Benim ilkinde öyle oldu. 40+0 da hic sanci agri yoktu. Bebegin kilosu iyi daha fazla beklemeyelim dedi doktor. Suni sanciyla dogumu baslatti doktor. Aksama kadar acilma oldu su geldi ama bebek dogum kanalina girmeyince mecbur sezeryan oldum. 3940 gr dogduListeye 26 Eylül olarak ekliyim o zaman canim sen dediğin gibi son ana kadar normali bekle aksi bir durum olursa sezeryana yonelirsiniz bende öyle yapmıştım ne sancım vardı nede bebeğin gelmeye niyeti vardı kanala bile inmemisti zoraki sezeryan oldum nasip tamamen :)
Ben de kumas olanlardan almistim gogus pedi kapatiyor zaten belli olmuyorYine faideli bilgiler ile gelmişsin her zamanki gibi
Bu yıkama aparatını gördüm fiyatı da diğerinden daha uygun. Çok da pratik gibi.
Diğer bu gri beyazlı katlanılabilir olan bi arkadaşımda varmış onum bebeği attık 1 yaşında sanırım kullanmıyor ben sana vereyim dedi:)
Neden olmasın dedim
O yüzden kendim bir şey almayacağım İçin ek olarak bundan da alabilirim aslında ilerleyen zamanlarda.
Ben eve gelir gelmez direkt sütyeni fırlatıp atanlardanım o yüzden bu silikonsuz direkt kumaş emzirme sütyenlerinden alacağım galiba. Onda da işte meme ucu belli olacak derdi var. Hastane çıkışı ncitydeki e bebekten baktım bir kaç model ama yine alamadım. Penti ve LCW’ye de bir bakayım rahatlık önemli.
Benim memeler hiç büyümedi başladığı yerde sayıyor ama sanki sırtım mı kalınlaştı nedir eski sütyenlerimde bunalıyorum.bir de bedeni doğru alamazsam diye tedirgin oldum ondan almadım aslında gelince evde bir değerlendirme yaparım dedim.
Bu arada göğsüm büyümedi ama damarlar yeşil yeşil çıkmış baya belli.süt kanalları mı geçiyordur nedir.
Oyyy maşallah kiloları çok iyiymiş bebislerin 3 numaranı da sağlıkla al kucağına canim 2.sezeryan zor oldu muuBenim ilkinde öyle oldu. 40+0 da hic sanci agri yoktu. Bebegin kilosu iyi daha fazla beklemeyelim dedi doktor. Suni sanciyla dogumu baslatti doktor. Aksama kadar acilma oldu su geldi ama bebek dogum kanalina girmeyince mecbur sezeryan oldum. 3940 gr dogdu
2. De sezeryan. 38+5 te dogdu 3750
Bu 3. Sezeyanim olacak
Ben de kumas olanlardan almistim gogus pedi kapatiyor zaten belli olmuyor
Evde de lcw nin emzirme atletlerinden giydim rahat oldu yine oyle yapicam
Yok canım olmadi. Ben de korkmustum ama hemen ayaklandim hareketlendim.Oyyy maşallah kiloları çok iyiymiş bebislerin 3 numaranı da sağlıkla al kucağına canim 2.sezeryan zor oldu muu
Ben de ilk dönemde çok oldu, 2. Dönemde durdu şimdi yine başladı canım. Bu sabah doktora gitmeden duş alırken şırıl şırıl kanadı.Kızlar burnu kanayan var mı aranızda ? Benim dururken değil ama önce burnum tıkanıyor lavaboya temizlemeye gidiyorum bir bakıyorum kan akıyor meğersem kanamış hamilelik de olur diyorlar ama merak ettim sizler de de oluyor mu?
Canim benim 1aydan uzun sure burnum kanadi gunde 2-3 kez ve durduk yere.Kızlar burnu kanayan var mı aranızda ? Benim dururken değil ama önce burnum tıkanıyor lavaboya temizlemeye gidiyorum bir bakıyorum kan akıyor meğersem kanamış hamilelik de olur diyorlar ama merak ettim sizler de de oluyor mu?
Benim de damarlarım çok ince ve yakılması gerekiyormuş çok erken yaşta teşhis konulmuştu ama bir türlü fırsat olmadı yaptırmadım. Şimdi acısı çıkıyor:)Canim benim 1aydan uzun sure burnum kanadi gunde 2-3 kez ve durduk yere.
Hamilelikte normal dediler hep ama cok zorlamaya baslayinca kbb ye gittim.
Damarin ucu acilmis dedi. Burnum cok tikandigi bi gun cok zorlamistim acmak icin buyuk ihtimalle o zaman oldu. Damarin ucunu yakti kucuk bi islem hissetmedim bile. Sonra bi daha kanamadi.
Havalar da sicak tetikliyor kanamayi.Benim de damarlarım çok ince ve yakılması gerekiyormuş çok erken yaşta teşhis konulmuştu ama bir türlü fırsat olmadı yaptırmadım. Şimdi acısı çıkıyor:)
Ben de normal olduğunu okumuştum bir de kan sulandırıcı falan içiyorum o da etkiler diye düşündümBen de ilk dönemde çok oldu, 2. Dönemde durdu şimdi yine başladı canım. Bu sabah doktora gitmeden duş alırken şırıl şırıl kanadı.
