Aa o kısmı gözden kaçırmışım, çok geçmiş olsun. Malesef çok kişi duyuyorum ben de etrafımda, dikkat etmek gerekBiliyorsun eşim de covid.
Her gün bir belirti çıkıyor, ilk gün ateşti, dün boğaz ağrısı bugün de burun tıkanıklığına dönmüş. Kahvaltısını kapıdan bırakıp gideceğim doktora.
Teste giden kimse negatif sonuçla dönmüyor yine başa sardık
Ahhh inşallahİnşallah yüzünü gösterir, kıyıdan köşeden de olsagüzel haberlerle gel inşallah
Güzel haberlerle gel canim,güzel pozlar versin bebişinGünaydın bugün benim de 1 aydan sonra kontrol günüm saat 11.00de. Bugün ayrıca ilk nst günüm, çok heyecanlıyım resmen 6da uyandımOğluşumu görmeyi çok özledim umarım bu sefer yüzünü gösterir hep elini koyuyor çünkü, 33 hafta oldu hala yüzünü göremedik doğru düzgün inşallah güzel haberler alırız
Ahhh inşallah, iyi olsunlar, sağlıklı olsunlar da varsın yüzlerini gizlesinler biraz dahadream_catcherr bir kontrol de sende bugün demek, inşallah çok güzel haberlerle geliriz canım. Bundan sonra zaten daha sık çağırır seni diye düşünüyorum, bizim 30. Hafta itibariyle 3 haftaya bire düştü kontrollerimiz, o bile geçmiyor bazen :)
Nst olayını bende bugün soracağım ne zaman başlatacak diye. İnan biz de çok zor görüntü alıyoruz en son 24. Hafta bi şak diye görmüştüm onda da şok olmuştum ondan sonra yüzü hep ya plesantays gömülü ya rahim duvarına
Olsun sağlıklı olsunlar da varsın doğunca görelim.
E-bebekte söylediğin markayı gördüm hatta açtım baktım kurcaladım bugün bir daha bakayım. Kendime henüz bir şey almadım çünkü yavaştan almam gerek.
Güzel haberlerle gel canim,güzel pozlar versin bebişin
Geçmiş olsun canim tez zamanda iyileşsin insalalh videoya al kesinlikleOnu da bugün sorucam canım. Benim niyetim 37’ye kadar çalışmak çünkü şuan ücretsiz izin düşünmüyorum ne kadar sonraya sarkıtabilirsem öyle yapayım diyorum ama bu sıcaklar beni de yormaya başladı yavaştan. Atlet külot yatıyorum desem yeridir. Hamileler zaten +5 derece hissedermiş ya o misal
İnşallah görebilirim, eşim de covid ya ilk defa tek gideceğim kontrole uzun bir süredir. Şansa bence de yüzünü gösterecek
En heyecanlı kısımları bitirmiş sona gelmişsin ne hoşAhhh inşallah, iyi olsunlar, sağlıklı olsunlar da varsın yüzlerini gizlesinler biraz dahaAllah nasip ederse yakında kucağımızda doya doya yüzlerine bakıp, mis kokularını içimize çekeceğiz Kontroller 2 haftaya 1 olacak sanırım o şekilde demişti en son doktorum bakalım bugün netleşir
Ben Pentiden aldıklarımı çok beğeniyorum ama dediğim gibi ebebektekini de sırf beyaz geceliğimin içine giyinmek için aldım, pamuklu yazıyordu üzerinde de. Ben eksiklerimi tamamladım dün bir tane de beyaz taç aldık adet yerini bulsun diye. Terlik olarak da crocs giyeceğim en rahatı. Oğluşun da herşeyi tamam odası falan. Geriye eşyaları çantaya koymak kaldı onu da nasipse bu haftasonu eşimle yapacağız
Evet canım normal anam babam usulü epiduralsiz filanAynı gidiyoruz seninle canım normal doğum mu olacak senin
Tam 32+0 dım dün aldım. Alabilirsin aslında kızımda ben de öyle erken almıştım birkaç günÇalışabilir raporu alabildin mi? 31+ sın sanırım.
Rapor İçin 32+ mı olması gerekiyor? Yarın gideceğim 31+3 oluyorum alabilir miyim acaba.
Sadece ultrasonla baktı zaten tam bir uzunluk ölçüsü söylemedi sadece kısalma var mı nasıl diye kontrol ettirahim boyunuzu alttan muayne ile mi anladı yoksa sadece ultrason mu
Aslında sadece doktora göre değil de hastaya göre de bakılıyor riskli gebelikse kasılması olan gebelikse doktor daha erken başlar genelde benim arkadaşım aynı doktora gidiyordu ona 32 de başladı meselaBenim kontrolüm yarın 33+1 olacak. Doktorum 32den sonraki ilk muayene zamanında nst lere başlayacağız demişti. Yarın ilk nst ye gireceğim, bundan sonra da düzenli olarak devam edecek. Sanırım doktordan doktora değişiyor takip sistemi.
