Aynen .Vücut kendine gelmesi çok zaman alıyor.Heleki sezeryansa.. herkesin vücut yapısı da aynı olmuyor. Bazıları 6 aydan sonra bazıları ilk 6 ayda toparlıyor. İnşAllah güzel kilo alirlar merak etme. Monitoda vakit geçmiyor hahaha. Telefonunu unutma yanında hahaha. Bebekler sadece rahatsız oluyor .Hareket ediyorlar. Mecbur öyle yapıyorlar ki sağlıklı bir ekografi olsun. Onlar için .. Gerçek kasılmalar olsa belden kasiklara vuran agri oluyor. Ve inancı o agri olsa çok rahat ayirtedersin. Farklı bir agri.Ya varya harikasin Allah razi olsunbu bilgileri not edim Cok tesekkur ederim
Cok zorlanmissin Ay odem berbat bisey cidden en temizi bastan dokunmamak suya
Zaten vucut kendine gelemiyor birde odem daha da zor ben kanla felan atilir saniyordum
Masallah insallah benimkiler de bu civarda dogarlarcok guzel kilolar
Aslinda haklisin doktor oyle bir bastirdiki kafasini olcmek icin benim canim yandi bebek napiyor diye dusundum bizim dokunmamiz hic bisey
Bende de baya oluyor varya bu sertlesmeler bebek oldugunu biliyorum ama insallah gercek kasilmalar degildir sali monito gircem gene bakalim hayirlisiyla
Aslinda bana bisey olmazsa normal dogum dedi ama belli olmaz hic
Sen deyince farkettim valiz hazir ama ben baya az koymusum kiyafetleri ekleyim biraz daha birde agiz silme mendili unutmusum bende on koysam iyi sanki gercu ikisine ayri ayri valiz cok buyuyor
Demin onu dusunuyordum biliyormusun tirnaklarini nasil keserim banyo nasil yaptiririm onlara Ay cok kucukler
Normal benimde 2-3 hep önde çıkıyorBebeğimin kafa ölçümü iki hafta önde çıktı normal mi sizce şu zamana kadar hiç bu kadar önde çıkmamıştı
Başka bir probleminiz var mı ? Benimde tüp bebek ama doktor doğumla tüp bebeğin hiçbir alakası olmadığını doğum şekline tamamen bebeğin pozisyonu,kalp atışları vs ile karar verildiğini söyledi. Benimde şu an normal doğum gözüküyor bebek pozisyonu almış.Doktor um benide sezaryan için 26 eylul olarak kaydetmiş
Yinede sıkıntı olmadıkça normal deniycegiz ama ufak sıkıntıda sezeryan olur sonuçta tüp bebek tehlikeye atilmaz
bugün güzel poz yakalamışsınızKızlar ben çıktım.
1876 gram yaklaşık 43 cm olmuş
Çalışabilir raporunu aldım, doktorum ben sisteme 32. Hafta itibariyle girerim dedi artık nasıl yapacak bilmiyorum.
Her şey yolunda çok şükür. Nst 35-36. Haftalarda başlarız dedi.
Vitamin takviye ve oksapara aynen devam.
Bir sonraki kontrolde idrar tahlili isteyecekmiş not aldı.
Konuşun da aşağıda. Eşim gelememişti ona göndermek için çok iyi oldu
Allahım allahım bunlar nasıl güzellikler bugün ya. maşallah kocamannKızlar ben de kontrolden çıktım. 48.2 cm, 2100 gram olmuş minnoşumÖlçüleri haftasıyla uyumlu, suyu gayet iyi, baş geliş pozisyonunda herşey yolunda dedi çok şükür. Nst ye girdim onda da sıkıntı çıkmadı. Yüzünü yandan gördük (kordon burnuna gölge yapmış ama olsun) , sürekli gülüyordu bal yanağım benim, gözlerim doldu görünce diğer kontrol 35.haftada yani 2 hafta sonra
Ahhh çok teşekkür ederim, evet bende inanamıyorum hala kocaman olduğunaAllahım allahım bunlar nasıl güzellikler bugün ya. maşallah kocamann
sizler adına çok mutlu oluyorum rabbim bizleri de eriştirsin inşallah o günlere
Cidden oyle fransanin sezeryan sistemini sevmiyorum normal dogum benim favorim ama kismet iste baya cokmus ya 6 ayda bazen sezeryanlilarin dikislerini goruyorum baya kotu yaniAynen .Vücut kendine gelmesi çok zaman alıyor.Heleki sezeryansa.. herkesin vücut yapısı da aynı olmuyor. Bazıları 6 aydan sonra bazıları ilk 6 ayda toparlıyor. İnşAllah güzel kilo alirlar merak etme. Monitoda vakit geçmiyor hahaha. Telefonunu unutma yanında hahaha. Bebekler sadece rahatsız oluyor .Hareket ediyorlar. Mecbur öyle yapıyorlar ki sağlıklı bir ekografi olsun. Onlar için .. Gerçek kasılmalar olsa belden kasiklara vuran agri oluyor. Ve inancı o agri olsa çok rahat ayirtedersin. Farklı bir agri.
