Yok iyi bence. Bide hiç belli olmuyo bebeklerin işi benim ilkinde cok ihtiyaç olmamıştı ama ikincide günde 10 defa değiştiriyordum. Eksik çıkarsa alırsın. Fazla da olsun. Zaten bebek kıyafetlerini ayrı yikiyosun birikir falaninşallahkıyafet konusunda abarttımmı hediyede gelirse çokmu olur
aynen 2 3 tane şeyi makineye atccağıma biriktikçe yıkarım diye dişündüm bide bebekle kışın evden çıkmam zor olur kenarda dursunlarYok iyi bence. Bide hiç belli olmuyo bebeklerin işi benim ilkinde cok ihtiyaç olmamıştı ama ikincide günde 10 defa değiştiriyordum. Eksik çıkarsa alırsın. Fazla da olsun. Zaten bebek kıyafetlerini ayrı yikiyosun birikir falan
Canım benim de aklıma göğüs ucu kremiyle süt sağma pompası geldiaynen 2 3 tane şeyi makineye atccağıma biriktikçe yıkarım diye dişündüm bide bebekle kışın evden çıkmam zor olur kenarda dursunlar
kyazmayı unutmuşum küveti kovası maşrapası var.göğüs pompasını görümcemde varmış elektrikli ondan alıp kullancam.göğüs ucu kreminde neyi aldam kararsız kaldım ya da giç almayıp dorun yaşarsam alıyımmı diye düşündümCanım benim de aklıma göğüs ucu kremiyle süt sağma pompası geldibirde listede var mıydı kaçırdım mi bilmiyorum ama banyo gereçleri
Kuzum kesin yaşıyorsun ya bende almamıştım ilkinde hastanenin yazdığı krem hiç bir işe yaramadı maalesef sonra lansinoh çok iyi geldi ama iş işten geçmişti kanıyordu ve ağlayarak emziriyordum bı haftaya kalmadan toparladikyazmayı unutmuşum küveti kovası maşrapası var.göğüs pompasını görümcemde varmış elektrikli ondan alıp kullancam.göğüs ucu kreminde neyi aldam kararsız kaldım ya da giç almayıp dorun yaşarsam alıyımmı diye düşündüm
o zaman lansinoh alayım kenarda dursunKuzum kesin yaşıyorsun ya bende almamıştım ilkinde hastanenin yazdığı krem hiç bir işe yaramadı maalesef sonra lansinoh çok iyi geldi ama iş işten geçmişti kanıyordu ve ağlayarak emziriyordum bı haftaya kalmadan toparladi
Merhaba canım benimde sonucum pozitif çıktı malesef. Ne yapacağımı bilmiyorum doktorumun numarası yok hastaneye gitsem sıkıntı olur mu ki? Test yapan doktor pozitif çıkarsa oksapar yazılacak dedi kanama falan yapmıyor dimi oksaparBenim sonuç pozitif malesefKan sulandırıcı iğne oksapar başlatacakmış doktorum. İlk 3 ay karından progestan yapıyordum ama artık bebeğe falan gelmez değil mi ufacık iğne sonuçta
Aynı ağrı 5 gündür bende de var.tam tarif ettiğiniz şekilde sol taraf kalçamın üstü belimin altı.ozellikle yürüyünce falan artıyor.32 haftalık hamileyim.siz kaç haftalik.doktor randevum da bir hafta sonra.siz bişey öğrenirseniz bu ağrı sebebi ile ilgili buraya da yazarmisiniz.ben de çok merak ediyorum.
Bende 31 haftalık oldum dün ve akşam bi anda girince korktum açıkçası. Tabiki yazarım. Dinlenince geçiyor mu sizindeAynı ağrı 5 gündür bende de var.tam tarif ettiğiniz şekilde sol taraf kalçamın üstü belimin altı.ozellikle yürüyünce falan artıyor.32 haftalık hamileyim.siz kaç haftalik.doktor randevum da bir hafta sonra.siz bişey öğrenirseniz bu ağrı sebebi ile ilgili buraya da yazarmisiniz.ben de çok merak ediyorum.
