Benimde oluyo diyorum herhalde bu sefer karnım kesin yirtilcak. Normal olması gereken bence. 32 ne güzel bence gayet iyi ikiz bebisler için. Daha da dayanır bence inşallahYa cok sevindim yalniz degilim
Evde yalniz olunca tek dusuncem bebekler oluyor asiri sikildim
Cok sukur yarin 32 olcaz insallah 3-4 hafta daha dayanirsam iyi diyorum kendime takatim kalmadi
Aslinda dogru sertlesme iki tane olunca daha cok beni zorlayan oturunca veya bacagimi uzatmak yerine toplayinca dahi sertlesiyor hayirlisiyla bir atlatirsak
Hiç bilemiyorum ki. Tam da kış bebesi olacak bebeklerimiz illa ki lazım olacakBenimde tek bu kaldı ya. Doğunca doktor tavsiyesiyle alırım diyordum ama hemen lazım oluyor mu acaba
Acaba göğüs pedi gizler mi ben de pedsiz sütyen istiyorum rahatlık açısından göğüs pedleri çok çok ince değilse işe yarar herhaldeYine faideli bilgiler ile gelmişsin her zamanki gibi
Bu yıkama aparatını gördüm fiyatı da diğerinden daha uygun. Çok da pratik gibi.
Diğer bu gri beyazlı katlanılabilir olan bi arkadaşımda varmış onum bebeği attık 1 yaşında sanırım kullanmıyor ben sana vereyim dedi:)
Neden olmasın dedim
O yüzden kendim bir şey almayacağım İçin ek olarak bundan da alabilirim aslında ilerleyen zamanlarda.
Ben eve gelir gelmez direkt sütyeni fırlatıp atanlardanım o yüzden bu silikonsuz direkt kumaş emzirme sütyenlerinden alacağım galiba. Onda da işte meme ucu belli olacak derdi var. Hastane çıkışı ncitydeki e bebekten baktım bir kaç model ama yine alamadım. Penti ve LCW’ye de bir bakayım rahatlık önemli.
Benim memeler hiç büyümedi başladığı yerde sayıyor ama sanki sırtım mı kalınlaştı nedir eski sütyenlerimde bunalıyorum.bir de bedeni doğru alamazsam diye tedirgin oldum ondan almadım aslında gelince evde bir değerlendirme yaparım dedim.
Bu arada göğsüm büyümedi ama damarlar yeşil yeşil çıkmış baya belli.süt kanalları mı geçiyordur nedir.
4 aylık bebeği olan bir arkadaşım bana hemen almana gerek yok demişti ama bilen arkadaşlar da yine aydınlatırsa iyi olur.
Bende doktor önerisiyle alacağım eylülde izmir sıcak oluyor zaten. En geç 1 haftalıkkende doktor görüyor bence beklenebilir.Hiç bilemiyorum ki. Tam da kış bebesi olacak bebeklerimiz illa ki lazım olacak
Evet ikimizde güzel haberler aldık çok şükürOh çok şükür güzel bir haber de senden geldi. 2 kiloyu aşmışsınız ne güzel, 2 hafta sonraki kontrolde peşinden gelmeyi umuyorum
Canım arkadaşın verdiyse ileride kullanmak için hiç alma bence.çünkü bebek hareketlenince bunda tutması güçleşiyor. İlerisi için önden açılan oturaklar var hem mama yedirirken oturtmaya hem de banyoda oturak için kullanıyorlar Bebiş duruyor içinde.Yine faideli bilgiler ile gelmişsin her zamanki gibi
Bu yıkama aparatını gördüm fiyatı da diğerinden daha uygun. Çok da pratik gibi.
Diğer bu gri beyazlı katlanılabilir olan bi arkadaşımda varmış onum bebeği attık 1 yaşında sanırım kullanmıyor ben sana vereyim dedi:)
Neden olmasın dedim
O yüzden kendim bir şey almayacağım İçin ek olarak bundan da alabilirim aslında ilerleyen zamanlarda.
