam alıyımmı diye düşündüm

Kuzum kesin yaşıyorsun ya bende almamıştım ilkinde hastanenin yazdığı krem hiç bir işe yaramadı maalesef sonra lansinoh çok iyi geldi ama iş işten geçmişti kanıyordu ve ağlayarak emziriyordum bı haftaya kalmadan toparladi

o zaman lansinoh alayım kenarda dursun

Benim sonuç pozitif malesef Kan sulandırıcı iğne oksapar başlatacakmış doktorum. İlk 3 ay karından progestan yapıyordum ama artık bebeğe falan gelmez değil mi ufacık iğne sonuçta
Merhaba canım benimde sonucum pozitif çıktı malesef. Ne yapacağımı bilmiyorum doktorumun numarası yok hastaneye gitsem sıkıntı olur mu ki? Test yapan doktor pozitif çıkarsa oksapar yazılacak dedi kanama falan yapmıyor dimi oksapar

Bende 31 haftalık oldum dün ve akşam bi anda girince korktum açıkçası. Tabiki yazarım. Dinlenince geçiyor mu sizinde

Malesef berbat durumdayım bende. Doktorumla görüştüm yine başka bir ilaç yazdı bakalım öksürük için bu sefer. Nefes darlığı olursa anında geliyorsunuz hastaneye dedi. Hayırlısıyla atlatsam bir an önce.
Çok geçmiş olsun. Acil bana sadece parol verdi sonucum çıkmamıştı tabii o zaman. Ama pozitif çıkarsanız ilaçları kendi doktorunuzla konuşun dedi. Durumunuzu en iyi doktorunuz bilir bence mutlaka bir şekilde görüşün.

Kızlar covid aşısı ile ilgili olarak;

Kendi doktoruma sorduğumda bir sakıncası yok olabilirsin demişti ama benim içim rahat etmiyor nedense yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik biraz daha dayanayım diyorum.

Bugün sağlıkoi ocağına gitmiştim, kendi doktorum dışında orda beğenip sevdiğim bir doktor var onunla konuştum aşı pıhtılaşma sorunu yaratabiliyor sen oksapar kullanıyorsun ama istersen bekle doğumdan bir kaç ay sonra olursun dedi. Ben aşı olmamaya karar verdim şimdilik.

Bir yanım hala ol diyor ama düşük geçmişim olduğu İçin biraz daha bekleyeceğim kendi imkanlarımla korunacağım.

Evet öyle tabi, dün evde temizlik vardı, 1 yaprak daha yaptım sabah ama parka gidip yaptım evin yakınındaki. eve kıyamadım daha dün abla sağolsun evi dip köşe temizledi
O kadarcikta nazar boncugu

Eklentiler

• IMG-20220722-WA0006.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 63
Eğer içiniz rahat etmiyorsa bence olmayın. Allah korusun son düzlüğe geldik artık bir sıkıntı yaşamayalım. Ben de suan artan vakalardan çok korkuyorum ama extra tedbir ile süreci tamamlamak istiyorum. Benim 2 aşım var hatta 3.yü olmamıştım erteledim sonra hamile olduğumu öğrendim. 10.haftamda covid pozitif oldum, orta şiddette geçti çok şükür şimdi de korkuyorum çok ama aşı olmayı hala düşünmüyorum ne olur ne olmaz

Paranoya_6616 doktorunla hastane hakkında konuştunuz mu ne zaman başvuru yapacaksın doğum için hastaneye.
Bu arada muttergeld (annelik parası) konusunda araştırma yaptın mı? Ben şuan da işsiz olduğum için ki eşim çalışıyo annelik parası alıcam 1 yıl, soruşturdum. Çocuk doğduktan sonra doğum belgesi ile birlikte çocuğu kaybettirmeye gittiğinde bize belgeler verecekler. Ve o belgelerle hem çocuk parası hemde annelik parası alabilicez. Annelik parası 1 yıl boyunca her ay minimum 300 € verecekler bize. Birde çocuk parası bağlanacak. Kesinlikle bu annelik parasını al. Hee eğer devletten geciniyorsan o zaman devlet sana bebeğin kıyafeti için beşiği, arabası her ne ihtiyacı varsa onlar için de para yardımı yapıyo, bilmiyorum eşin calisiyo mu? Çalışıyorsa sadece çocuk ve annelik parası alabilirsin. Kesinlikle Almanyanin sosyal yardımlarından yararlanmaya çalış.

Evet öyle tabi, dün evde temizlik vardı, 1 yaprak daha yaptım sabah ama parka gidip yaptım evin yakınındaki. eve kıyamadım daha dün abla sağolsun evi dip köşe temizledi

Kapı süsü ne güzel olmuş. Ben daha o konuları işlemedim hala kıyafet eksikliğini, göğüs pedini alt açma bezini tamamlama kısmındadır. Vakit de daralıyor stres olmaya başladım

Benim de 3 aşım var, Son adet tarihimden 3 gün önde olmuşum hatta. Ama yeterli veri olmadığı İçin aşı hakkında doktorun olabilirsin lafı bile tatmin etmiyor.

Ya maalesef biz ondan yararlanamiyoruz sanırım. Gerçi sanırım değil bize o parayı vermiyorlar. Çünkü eşimin maaşını türkiye devleti ödüyor. Ve bildiğim araştırdığım kadarıyla da alman devleti vermiyor bizlere bu yardimi . 5 senelik din gorevlisi olarak geldi eşim

Burun temizlemek icin fizyolojik sular var ondan alicakmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…