- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.211
- 598
Turkiyenin saglik sistemiyle cok farkli cidden asiri iyiler ilgililer ama bilgi sistemi cok dusuk buluyorumYok Turkiyedeki sistem çok güzel ya.. Kuzenim 2 kez sezeryan oldu. Gördüm sezeryan yerini hiç belli bile değil. Dumduz.
Oyyy o ağrıyı hic deme ya. Topalliyordum bazen . Sciatique ağrılar onlar. Ve agirlastikca oluyor. Magnezyum iyi geliyor. Hepar suyunu biliyorsun. Onda bayağı magnezyum var. Iyi geliyor. Ictigin sulaein magnezyum oranı yüksek olsun. Acaip tuhaf bir agri alıyor sertlesme olunca ya.. Ben de mesela sertlesme olunca kalbimde carpinti da yapıyordu. Havasını belli olmuyor buranın. Gecen 40lari geçti.Sonra ki gün 19 dereceydi hava.ve tüm gün yagmur..
Ben amazondan aldığım süt sagma makinesinden cok memnun kaldım. Hatta eltimde kullandi ondan. Ne bileyim bayağı her milletten insan oluyor. Temiz kullaniyorlar mi. Hastalık dolu zaten. Guvenemem Ben isterlerse bedava olsun yine de almam. .. Benim klavye kafayı yiyor. Arada kelimelerde bozukluk olursa sasirma.
O deterjan duymussundur kesin oyuzden. L'arbre Vert. . Hatta siselerinde yaziyor famille et bébé . Peux sensible.diye. .Biberonlarini da yikamalisin. Onun için de bebekler için olan bulasik deterjani da var aynı markanin.
Malesef nasıl insanlar var hastaneden yastiklarini goturen yorganlarini ortulerini goturen...oyuzden yastiklari kaldirmislar sadece.
Onun dışında bebekleere hediye paket verilecek diye biliyorum. Şuan fransanin bazı bolgelerinde veriliyor. Hediye sepeti.
Hangi hastanede doğum yapıyorsun?
En iyisini yapmışsın valla ben çekim yaptırmayacağım ama 3 takım aldım ne olur ne olmaz diye alt açma bezini 3 tane aldım göğüs kremini de lansinoh almışım ama deneme boy resmen yeter mi ki bezi de 10 tane prima 5 tane sleepy koydum ıslak mendili de bir tane koydum esas sorum şu sezeryandan sonra bol bol kahve mi içmek gerek nescafenin 2 gramlık kahvelerinden aldım su içmek ödem mi yapar şimdiden teşekkür ederimÇekim için isimli takım
hemşireye verilecek 5 li hastane cıkısı içinde kısa kollu çıtçıtlı badi çorap ve battaniye var
3lü set bunun içinde bir tane kısa kollu çıtçııtlı var
10lu hastane çıkısı.
Bebek çorabı
agız mendili
2 tane uzun kollu çıtlıtlı ve 2tanede alt koydum yedek.
2tane battaniye
3tane müslin
2adet alt acma bezi
20tane 1 numara bez
4 çift gögüs pedi
yarım pakette temizleme pamugu
Pişik kremi
2tane ıslak mendil
10lu deepend birde ince ped
biberon emzik gögüs pompası
Alt çamaşır
Emzirme
sütyeni atlet
.3 taane pijama biri çekim için 1tanede etekli pijamadan terlik ve taç
puset,örtüsü minderi .....eve sürekli birilerini gönderemem pek yakın degil eve kimseyi göndermemek için garantili almak istedim.eksik varsa daha bilmiyorum koyduklarm bunlar
Kaç tane var elinizde yenidoğan için kıyafet ona göre ayarlamak lazım aslında malum ilk zamanlar bol bol kusma, alt değiştirirken kirlenmeler falan oluyormuşEn iyisini yapmışsınız bizim hastane yakın bugün kızın kıyafetleri düzenledim 3-6 ay almışım 0-3 ay hastane çıkışları yeter mi ki
Listene bakınca bi cok şey koymadıgımı farkettim sen cok yaşa
Kahveyi baş agrısı için içiriyolar galiba su konusu öyleymişEn iyisini yapmışsın valla ben çekim yaptırmayacağım ama 3 takım aldım ne olur ne olmaz diye alt açma bezini 3 tane aldım göğüs kremini de lansinoh almışım ama deneme boy resmen yeter mi ki bezi de 10 tane prima 5 tane sleepy koydum ıslak mendili de bir tane koydum esas sorum şu sezeryandan sonra bol bol kahve mi içmek gerek nescafenin 2 gramlık kahvelerinden aldım su içmek ödem mi yapar şimdiden teşekkür ederim
Benimde şuan bedenim değişmedi ama doğumdan sonra değişir diye almıyorum.Yine faideli bilgiler ile gelmişsin her zamanki gibi
Bu yıkama aparatını gördüm fiyatı da diğerinden daha uygun. Çok da pratik gibi.
