2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Benim ilk hamikelikte doğumdan 1 ay 1 buçuk ay önce doktor bebek kanla yerleşmiş bi kere ih desen çıkar demişti. Bekle bekle gelmedi bi türlü 40 artı 1 de geldi ondada anamı ağlattı. Hiç güvenemiyorum hiç bisey diyemiyorum kanalda değil der bi an da şancı tutar doğabilir de. Belli olmuyo maalesef. 2. Hamilelikte doktor kanalda değil dedi 1 hafya sonra hafif sancıyla yok denecek duzenli sancıyla hastaneye gittim 8 cm açılma bebek geliyo dediler. Bağırdım ne gelmesi benim sancim yok hiç gelemez dedim dedikleri gibi oldu yarim saat içinde doğdu anlamadim hiç bişey

Kızlaar belim çok kötü sol taraf kalçamla tam arası çektiriyor kalça yok böyle ağrı yürürken yatarken, put gibi sabit oturdum şuan koltuğa hareket edemiyorum çok batıyor bel fıtığı olmuş olabilirmiyim parolda bitmiş eczaneyede gidemem şimdi niye böyle bişey oldu çözemedim az önce eğilicektim acısından tansiyonum düştü zor doğruldum gözlerim karardı acıdan, çok aşırı bi batma çektirme geçmezse eşimi arayım gelsin en iyisi off

Canım bnde belfıtıgı var ama böyle agrı hiç olmadı daha geçmezse bi görün istersen bel agrısından korkarm hep

Kızlar bugün kontrolümüz vardı, şükür her şey yolunda 2100gr olmuş tosbiğim Doktorum risk görmediği için ciğer geliştirici iğne planımda yok dedi, zorunluluk hali oluşursa yapılacak. Kontroller 2 haftaya düştü, sona yaklaşıyoruz, miniğim de heyecanlı demek isterdim ama kendisi pek yüz vermiyor

Eklentiler

• IMG_20220722_135721.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 91
maviss_34 oy teyzesi
Maşallah yine hiç yoktan güzel bir poz yakalamışsınız kuzum. Kilosu boyu gayet iyi maşallah.

Benim de kontrol bugündü ama ameliyat sebebiyle yarına alındı, yarın gideceğim heyecanlıyım 2 haftada hareketler arttı büyümeye yoruyorum ben:)

Parmaklara bak

Canım gözün aydın senin de. Artık daha sık gideceğiz kontrollere ne güzel.
Ben de bugün sağlıkocağına gittiğimde hemşire artık nstye bağlanmaya başlarsın dedi.

Kaçıncı haftada oluyor biliyor musunuz sana bir şey söyledi mi doktor bu konuda? maviss_34 sen bugün girdin dimi yanlış okumadıysam.

Bu bebelerin burunları bni bnden alıyor maşallah bnde sordum ücreti 4750 dedi ama eylüle kadar zamn gelir dedi 175 veriyodum 215 oldu en az 6 7 bini gözden çıkarıcaz artk
Maşallah gene burun show bnm doktor bir değişik herkesin kısaldı bana 1 ay sonra gel dedi dogurmam inşallah 1 aya kadar sizinkilerin kiloyu görünce bnmki safinaz olcak heralde

Sağol cnm Nst yi söylemedi belki iki hafta sonra fln söyler yada zaten ilaç kullanıyorum kasılmalar için ona devam ediyorum diyedlr. Yine de sorayım iyi oldu hatırlattığın

Dün akşam aynı dediğiniz yerde ve aynı şekilde ağrım oldu. Uzanın arkanızı komple destekleyin kalkmayın geçiyor. Akşam 9 gibi başladı bende uyurken hamile yastığıyla iyice destekledim sabah kalmamıştı. Ama bir sormak lazım çünkü her an ağrıyacak gibi bir his oldu.

Ah bu tam ben korkuyorum surekli sertlestikce 3-4 haftada bende gecse bir
Masallah 2 kglari bizde gorelim Insallah o minnak burnuna
Cok sukurler olsun sen zaten 34 olursan gerisinde igneye ihtiyac yok sanirim bisey kalmiyor insallah iyi gecer

haha güldürdün beni ya benimkide bi safinaz galiba kaç haftalık kaç gramdı

Aynen fotolarımız hep aynı açıdan oluyo ama olsun. bir ay beklemek zor oluyo haklısın Kilo konusu pek de elimizde olan birşey değilmiş, sağlığı en önemlisi

Ah bu bende de oluyor uzaninca geciyor
Kuzum burda 28 de baslaniyor ntsye ama turkiye hic bilmiyorum

Ah bu tam ben korkuyorum surekli sertlestikce 3-4 haftada bende gecse bir

Masallah 2 kglari bizde gorelim Insallah o minnak burnuna
Cok sukurler olsun sen zaten 34 olursan gerisinde igneye ihtiyac yok sanirim bisey kalmiyor insallah iyi gecer
Görürsün tabi, sen olabildiğince dinlenerek zaman kazandır miniklere Acil bir durum olmasın diye dua edicem şimdilik, sorun oluşursa da yapıcaz mecburen. Son düzlükteyiz Allah hepimizin yardımcısı olsun

Aynen fotolarımız hep aynı açıdan oluyo ama olsun. bir ay beklemek zor oluyo haklısın Kilo konusu pek de elimizde olan birşey değilmiş, sağlığı en önemlisi
Yemedigim et ceviz muz kaşar karpuz meyve ...vs kalmadı demekki böyle olcak napalm bizde babayla minyonuz bizdende 4 5 kilo bebe olmazdı zaten

Benim bir tane Net var tek
Gittikce nazlaniyorlar sanirim
Ama dogunca goruruz insallah yuzlerini
Çok az zamanda gerçeklerini göreceğiz Allah'ın izniyle canim evden devam dimi
Oyy maşallah bugün ne güzel haberler alıyoruz öyle sona yaklaştıkça bebisler nazlaniyor galiba bak seninki de yüzünü kapamış minnoş parmaklı
Çok şükür kuzum herşeyi güzel şimdilik su ertelenen randevulara çok sinir oluyorum bı heyecanla bekliyosun neyseki uzun zaman değil yarinmis yüzünü gösterir inşallah güzel oglus doktora göre değişiyordur kuzum 32 diye mi istedi bilmiyorum aslında sata göre de 31 haftadayim normal de 34.haftada başlatırlar ama dediğim gibi doktora göre değişiyor yanımdaki kadınlar hep 37 haftalık falandı mesela
Öyle tabiki kuzum canları sağolsun yeter ki kız bebekler minyon oluyor o sebeple öyle hemde her çocuğun gelişimi farklıdır 1 ayı bekleme randevu al git

Yemedigim et ceviz muz kaşar karpuz meyve ...vs kalmadı demekki böyle olcak napalm bizde babayla minyonuz bizdende 4 5 kilo bebe olmazdı zaten
Aynen öyle yediklerimiz yüzde beş ila on arası etki edebiliyormuş maksimum,gerisi genetik. Tabi ki sağlıklı beslenmeye devam et o alacağını seciyodur içinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…