- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.211
- 598
Bende bugun araba surmek zorunda kaldim inan bende vicdan azabi cekiyorum ama iste bazen isler beklemiyor insallah bisey olmaz ederim tabiki en hayirli zamanda dsag salim alalim kucagimiza biraz daha sabrederler insallahbize de dua et, inşallah bizde 1ay daha dayanırızben bgn dayanamadım brz iş yaptım suan vicdan azabı cekiyorum
10 senedir bebek tedavisi görüyorum 6.denemeRiske alamam falan diyince dedim acaba başka bir şey mi var sevindim iyi olmanıza
Doğumlar başlamış deyince heyecan bastı beniEvet çember daralıyor artık Ağustos ayında heran tetikte olacağız Ağustos annelerinin doğumları şimdiden başlamış 10 kişi doğum yapmış bilelalacim benim de sonraki randevum iki hafta sonra muhtemelen 8 Ağustos gibi falan alırım
Ayyy inşallah kolaylıkla atlatırız bu süreciniYok canım olmadi. Ben de korkmustum ama hemen ayaklandim hareketlendim.
Etrafimdakiler de sasirdi.
Bir cocuk daha olunca psikolojik olarak hemen ayaklanmak istiyor insan.
Kaç yaşında bırakması zor olduysa tekrar isteyebilir özellikle bebeği emzirirken gorurseKizlar ben emzirmeyi de gecen hafta biraktim cok zor oldu ama. İnsallah bebek dogunca tekrar istemez
Ekliyorum canım adıyla yaşasınBenim oğlumun adı Hasan olacak inşallah
Son viraj artık canimmDoğumlar başlamış deyince heyecan bastı beni
bnm dr. um bebek aşağıda yerleşmiş dedi ama hic ölçüm yapmadı.20dkdan fazla ayakta durma dedi ama çalışıyorum dedikce de geleceği varsa kadınlar tarlada çalışıyor evham yapma diyor. cok tutarsız bir dr. a denk geldım suan kızıyorum keşke bşka dr. a gitseydm diye bu saatten snr değiştrmkte zor olacak bilmeden gdiyorumBende bugun araba surmek zorunda kaldim inan bende vicdan azabi cekiyorum ama iste bazen isler beklemiyor insallah bisey olmaz ederim tabiki en hayirli zamanda dsag salim alalim kucagimiza biraz daha sabrederler insallah
Senin acilma riskin yok demi kuzum
40 mm mi demistin
Ah delimi ne bu ne bicim soz zaten zararliysz isi birak felan demesi lazimken verdigi ornege bak tarlada calismislar fa sanki iyi olmuslar hic birinin bir yeri tutmuyor riskli gebelik guzel seymibnm dr. um bebek aşağıda yerleşmiş dedi ama hic ölçüm yapmadı.20dkdan fazla ayakta durma dedi ama çalışıyorum dedikce de geleceği varsa kadınlar tarlada çalışıyor evham yapma diyor. cok tutarsız bir dr. a denk geldım suan kızıyorum keşke bşka dr. a gitseydm diye bu saatten snr değiştrmkte zor olacak bilmeden gdiyorum
Benim de öyle 33+1 olduk bugün, gelişimi de 1 hafta önde, uyku süreleri uzadı ama uyanık olduğu her dakika geriniyor, itiyor, karnım şekilden şekile giriyor. Vajinada baskı ve batma hissi de var. Karın sertliği de sadece uzanırken geçiyor ki ben zorunlu istirahatteyim serklaj sebepli.. bence büyüdükleri için bu haftalarda normal, karın sertliği için de oturmak yerine mümkünse uzanır pozisyona geçmekte fayda var.Şuan 31+3 haftadayim ama gelişimi 33 +4 civarı. Sürekli hareketli ve itiyor nefes alamıyorum artık.sabah saatleri hariç hiç uyumuyor gün boyu.. Alt tarafta bir doluluk hissi yuruyemiyorum çoğu zaman. karnım taş gibi. Ne oluyor anlayamadım. İlk gebeliğim böyle değildi.. sanki heran fırlayıp çıkacak. Bu haftalarda bunu yaşayan varmı