Ben eve gelir gelmez direkt sütyeni fırlatıp atanlardanım o yüzden bu silikonsuz direkt kumaş emzirme sütyenlerinden alacağım galiba. Onda da işte meme ucu belli olacak derdi var. Hastane çıkışı ncitydeki e bebekten baktım bir kaç model ama yine alamadım. Penti ve LCW’ye de bir bakayım rahatlık önemli.
Benim memeler hiç büyümedi başladığı yerde sayıyor ama sanki sırtım mı kalınlaştı nedir eski sütyenlerimde bunalıyorum.bir de bedeni doğru alamazsam diye tedirgin oldum ondan almadım aslında gelince evde bir değerlendirme yaparım dedim.
Bu arada göğsüm büyümedi ama damarlar yeşil yeşil çıkmış baya belli.süt kanalları mı geçiyordur nedir.
Aynen . Dikiş sistemi zimbali dikiş. Ben görünce çok şaşırmıştım. Bildiğin tel zımba ama ameliyat için olan ama zımba yani 8 tane zımba vardı. Ve sag tarafımda çekilme oluyordu.sizlama.. Rahat hareket edemiyorsun.Cidden oyle fransanin sezeryan sistemini sevmiyorum normal dogum benim favorim ama kismet iste baya cokmus ya 6 ayda bazen sezeryanlilarin dikislerini goruyorum baya kotu yani
Insallah normal olur cidden
Ayy zaman da gecmiyor monitoda cidden telefon olmasa bunaliyorum ki bebekler de bunaliyor dedigin gibi hic bu kadar oynadiklarîni gormuyordum
Bak bunu bilmiyordum belden kasiklara vuran agri yasadim bazen ama anlamamisim
Simdi tek sertlesme sorunu var cok sukur kasilma hissetmiyorum ama insallah oyledir ya
Gogus pedlerini aldim daha gelmedi bekliyorum ikiser tane koymustum bebek ortusu umarim yeter birer tane daha ekleyim nolur nolmaz o zaman
Havalar cok sicak kalin fazla olmazmi hastane cikisi icin
Birde aceba bebek kiyafetlerini yikamak icin ne kullaniyorsun hangi deterjan ?
Evet o philipsin setinden aldim bende Ay ben korkarim kesemem sanirim esime birakiyorum o isi.
Ah bak bu love&green hic duymadim mustela almistim degistirim
Love Green bio sanirim
Herkes mustela deyknce ona donmustum inan daha hic bisey bilmiyorum ben bu konularda
Sut sagma makinasi icin konustum ebeyle onu kiralamak istiyorum birde dedigin gibi ebe bebek emzirmeyi gostercekmis ordakilere de sorarim sanirim ilk gostersin nasil yapiliyor
Ben turkiyede ayni sistem saniyordum Ay Evet zimba nedir ya cok can acitir Birde cidden egilip kalkmak problemAynen . Dikiş sistemi zimbali dikiş. Ben görünce çok şaşırmıştım. Bildiğin tel zımba ama ameliyat için olan ama zımba yani 8 tane zımba vardı. Ve sag tarafımda çekilme oluyordu.sizlama.. Rahat hareket edemiyorsun.
Dogum sancısı aynen öyle belden kasiklara vuran agri ama aralıklı..Ve farklı bir agri oluyor canım. Dogum sancini anlarsın. Şuan yaşadığın savcılardan biraz farklı. Ve ara ara oluyor.ha Ama dayanilmayacak bir agri değil. Sertlesme normal. Sadece uzun süreli kalmayacak . Benim çok çok aşırı oluyordu. Uykudan uyandırdığı oluyordu o sertlesme. Ve hep normal dediler.
Buranın havasını biliyorsun belli olmuyor.. çok çok kalın olmasına gerek yok. Normal kalınlıkta olanlar var ya. Mevsimlik hani. . Onlar iyi.Cunku göreceksin nasıl sarıp sarmalayıp getiriyorlar
Ben deterjan olarak L'arbre Herbe i kullandim. Halen de onu kullanıyorum .Ve Sanytol . İkisi de çok güzel bebekler için. Sanytolun ayrı désinfectant suyu da var camasirlar icin. Çok memnun kaldım. .Sanytolu da kullaniyorum halen.
