2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Evet mavis sukurler olsun evde dinleniyorum hala
Bugun test cikti kolestaz negatif evden cilt doktoruyla devam
İçerden bi sıkıntı yoksa gebeliğe bağlı cilt kurumasından kaynaklı mı acaba. Eğer öyleyse bende de vardı özellikle ayak bileklerim bacaklarım aşırı kaşınıyordu kuruluktan. La roche atopik ve çok kuru ciltler için nemlendiricisi var arkadaşım önermişti egzaması varmış onun için kullanıyormuş. Gerçekten çok iyi geldi bana sonra kaşınmam geçti varsa bi dene istersen pamuk gibi yapıyo cildi

Evet ya maşallah hepimize Nazlaniyorlar bence de, doktor odaya girince uykuya daldı bi deBuna da şükür
Evde kıpır kıpır hastanede sakinceneee hep öyle oluyor zaten canim karnıma vuruyor vuruyor bugün yüzünü açsın die sonunda zor bela açtı benim yan yatınca çok kipirdak
Evet mavis sukurler olsun evde dinleniyorum hala
Bugun test cikti kolestaz negatif evden cilt doktoruyla devam
Ohhh çok şükür sevindim canım gobusun nasıl çok büyüdü mu ikiz die canim bugün hastanede gördüm ikizmis bayaa büyüktü göbeği
Sagım solum agrıyor diye giderm 2 hafta sonra nasıl olsa 10 günlük sürem var
Bence Dee sonrasında kendi çağırır heralde hem sorarsın ne zaman siklasacak diye

Ben de bugün gittim kontrole çalışabilir raporu almaya 1875 gr olmuş dedi rahim ağzı uzunluğu suyu herşeyi yolundaymış. Zamanında doğar tam olması gerektiği gibi dedi herşey. Kontroller 2 haftada bire düştü 36 dan sonra nstler başlayacak 34 ten sonra doğum olursa küvez olayı olmaz artık dedi. Böyle işte

Canım kızlar artık kapı süsü ve hastane çıkışlarına geçtiğimize göre çoğumuzun isimleri belli netlesenler yazabilir mi ekleyelim tabloya

Aynı gidiyoruz seninle canım normal doğum mu olacak senin

Oy sorun olmaması cok iyi ya
Bu nst nasıl değerlendiriliyor anlamadım hiç ben de :)
Bak ilk eklediğim fotoğraf benim en hafif geçen günümdü aslında, şans eseri bakıldı o gün ciğer geliştirici yapıldı nidilat filan içirdiler.

İkincisi ise döndü bakan doktor sorun yok sorun yok dedi, kendi doktorum görünce pazartesi yeniden muayeneye çağırdı bakalım ne olacak.
Benim bazen saatte 10 kez sancılı kasılmalarım oluyor. Rahim ağzı 25 mm olmuş ama bazı doktorlarda da garip bi rahatlık var. Çözemedim bu işi

Eklentiler

• 48F6B92B-95C2-41D4-90F9-107135642552.webp
    65,3 KB · Görüntüleme: 67
  • C656637E-680B-445E-A3E2-0412B27619CC.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 71
Maaşallah sübhanallah. Kavuşmaya az kaldı. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım

Çalışabilir raporu alabildin mi? 31+ sın sanırım.

Rapor İçin 32+ mı olması gerekiyor? Yarın gideceğim 31+3 oluyorum alabilir miyim acaba.

Kızlar sizinde karnınızdan arada çıt sesi geliyormu? Az önce yine oldu benim bi araştırayım dedim Kağan Kocatepenin videosuna denk geldim o ses bebeğin eklemlerinden geliyormuş meğerse ne kadar değişik ya

Ay bende bunu dusundum aslinda kuzum birde cok sicak ondan mi oldu diye dusunuyorum bu dediklerini de alip bir deneyim cilt doktoru bulamiyorum Herkes tatilde
Bir arkadas yag onermisti onu tiklamistim kullanim Hangisi ise yararsa insallah kurtulurum bu dertten her yerim yara bere cunki
Gobusum asiri buyuk degil mavis ya bazilarina gore kuzeniimmi goruyordum on mètre onceden gobegi geliyordu birgun foto atim ama bu gobek bile beni yoruyor
Canım kızlar artık kapı süsü ve hastane çıkışlarına geçtiğimize göre çoğumuzun isimleri belli netlesenler yazabilir mi ekleyelim tabloya
Muhammed Selim ve Meyra da karar kildik sukurler olsun
Kuzum doktorlarin rahat olmasi cok tuhafima geldi benimkide 25 mmde benim doktorlar oyle korkuyorki kac kez soylediler kalkma cok sinirda bu sayi diye
Sancilae icin hastanede ilac vermediler mi ntsde boyle cok buyuk dalgalar maalesef kasilma demek demisti bana hemsire sende de var bir kactane ne olur ne olmaz dikkat et kendine

Çok anlamamakla beraber, düzensiz kasılmaların olduğu gözüküyor o kesin. Sadece sıklığı fazla gibi hem ifaden hem de ilk fotoya göre. Bazen kendi kendimizin doktoru olmak gerekiyor ne yazık ki. Olabildiğince istirahat moduna gecip, su alımını arttırırdım yerinde olsam. Kasılmaları takip et beş dk yada üç dk gibi düzenli aralıklarla 3 kez olursa hastaneye gitmelisin. Düzenli olarak nidilat, adalat vs kullanmiyorsan da bunu doktorunla görüş derim. Haftamız ilerlediği için yalancı kasılmalar çok normal, iğne de yapılmış diye düşünüp rahat davranıyor olabilir, rutin kontrol eden doktorun her kimse rahim boyunu da takip ediyordur, olağan dışı bir kısalma varsa gerekli yönlendirmeyi yapar diye düşünüyorum ama o söylemese de kendince alabildigin önlemleri almakta hiçbir sakınca yok.