Bende de kafa ölçümü 2 hafta ileride çıktı sürekli hareketli bende endişeliyim haftaya doktora gidince sorucamŞuan 31+3 haftadayim ama gelişimi 33 +4 civarı. Sürekli hareketli ve itiyor nefes alamıyorum artık.sabah saatleri hariç hiç uyumuyor gün boyu.. Alt tarafta bir doluluk hissi yuruyemiyorum çoğu zaman. karnım taş gibi. Ne oluyor anlayamadım. İlk gebeliğim böyle değildi.. sanki heran fırlayıp çıkacak. Bu haftalarda bunu yaşayan varmı
Benimde 2 hafta ileride aynı şekilde sürekli hareketli gebelik şekerin mı var kilosuda önden gidiyor benim bebeğimin 2 kilo olmuş 31+4 deyizBende de kafa ölçümü 2 hafta ileride çıktı sürekli hareketli bende endişeliyim haftaya doktora gidince sorucam
Merhaba canım, yazacaktım size , sen benden önce davranıp sormuşsun çok sağol
kendi zıbını derken mesela örnek olmasını açısından atayım 2 takım. Üst alt şeklinde var ama bunların içine ek olarak o beyazlardan giydirecek miyim mesela. Mavişcim sen de kendi zıbını yoksa giydirirsin demiştin bi bakarsın. Kafamı karıştırdı bu konu:)3 lü 5 Li takımın kendi zıbını vardır di mi varsa direk onu giydirirsin yoksa beyaz zıbınlardan. Hava nasıl olacak bakalım. Mesela benim 2 numaram Temmuz sonu doğdu kontrole giderken Ağustos başında isilik filan olmasın diye sadece kısa kollu badi çorap üstüne müslin aldığımızı hatırlıyorum. Doktor eferim demişti
Normal birşey korkma doğum belirtisi değil
Kafam ölçümü bende de önde çıkıyor ama doktor hiç takılmadı ona, hatta ben kafası büyük bir şey olur mu dediğimde kim söyledi büyük olduğu u ben mi söyledim hiç bir problem yok onlar ortalama ölçümler net ölçümler değil deyip kızmıştı tatlı tatlıBende de kafa ölçümü 2 hafta ileride çıktı sürekli hareketli bende endişeliyim haftaya doktora gidince sorucam
Evet kuzum o beyaz zibinlardan giydirmek ister bu takımlarkendi zıbını derken mesela örnek olmasını açısından atayım 2 takım. Üst alt şeklinde var ama bunların içine ek olarak o beyazlardan giydirecek miyim mesela. Mavişcim sen de kendi zıbını yoksa giydirirsin demiştin bi bakarsın. Kafamı karıştırdı bu konu:)
Kafam ölçümü bende de önde çıkıyor ama doktor hiç takılmadı ona, hatta ben kafası büyük bir şey olur mu dediğimde kim söyledi büyük olduğu u ben mi söyledim hiç bir problem yok onlar ortalama ölçümler net ölçümler değil deyip kızmıştı tatlı tatlı
Heh süpersin canım çok sağol, 3 tane vardı bende uzun kısa ve yarım kollu. Ben bunların içine askılılardan alayım biraz fazlaca.Evet kuzum o beyaz zibinlardan giydirmek ister bu takımlar
Sağlıkla kucakla inşallah yavrunu, en iyisi ikiniz için de neyse öyle olsunMerhaba canım, yazacaktım size , sen benden önce davranıp sormuşsun çok sağol
Hala hastanedeyim17 gün oldu .
34. Haftaya kadar içerde tutma çabasındayız falan diyorlardı. Beni eve gönderirler , sonra doğmasını beklerler sanıyordum.
Pazartesi 32 bitiyor. 33’e giriyorum Allah’ın izniyle. Serklajımı 33 te alacaklarını söyledi doktor. Ama öğrendim ki öncesinde gelmezse, kendi de gelmezse, 34 te bir şekilde doğurtacaklar. Enfeksiyon riskine karşı imiş. Suyum iyi diyorlar ama, sonuçta amniyon sızıntısı var. Daha önce yazdım mı bilmiyorum, bir kere başladı mı yavaş yavaş gelirmiş ve bebek enfeksiyona açık hale gelirmiş. Antibiyotik tedavisi alıyorum o yüzden.