Umarım normal doğum olur. Yani çevremde normal doğum yapanlar aynı gün ayaklandı. Bir de burdaki sezeryanlar eski sistem dikisler.Turkiyeye geldiğimde söylemiştim bir jinekologa.Bana demişti halen o sistem kaldi mi.
Göğüs pedlerini de aldın mı kendin için. Sütun geldiginde üstün batmasın.
Bir de bebeğinin üzerine ortecegin örtülerden de fazla al. Ben 2 tane koymuştum.arto bir de hastane zaten kendi örtü ve yorganlarina sarıp getiriyor. Ona rağmen o 2 tane de yetmedi. İnce örtü oluyor ya . . Bir de hastane çıkışı için kalın gerekiyor.
Ben ilk 2 Ay kesmedim. Belki 3 Aya yakın hatta.Su bakım kutusu varya bebeklerin Philips avent markasını almistim. Onun içinde törpü oluyor.Tirnaklarini torpuleyerek kısaltmistim. Yumuşak oluyor tırnakları. Şampuan olarak Love&Green. Hem şampuan hem dus jeli olarak kullanabiliyorsun . Bezlerden de love &Green ve pampers harmonie kullandim. Mustela markasini kesinlikle kullanma. Hem hastane Hem de gittigim pédiatre lar önermedi. Zaten ilk onu almistim .oğlumun vucudu alerji oldu. Oyuzden gitmistim. İçeriği sıkıntili mustelanin. Hiç bir urununu kullanmadım.Banyo içinde hastanede kadın soruyor zaten. Birlikte yikayalim de. Gösteriyor .. Çok rahat oluyor.
Aynen etrafta yayılmaya başladı halam korona olmuş komşumuz koronadan karantinada suanAa o kısmı gözden kaçırmışım, çok geçmiş olsun. Malesef çok kişi duyuyorum ben de etrafımda, dikkat etmek gerek
Tamam canimListeye 26 Eylül olarak ekliyim o zaman canim sen dediğin gibi son ana kadar normali bekle aksi bir durum olursa sezeryana yonelirsiniz bende öyle yapmıştım ne sancım vardı nede bebeğin gelmeye niyeti vardı kanala bile inmemisti zoraki sezeryan oldum nasip tamamen :)
Nst durumlarida başlamış olduAhhh o yıkama sonrası evi saran bebek kokusu, ütüsünün minnacık minnacık olması çok keyifliAllah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize suan nst ye bağlıyım bakalım ne çıkacak
Ahhh evet zaman hızlı, amin inşallah sırada doğumlarımız olsunNst durumlarida başlamış oldu
Cinsiyet konuşurken bu zamana kadar geldik sırada dogumalrimizi anlatmada
Kızımda otribebe almıştık sanırım, yine onu kullanacağız.Kızlar hangi burun aspiratörünü aldınız? Tavsiyeniz var mı?
Oyyyy maşallah tosunuma o dudussss neeee o buyunnnnKızlar ben çıktım.
1876 gram yaklaşık 43 cm olmuş
Çalışabilir raporunu aldım, doktorum ben sisteme 32. Hafta itibariyle girerim dedi artık nasıl yapacak bilmiyorum.
Her şey yolunda çok şükür. Nst 35-36. Haftalarda başlarız dedi.
Vitamin takviye ve oksapara aynen devam.
Bir sonraki kontrolde idrar tahlili isteyecekmiş not aldı.
Konuşun da aşağıda. Eşim gelememişti ona göndermek için çok iyi oldu
Benimde tek bu kaldı ya. Doğunca doktor tavsiyesiyle alırım diyordum ama hemen lazım oluyor mu acabaKızlar hangi burun aspiratörünü aldınız? Tavsiyeniz var mı?
Yine faideli bilgiler ile gelmişsin her zamanki gibikuzum fikir olması için paylaşıyorum.
ben sahsen evim serin oluyor, o yüzden odada yıkayacağım. ama banyoda yıkayacak olsam direkt duşakabin içine ya da lavabo içine oturtup bu aparatla yıkamayı düşünebilirdim.
bunu katlanır küvet içinde kullananlar da var.Babyjem Soft Bebek Banyo Küvet Desteği Mint
Babyjem Soft Bebek Banyo Küvet Desteği Mint uygun fiyatla ebebek.com da.www.e-bebek.com
tlc de 6ız bebeği olan bi kadın kullanıyordu bunu, eşimle izlerken bayıldık
yaklaşık 6 ay içinde de çocuğu kucağında duşa sokmaya başlıyorsun zaten :)))
bebek pamuğu ve ıslak mendili stokla bence:)
güzel haberlerle gelsin herkes
bir de emzirme sütyeni için penti öneririm, akşamları bazen 300 e 75 gibi indirimleri oluyor, bakabilirsin.
bir de evde özellikle evde giymek için lcw nin emzirme atletleri var, kulplu olanlar, biraz sıkı ooluyormuş malı bedeninden büyük alman gerekebilir. bir bak bence. evde sütyen takmak yerine atlet düşünüyorum ben de.
