Arada 5 hafta mı olması gerek tam, ay bu bilgi çok önemliRaporu 32+0’da alırsan 37+0’da ayrılırsın.
Zamanı tutturman gerek.
bende memurum ilk cocuğum da da 32+0da cıkmıstım dr. da öyle izin verdi. 37+6ztn 38.hafta diye geciyor 37son32. Hafta değil de 37. Haftanın 37+6 da bitiyor olması bi tik üzdü
Bu kesin bilgi mi
37+0’da ayrılırım diyordum
Aynen bencede doktordan doktora değişiyorBenim kontrolüm yarın 33+1 olacak. Doktorum 32den sonraki ilk muayene zamanında nst lere başlayacağız demişti. Yarın ilk nst ye gireceğim, bundan sonra da düzenli olarak devam edecek. Sanırım doktordan doktora değişiyor takip sistemi.
Ayy cok kotu bir anda kisalmasi her an risk ya amaGerçekten çok garip benim doktor da hep ölçüyordu. Sormuştum kısalmaması için yapabileceğimiz bi şey var mı diye. O da hiç belli olmaz bugün 40 mm olan 2 gün sonra bi anda kısalabilir demişti.
Eğilmek karın bölgemi zorlamak direkt sancılı kasılma yapıyor bende. Ufak ufak kalkman gereken noktalar olabilir ihtiyaçlar oluyor mecburen ama sen daha çok dikkat et ikiz bebelerin var senin
Şimdi tuttum nefesi bekliyorum pazartesiyi
Ah fitil ne alakaMerhaba herkese 30.haftadayım bir kaç gündür alağı doğru batma ağrı hissim vardı doktora gittim alttan muayene ile bakıp bebeğin başının aşağıda olduğunu ama erken doğumla ilgili risk görmediğini söyledi dinlenmem gerekiyormuş fitil verdi var mı bu durumu yaşayan
Progestan verdi erken doğum olmaması içinAyy cok kotu bir anda kisalmasi her an risk ya ama
Sanirim Bende bu hatayi yaptim doktor basindan beri hareket et dedi ama ben edemedim
Yavas ilerlemeye alismak gerekiyor ben normal otursam bile aciyor anlamadim ki nasil davranmak gerekiyor
Insallah pazartesi guzel sonuclarla gelirsin boyle kalsa doguma kadar ona d’à raziyim
Ah fitil ne alaka
Ben 32+0 da aldım raporumu ama 35+5 e kadar çalışıcam. Raporu aldık diye 37+0 a kadar çalışmak zorunda değiliz. 32den sonra istediğiniz zaman doğum iznini başlatabilirsiniz. Onun için doktorunuz tekrar bir yazı veriyor istediğiniz tarih itibariyle doğum izni başlaması için.Arada 5 hafta mı olması gerek tam, ay bu bilgi çok önemli
Kuzular bir de siz bu bebek yıkama araç gereçleri ne aldınız??? Bu katlanabilir gri beyaz olan modelden mi:)
bu hareketin de dozu var sanırım kuzu ya bi de gerçekten hepimizin gebeliği kendine has. birimize iyi gelen diğerimize gelmeyebiliyor.Ayy cok kotu bir anda kisalmasi her an risk ya ama
Sanirim Bende bu hatayi yaptim doktor basindan beri hareket et dedi ama ben edemedim
Yavas ilerlemeye alismak gerekiyor ben normal otursam bile aciyor anlamadim ki nasil davranmak gerekiyor
Insallah pazartesi guzel sonuclarla gelirsin boyle kalsa doguma kadar ona d’à raziyim
Ah bu surecte progestana izin varmi ya bilmiyordumProgestan verdi erken doğum olmaması için
Ah Kuzum valla oyle herkes kendine ozgu yasiyor ama iste o pozisyonu bulmak cok zorbu hareketin de dozu var sanırım kuzu ya bi de gerçekten hepimizin gebeliği kendine has. birimize iyi gelen diğerimize gelmeyebiliyor.
işin kötü yanı insanın kendi gebelikleri arasında bile yaşadıkları farkediyor.
neyin nasıl hissettirdiğini bilemiyoruz maalesef.
kendine en iyi gelen pozisyonu bulmaya çalış sen de. ben toplamda 5 yastıkla yatıyorum, kasıklarımı kastırsam yanlışlıkla uzatıp dursam kasılmalarım başlıyor peşpeşe.
