- 29 Ocak 2019
- 1.871
- 2.248
- 133
Evet kaçırmışım, eline emeğine sağlık çok güzel olmuş harikaAynen canım epey oldu buraya atalı görmemişsindir gerçi sonra bikaç püskül falanda ekledim süslü oldu biraz
Benim ilk hamikelikte doğumdan 1 ay 1 buçuk ay önce doktor bebek kanla yerleşmiş bi kere ih desen çıkar demişti. Bekle bekle gelmedi bi türlü 40 artı 1 de geldi ondada anamı ağlattı. Hiç güvenemiyorum hiç bisey diyemiyorum kanalda değil der bi an da şancı tutar doğabilir de. Belli olmuyo maalesef. 2. Hamilelikte doktor kanalda değil dedi 1 hafya sonra hafif sancıyla yok denecek duzenli sancıyla hastaneye gittim 8 cm açılma bebek geliyo dediler. Bağırdım ne gelmesi benim sancim yok hiç gelemez dedim dedikleri gibi oldu yarim saat içinde doğdu anlamadim hiç bişeyHastane de gayet uslular eve gelince kıpır kipirlar, artık evin içinde yürürken bile ağrı kasiklara baskı yaptıkça sertlik oluyor , sanki burdan biran önce cikcam diye hareket ediyor, benim ki ki ki 1.5 aydan beri kafa aşağı da doktor dikkatli ol olmazsan erken doğum olabilir dedi, bari 3 hafta daha dursun dedi
Eline saglık canım cok güzel olmuşAynen canım epey oldu buraya atalı görmemişsindir gerçi sonra bikaç püskül falanda ekledim süslü oldu biraz
Canım bnde belfıtıgı var ama böyle agrı hiç olmadı daha geçmezse bi görün istersen bel agrısından korkarm hepKızlaar belim çok kötü sol taraf kalçamla tam arası çektiriyor kalça yok böyle ağrı yürürken yatarken, put gibi sabit oturdum şuan koltuğa hareket edemiyorum çok batıyor bel fıtığı olmuş olabilirmiyim parolda bitmiş eczaneyede gidemem şimdi niye böyle bişey oldu çözemedim az önce eğilicektim acısından tansiyonum düştü zor doğruldum gözlerim karardı acıdan, çok aşırı bi batma çektirme geçmezse eşimi arayım gelsin en iyisi off
Parmaklara bakKızlar bugün kontrolümüz vardı, şükür her şey yolunda 2100gr olmuş tosbiğimDoktorum risk görmediği için ciğer geliştirici iğne planımda yok dedi, zorunluluk hali oluşursa yapılacak. Kontroller 2 haftaya düştü, sona yaklaşıyoruz, miniğim de heyecanlı demek isterdim ama kendisi pek yüz vermiyor
Bu bebelerin burunları bni bnden alıyor maşallahSelam minnoş anneler biz kontrolden çıktık 1800 gram olmuşuz suanlik herşey yolunda nst ye başladık bugün. Kontrollerimiz iki haftaya düştü bizim de bu arada muayene ücretlerine zam gelmiş 180 den 260 liraya yükselmiş merak edip arayanlar illaki olur Silivri Anadolu Hastanesi'nde doğum 5500 olmuş önceden kurum indirimleri oluyordu artık onları da kaldırmışlar insanlar daha kendi zammını alamadan yapıştırmış hastaneler Allah yardımcımız olsun.
Maşallah gene burun showKızlar bugün kontrolümüz vardı, şükür her şey yolunda 2100gr olmuş tosbiğimRisk görmediğim için ciğer geliştirici iğne planımda yok dedi, zorunluluk hali oluşursa yapılacak. Kontroller 2 haftaya düştü, sona yaklaşıyoruz, miniğim de heyecanlı demek isterdim ama kendisi pek yüz vermiyor
Sağol cnmParmaklara bak
Canım gözün aydın senin de. Artık daha sık gideceğiz kontrollere ne güzel.
Ben de bugün sağlıkocağına gittiğimde hemşire artık nstye bağlanmaya başlarsın dedi.
Kaçıncı haftada oluyor biliyor musunuz sana bir şey söyledi mi doktor bu konuda?maviss_34 sen bugün girdin dimi yanlış okumadıysam.