Diğer bu gri beyazlı katlanılabilir olan bi arkadaşımda varmış onum bebeği attık 1 yaşında sanırım kullanmıyor ben sana vereyim dedi:)
Neden olmasın dedim
O yüzden kendim bir şey almayacağım İçin ek olarak bundan da alabilirim aslında ilerleyen zamanlarda.
Ben eve gelir gelmez direkt sütyeni fırlatıp atanlardanım o yüzden bu silikonsuz direkt kumaş emzirme sütyenlerinden alacağım galiba. Onda da işte meme ucu belli olacak derdi var. Hastane çıkışı ncitydeki e bebekten baktım bir kaç model ama yine alamadım. Penti ve LCW’ye de bir bakayım rahatlık önemli.
Benim memeler hiç büyümedi başladığı yerde sayıyor ama sanki sırtım mı kalınlaştı nedir eski sütyenlerimde bunalıyorum.bir de bedeni doğru alamazsam diye tedirgin oldum ondan almadım aslında gelince evde bir değerlendirme yaparım dedim.
Bu arada göğsüm büyümedi ama damarlar yeşil yeşil çıkmış baya belli.süt kanalları mı geçiyordur nedir.
Kuzucum aldığın takımın içinde zıbın varsa gerek yok ama zibinsiz alt üst şapka olarak takımsa giydirmek gerekiyorKızlar biz şimdi 3 lü 5 Li takımlar aldık ya, onların içine de bu e-bebek beyaz zıbınlarından giydirmek gerekecek mi? Yoksa direkt aldığımız bu takımı çıplak tene mi giydireceğiz? Çok acemice bir soru olmuş olabilir.maviss_34 sen bilirsin
Gerçekten öyle googleden baktıklarım pek mantıklı gelmedi burda canlı canlı elinle yazmışsın daha bi anladımYaaa işine yaradıysa ne mutlu bana, iyi ki burası var da birbirimize destek oluyoruz her daim
Bazen İnternet çok karışık bilgilerle dolu olabiliyor maalesefGerçekten öyle googleden baktıklarım pek mantıklı gelmedi burda canlı canlı elinle yazmışsın daha bi anladımkalkaym eksiklerimi koyaym.
Aynen canım köşe koltuk köşesi Hayat kurtarıcıSabahlara kadar kasılmaktan helak olup oda oda gezince bulmuştum bunları da
en rahat ettiğim yer mesela köşe koltuğun köşesine dayanıp yastıklarla desteklenerek oturarak uyumak
20 gün peşinden geliyorum ben de 6-5-4 saymaktayım
Arada kaşınıyor ama çok çok diyemem, göbeğim de öyle mesela arada tatlı bir kaşıntı girdiği oluyorBenimde şuan bedenim değişmedi ama doğumdan sonra değişir diye almıyorum.
Sizinde göğüslerinizde kaşıntı var mı, acaba süt oluyor diye mi kaşınıyor
Banada doktorum ayni seyleri söylediBaşka bir probleminiz var mı ? Benimde tüp bebek ama doktor doğumla tüp bebeğin hiçbir alakası olmadığını doğum şekline tamamen bebeğin pozisyonu,kalp atışları vs ile karar verildiğini söyledi. Benimde şu an normal doğum gözüküyor bebek pozisyonu almış.
Benden de geliyor genelde de banyodan çıktıktan sonra biraz göğsümün ucuyla oynayayim ucu çıksın diye dedim baktım süt gibi biseyler geliyor bıraktımSelam kızlar birşey sormak istiyorum bugün 31+3 oldum göğsümden süt geliyor ikisindende normal mi bu hamilelik şekerim var erken doğum belirtisi olabilir mi bir de şuanda gribim ateşli grip büyük ihtimalle korona
Riske alamam falan diyince dedim acaba başka bir şey mi var sevindim iyi olmanızaBanada doktorum ayni seyleri söyledi
Başka bir sıkıntım yok Allaha sukur
Malesef duyduguma göre orası da kötü olmaya baslamis. Hastane kuyruklari falan. . Aynen kasilmalara da iyi geliyor. Az kaldi. Zaman çabuk geciyor. Pozitif düşün hep.Rabbe sigin.. Dualar dinle. Gerçekten iyi geliyor. Ben Paris bolgesinde oturduğum icin çok aşırı kalabalik.. olmasa bile yine almam. Herkes kullaniyor o sagma makinelerini. . Ben mesela elektrikli sagma makinesi aldım çok rahat. Temiz.. . Içim rahat kullandim. Emanet esyalari kullanmayi da sevmiyorum. Elbiseleri yikamaya basla bence de.. Hem çabuk kurur. Yikadiktan sonra katlamasi rahat olur. Oturduğun yerde katlarsin.Caf parayı 7 aya girince gonderiyor. Belki 7 .ayın sonuna doğru gonderirler. Yoksa ikizlerde dogumu mu bekliyorlar . Yok ya. Bence bir Cafi kontrol et. Normalde gelmiş olmaliydi para. Oooyyyy Marsilyaya yakinsin. . Aşırı sıcaktır oralar.. Paris bir 40 i geçti perisan olduk yemin ediyorum. Turkiyenin sıcağı gibi de degil. Nemli kuru.tuhaf bir hava. Tuzlu ve şekerli fazla tuketme.. onlarda odem yapar. Heleki sicak yerdesin.Sicaklarda insanın elleri ayaklari acaip sisiyor yaTurkiyenin saglik sistemiyle cok farkli cidden asiri iyiler ilgililer ama bilgi sistemi cok dusuk buluyorum