Akşam üstü de hiçbir şey yokken yemek yerken burnum akmaya başladı baktım kanıyor.
Doktor şikayetin var mı deyince burnum kanıyor demiştim çok normal demişti bugün.
Bu dönemde normal olduğunu bildiğimden takılmadım ben.
Aa çok geçmiş olsun benim öyle çok çok kanamıyor ama özellikle başım ağrıcak gibi oluyorsa bir süre sonra kanıyorCanim benim 1aydan uzun sure burnum kanadi gunde 2-3 kez ve durduk yere.
Hamilelikte normal dediler hep ama cok zorlamaya baslayinca kbb ye gittim.
Damarin ucu acilmis dedi. Burnum cok tikandigi bi gun cok zorlamistim acmak icin buyuk ihtimalle o zaman oldu. Damarin ucunu yakti kucuk bi islem hissetmedim bile. Sonra bi daha kanamadi.
Bence 0-3 ay 2 takım almamda fayda var. Özellikle zıbın çok kullanılıyor deniliyor, tecrübeli anneler daha iyi bilir tabi3-6 ay 5-6 tane zıbın var doktor uzun olacak diyince 0-3 ay hiç almamışım nerdeyse sadece 2 tane 10lu hastane çıkışı var içinde zıbınları da var
Tesekkur ederim canim sana da gecmis olsun.Aa çok geçmiş olsun benim öyle çok çok kanamıyor ama özellikle başım ağrıcak gibi oluyorsa bir süre sonra kanıyor
Oluyor maalesef klimanın altındayım hep o da havayı kurutuyorKızlar burnu kanayan var mı aranızda ? Benim dururken değil ama önce burnum tıkanıyor lavaboya temizlemeye gidiyorum bir bakıyorum kan akıyor meğersem kanamış hamilelik de olur diyorlar ama merak ettim sizler de de oluyor mu?
Ben bulaşık makinesini bosaltiyordum ev içinde sudyen yoktu atletim ıslandı sonra kesilmedi 10 dakika falan damla damla aktı tek göğsümden bende korktumBenden de geliyor genelde de banyodan çıktıktan sonra biraz göğsümün ucuyla oynayayim ucu çıksın diye dedim baktım süt gibi biseyler geliyor bıraktım
Evet baya iyi gelmişti ilk bi 10 gün kadar sürmemiştir meme ucundaki yara.Teşekkür ederim bilgi için not alıyorum bunları daiyi geldi mi size bu krem?
Olmaz muhtemelen bulantı pek yaşamıyorum hamileliklerimde sadece yediklerim bazen ekşime yapıyor genelde maden suyu içmeye çalışıyorum hafifletiyor biraz.Aynen benimde 1 buçuk haftadır falan sabah bulantıları sarı su cıkıyor ara ara. Ve koku hassasiyeti başladı yine. Geceleri de aynı saatlerde tam yatacakken genizde birden bi yanma olup geçiyor. Kötü bir his oluyor ama rahatsız edici. İnş ilk aylar gibi olmaz da bulantı
3 lü 5 Li takımın kendi zıbını vardır di mi varsa direk onu giydirirsin yoksa beyaz zıbınlardan. Hava nasıl olacak bakalım. Mesela benim 2 numaram Temmuz sonu doğdu kontrole giderken Ağustos başında isilik filan olmasın diye sadece kısa kollu badi çorap üstüne müslin aldığımızı hatırlıyorum. Doktor eferim demiştiKızlar biz şimdi 3 lü 5 Li takımlar aldık ya, onların içine de bu e-bebek beyaz zıbınlarından giydirmek gerekecek mi? Yoksa direkt aldığımız bu takımı çıplak tene mi giydireceğiz? Çok acemice bir soru olmuş olabilir.maviss_34 sen bilirsin
Normal birşey korkma doğum belirtisi değilSelam kızlar birşey sormak istiyorum bugün 31+3 oldum göğsümden süt geliyor ikisindende normal mi bu hamilelik şekerim var erken doğum belirtisi olabilir mi bir de şuanda gribim ateşli grip büyük ihtimalle korona
Benim oğlumun adı Hasan olacak inşallahCanım kızlar artık kapı süsü ve hastane çıkışlarına geçtiğimize göre çoğumuzun isimleri belli netlesenler yazabilir mi ekleyelim tabloya
bize de dua et, inşallah bizde 1ay daha dayanırızMasallah subhanallah ne guzel bir mucize rabbim insallah omrunu guzel yapsin
Haklisin aslinda herseyden korkuyoruz sadece yasatmak isteyen Allah her turlu nasip ediyorsezeryandan korkma sebebim kalkamamak yoksa Hangisi olacagi belli degil nasip Neyse o yani dedigin gibi
32 oldugum icin ferahlamaya basladim cok sukur bir ay zaman daha verdi rabbimartik o kadzr tedirgin degilim acikcasi insallah da 2-3 hafta daha dayanirsam benim icin cok bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?