2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Aa o kısmı gözden kaçırmışım, çok geçmiş olsun. Malesef çok kişi duyuyorum ben de etrafımda, dikkat etmek gerek

Güzel haberlerle gel canim,güzel pozlar versin bebişin

Ahhh inşallah, iyi olsunlar, sağlıklı olsunlar da varsın yüzlerini gizlesinler biraz daha Allah nasip ederse yakında kucağımızda doya doya yüzlerine bakıp, mis kokularını içimize çekeceğiz Kontroller 2 haftaya 1 olacak sanırım o şekilde demişti en son doktorum bakalım bugün netleşir
Ben Pentiden aldıklarımı çok beğeniyorum ama dediğim gibi ebebektekini de sırf beyaz geceliğimin içine giyinmek için aldım, pamuklu yazıyordu üzerinde de. Ben eksiklerimi tamamladım dün bir tane de beyaz taç aldık adet yerini bulsun diye. Terlik olarak da crocs giyeceğim en rahatı. Oğluşun da herşeyi tamam odası falan. Geriye eşyaları çantaya koymak kaldı onu da nasipse bu haftasonu eşimle yapacağız

Geçmiş olsun canim tez zamanda iyileşsin insalalh videoya al kesinlikle havalar çok sıcak evet bende aynı dediğin gibiyim evin içinde o yüzden dayanabildign yere kadar çalış zorlama kendini iki can taşıyorsun sonucta

En heyecanlı kısımları bitirmiş sona gelmişsin ne hoş
Ben alırken bile heyecanlanıyorum yıkayıp yerleştirmesi çantayı hazırlaması kim bilir nasıl güzeldir:)

Aynı gidiyoruz seninle canım normal doğum mu olacak senin
Evet canım normal anam babam usulü epiduralsiz filan ben doğal seviyorum tabii herşey yolunda giderse senin?
Çalışabilir raporu alabildin mi? 31+ sın sanırım.

Rapor İçin 32+ mı olması gerekiyor? Yarın gideceğim 31+3 oluyorum alabilir miyim acaba.
Tam 32+0 dım dün aldım. Alabilirsin aslında kızımda ben de öyle erken almıştım birkaç gün
rahim boyunuzu alttan muayne ile mi anladı yoksa sadece ultrason mu
Sadece ultrasonla baktı zaten tam bir uzunluk ölçüsü söylemedi sadece kısalma var mı nasıl diye kontrol etti
Aslında sadece doktora göre değil de hastaya göre de bakılıyor riskli gebelikse kasılması olan gebelikse doktor daha erken başlar genelde benim arkadaşım aynı doktora gidiyordu ona 32 de başladı mesela
Arada 5 hafta mı olması gerek tam, ay bu bilgi çok önemli

Kuzular bir de siz bu bebek yıkama araç gereçleri ne aldınız??? Bu katlanabilir gri beyaz olan modelden mi:)
Maksimumum 5 hafta çalışabilirsin ama arada kesebilirsin tabi istersen 3 hafta çalıştın artık çalışmak istemedin zorlandın gidip çalışamaz raporu alırsın kesersin sana kalmış. Ama ne kadar aktarabilirsek o kadar iyi sonra bebişten hiç ayrılmak istemiyor zaten insan

kuzum fikir olması için paylaşıyorum.
ben sahsen evim serin oluyor, o yüzden odada yıkayacağım. ama banyoda yıkayacak olsam direkt duşakabin içine ya da lavabo içine oturtup bu aparatla yıkamayı düşünebilirdim.
bunu katlanır küvet içinde kullananlar da var.
tlc de 6ız bebeği olan bi kadın kullanıyordu bunu, eşimle izlerken bayıldık
yaklaşık 6 ay içinde de çocuğu kucağında duşa sokmaya başlıyorsun zaten :)))
bebek pamuğu ve ıslak mendili stokla bence:)

güzel haberlerle gelsin herkes

bir de emzirme sütyeni için penti öneririm, akşamları bazen 300 e 75 gibi indirimleri oluyor, bakabilirsin.
bir de evde özellikle evde giymek için lcw nin emzirme atletleri var, kulplu olanlar, biraz sıkı ooluyormuş malı bedeninden büyük alman gerekebilir. bir bak bence. evde sütyen takmak yerine atlet düşünüyorum ben de.

İlki sezeryan olduğu için bunun da sezeryan olacak canim 38+3 de alacağım dedi nasip olursa

Aldık canım doğru hatırlıyorsun. Biz işbir yatak arya modelini almıştık çift taraflı bir yatak. Yenidoğanda sert yüzeyli olması gerekiyormuş buna dikkat etmek lazım sadece

İlki sezeryan olduğu için bunun da sezeryan olacak canim 38+3 de alacağım dedi nasip olursa
Doktor um benide sezaryan için 26 eylul olarak kaydetmiş
Yinede sıkıntı olmadıkça normal deniycegiz ama ufak sıkıntıda sezeryan olur sonuçta tüp bebek tehlikeye atilmaz

Doktor um benide sezaryan için 26 eylul olarak kaydetmiş
Yinede sıkıntı olmadıkça normal deniycegiz ama ufak sıkıntıda sezeryan olur sonuçta tüp bebek tehlikeye atilmaz
Listeye 26 Eylül olarak ekliyim o zaman canim sen dediğin gibi son ana kadar normali bekle aksi bir durum olursa sezeryana yonelirsiniz bende öyle yapmıştım ne sancım vardı nede bebeğin gelmeye niyeti vardı kanala bile inmemisti zoraki sezeryan oldum nasip tamamen :)

En heyecanlı kısımları bitirmiş sona gelmişsin ne hoş
Ben alırken bile heyecanlanıyorum yıkayıp yerleştirmesi çantayı hazırlaması kim bilir nasıl güzeldir:)
Ahhh o yıkama sonrası evi saran bebek kokusu, ütüsünün minnacık minnacık olması çok keyifli Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize suan nst ye bağlıyım bakalım ne çıkacak

Aslında sadece doktora göre değil de hastaya göre de bakılıyor riskli gebelikse kasılması olan gebelikse doktor daha erken başlar genelde benim arkadaşım aynı doktora gidiyordu ona 32 de başladı mesela
Benim suan için risk teskil eden bir durumum yok gebeliğimde, çok şükür kasılmam da hiç olmadı mesela aynı hastanede baska bir doktora giden arkadasımın esi var onun da 32de basladı nst.

Kızlar ben çıktım.
1876 gram yaklaşık 43 cm olmuş
Çalışabilir raporunu aldım, doktorum ben sisteme 32. Hafta itibariyle girerim dedi artık nasıl yapacak bilmiyorum.
Her şey yolunda çok şükür. Nst 35-36. Haftalarda başlarız dedi.
Vitamin takviye ve oksapara aynen devam.
Bir sonraki kontrolde idrar tahlili isteyecekmiş not aldı.

Konuşun da aşağıda. Eşim gelememişti ona göndermek için çok iyi oldu

Eklentiler

• F821D9A4-FB18-45D8-B405-3511E21C51AE.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 89
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…