Sağlıkla kucakla inşallah yavrunu, en iyisi ikiniz için de neyse öyle olsun
Ağustos grubundan serklajı olan bir anneyle mesajlaşıyorduk epeydir, onun da bebisini 34+ da aldılar hem de sadece bebek makat gelişli ve dikişe baskı yapıyor diye. Ciğer geliştirici iğne vurulmuştu hiç kuvöze girmedi, belli olmuyor aslında demek istediğim..
İlk bebisten de tecrübelisin, biraz minik de doğacak olsa da en iyi şekilde ilgilenirsin eminimSağlıkla gelsin
Vaktiyle sağlıkla kavuş inşallah canım bebeğine.
Yaşadığın süreç zor, sürekli yatış halinde olmak, evden, oğlundan uzak kalmak hiç kolay değil ama zaman bir şekilde geçiyor ve dönüp baktığında bunların hepsinin geride kaldığını göreceksin bir gün
Bebeğin içerde kaldığı her gün kar tabiki ama bebeklerimi çok şükür ki yaşam sınırını geçtiler. Hastanede olmak da kontrol altında olmak adına bir bakıma iyi aslında. Sadece biraz oyalanacak şeyler bulmak gerekiyor galiba. Tez vakitte güzel haberlerini almak dileğiyle.
Rabbim yardimcin olsun kuzum cok sukur 33 e gelmissin geriye kaliyor bir hafta
Sen hic endiselenme 34 cok iyi bir hafta insalllah da sag salim kucagina alirsin da evdeki kuzuna kavusursun
Hastanede neler yasadigini cok iyi tahmin ediyorum rabbim kurtarsin ikinizide
Agrilarini hafifletecek bir ilac yokmu Peki kuvoz haftasinin sinirinda zaten insallah kuvozde hic kalmaz dualarim seninle
32+bitiyor 33+ basliyor demi
Canım hiç kolay değil yaşadığın süreç hastane ortamı yatmak bir çocuk daha var rabbim kolaylığını da versin. Yine de metanetlesin sağlıcakla hiç küvezsiz al bebişini kucağına inşallah. O kadar kısıtlıyız ki artık ben de bir an önce doğum olsa da biraz elim ayağım serbest kalsa diyorum. Ama hepimizin olması gereken zamanda sağlıcakla doğsunlar
Bizim de Mahmud olacak inşaallahCanım kızlar artık kapı süsü ve hastane çıkışlarına geçtiğimize göre çoğumuzun isimleri belli netlesenler yazabilir mi ekleyelim tabloya
Ekliyorum canım sağlıkla gelsinBizim de Mahmud olacak inşaallah
Al tabi ki canim ama yenidoğan çok fazla almana gerek yok bir ay içinde çok çabuk büyüyorlar miniklerHeh süpersin canım çok sağol, 3 tane vardı bende uzun kısa ve yarım kollu. Ben bunların içine askılılardan alayım biraz fazlaca.
Maviş ben de bi şey soracağım. Şimdi ilk zamanlar göbek bağı olacak ya. Zıbın giydirmek sorun olur mu? Daha önce hiç düşünmedim genel olarak zıbınlı takımlar aldım onları değiştirmeli miyim? Ayrı ayrı alt üst daha mı iyi?Al tabi ki canim ama yenidoğan çok fazla almana gerek yok bir ay içinde çok çabuk büyüyorlar miniklermesela bende bu takımların içine zıbın olması gerekiyor mu senelerdir hep bı kararsızlık içinde kalmistim
Canım gelişmelere uzulse mi sevinse mi insan bilemiyor gerçekten senin ve bebeğin için en hayırlısı olur umarım 33+ dan bahsediyorlardır bence daha erken alacaklarını sanmıyorum hareketli olması çok iyi bence bir de bebeğin erken doğmasından çok sağlıklı olması çok önemli kaç kg şuanda.Merhaba canım, yazacaktım size , sen benden önce davranıp sormuşsun çok sağol
Hala hastanedeyim17 gün oldu .
34. Haftaya kadar içerde tutma çabasındayız falan diyorlardı. Beni eve gönderirler , sonra doğmasını beklerler sanıyordum.
Pazartesi 32 bitiyor. 33’e giriyorum Allah’ın izniyle. Serklajımı 33 te alacaklarını söyledi doktor. Ama öğrendim ki öncesinde gelmezse, kendi de gelmezse, 34 te bir şekilde doğurtacaklar. Enfeksiyon riskine karşı imiş. Suyum iyi diyorlar ama, sonuçta amniyon sızıntısı var. Daha önce yazdım mı bilmiyorum, bir kere başladı mı yavaş yavaş gelirmiş ve bebek enfeksiyona açık hale gelirmiş. Antibiyotik tedavisi alıyorum o yüzden.
