2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Turkiyenin saglik sistemiyle cok farkli cidden asiri iyiler ilgililer ama bilgi sistemi cok dusuk buluyorum
Zaten o agrilar yuzunden hastanelik olup rahim kalînliginin inceldigini anlamistim nasil bir kotu agri oyle
Hepar kullaniyorum magnezyum aliyorum ama birde su kasilmalara cok iyi geliyor cidden sicak oldugu icin sadece su iciyorum bu yuzden mutluyum
yeminle hastane bilgim hic yokmus sok gecirerek okuyorum
Birkere kiralama sut sagma makinalarinin herkes kullandigini bilmiyordum bile o kadar bilgisizim bu konularda ozellikle hastane Evet fotoyu gorunce hatirladim daha yiklamadim esyalari daha da agirlasmadan halletsem fena olmaz aslinda
Ay hastane esyalari kimin isine yarar cidden tuhaflar bazilari
hediye paketi felan istemiyorum daha benim cafdan param gelmedi o gelse yeter bana dedigin gibi bizim burasi cok asiri sicak biliyorsundur belki perpignan da veya beziers de dogum yapcam 40 dereceden inmiyoruz biz maalesef

En iyisini yapmışsın valla ben çekim yaptırmayacağım ama 3 takım aldım ne olur ne olmaz diye alt açma bezini 3 tane aldım göğüs kremini de lansinoh almışım ama deneme boy resmen yeter mi ki bezi de 10 tane prima 5 tane sleepy koydum ıslak mendili de bir tane koydum esas sorum şu sezeryandan sonra bol bol kahve mi içmek gerek nescafenin 2 gramlık kahvelerinden aldım su içmek ödem mi yapar şimdiden teşekkür ederim

En iyisini yapmışsınız bizim hastane yakın bugün kızın kıyafetleri düzenledim 3-6 ay almışım 0-3 ay hastane çıkışları yeter mi ki
Kaç tane var elinizde yenidoğan için kıyafet ona göre ayarlamak lazım aslında malum ilk zamanlar bol bol kusma, alt değiştirirken kirlenmeler falan oluyormuş

Kahveyi baş agrısı için içiriyolar galiba su konusu öyleymiş normal dogum olursa sorun yok sanırım

Benimde şuan bedenim değişmedi ama doğumdan sonra değişir diye almıyorum.
Sizinde göğüslerinizde kaşıntı var mı, acaba süt oluyor diye mi kaşınıyor

Kuzucum aldığın takımın içinde zıbın varsa gerek yok ama zibinsiz alt üst şapka olarak takımsa giydirmek gerekiyor

Aynen canım köşe koltuk köşesi Hayat kurtarıcı

Selam kızlar birşey sormak istiyorum bugün 31+3 oldum göğsümden süt geliyor ikisindende normal mi bu hamilelik şekerim var erken doğum belirtisi olabilir mi bir de şuanda gribim ateşli grip büyük ihtimalle korona

Benimde şuan bedenim değişmedi ama doğumdan sonra değişir diye almıyorum.
Sizinde göğüslerinizde kaşıntı var mı, acaba süt oluyor diye mi kaşınıyor
Arada kaşınıyor ama çok çok diyemem, göbeğim de öyle mesela arada tatlı bir kaşıntı girdiği oluyor

Banada doktorum ayni seyleri söyledi
Başka bir sıkıntım yok Allaha sukur

Benden de geliyor genelde de banyodan çıktıktan sonra biraz göğsümün ucuyla oynayayim ucu çıksın diye dedim baktım süt gibi biseyler geliyor bıraktım

Malesef duyduguma göre orası da kötü olmaya baslamis. Hastane kuyruklari falan. . Aynen kasilmalara da iyi geliyor. Az kaldi. Zaman çabuk geciyor. Pozitif düşün hep.Rabbe sigin.. Dualar dinle. Gerçekten iyi geliyor. Ben Paris bolgesinde oturduğum icin çok aşırı kalabalik.. olmasa bile yine almam. Herkes kullaniyor o sagma makinelerini. . Ben mesela elektrikli sagma makinesi aldım çok rahat. Temiz.. . Içim rahat kullandim. Emanet esyalari kullanmayi da sevmiyorum. Elbiseleri yikamaya basla bence de.. Hem çabuk kurur. Yikadiktan sonra katlamasi rahat olur. Oturduğun yerde katlarsin.Caf parayı 7 aya girince gonderiyor. Belki 7 .ayın sonuna doğru gonderirler. Yoksa ikizlerde dogumu mu bekliyorlar . Yok ya. Bence bir Cafi kontrol et. Normalde gelmiş olmaliydi para. Oooyyyy Marsilyaya yakinsin. . Aşırı sıcaktır oralar.. Paris bir 40 i geçti perisan olduk yemin ediyorum. Turkiyenin sıcağı gibi de degil. Nemli kuru.tuhaf bir hava. Tuzlu ve şekerli fazla tuketme.. onlarda odem yapar. Heleki sicak yerdesin.Sicaklarda insanın elleri ayaklari acaip sisiyor ya

Geçmiş olsun test yaptırdınız mı bebek için büyük ihtimal oksapar başlamanız gerekli çünkü

insallah guzel gecer su uc Haftayi dahi atlatsam gozum gormeyecek dur bakim amazondan elektrikli sagma makinasina da bizde bebek isi uzun zamandir yoktu en kucuk bebek desek 12 yasinda bu yuzden hic bisey bilmiyorum varya cogunu burdan ogrendim bebek agiz bezine kadar
Kimseye de sormuyorum zaten herkes turkiyede
Aynen yikayim da kapatim valizi en azindan hazir olsun aklim onda da kaliyor
Caf basli basina iskence 7. Ayda vereceklerdi sonra ikiz oldugunu kanitla dediler hep bir kagit istiyorlar onlari verdim cevap bekliyorum
Ayni dedigin gibi sahte rapor verip parayi alip oldu diye gostermisler caf resmen doguma surukluyor
Ayy anlatamam sicagi zaten bu taraflar Aynen deniz oldugu icin nemde cok klimanin altinda terliyor insan evde kalinca da daha sicak oluyor paris gene yagiyordur burda oda yok odemim cok yok ama bu bende istahsizlik yapti sanirim yemek yemesem aklima dahi gelmiyor insallah bebekler de kilo aliyorlardir

Kaç tane var elinizde yenidoğan için kıyafet ona göre ayarlamak lazım aslında malum ilk zamanlar bol bol kusma, alt değiştirirken kirlenmeler falan oluyormuş
3-6 ay 5-6 tane zıbın var doktor uzun olacak diyince 0-3 ay hiç almamışım nerdeyse sadece 2 tane 10lu hastane çıkışı var içinde zıbınları da var

Evet çember daralıyor artık Ağustos ayında heran tetikte olacağız Ağustos annelerinin doğumları şimdiden başlamış 10 kişi doğum yapmış bile lalacim benim de sonraki randevum iki hafta sonra muhtemelen 8 Ağustos gibi falan alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…