Bende 31 haftalık oldum dün ve akşam bi anda girince korktum açıkçası. Tabiki yazarım. Dinlenince geçiyor mu sizinde
Uyandığımda hiçbir şey yoktu da işe geldim yine başladı gibi bakalım artarsa artık doktor yolu gözüktü yoksa çarşamba kontrolümDinlenince geçiyor benimde.
Göğsünü yani ciğerlerine sıcak uygulasan bi nebze iyi gelir belki bende covidken bu şekil oluyordum çok zorlamıştım Allah şifa versin. Kendini kötü hissedersen hastaneye git bence hava falan verirler. Olmadi yarin nebülizatör alsan. Adını yanlış yazmış olabilirim. Hava makinesi. Evde kendinde uygularsın rahatlatır seni. Hem ilerde çocuk için dee gerekli oluyo öksürüğü falan olursa rahatlıyo kullanınca
Malesef berbat durumdayım bende. Doktorumla görüştüm yine başka bir ilaç yazdı bakalım öksürük için bu sefer. Nefes darlığı olursa anında geliyorsunuz hastaneye dedi. Hayırlısıyla atlatsam bir an önce.Çok üzüldüm hamilelikde var. Ben hamile değildim o zaman ama bir ay beni mahvetmişti bu öķsüruk. Dikkat et kendine. Bi zararı yoksa altın süt deniliyor ınterbtteb bakabilirsin. Zencefil zerdeçal bal süt. Bu şekilde karışım kullansan iyi gelenkir. Kardeşim bu şekilde kesmisti6 öksürüğü.
Çok geçmiş olsun. Acil bana sadece parol verdi sonucum çıkmamıştı tabii o zaman. Ama pozitif çıkarsanız ilaçları kendi doktorunuzla konuşun dedi. Durumunuzu en iyi doktorunuz bilir bence mutlaka bir şekilde görüşün.Merhaba canım benimde sonucum pozitif çıktı malesef. Ne yapacağımı bilmiyorum doktorumun numarası yok hastaneye gitsem sıkıntı olur mu ki? Test yapan doktor pozitif çıkarsa oksapar yazılacak dedi kanama falan yapmıyor dimi oksapar
O kadarcikta nazar boncuguTek sıkıntı yaptıktan sonra tarama kısmında ev berbat oluyor her yer ip içinde kalıyoronun dışında rahat
AhahahaBitane yaptım dedim boşver ayaklarını uzat otur
O kadarcikta nazar boncugu
Eğer içiniz rahat etmiyorsa bence olmayın. Allah korusun son düzlüğe geldik artık bir sıkıntı yaşamayalım. Ben de suan artan vakalardan çok korkuyorum ama extra tedbir ile süreci tamamlamak istiyorum. Benim 2 aşım var hatta 3.yü olmamıştım erteledim sonra hamile olduğumu öğrendim. 10.haftamda covid pozitif oldum, orta şiddette geçti çok şükür şimdi de korkuyorum çok ama aşı olmayı hala düşünmüyorum ne olur ne olmazKızlar covid aşısı ile ilgili olarak;
Kendi doktoruma sorduğumda bir sakıncası yok olabilirsin demişti ama benim içim rahat etmiyor nedense yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik biraz daha dayanayım diyorum.
Bugün sağlıkoi ocağına gitmiştim, kendi doktorum dışında orda beğenip sevdiğim bir doktor var onunla konuştum aşı pıhtılaşma sorunu yaratabiliyor sen oksapar kullanıyorsun ama istersen bekle doğumdan bir kaç ay sonra olursun dedi. Ben aşı olmamaya karar verdim şimdilik.
Bir yanım hala ol diyor ama düşük geçmişim olduğu İçin biraz daha bekleyeceğim kendi imkanlarımla korunacağım.
