2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Çok teşekkür ederim, kendimce bişeyler yapmaya çalıştım elimden geldiği kadar Sağlık olsun da herşey tamamlanır, doğunca da tamamlanır hiç stres yapmaya gerek yok
Evet aşı yeterince güvenilirlik taşımıyor yani bünyede yol açabileceği semptomlar ya da başka şeyler gibi. Mesela birçok insanda lenflerde şişme yapıyormuş, başına gelen yakın tanıdıklarım var. Bu bile yeterince korkutucu geliyor bana Allah korusun miniklere bi zararı olursa diye.

Eşime boyatmayı ya da cila yaptırmayı düşünüyorum. O keskin boya kokusu minnoşumla bana zarar versin istemiyorum, boyama yapılmazsa da böyle kalır olduğu kadar artık herşey 2 kat zorluyor
Bende kendim yaptım canım hiç koku salmadı boya cila geçmememe rağmen Öyle tabi güle güle kullanın

Selam minnoş anneler biz kontrolden çıktık 1800 gram olmuşuz suanlik herşey yolunda nst ye başladık bugün. Kontrollerimiz iki haftaya düştü bizim de bu arada muayene ücretlerine zam gelmiş 180 den 260 liraya yükselmiş merak edip arayanlar illaki olur Silivri Anadolu Hastanesi'nde doğum 5500 olmuş önceden kurum indirimleri oluyordu artık onları da kaldırmışlar insanlar daha kendi zammını alamadan yapıştırmış hastaneler Allah yardımcımız olsun.

Eklentiler

• IMG-20220722-WA0004.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 84
ya senin beni böyle şapır şapır ağlatmaya ne hakkıııın vaarrrrrrr
kız çok ansızın yakalandım bebişe
maşallah güzelliğime. ne güzel büyümüş kocaman olmuş.
ressssmen bitiş çizgisine adım adım gidiyoruuuuz

Yaaaa senin duygusallığını yerimmm kuzucum evet sona yaklaşıyoruz surda haftalar sonra doğumlar başlayacak konular tamamen değişecek her birimizin güzel güzel doğum hikayeleri olsun inşallah

Yaaaa senin duygusallığını yerimmm kuzucum evet sona yaklaşıyoruz surda haftalar sonra doğumlar başlayacak konular tamamen değişecek her birimizin güzel güzel doğum hikayeleri olsun inşallah
ahhh inşallah çiçeğim inşalllahhh
rabbim hepimizin yüzünü güldürsün umarım :) heyecanlandım ya

Çok geçmiş olsun dünden beri c vitamini almaya çalışıyorum hep inşallah engeller doktorunuz bir şey dedi mi peki bebekle ilgili
Banada sadece parol ve takviye edici gıda olan bir şurup verdi. Bu sabah tekrar konuştum öksürük krizine giriyorum diye yine takviye gıda ekledi öksürük şurubu falan yazmıyor malesef. Öksürük en zor geçer nefes darlığı oluşursa direk acile gelin dedi. Ama ben o kadar takviye vitamin kullanıyorum ki hamileliğin başından beri vücudumda eksik olması imkansız. Pzt karantina bitiyor hemen bebeğe kontrole gideceğiz bakalım.

Aaa öyle mi harika, var mı fotoğraf elinize sağlık Hepimiz sağlıkla, huzurla, mutlulukla kullanalım inşallah zamanı gelince
Aynen canım epey oldu buraya atalı görmemişsindir gerçi sonra bikaç püskül falanda ekledim süslü oldu biraz

Eklentiler

• 2022-07-22-12-57-47-830.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 83
  • 2022-07-22-12-55-10-968.webp
    29 KB · Görüntüleme: 85
Masallah
Ne akilli uslu minnak yerim onun agzini gozunu kac kez foto verdi annesi akilli Kuzum

Hastane de gayet uslular eve gelince kıpır kipirlar, artık evin içinde yürürken bile ağrı kasiklara baskı yaptıkça sertlik oluyor , sanki burdan biran önce cikcam diye hareket ediyor, benim ki ki ki 1.5 aydan beri kafa aşağı da doktor dikkatli ol olmazsan erken doğum olabilir dedi, bari 3 hafta daha dursun dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…