2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Görürsün tabi, sen olabildiğince dinlenerek zaman kazandır miniklere Acil bir durum olmasın diye dua edicem şimdilik, sorun oluşursa da yapıcaz mecburen. Son düzlükteyiz Allah hepimizin yardımcısı olsun
Az kalkiyorum eskiye gore disari sadece hastane icin cikiyorum insallah dururlar 35 gorsem sukredecem insallah senin az kalmis hadi bakalim valla bitirdik nerdeyse insallah Acil durum olmaz zamanin da gelirler

Evet mavis sukurler olsun evde dinleniyorum hala
Bugun test cikti kolestaz negatif evden cilt doktoruyla devam

Vicks sürdüm sıcak su torbası koydum yattım, ağrılar oluyordu bende ama bu seferki zirve yaptı böyle bi acı olmamıştı hiç hafifler inşallah sağolun.. Gidince bende bi sorarım doktora

Canım bnde belfıtıgı var ama böyle agrı hiç olmadı daha geçmezse bi görün istersen bel agrısından korkarm hep
Evet hareket ettirmedi resmen bende çok şaşırdım canım geçmezse görünücem, vicksledim sıcak su koydum magnezyumuda içtim bakalım yattım nolucak

Bi süredir bendede var bu aralar arttı gibi.
Aynen benimde 1 buçuk haftadır falan sabah bulantıları sarı su cıkıyor ara ara. Ve koku hassasiyeti başladı yine. Geceleri de aynı saatlerde tam yatacakken genizde birden bi yanma olup geçiyor. Kötü bir his oluyor ama rahatsız edici. İnş ilk aylar gibi olmaz da bulantı

Yemedigim et ceviz muz kaşar karpuz meyve ...vs kalmadı demekki böyle olcak napalm bizde babayla minyonuz bizdende 4 5 kilo bebe olmazdı zaten
Kız napcan 4 5 kilo bebeği ayy nasıl.dogurcan. benim 2. De som kontrollerde doktor dedi 3500 kilo ayy nasıl korktum doğuramam ben kesin sezeryan olur. Buarada ben sezeryandan çok korkuyorum. Düşün düşün neyse ki son haftalarda kilo alması durdu. 3550 doğdu çok şükür.

O elin tatlılığı maşallah
2 kg’yu da aşmışş çok güzel
Her şeyin yolunda olmasına cok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah ya

Yemedigim et ceviz muz kaşar karpuz meyve ...vs kalmadı demekki böyle olcak napalm bizde babayla minyonuz bizdende 4 5 kilo bebe olmazdı zaten
aynen yemekle alakası yok galiba bende düzenli yiyorum yazdıklarını ama çok kilo almıyo 5 haftada 560 gr aldı.bizdede babasıda bende 2500 doğmuşuz dediğin gibi iri bir bebek olmamasıda normal galiba

O elin tatlılığı maşallah
2 kg’yu da aşmışş çok güzel
Her şeyin yolunda olmasına cok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah ya
Hepimizi inşallah Herkes iyi haberlerle gelsin İki haftadır sancılarım arttı, kilo alımım neredeyse durmuştu, endişeliydim aslında ama çok şükür.

Hepimizi inşallah Herkes iyi haberlerle gelsin İki haftadır sancılarım arttı, kilo alımım neredeyse durmuştu, endişeliydim aslında ama çok şükür.
Ah İşte bebişler ne olursa olsun gelişmeye devam ediyor neyseki
Nst ye filan bağladılar mı hiç sancınız çıkıyor mu ?

Sagım solum agrıyor diye giderm 2 hafta sonra nasıl olsa 10 günlük sürem var

Ah İşte bebişler ne olursa olsun gelişmeye devam ediyor neyseki
Nst ye filan bağladılar mı hiç sancınız çıkıyor mu ?
Vücudumuz mucize gerçekten, öncelik bebislerin 18. haftadayken bı kez girdim, hafif sancı çıkmıştı, enfeksiyona bağlı normal dendi. Sonra bı daha girmedim, şu an ilaca rağmen oluyor ama sayısı ve sıklığı normal olduğu için nst gerekliliği oluşmadı. Önceden günde sekiz,on kez fln olurdu, şimdi en az onbeş oluyor. Yakında rutin olarak nst ye giderim diye düşünüyorum, bugün zamanı hakkında bahsetmedi ama sorucam doktoruma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…