Evet ya maşallah hepimizeOyy maşallah bugün ne güzel haberler alıyoruz öylesona yaklaştıkça bebisler nazlaniyor galiba bak seninki de yüzünü kapamış minnoş parmaklı
Az kalkiyorum eskiye gore disari sadece hastane icin cikiyorum insallah dururlar 35 gorsem sukredecemGörürsün tabi, sen olabildiğince dinlenerek zaman kazandır miniklereAcil bir durum olmasın diye dua edicem şimdilik, sorun oluşursa da yapıcaz mecburen. Son düzlükteyiz Allah hepimizin yardımcısı olsun
Evet mavis sukurler olsunÇok az zamanda gerçeklerini göreceğiz Allah'ın izniyle canim evden devam dimi
Oyy maşallah bugün ne güzel haberler alıyoruz öylesona yaklaştıkça bebisler nazlaniyor galiba bak seninki de yüzünü kapamış minnoş parmaklı
Çok şükür kuzum herşeyi güzel şimdiliksu ertelenen randevulara çok sinir oluyorum bı heyecanla bekliyosun neyseki uzun zaman değil yarinmis yüzünü gösterir inşallah güzel oglus doktora göre değişiyordur kuzum 32 diye mi istedi bilmiyorum aslında sata göre de 31 haftadayim normal de 34.haftada başlatırlar ama dediğim gibi doktora göre değişiyor yanımdaki kadınlar hep 37 haftalık falandı mesela
Öyle tabiki kuzum canları sağolsun yeter kikız bebekler minyon oluyor o sebeple öyle hemde her çocuğun gelişimi farklıdır 1 ayı bekleme randevu al git
Vicks sürdüm sıcak su torbası koydum yattım, ağrılar oluyordu bende ama bu seferki zirve yaptı böyle bi acı olmamıştı hiç hafifler inşallah sağolun.. Gidince bende bi sorarım doktoraDün akşam aynı dediğiniz yerde ve aynı şekilde ağrım oldu. Uzanın arkanızı komple destekleyin kalkmayın geçiyor. Akşam 9 gibi başladı bende uyurken hamile yastığıyla iyice destekledim sabah kalmamıştı. Ama bir sormak lazım çünkü her an ağrıyacak gibi bir his oldu.
Evet hareket ettirmedi resmen bende çok şaşırdım canım geçmezse görünücem, vicksledim sıcak su koydum magnezyumuda içtim bakalım yattım nolucakCanım bnde belfıtıgı var ama böyle agrı hiç olmadı daha geçmezse bi görün istersen bel agrısından korkarm hep
Aynen benimde 1 buçuk haftadır falan sabah bulantıları sarı su cıkıyor ara ara. Ve koku hassasiyeti başladı yine. Geceleri de aynı saatlerde tam yatacakken genizde birden bi yanma olup geçiyor. Kötü bir his oluyor ama rahatsız edici. İnş ilk aylar gibi olmaz da bulantıBi süredir bendede var bu aralar arttı gibi.
Kız napcan 4 5 kilo bebeği ayy nasıl.dogurcan. benim 2. De som kontrollerde doktor dedi 3500 kilo ayy nasıl korktum doğuramam ben kesin sezeryan olur. Buarada ben sezeryandan çok korkuyorum. Düşün düşün neyse ki son haftalarda kilo alması durdu. 3550 doğdu çok şükür.Yemedigim et ceviz muz kaşar karpuz meyve ...vs kalmadı demekki böyle olcak napalm bizde babayla minyonuz bizdende 4 5 kilo bebe olmazdı zaten
Ben zaten ikiz diye 3 kilo dahi dusunmuyorum 2 kgyu az gecse yeterYemedigim et ceviz muz kaşar karpuz meyve ...vs kalmadı demekki böyle olcak napalm bizde babayla minyonuz bizdende 4 5 kilo bebe olmazdı zaten
Bence normal etkiliyor cok ilaclar ozellikle demir ve magnezyumkızlar afedersiniz ama içtiğim magnezyum fanta renginde idrarı sarı yapması normaldir değil mi
O elin tatlılığıKızlar bugün kontrolümüz vardı, şükür her şey yolunda 2100gr olmuş tosbiğimDoktorum risk görmediği için ciğer geliştirici iğne planımda yok dedi, zorunluluk hali oluşursa yapılacak. Kontroller 2 haftaya düştü, sona yaklaşıyoruz, miniğim de heyecanlı demek isterdim ama kendisi pek yüz vermiyor
29+2 de 1367 gramdı32+0 da gittim 1830 dedi.seninki kaçtı peki
aynen yemekle alakası yok galiba bende düzenli yiyorum yazdıklarını ama çok kilo almıyo 5 haftada 560 gr aldı.bizdede babasıda bende 2500 doğmuşuz dediğin gibi iri bir bebek olmamasıda normal galibaYemedigim et ceviz muz kaşar karpuz meyve ...vs kalmadı demekki böyle olcak napalm bizde babayla minyonuz bizdende 4 5 kilo bebe olmazdı zaten
Hepimizi inşallahO elin tatlılığımaşallah
2 kg’yu da aşmışş çok güzel
Her şeyin yolunda olmasına cok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah ya
Ah İşte bebişler ne olursa olsun gelişmeye devam ediyor neysekiHepimizi inşallahHerkes iyi haberlerle gelsin İki haftadır sancılarım arttı, kilo alımım neredeyse durmuştu, endişeliydim aslında ama çok şükür.
Sagım solum agrıyor diye giderm 2 hafta sonra nasıl olsa 10 günlük sürem varÇok az zamanda gerçeklerini göreceğiz Allah'ın izniyle canim evden devam dimi
Oyy maşallah bugün ne güzel haberler alıyoruz öylesona yaklaştıkça bebisler nazlaniyor galiba bak seninki de yüzünü kapamış minnoş parmaklı
Çok şükür kuzum herşeyi güzel şimdiliksu ertelenen randevulara çok sinir oluyorum bı heyecanla bekliyosun neyseki uzun zaman değil yarinmis yüzünü gösterir inşallah güzel oglus doktora göre değişiyordur kuzum 32 diye mi istedi bilmiyorum aslında sata göre de 31 haftadayim normal de 34.haftada başlatırlar ama dediğim gibi doktora göre değişiyor yanımdaki kadınlar hep 37 haftalık falandı mesela
Öyle tabiki kuzum canları sağolsun yeter kikız bebekler minyon oluyor o sebeple öyle hemde her çocuğun gelişimi farklıdır 1 ayı bekleme randevu al git
Gidersen haber ver canımEvet hareket ettirmedi resmen bende çok şaşırdım canım geçmezse görünücem, vicksledim sıcak su koydum magnezyumuda içtim bakalım yattım nolucak
29+0da 1381miş bizim29+2 de 1367 gramdı
Vücudumuz mucize gerçekten, öncelik bebislerinAh İşte bebişler ne olursa olsun gelişmeye devam ediyor neyseki
Nst ye filan bağladılar mı hiç sancınız çıkıyor mu ?
aynen nerdeyse aynı gidiyolar pazartesi gittim en son29+0da 1381miş bizimaynı gidiyorlar galiba en son ne zaman gittin kontrole den
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?