İsim kısmını boyucakmısın canım öyle dahada güzel olurEvet öyle tabi, dün evde temizlik vardı, 1 yaprak daha yaptım sabah ama parka gidip yaptım evin yakınındaki. eve kıyamadım daha dün abla sağolsun evi dip köşe temizledi
Çok teşekkür ederim, kendimce bişeyler yapmaya çalıştım elimden geldiği kadarKapı süsü ne güzel olmuş. Ben daha o konuları işlemedim hala kıyafet eksikliğini, göğüs pedini alt açma bezini tamamlama kısmındadır. Vakit de daralıyor stres olmaya başladım
Benim de 3 aşım var, Son adet tarihimden 3 gün önde olmuşum hatta. Ama yeterli veri olmadığı İçin aşı hakkında doktorun olabilirsin lafı bile tatmin etmiyor.
Eşime boyatmayı ya da cila yaptırmayı düşünüyorum. O keskin boya kokusu minnoşumla bana zarar versin istemiyorum, boyama yapılmazsa da böyle kalır olduğu kadar artık herşey 2 kat zorluyorİsim kısmını boyucakmısın canım öyle dahada güzel olur
Bende kendim yaptım canım hiç koku salmadı boya cila geçmememe rağmenEşime boyatmayı ya da cila yaptırmayı düşünüyorum. O keskin boya kokusu minnoşumla bana zarar versin istemiyorum, boyama yapılmazsa da böyle kalır olduğu kadar artık herşey 2 kat zorluyor
Aaa öyle mi harika, var mı fotoğraf elinize sağlıkBende kendim yaptım canım hiç koku salmadı boya cila geçmememe rağmenÖyle tabi güle güle kullanın
1 tane az degilmi yeni dogan1 tane yeni doğan var 6 da 0-3 ay var 0-3 ay 56 cm yazıyo kayınvalidemde annemde yeni doğanı çok az giyer alma dedi hep çokmu büyük olurki bilemedim
aynen tarak almayıda unuttum alayım
Çok geçmiş olsun dünden beri c vitamini almaya çalışıyorum hep inşallah engeller doktorunuz bir şey dedi mi peki bebekle ilgiliYapacak bir şey yok malesef. Bende şu an covid geçiriyorum sadece beslenmene dikkat etmelisin.
ya senin beni böyle şapır şapır ağlatmaya ne hakkıııın vaarrrrrrrSelam minnoş anneler biz kontrolden çıktık 1800 gram olmuşuz suanlik herşey yolunda nst ye başladık bugün. Kontrollerimiz iki haftaya düştü bizim de bu arada muayene ücretlerine zam gelmiş 180 den 260 liraya yükselmiş merak edip arayanlar illaki olur Silivri Anadolu Hastanesi'nde doğum 5500 olmuş önceden kurum indirimleri oluyordu artık onları da kaldırmışlar insanlar daha kendi zammını alamadan yapıştırmış hastaneler Allah yardımcımız olsun.
Yaaaa senin duygusallığını yerimmm kuzucumya senin beni böyle şapır şapır ağlatmaya ne hakkıııın vaarrrrrrr
kız çok ansızın yakalandım bebişe
maşallah güzelliğime. ne güzel büyümüş kocaman olmuş.
ressssmen bitiş çizgisine adım adım gidiyoruuuuz
ahhh inşallah çiçeğim inşalllahhhYaaaa senin duygusallığını yerimmm kuzucumevet sona yaklaşıyoruz surda haftalar sonra doğumlar başlayacak konular tamamen değişecek her birimizin güzel güzel doğum hikayeleri olsun inşallah
Banada sadece parol ve takviye edici gıda olan bir şurup verdi. Bu sabah tekrar konuştum öksürük krizine giriyorum diye yine takviye gıda ekledi öksürük şurubu falan yazmıyor malesef. Öksürük en zor geçer nefes darlığı oluşursa direk acile gelin dedi. Ama ben o kadar takviye vitamin kullanıyorum ki hamileliğin başından beri vücudumda eksik olması imkansız. Pzt karantina bitiyor hemen bebeğe kontrole gideceğiz bakalım.Çok geçmiş olsun dünden beri c vitamini almaya çalışıyorum hep inşallah engeller doktorunuz bir şey dedi mi peki bebekle ilgili
Aynen canım epey oldu buraya atalı görmemişsindir gerçi sonra bikaç püskül falanda ekledim süslü oldu birazAaa öyle mi harika, var mı fotoğraf elinize sağlıkHepimiz sağlıkla, huzurla, mutlulukla kullanalım inşallah zamanı gelince
Amiinn inşallah canım❤Aaa öyle mi harika, var mı fotoğraf elinize sağlıkHepimiz sağlıkla, huzurla, mutlulukla kullanalım inşallah zamanı gelince
MasallahSelam minnoş anneler biz kontrolden çıktık 1800 gram olmuşuz suanlik herşey yolunda nst ye başladık bugün. Kontrollerimiz iki haftaya düştü bizim de bu arada muayene ücretlerine zam gelmiş 180 den 260 liraya yükselmiş merak edip arayanlar illaki olur Silivri Anadolu Hastanesi'nde doğum 5500 olmuş önceden kurum indirimleri oluyordu artık onları da kaldırmışlar insanlar daha kendi zammını alamadan yapıştırmış hastaneler Allah yardımcımız olsun.
Teşekkürler teyzesi normal de her gitmemiz de veriyordu ama bu aralar biraz nazlaniyor galiba toplamda 6 fotoğrafi oldu böyleMasallah
Ne akilli uslu minnak yerim onun agzini gozunu kac kez foto verdi annesi akilli Kuzum
Benim bir tane Net var tekTeşekkürler teyzesi normal de her gitmemiz de veriyordu ama bu aralar biraz nazlaniyor galiba toplamda 6 fotoğrafi oldu böyle
onuda aldım aspiratörle yedek uçlarda aldım yazmayı unutmuşumBurun temizlemek icin fizyolojik sular var ondan alicakmisin
çok minik geldi gözüme bir taneyide ben almadım halam hediye almış50 cm anca 1 hafta giyebilir gibi geldi1 tane az degilmi yeni dogan
Hastane de gayet uslular eve gelince kıpır kipirlar, artık evin içinde yürürken bile ağrı kasiklara baskı yaptıkça sertlik oluyor , sanki burdan biran önce cikcam diye hareket ediyor, benim ki ki ki 1.5 aydan beri kafa aşağı da doktor dikkatli ol olmazsan erken doğum olabilir dedi, bari 3 hafta daha dursun dediBenimde toplantı bebiş. Hatta buğu nst. De dikkat ettim bebek toplanınca şancı çıkıyor mu diye.cikmadi. adet sancim gibi bi şancı oldu hafif 1 kere o zaman nst de şancı olarak cıktı. Magnezyum kullan dedim tamam dedim ama kullanmicam. 2. Gebelikde 4 santimle 1 haftayı geçirdim. Inşallah önümüz kontrole kadar acilmam olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?