Bu arada muttergeld (annelik parası) konusunda araştırma yaptın mı? Ben şuan da işsiz olduğum için ki eşim çalışıyo annelik parası alıcam 1 yıl, soruşturdum. Çocuk doğduktan sonra doğum belgesi ile birlikte çocuğu kaybettirmeye gittiğinde bize belgeler verecekler. Ve o belgelerle hem çocuk parası hemde annelik parası alabilicez. Annelik parası 1 yıl boyunca her ay minimum 300 € verecekler bize. Birde çocuk parası bağlanacak. Kesinlikle bu annelik parasını al. Hee eğer devletten geciniyorsan o zaman devlet sana bebeğin kıyafeti için beşiği, arabası her ne ihtiyacı varsa onlar için de para yardımı yapıyo, bilmiyorum eşin calisiyo mu? Çalışıyorsa sadece çocuk ve annelik parası alabilirsin. Kesinlikle Almanyanin sosyal yardımlarından yararlanmaya çalış.Paranoya_6616 doktorunla hastane hakkında konuştunuz mu ne zaman başvuru yapacaksın doğum için hastaneye.
Evet öyle tabi, dün evde temizlik vardı, 1 yaprak daha yaptım sabah ama parka gidip yaptım evin yakınındaki. eve kıyamadım daha dün abla sağolsun evi dip köşe temizledi
Kapı süsü ne güzel olmuş. Ben daha o konuları işlemedim hala kıyafet eksikliğini, göğüs pedini alt açma bezini tamamlama kısmındadır. Vakit de daralıyor stres olmaya başladımEğer içiniz rahat etmiyorsa bence olmayın. Allah korusun son düzlüğe geldik artık bir sıkıntı yaşamayalım. Ben de suan artan vakalardan çok korkuyorum ama extra tedbir ile süreci tamamlamak istiyorum. Benim 2 aşım var hatta 3.yü olmamıştım erteledim sonra hamile olduğumu öğrendim. 10.haftamda covid pozitif oldum, orta şiddette geçti çok şükür şimdi de korkuyorum çok ama aşı olmayı hala düşünmüyorum ne olur ne olmaz
Ya maalesef biz ondan yararlanamiyoruz sanırım. Gerçi sanırım değil bize o parayı vermiyorlar. Çünkü eşimin maaşını türkiye devleti ödüyor. Ve bildiğim araştırdığım kadarıyla da alman devleti vermiyor bizlere bu yardimi . 5 senelik din gorevlisi olarak geldi eşimBu arada muttergeld (annelik parası) konusunda araştırma yaptın mı? Ben şuan da işsiz olduğum için ki eşim çalışıyo annelik parası alıcam 1 yıl, soruşturdum. Çocuk doğduktan sonra doğum belgesi ile birlikte çocuğu kaybettirmeye gittiğinde bize belgeler verecekler. Ve o belgelerle hem çocuk parası hemde annelik parası alabilicez. Annelik parası 1 yıl boyunca her ay minimum 300 € verecekler bize. Birde çocuk parası bağlanacak. Kesinlikle bu annelik parasını al. Hee eğer devletten geciniyorsan o zaman devlet sana bebeğin kıyafeti için beşiği, arabası her ne ihtiyacı varsa onlar için de para yardımı yapıyo, bilmiyorum eşin calisiyo mu? Çalışıyorsa sadece çocuk ve annelik parası alabilirsin. Kesinlikle Almanyanin sosyal yardımlarından yararlanmaya çalış.
Burun temizlemek icin fizyolojik sular var ondan alicakmisin6 aylık 8 zıbın
3 aylık 6 zıbın
9 aylık 7 zıbın
9 aylık 8 takım
3 aylık 6 takım
6 aylık 7 takım
9 ay 2 tek alt
6 ay 2 tek alt
3 ay 2 tek alt
2 penye yelek, örgü yelekler
bebek havlusu
12 tane ağız mendili
battaniyeler(5 6 tane)
2 müslin örtü
şampuan, bebe yağı
pişik kremi
tırnak makası seti
emzik
ateş ölçer
beşik
2 nevresim takımı
bez,ıslak mendil
beşik
bebek arabası,puset
puset örtüsü
kendim içinde 2 gecelik sabahlık ve bir takımda pijama aldım,depend lohuse kilodu alıcam
aldıklarım bunlar eksik varmı bilgili ve tecrübeli anneler
ken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?