Yattığım yerden sürekli prematüre ile ilgili konular okuyorum. Umuyorum sağlıkla tutunur ve küvezde çok kalmaz.
Sadece matematiğini kestiremiyorum:
32+ mı kastediyor, 33+ mı , çok muallakta her şey.
Kanama alanım devam, bebek taklalara devam… Evdeki oğlumun özlemi , bilmiyorum neler olacak.
Not: (Sabah 6.45) Şuan karnımda acayip şeyler oluyor, rahatsız edici kasılma gibi gerilmeler, ama NST ye bağlıyım. Şiddeti 7 ile 10 falan ,
20 yi geçerse sancıdan sayıyorlar ve düzenli olması gerekirmiş.
O garip hisler bebeğin gerilmesi, sizler de çok korkmayın. Ben günde 3 kere bağlanıyorum çünkü.
Vaktiyle sağlıkla kavuş inşallah canım bebeğine.Merhaba canım, yazacaktım size , sen benden önce davranıp sormuşsun çok sağol
34. Haftaya kadar içerde tutma çabasındayız falan diyorlardı. Beni eve gönderirler , sonra doğmasını beklerler sanıyordum.
Pazartesi 32 bitiyor. 33’e giriyorum Allah’ın izniyle. Serklajımı 33 te alacaklarını söyledi doktor. Ama öğrendim ki öncesinde gelmezse, kendi de gelmezse, 34 te bir şekilde doğurtacaklar. Enfeksiyon riskine karşı imiş. Suyum iyi diyorlar ama, sonuçta amniyon sızıntısı var. Daha önce yazdım mı bilmiyorum, bir kere başladı mı yavaş yavaş gelirmiş ve bebek enfeksiyona açık hale gelirmiş. Antibiyotik tedavisi alıyorum o yüzden.
Yattığım yerden sürekli prematüre ile ilgili konular okuyorum. Umuyorum sağlıkla tutunur ve küvezde çok kalmaz.
Kanama alanım devam, bebek taklalara devam… Evdeki oğlumun özlemi , bilmiyorum neler olacak.
Not: (Sabah 6.45) Şuan karnımda acayip şeyler oluyor, rahatsız edici kasılma gibi gerilmeler, ama NST ye bağlıyım. Şiddeti 7 ile 10 falan ,
O garip hisler bebeğin gerilmesi, sizler de çok korkmayın. Ben günde 3 kere bağlanıyorum çünkü.
Rabbim yardimcin olsun kuzum cok sukur 33 e gelmissin geriye kaliyor bir haftaMerhaba canım, yazacaktım size , sen benden önce davranıp sormuşsun çok sağol
Canım hiç kolay değil yaşadığın süreç hastane ortamı yatmak bir çocuk daha var rabbim kolaylığını da versin. Yine de metanetlesin sağlıcakla hiç küvezsiz al bebişini kucağına inşallah. O kadar kısıtlıyız ki artık ben de bir an önce doğum olsa da biraz elim ayağım serbest kalsa diyorum. Ama hepimizin olması gereken zamanda sağlıcakla doğsunlarMerhaba canım, yazacaktım size , sen benden önce davranıp sormuşsun çok sağol
Tatlişim bunların zıbınları yokkendi zıbını derken mesela örnek olmasını açısından atayım 2 takım. Üst alt şeklinde var ama bunların içine ek olarak o beyazlardan giydirecek miyim mesela. Mavişcim sen de kendi zıbını yoksa giydirirsin demiştin bi bakarsın. Kafamı karıştırdı bu konu:)
Kafam ölçümü bende de önde çıkıyor ama doktor hiç takılmadı ona, hatta ben kafası büyük bir şey olur mu dediğimde kim söyledi büyük olduğu u ben mi söyledim hiç bir problem yok onlar ortalama ölçümler net ölçümler değil deyip kızmıştı tatlı tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?