ah ben de razıyım aslında 33 lere ulaşınca zaten kötü bi ölçü değil. rahim ağzı uzunluğu zaten doğal süreç olarak kısalacak :)
çok ilginç mesela ben de sırt üstü çok zorlanıyorum kısmı sol-sırtüstü yatıyorum. sırtımı hafif bi yere dayarsam rahatım.Ah bu surecte progestana izin varmi ya bilmiyordum
Ah Kuzum valla oyle herkes kendine ozgu yasiyor ama iste o pozisyonu bulmak cok zor
Gece benim icin zulum uyurken yanlislikla sola veya saga donsem bile batiyor agriyor uyaniyorum sadece sirt ustu
Ilk gebelik zormus ya cozmek icin baya zaman harcamak lazim ozellikle bu kasilmalar icin
Bak mesela 28de 30 haftaya bende hic oynama olmadi
Umarim bir haftaya randevum var ayni kalmistir cok hareket etmiyorum sonucta
Bunlari bulmakta ayri zor varyaçok ilginç mesela ben de sırt üstü çok zorlanıyorum kısmı sol-sırtüstü yatıyorum. sırtımı hafif bi yere dayarsam rahatım.
hadi inşallah aynı kalmış ve kısalmamıştır :):)
Sabahlara kadar kasılmaktan helak olup oda oda gezince bulmuştum bunları daBunlari bulmakta ayri zor varya
Insallah ya Kuzum 3 hafta boyle gitse gerisini getiririz sadece su riskli haftalarda bitsin
Sabahlara kadar kasılmaktan helak olup oda oda gezince bulmuştum bunları da
en rahat ettiğim yer mesela köşe koltuğun köşesine dayanıp yastıklarla desteklenerek oturarak uyumak
20 gün peşinden geliyorum ben de 6-5-4 saymaktayım
Katlanabilir olanlardan istiyordum ama bı kaza yasarim yıkarken katlanır fln diye çekindim, normal bı tane aldım ebebek şeffaf olandan. Maşrapa katlanır gri beyaz çok önce almıştım, kovada aynı şekilde elimde vardı, kullanılmamış. Fileye karar veremedim henüz, çünkü küveti degistirme ihtimalim var giderli modeller var hep bende o şekilde aldım, ilk geldiğinde denedim azcik da olsa sızdırdı, sonra kapağı düzelttim fln sizdirmadi ama kararsız kaldım iade konusunda..Arada 5 hafta mı olması gerek tam, ay bu bilgi çok önemli
Kuzular bir de siz bu bebek yıkama araç gereçleri ne aldınız??? Bu katlanabilir gri beyaz olan modelden mi:)
AYyyy ben 36yı görürsem doktora derim al artık biraz da kucağımda büyüsünbende yatakta rahat edemiyorum koltukta uzanmak lazim asla oturmamak gerekiyor yoksa toplaniyorlar yastik dayanmiyor bana da
Ayagimi surukleyim cabuk gel35 -36 gorsek yeter
Hahahaa bende oyle sevincten kosar cosarim acilmayi kendim yaparim zatenAYyyy ben 36yı görürsem doktora derim al artık biraz da kucağımda büyüsün
Böyle anlarda subat ayında kanamalarla baş etmeye çalışıp mutsuz ve umutsuzca haziran ayına cıkabilecek miyiz acaba diye düşündüğüm günler geliyor aklıma. :)Hahahaa bende oyle sevincten kosar cosarim acilmayi kendim yaparim zatenne kadar uzun geliyor he
Valla bende oyle dusunuyorum saydik felan ama cabuk gecti ya ozellikle 20. Haftalar bitti ya hamdolsun insallah kucagimiza alirizBöyle anlarda subat ayında kanamalarla baş etmeye çalışıp mutsuz ve umutsuzca haziran ayına cıkabilecek miyiz acaba diye düşündüğüm günler geliyor aklıma. :)
bu kadarını nasip eden rabbim o günleri de nasip eder inşallah diyorum :) çok şükür temmuz da bitti sayılır. ağustos u da bitiririz inşallah :)
walla bnde öyle dıorum,bazı arkadaşlarım bnmkide erken doğdu 37.hafta demiyorlar mı bayılasım geliyor. resmen her gun 1cizik atıyorum.Hahahaa bende oyle sevincten kosar cosarim acilmayi kendim yaparim zatenne kadarQ uzun geliyor he
Ben detaylıya girdiğimde aynısını söylemişti ama risk yok diye herhangi bir ilaç vermedi sadece çok tuvalete çıkarsın ama bişi gelmez bu yaramazdan kaynaklanıyor dedi gerçekten de dediği gibiMerhaba herkese 30.haftadayım bir kaç gündür alağı doğru batma ağrı hissim vardı doktora gittim alttan muayene ile bakıp bebeğin başının aşağıda olduğunu ama erken doğumla ilgili risk görmediğini söyledi dinlenmem gerekiyormuş fitil verdi var mı bu durumu yaşayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?