Dün akşam aynı dediğiniz yerde ve aynı şekilde ağrım oldu. Uzanın arkanızı komple destekleyin kalkmayın geçiyor. Akşam 9 gibi başladı bende uyurken hamile yastığıyla iyice destekledim sabah kalmamıştı. Ama bir sormak lazım çünkü her an ağrıyacak gibi bir his oldu.Kızlaar belim çok kötü sol taraf kalçamla tam arası çektiriyor kalça yok böyle ağrı yürürken yatarken, put gibi sabit oturdum şuan koltuğa hareket edemiyorum çok batıyor bel fıtığı olmuş olabilirmiyim parolda bitmiş eczaneyede gidemem şimdi niye böyle bişey oldu çözemedim az önce eğilicektim acısından tansiyonum düştü zor doğruldum gözlerim karardı acıdan, çok aşırı bi batma çektirme geçmezse eşimi arayım gelsin en iyisi off
Ah bu tam ben korkuyorum surekli sertlestikce 3-4 haftada bende gecse birHastane de gayet uslular eve gelince kıpır kipirlar, artık evin içinde yürürken bile ağrı kasiklara baskı yaptıkça sertlik oluyor , sanki burdan biran önce cikcam diye hareket ediyor, benim ki ki ki 1.5 aydan beri kafa aşağı da doktor dikkatli ol olmazsan erken doğum olabilir dedi, bari 3 hafta daha dursun dedi
Masallah 2 kglari bizde gorelim InsallahKızlar bugün kontrolümüz vardı, şükür her şey yolunda 2100gr olmuş tosbiğimDoktorum risk görmediği için ciğer geliştirici iğne planımda yok dedi, zorunluluk hali oluşursa yapılacak. Kontroller 2 haftaya düştü, sona yaklaşıyoruz, miniğim de heyecanlı demek isterdim ama kendisi pek yüz vermiyor
haha güldürdün beni yaBu bebelerin burunları bni bnden alıyor maşallahbnde sordum ücreti 4750 dedi ama eylüle kadar zamn gelir dedi 175 veriyodum 215 oldu en az 6 7 bini gözden çıkarıcaz artk
Maşallah gene burun showbnm doktor bir değişik herkesin kısaldı bana 1 ay sonra gel dedi dogurmam inşallah 1 aya kadar sizinkilerin kiloyu görünce bnmki safinaz olcak heralde
32+0 da gittim 1830 dedi.seninki kaçtı pekihaha güldürdün beni yabenimkide bi safinaz galiba kaç haftalık kaç gramdı
Bu bebelerin burunları bni bnden alıyor maşallahbnde sordum ücreti 4750 dedi ama eylüle kadar zamn gelir dedi 175 veriyodum 215 oldu en az 6 7 bini gözden çıkarıcaz artk
Maşallah gene burun showbnm doktor bir değişik herkesin kısaldı bana 1 ay sonra gel dedi dogurmam inşallah 1 aya kadar sizinkilerin kiloyu görünce bnmki safinaz olcak heralde
Ah bu bende de oluyor uzaninca geciyorKızlaar belim çok kötü sol taraf kalçamla tam arası çektiriyor kalça yok böyle ağrı yürürken yatarken, put gibi sabit oturdum şuan koltuğa hareket edemiyorum çok batıyor bel fıtığı olmuş olabilirmiyim parolda bitmiş eczaneyede gidemem şimdi niye böyle bişey oldu çözemedim az önce eğilicektim acısından tansiyonum düştü zor doğruldum gözlerim karardı acıdan, çok aşırı bi batma çektirme geçmezse eşimi arayım gelsin en iyisi off
Kuzum burda 28 de baslaniyor ntsye ama turkiye hic bilmiyorumParmaklara bak
Ben de bugün sağlıkocağına gittiğimde hemşire artık nstye bağlanmaya başlarsın dedi.
Kaçıncı haftada oluyor biliyor musunuz sana bir şey söyledi mi doktor bu konuda?maviss_34 sen bugün girdin dimi yanlış okumadıysam.
Görürsün tabi, sen olabildiğince dinlenerek zaman kazandır miniklereAh bu tam ben korkuyorum surekli sertlestikce 3-4 haftada bende gecse bir
Masallah 2 kglari bizde gorelim Insallaho minnak burnuna
Cok sukurler olsun sen zaten 34 olursan gerisinde igneye ihtiyac yok sanirim bisey kalmiyor insallah iyi gecer
Yemedigim et ceviz muz kaşar karpuz meyve ...vs kalmadı demekki böyle olcak napalm bizde babayla minyonuz bizdende 4 5 kilo bebe olmazdı zatenAynen fotolarımız hep aynı açıdan oluyo ama olsun. bir ay beklemek zor oluyo haklısın Kilo konusu pek de elimizde olan birşey değilmiş, sağlığı en önemlisi
Çok az zamanda gerçeklerini göreceğiz Allah'ın izniyle canim evden devam dimiBenim bir tane Net var tek
Gittikce nazlaniyorlar sanirim
Ama dogunca goruruz insallah yuzlerini
Oyy maşallah bugün ne güzel haberler alıyoruz öyleKızlar bugün kontrolümüz vardı, şükür her şey yolunda 2100gr olmuş tosbiğimDoktorum risk görmediği için ciğer geliştirici iğne planımda yok dedi, zorunluluk hali oluşursa yapılacak. Kontroller 2 haftaya düştü, sona yaklaşıyoruz, miniğim de heyecanlı demek isterdim ama kendisi pek yüz vermiyor
maviss_34 oy teyzesi
Maşallah yine hiç yoktan güzel bir poz yakalamışsınız kuzum. Kilosu boyu gayet iyi maşallah.
Benim de kontrol bugündü ama ameliyat sebebiyle yarına alındı, yarın gideceğim heyecanlıyım 2 haftada hareketler arttı büyümeye yoruyorum ben:)
Çok şükür kuzum herşeyi güzel şimdilikParmaklara bak
Öyle tabiki kuzum canları sağolsun yeter kiBu bebelerin burunları bni bnden alıyor maşallahbnde sordum ücreti 4750 dedi ama eylüle kadar zamn gelir dedi 175 veriyodum 215 oldu en az 6 7 bini gözden çıkarıcaz artk
Aynen öyle yediklerimiz yüzde beş ila on arası etki edebiliyormuş maksimum,gerisi genetik. Tabi ki sağlıklı beslenmeye devam et o alacağını seciyodur içindenYemedigim et ceviz muz kaşar karpuz meyve ...vs kalmadı demekki böyle olcak napalm bizde babayla minyonuz bizdende 4 5 kilo bebe olmazdı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?