Love &Green bio .. ve çok çok güzel. Onu da Halen kullaniyorum oğluma. Yeşil kutu olani var hem sac hem vucut icin.. ikisi bir arada. Ve çok güzel.Bezleri de öyle..
Süt sagma makinesini ben satin almistim. Hastaneden cikacagim gün soylemislerdi kiralayabilecegimi. 10 € ydu yanlış hatirlamiyorsam. Kendi makinem olsun daha rahat ederim dedim. Çünkü bir sürü insan kullanıyor onu.her turlu insan var. Hijyen acisindan da guvenemedim. Evet emzirmeyi ogretiyorlar. Tabi benim oglum almadı memeyi. Inatcı şey.Cok ugrastim. Ama almadı. Ha bir de hastaneye mutlaka yastik gotur.. zaten yastik isteniyor. Hem senin icin Hem de emzirmeyi gosterdiklerinde yastik da kullaniyorlar. Rahat emzirmen icin.Eskiden yastik veriyorlarmis hastanelerde.. Maalesef hirsizlik olayı olunca kaldirmislar. Onun dışında bez veriyordu hastaneler. Onu da kaldirmislar diye duydum. Sen her ihtimal karşı çocuk bezini gotur. Ben yine de goturmustum o zaman bez kaldirma durumu yokken bile..1 paket almistim yanıma. Ha bu arada ikizleri olan eltim 2 bavulla gitmişti hastaneye.onceki mesajina cevap olarak. Unutmusum yazmayi
Ben bu şekilde bir liste hazırladım, bebek-anne-baba olacak şekilde sıralama(tabi bazı yerler karışık). Nasipse bu akşam ya da yarın hazırlayacağız eşimle. Kimine göre çok kimine göre az gelebilir liste, fikir açısından paylaştımKızlar hastane çantası hazırlayanlar neler koydunuz hem eksiğim var mı kontrol etmek istiyorum hem de belki unuttuğunuz bir şeyler vardır birbirimizden fikir edinmiş oluruz
Masallah subhanallah ne guzel bir mucize rabbim insallah omrunu guzel yapsinBenimde oluyo diyorum herhalde bu sefer karnım kesin yirtilcak. Normal olması gereken bence. 32 ne güzel bence gayet iyi ikiz bebisler için. Daha da dayanır bence inşallahdoğum şeklini de düşünme Allah dağına göre kar veriyo. Yetersin sen ikisine de sezeryanda olsan normal de olsa. Yeter ki sağlıkla doğsunlar alıp evime git gerisi önemli değil. Sezeryan olmuş normal olmuş emmiş emmemiş hiç önemli değil. Ilk kızım doğunca ağlamadı ölü doğdu sandım bi süre sonra ağladı sonra küveze koydular çok üzüldüm babasıyla ağlamaktan helak olduk. Emziremedim de etrafdakilerin konuşması ayrı bi sıkıntıydı zaten. Geçen gün babası diyo şimdi kocaman oldu sağlıklı ya hiç de önemi yokmuş kuvezde kalmış anne sütü almamış. Suan koca kız bizimle kavga ediyo ve şükrediyoruz....