Zaten o agrilar yuzunden hastanelik olup rahim kalînliginin inceldigini anlamistim nasil bir kotu agri oyle
Hepar kullaniyorum magnezyum aliyorum ama birde su kasilmalara cok iyi geliyor cidden sicak oldugu icin sadece su iciyorum bu yuzden mutluyum
yeminle hastane bilgim hic yokmus sok gecirerek okuyorum
Birkere kiralama sut sagma makinalarinin herkes kullandigini bilmiyordum bile o kadar bilgisizim bu konularda ozellikle hastaneEvet fotoyu gorunce hatirladim daha yiklamadim esyalari daha da agirlasmadan halletsem fena olmaz aslinda
Ay hastane esyalari kimin isine yarar cidden tuhaflar bazilari
hediye paketi felan istemiyorum daha benim cafdan param gelmedi o gelse yeter banadedigin gibi bizim burasi cok asiri sicak biliyorsundur belki perpignan da veya beziers de dogum yapcam 40 dereceden inmiyoruz biz maalesef
Geçmiş olsun test yaptırdınız mı bebek için büyük ihtimal oksapar başlamanız gerekli çünküSelam kızlar birşey sormak istiyorum bugün 31+3 oldum göğsümden süt geliyor ikisindende normal mi bu hamilelik şekerim var erken doğum belirtisi olabilir mi bir de şuanda gribim ateşli grip büyük ihtimalle korona
insallah guzel gecer su uc Haftayi dahi atlatsam gozum gormeyecekMalesef duyduguma göre orası da kötü olmaya baslamis. Hastane kuyruklari falan. . Aynen kasilmalara da iyi geliyor. Az kaldi. Zaman çabuk geciyor. Pozitif düşün hep.Rabbe sigin.. Dualar dinle. Gerçekten iyi geliyor. Ben Paris bolgesinde oturduğum icin çok aşırı kalabalik.. olmasa bile yine almam. Herkes kullaniyor o sagma makinelerini. . Ben mesela elektrikli sagma makinesi aldım çok rahat. Temiz.. . Içim rahat kullandim. Emanet esyalari kullanmayi da sevmiyorum. Elbiseleri yikamaya basla bence de.. Hem çabuk kurur. Yikadiktan sonra katlamasi rahat olur. Oturduğun yerde katlarsin.Caf parayı 7 aya girince gonderiyor. Belki 7 .ayın sonuna doğru gonderirler. Yoksa ikizlerde dogumu mu bekliyorlar . Yok ya. Bence bir Cafi kontrol et. Normalde gelmiş olmaliydi para. Oooyyyy Marsilyaya yakinsin. . Aşırı sıcaktır oralar.. Paris bir 40 i geçti perisan olduk yemin ediyorum. Turkiyenin sıcağı gibi de degil. Nemli kuru.tuhaf bir hava. Tuzlu ve şekerli fazla tuketme.. onlarda odem yapar. Heleki sicak yerdesin.Sicaklarda insanın elleri ayaklari acaip sisiyor ya
3-6 ay 5-6 tane zıbın var doktor uzun olacak diyince 0-3 ay hiç almamışım nerdeyse sadece 2 tane 10lu hastane çıkışı var içinde zıbınları da varKaç tane var elinizde yenidoğan için kıyafet ona göre ayarlamak lazım aslında malum ilk zamanlar bol bol kusma, alt değiştirirken kirlenmeler falan oluyormuş
Evet çember daralıyor artık Ağustos ayında heran tetikte olacağız Ağustos annelerinin doğumları şimdiden başlamış 10 kişi doğum yapmış bileOh çok şükür güzel bir haber de senden geldi. 2 kiloyu aşmışsınız ne güzel, 2 hafta sonraki kontrolde peşinden gelmeyi umuyorum
Valla çoook heyecanlıyım mavişcim, doktora sordum normal istiyorsan eğer 38 den sonra tetikte olacağız 41 e kadar yolu var dedi. Önde ya da geri gitmesi doğum tarihine etki etmiyormuş o tamamen bebeğin kaç kilo doğacağı ile ilgili fikir veriyormuş aynını kapan Kocatepe de söylemişti. Gelsinler özleştikbir sonraki randevumu 13 sonraki Cuma’ya aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?