Ya evet bana bi tanesi hatta 25 mm çok da kötü değil aslında filan dedi. Ama diyorum ki çok aşağıda hissediyorum sancı da giriyor kasılma ile birlikte. Olabiliyor böyle şeyler modunda takılıyor.
Sancılar için verdiler canım ciğer geliştirici yanında nidilat içirdiler 2 tane. Serum da taktılar.
Ekstra nidicard verildi ama doktorum kullanma dedi. Pzartesi fikri değişir belki.

İlk fotoda hiç ilaç filan verilmemişti ona göre nidilat ile serumlar yapıldı. Sonrasında cok rahatladım ama kasılmalarım tamamen kesilmedi. Sadece artık kasılmaları daha net ayırt edip hissediyorum. Önceden sürekli kötüydüm.

Düzenli Aralıklı sancı konusu kafamı cok kurcalıyor. Çünkü, geceleri 1 saat boyunca sürekli gelip gelip gidiyor mesela belki 8-10 kere. Belden de sancı giriyor.
Sonra zorla uyumuş oluyorum yine sabah oluyor. Böyle böyle rahim ağzı uzunluğu kısaldı sanırım.
Devlette acildeki doktor nidicard verdi ama kendi doktorum kullanma demişti. Belki pazartesi günkü kontrolden sonra kullan der bilmiyorum.
Evet kendi doktorum rahim ağzı uzunluğunu farketti sürekli de bakıyordu zaten. 1 ayda 1.2 cm kısalmış yaklaşık.
Aşırı derecede yatmam gereken bi durum olduğunu da söylememişti o da kafama takıldı ama o zamanlar böyle sancım olduğundan haberi yoktu bakalım Anya Konya pazartesi belli olacak.
Bol su magnezyum devam, magnezyumda extramag e geçiş yaptırdılar.
Çok stresli imiş bu gebelik

Bu nidicard sanci icinmi bir ilac ?
Doktor rahat davraniyor ama
Tam katinaizmirin dedigi gibi dinlenmeye ozen gostermekte fayda var ve su icmeye bende calisiyorum
Aslinda dedigin gibi kasilmalari anlasak boyle olmazdik sanirim simdi yeni yeni cozuyoruz ama gec kaldik sanki
Ay insallah yavas yavas azalir da en az 35i goruruz insan cok korkuyor bu surecte

Açık hava ve karşı karşıya falan oturduysanız bulaşmamış olabilir. Bende bayramda oldum geçti şükür endişe etmeyip kendini takip et bence canım. Faydalı sebzeler meyveler ye sıcak limonlu taze zencefil çayı günde bir kere içebilirsin. Belki bulaşmaz içini karartma

Stresli ama bu da artırıyor sancıları kapalı bı döngü malesef, o yüzden stres yapma haftan ileride, iğnen yapılmış.. Magnezyumla kaslar gevsiyor ama malesef nidilat, adalat yanında etkisi çok düşük.. Bence bu kontrolde bu ilaçlardan birine başlamalı, bahsettiğin sancılar normal değil.. Bel ağrısı, kasıklar doğru bebeğin itilmesi hissi, uykuda rahatsız eden ağrı, ağrılı sık kasılmalar, bunlar olmamalı, kontrol altına alınmalı. İlaci kullanmanın da bı sakıncası olduğunu düşünmüyorum, acil prosedürdür sadece sancının, rahim kisalmasinin bulunduğu durum için aslında. İnşallah pzt güzelce değerlendirir, sen o güne kadar dinlenmeye çalış, stres yapma

rahim boyunuzu alttan muayne ile mi anladı yoksa sadece ultrason mu

Canım öksürüğün ne kadar sürede geçti? Bugün 4.günüm öksürük fena tıkıyor beni sanki astımlı gibi oluyorum korkuyorum açıkcası

cnm sen bu sancılarla gunluk rutin işlerini yapıyor musun ya da mesela bir yuruyus falan?

Herkeste aynı olmuyor canım sadece doguma gittiğinde su içme. Sanırım epiduralin verdiği etki o.. Bazıları doğum yaptiginda kan kaybı oluyor tabi onla beraber su. . Hastanede sağlıklı hafif yemekler veriyorlar. Evde de öyle devam edersen güzel gidiyor. Ben ödemimi 1 sene de attım.. 1 sene sonra toparlamaya başladım.Ben dogumdan sonra öyle açlık falan hissetmedim. Sanırım serumlardan.
Kendini strese sokma sakin..son haftalara doğru daha hızlı kilo aliyorlar. Ve daha hızlı gelisiyorlar.Ooff o sertlesmeyi hiç söyleme. Onu ben sormuştum normal demislerdi.Ve vücut kendini doguma hazırlarken de agrilarin olacak. Benim kaburgalarım bile agriyordu baskı yapıyordu. Kasiklar. Alt belVallah seni çok iyi anliyorum. Hastaneye o kadar çok gitmistim ki ordakilerle akraba çıkacaktık nerdeyse. Psikolojim bozulmuştu. Karnın sertlestiginde masaj yap karnına hızlı hızlı. Çabucak düzeliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…