Çoğunu koymuşum bence fazla bile maşallah her ihtimali düşünmüşsünüzBen bu şekilde bir liste hazırladım, bebek-anne-baba olacak şekilde sıralama(tabi bazı yerler karışık). Nasipse bu akşam ya da yarın hazırlayacağız eşimle. Kimine göre çok kimine göre az gelebilir liste, fikir açısından paylaştım
Evimiz hastaneye çok yakın olmadığı için biraz detaylı bir liste hazırladımÇoğunu koymuşum bence fazla bile maşallah her ihtimali düşünmüşsünüz
Yok Turkiyedeki sistem çok güzel ya.. Kuzenim 2 kez sezeryan oldu. Gördüm sezeryan yerini hiç belli bile değil. Dumduz.Ben turkiyede ayni sistem saniyordum Ay Evet zimba nedir ya cok can acitir Birde cidden egilip kalkmak problem
insallah daha gelmez o dogum sancisi bu sertlesme agrisi veya sey varya douleur ligamentaire onu yasiyorum arada agri kesiciler gecirtiyor Evet bende surekli sertlesmeden uyaniyorum geceleri farkinda olmasan sola veya saga donsem Of o nasil bir aci hemen uyaniyorumbu kadar zorlanacagimi dusunmemistim
Yani ne olacagi belli olmaz havanin onlemde fayda var alim birer takim daha
Aslinda satin almak da sorun degil ama profesyonel bir sut sagma oldugu icin onu onerdi sanirim bir arastirmak gerek 10 euro hic birseymis ya
Benimkiler emmek isteyecekmi gerci oda Belli degil
Ay deterjan hakkinda hic bilgim yoktu haftaya randevum var o zaman cikinca dediklerini alim tek tek en azindan guvenilir olsun
Sanytol neysede l’arbe herbe hic duymamistim
Ay Allah’im daha neler yastik calmak nedir ya yuhbir tane atim valize unutmadan direk
Bez verdiklerini bilmiyordum Isabet olmus primadan almistim bir paket
Hastane hediye konusunda ne kadar comertmis
Ay bavullar cok buyudunapcam hic bilmiyorum eksik de olmasin zaten yarim saatlik baska sehirde hastane en temizi hepsini almak
Trendyolun meşhur sütyenleri var ya normalde artık onları kullanmaya başladım ve emzirme için de gayet uygun bence, sadece bunların da kalıpları dar geldi bana l almama rağmen. Tam emzirme sütyeni değil tabi öyle açma kısmı yok ama şak diye aşağı indirebilirsinCanım arkadaşın verdiyse ileride kullanmak için hiç alma bence.çünkü bebek hareketlenince bunda tutması güçleşiyor. İlerisi için önden açılan oturaklar var hem mama yedirirken oturtmaya hem de banyoda oturak için kullanıyorlar Bebiş duruyor içinde.
Ben de başlangıç için file aldım, duruma göre bakıcaz artık kullanabiliriz inşallah beceririz.
Sütyen takmayı evde özellikle ben de sevmiyorum.
Pentininkine bi bak bence onlarda da balen yok büstiyer mi deniyordu kumaş güzel ferah. Göğüs ucu da belli etmiyor.
Lcw emzirme atleti de o şekilde göğüs ucu da belli etmiyor evde de kullanması rahat olur. Yapısı biraz dar sadece ben de L beden almayı düşünüyorum forumda genelde bizim bedenlerdekiler L aldı. İş harici dışarı çıkarken bile kendinden cuplu olduğu için uygun baya.
Damarlar bende de aynı süt kanalları dolmaya başlıyordur demek ki :)
Çekim için isimli takımKızlar hastane çantası hazırlayanlar neler koydunuz hem eksiğim var mı kontrol etmek istiyorum hem de belki unuttuğunuz bir şeyler vardır birbirimizden fikir edinmiş oluruz
Çıtçıtlı zıbınlardan koy bnceKızlar biz şimdi 3 lü 5 Li takımlar aldık ya, onların içine de bu e-bebek beyaz zıbınlarından giydirmek gerekecek mi? Yoksa direkt aldığımız bu takımı çıplak tene mi giydireceğiz? Çok acemice bir soru olmuş olabilir.maviss_34 sen bilirsin
En iyisini yapmışsınız bizim hastane yakın bugün kızın kıyafetleri düzenledim 3-6 ay almışım 0-3 ay hastane çıkışları yeter mi kiEvimiz hastaneye çok yakın olmadığı için biraz detaylı bir liste hazırladım
Listene bakınca bi cok şey koymadıgımı farkettim sen cok yaşaBen bu şekilde bir liste hazırladım, bebek-anne-baba olacak şekilde sıralama(tabi bazı yerler karışık). Nasipse bu akşam ya da yarın hazırlayacağız eşimle. Kimine göre çok kimine göre az gelebilir liste, fikir açısından paylaştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?