2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Benim ilkinde öyle oldu. 40+0 da hic sanci agri yoktu. Bebegin kilosu iyi daha fazla beklemeyelim dedi doktor. Suni sanciyla dogumu baslatti doktor. Aksama kadar acilma oldu su geldi ama bebek dogum kanalina girmeyince mecbur sezeryan oldum. 3940 gr dogdu
2. De sezeryan. 38+5 te dogdu 3750
Bu 3. Sezeyanim olacak
Ben de kumas olanlardan almistim gogus pedi kapatiyor zaten belli olmuyor
Evde de lcw nin emzirme atletlerinden giydim rahat oldu yine oyle yapicam

Oyyy maşallah kiloları çok iyiymiş bebislerin 3 numaranı da sağlıkla al kucağına canim 2.sezeryan zor oldu muu

Ben de ilk dönemde çok oldu, 2. Dönemde durdu şimdi yine başladı canım. Bu sabah doktora gitmeden duş alırken şırıl şırıl kanadı.
Akşam üstü de hiçbir şey yokken yemek yerken burnum akmaya başladı baktım kanıyor.
Doktor şikayetin var mı deyince burnum kanıyor demiştim çok normal demişti bugün.
Bu dönemde normal olduğunu bildiğimden takılmadım ben.

Canim benim 1aydan uzun sure burnum kanadi gunde 2-3 kez ve durduk yere.
Hamilelikte normal dediler hep ama cok zorlamaya baslayinca kbb ye gittim.
Damarin ucu acilmis dedi. Burnum cok tikandigi bi gun cok zorlamistim acmak icin buyuk ihtimalle o zaman oldu. Damarin ucunu yakti kucuk bi islem hissetmedim bile. Sonra bi daha kanamadi.

Benim de damarlarım çok ince ve yakılması gerekiyormuş çok erken yaşta teşhis konulmuştu ama bir türlü fırsat olmadı yaptırmadım. Şimdi acısı çıkıyor:)

Ben de normal olduğunu okumuştum bir de kan sulandırıcı falan içiyorum o da etkiler diye düşündüm

Aa çok geçmiş olsun benim öyle çok çok kanamıyor ama özellikle başım ağrıcak gibi oluyorsa bir süre sonra kanıyor

3-6 ay 5-6 tane zıbın var doktor uzun olacak diyince 0-3 ay hiç almamışım nerdeyse sadece 2 tane 10lu hastane çıkışı var içinde zıbınları da var
Bence 0-3 ay 2 takım almamda fayda var. Özellikle zıbın çok kullanılıyor deniliyor, tecrübeli anneler daha iyi bilir tabi

Aa çok geçmiş olsun benim öyle çok çok kanamıyor ama özellikle başım ağrıcak gibi oluyorsa bir süre sonra kanıyor
Tesekkur ederim canim sana da gecmis olsun.
Nadiren oluyorsa normaldir bence. Benimki gunde 2-3 kez oluyordu ve klimali ortamda bile oluyordu durduk yere. Anormallik oldugu belliydi. Keske daha once gitseymisim kbb doktoruna

Oluyor maalesef klimanın altındayım hep o da havayı kurutuyor

Benden de geliyor genelde de banyodan çıktıktan sonra biraz göğsümün ucuyla oynayayim ucu çıksın diye dedim baktım süt gibi biseyler geliyor bıraktım
Ben bulaşık makinesini bosaltiyordum ev içinde sudyen yoktu atletim ıslandı sonra kesilmedi 10 dakika falan damla damla aktı tek göğsümden bende korktum

Olmaz muhtemelen bulantı pek yaşamıyorum hamileliklerimde sadece yediklerim bazen ekşime yapıyor genelde maden suyu içmeye çalışıyorum hafifletiyor biraz.

3 lü 5 Li takımın kendi zıbını vardır di mi varsa direk onu giydirirsin yoksa beyaz zıbınlardan. Hava nasıl olacak bakalım. Mesela benim 2 numaram Temmuz sonu doğdu kontrole giderken Ağustos başında isilik filan olmasın diye sadece kısa kollu badi çorap üstüne müslin aldığımızı hatırlıyorum. Doktor eferim demişti
Normal birşey korkma doğum belirtisi değil

bize de dua et, inşallah bizde 1ay daha dayanırızben bgn dayanamadım brz iş yaptım suan vicdan azabı cekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…