Maksimumum 5 hafta çalışabilirsin ama arada kesebilirsin tabi istersen 3 hafta çalıştın artık çalışmak istemedin zorlandın gidip çalışamaz raporu alırsın kesersin sana kalmış. Ama ne kadar aktarabilirsek o kadar iyi sonra bebişten hiç ayrılmak istemiyor zaten insanArada 5 hafta mı olması gerek tam, ay bu bilgi çok önemli
Kuzular bir de siz bu bebek yıkama araç gereçleri ne aldınız??? Bu katlanabilir gri beyaz olan modelden mi:)
kuzum fikir olması için paylaşıyorum.katinaizmir ben de bu gri beyaz açılır katlanırlardan alayım dedim ama File olayına bakmadım bakıp alınca buraya da yazayım canım.
Bir çok detay var; dün battaniye ve havlu almak İçin e-bebeke gitmiştim emzirme yastığı, bebek pamuğu da alıp çıktım:)
Hem hoşuma gidiyor almak hem de acaba bilinçli alışveriş yapıyor muyum diye düşünmeden edemiyorum.
güzel haberlerle gelsin herkesHerkese günaydın kızlar bugün kontrolüm var ama dünkü randevumun iptali sebebiyle bugüne randevu almak durumunda kaldığım ve randevu da bulamadığım İçin ara randevu aldım 10:10’a. Kimbilir kaçta girerim, öğleni bulur heralde
Olsun gidip hastanede bekleyeceğim çok heyecanlı oluyor
İlki sezeryan olduğu için bunun da sezeryan olacak canim 38+3 de alacağım dedi nasip olursaEvet canım normal anam babam usulü epiduralsiz filanben doğal seviyorum tabii herşey yolunda giderse senin?
Tam 32+0 dım dün aldım. Alabilirsin aslında kızımda ben de öyle erken almıştım birkaç gün
Sadece ultrasonla baktı zaten tam bir uzunluk ölçüsü söylemedi sadece kısalma var mı nasıl diye kontrol etti
Aslında sadece doktora göre değil de hastaya göre de bakılıyor riskli gebelikse kasılması olan gebelikse doktor daha erken başlar genelde benim arkadaşım aynı doktora gidiyordu ona 32 de başladı mesela
Maksimumum 5 hafta çalışabilirsin ama arada kesebilirsin tabi istersen 3 hafta çalıştın artık çalışmak istemedin zorlandın gidip çalışamaz raporu alırsın kesersin sana kalmış. Ama ne kadar aktarabilirsek o kadar iyi sonra bebişten hiç ayrılmak istemiyor zaten insan
Aldık canım doğru hatırlıyorsun. Biz işbir yatak arya modelini almıştık çift taraflı bir yatak. Yenidoğanda sert yüzeyli olması gerekiyormuş buna dikkat etmek lazım sadeceKendi yakın çevremde bile yenidoğan bir bebekle çok vakit geçirmediğimi hatta belki çok görmediğimi farkettim. O yüzden tutup kavrama olayı beni endişelendirdi altına yastık koyarım diye düşündüm, bir görsen ufacık zaten. Bebeklerin bu kadar ufak oluyor olması beni tedirgin ediyor tutabilecek miyim kavrayabilecek miyim diye
Peki o zaman sana emzirme sütyeni sorayım, aldın mı? Fikir verebilir misin? Bugünkü alışveriş planımda emzirme sütyeni ve gecelik var.
Bir de kızlar oda yapma fikrimiz yoktu ama uygun bir genç odası bulunca ilerde de kullanır diye Doğtaş’tan almıştık bir model. Bazası da var ama yatağını almadık. Yatak alırken dikkat etmemiz gereken bir şey var mı? Bir süreden sonra çevresine korkuluk koyup öyle yatacağı ve uyku kalitesi için önemli bir detay aslında. Alam arkadaşlarım model fikri verir mi? T temmuzekim siz yatağı almamış mıydınız ben yanlış mı hatırlıyorum?
Doktor um benide sezaryan için 26 eylul olarak kaydetmişİlki sezeryan olduğu için bunun da sezeryan olacak canim 38+3 de alacağım dedi nasip olursa
Listeye 26 Eylül olarak ekliyim o zaman canim sen dediğin gibi son ana kadar normali bekle aksi bir durum olursa sezeryana yonelirsiniz bende öyle yapmıştım ne sancım vardı nede bebeğin gelmeye niyeti vardı kanala bile inmemisti zoraki sezeryan oldum nasip tamamen :)Doktor um benide sezaryan için 26 eylul olarak kaydetmiş
Yinede sıkıntı olmadıkça normal deniycegiz ama ufak sıkıntıda sezeryan olur sonuçta tüp bebek tehlikeye atilmaz
Ahhh o yıkama sonrası evi saran bebek kokusu, ütüsünün minnacık minnacık olması çok keyifliEn heyecanlı kısımları bitirmiş sona gelmişsin ne hoş
Ben alırken bile heyecanlanıyorum yıkayıp yerleştirmesi çantayı hazırlaması kim bilir nasıl güzeldir:)
Benim suan için risk teskil eden bir durumum yok gebeliğimde, çok şükür kasılmam da hiç olmadıAslında sadece doktora göre değil de hastaya göre de bakılıyor riskli gebelikse kasılması olan gebelikse doktor daha erken başlar genelde benim arkadaşım aynı doktora gidiyordu ona 32 de başladı mesela
Benmde geçen ay 2 hafta önde cıkmıştı bu ay haftama uygun çıktı canım..Bebeğimin kafa ölçümü iki hafta önde çıktı normal mi sizce şu zamana kadar hiç bu kadar önde çıkmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?