Oh çok şükür güzel bir haber de senden geldi. 2 kiloyu aşmışsınız ne güzel, 2 hafta sonraki kontrolde peşinden gelmeyi umuyorumKızlar ben de kontrolden çıktım. 48.2 cm, 2100 gram olmuş minnoşumÖlçüleri haftasıyla uyumlu, suyu gayet iyi, baş geliş pozisyonunda herşey yolunda dedi çok şükür. Nst ye girdim onda da sıkıntı çıkmadı. Yüzünü yandan gördük (kordon burnuna gölge yapmış ama olsun) , sürekli gülüyordu bal yanağım benim, gözlerim doldu görünce diğer kontrol 35.haftada yani 2 hafta sonra
Valla çoook heyecanlıyım mavişcim, doktora sordum normal istiyorsan eğer 38 den sonra tetikte olacağız 41 e kadar yolu var dedi. Önde ya da geri gitmesi doğum tarihine etki etmiyormuş o tamamen bebeğin kaç kilo doğacağı ile ilgili fikir veriyormuş aynını kapan Kocatepe de söylemişti. Gelsinler özleştikOyyyy maşallah tosunuma o dudussss neeee o buyunnnnaynı oranlar da gidiyoruz kuzucum bakalım hangimizin bebişi önce gelecek sağlıkla gelsin minik kuşlar
4 aylık bebeği olan bir arkadaşım bana hemen almana gerek yok demişti ama bilen arkadaşlar da yine aydınlatırsa iyi olur.Benimde tek bu kaldı ya. Doğunca doktor tavsiyesiyle alırım diyordum ama hemen lazım oluyor mu acaba
Canım sertleşmenin gayet normal.oldugunu düşünüyorum ki 2 ay önce doktorumda normal demişti. Bide sende 2 bebek var. Onu düşünme bu kadar bence. Benimde artık hafif hafif adet ağrılarım oluyo sertleşmeden farklı kasiklarimda oluyor. Hatta dün akşam baya oldu dedim bu gece doğurcam herhakde diye. Rahim kendini hazirliyo doğuma bebek aşağı iniyo belki veya açılma oluyo. Dinleneme kendini fazla Bosver bence gayette iyi haftaya geldin çok şükür.Cidden oyle fransanin sezeryan sistemini sevmiyorum normal dogum benim favorim ama kismet iste baya cokmus ya 6 ayda bazen sezeryanlilarin dikislerini goruyorum baya kotu yani
Insallah normal olur cidden
Ayy zaman da gecmiyor monitoda cidden telefon olmasa bunaliyorum ki bebekler de bunaliyor dedigin gibi hic bu kadar oynadiklarîni gormuyordum
Bak bunu bilmiyordum belden kasiklara vuran agri yasadim bazen ama anlamamisim
Simdi tek sertlesme sorunu var cok sukur kasilma hissetmiyorum ama insallah oyledir ya
Gogus pedlerini aldim daha gelmedi bekliyorum ikiser tane koymustum bebek ortusu umarim yeter birer tane daha ekleyim nolur nolmaz o zaman
Havalar cok sicak kalin fazla olmazmi hastane cikisi icin
Birde aceba bebek kiyafetlerini yikamak icin ne kullaniyorsun hangi deterjan ?
Evet o philipsin setinden aldim bende Ay ben korkarim kesemem sanirim esime birakiyorum o isi.
Ah bak bu love&green hic duymadim mustela almistim degistirim
Love Green bio sanirim
Herkes mustela deyknce ona donmustum inan daha hic bisey bilmiyorum ben bu konularda
Sut sagma makinasi icin konustum ebeyle onu kiralamak istiyorum birde dedigin gibi ebe bebek emzirmeyi gostercekmis ordakilere de sorarim sanirim ilk gostersin nasil yapiliyor
Ya cok sevindim yalniz degilimCanım sertleşmenin gayet normal.oldugunu düşünüyorum ki 2 ay önce doktorumda normal demişti. Bide sende 2 bebek var. Onu düşünme bu kadar bence. Benimde artık hafif hafif adet ağrılarım oluyo sertleşmeden farklı kasiklarimda oluyor. Hatta dün akşam baya oldu dedim bu gece doğurcam herhakde diye. Rahim kendini hazirliyo doğuma bebek aşağı iniyo belki veya açılma oluyo. Dinleneme kendini fazla Bosver bence gayette iyi haftaya geldin çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?