Yattığım yerden sürekli prematüre ile ilgili konular okuyorum. Umuyorum sağlıkla tutunur ve küvezde çok kalmaz.
Sadece matematiğini kestiremiyorum:
32+ mı kastediyor, 33+ mı , çok muallakta her şey.
Kanama alanım devam, bebek taklalara devam… Evdeki oğlumun özlemi , bilmiyorum neler olacak.
Not: (Sabah 6.45) Şuan karnımda acayip şeyler oluyor, rahatsız edici kasılma gibi gerilmeler, ama NST ye bağlıyım. Şiddeti 7 ile 10 falan ,
20 yi geçerse sancıdan sayıyorlar ve düzenli olması gerekirmiş.
O garip hisler bebeğin gerilmesi, sizler de çok korkmayın. Ben günde 3 kere bağlanıyorum çünkü.
Sorun olmuyor canim 1 haftaya kalmadan gobus bağı düşüyor zaten bende ilkinde korkmuştum düşene kadar bağlamalı iç zibinlari var ya hastane çıkışlarının onlardan giydirmistim acır falan diye :))Maviş ben de bi şey soracağım. Şimdi ilk zamanlar göbek bağı olacak ya. Zıbın giydirmek sorun olur mu? Daha önce hiç düşünmedim genel olarak zıbınlı takımlar aldım onları değiştirmeli miyim? Ayrı ayrı alt üst daha mı iyi?
Bende buna gerekmez. Ama bilimsel açıklamasını sorarsan İnan sadece fotoğrafa baktım ve sanki gerekmez gibi hissettimAl tabi ki canim ama yenidoğan çok fazla almana gerek yok bir ay içinde çok çabuk büyüyorlar miniklermesela bende bu takımların içine zıbın olması gerekiyor mu senelerdir hep bı kararsızlık içinde kalmistim
Aydınlattınız beni tecrübeli annelerCanım hiç kolay değil yaşadığın süreç hastane ortamı yatmak bir çocuk daha var rabbim kolaylığını da versin. Yine de metanetlesin sağlıcakla hiç küvezsiz al bebişini kucağına inşallah. O kadar kısıtlıyız ki artık ben de bir an önce doğum olsa da biraz elim ayağım serbest kalsa diyorum. Ama hepimizin olması gereken zamanda sağlıcakla doğsunlar
Tatlişim bunların zıbınları yokbazı takımların zıbınları da oluyor yA Ozaman o beyazlara gerek yok ama bunlarda giydirmen gerek
Çoğunluğumuz da Ağustos ortasında dokulecegiz canimBende buna gerekmez. Ama bilimsel açıklamasını sorarsan İnan sadece fotoğrafa baktım ve sanki gerekmez gibi hissettim
Bir de Eylül öyle bir ay ki, mevsimler kaydığı İçin sıcak olur muhtemelen ama tam geçiş dönemi yani. Temmuz Ağustos sıcak ok ama Eylül insanda bir soru işareti yaratıyor. Gerçi nedense eylüle kalmayacakmışız gibi geliyor
Temmuz haziranda, Ağustos temmuzda doğrudur hep.
Klima olmasa da olucak ama sanırım ben hiç klimalı ortamda bulunmuyorum benimki de kanıyorOluyor maalesef klimanın altındayım hep o da havayı kurutuyor
Ayy valla isterimÇoğunluğumuz da Ağustos ortasında dokulecegiz canimtahminimce başı Magnifiaque ile pecan çekecek gibi geliyor sağlıkla kolaylıkla alsınlar bebislerini kucaklarına inşallah
Diğer konuya gelince de temmuz annelerinin çoğunluğu yeni doğan bebek üşür diye hep uzun kollu zıbın ve takımlar giydirdi şimdi onlar temmuz sıcağında öyle yaptıysa biz eylülde nasıl yaparız diye düşünmeden edemiyorum oğlum Kasım dogumluydu onda direk uzun kollulari giydirmistim zaten sonrası da kıstı bunda dediğin gibi arada kalıyor insan ama pastırma sicaklarini da düşününce gene de kısalari giydiririz gibihayal etmesi bile çok güzel değil mi
Canım askılı zıbınların boyun kısmı çıtçıtlı olmalarına dikkat et bence. Bende alırken hep çıtçıtlı aldım kafası zorlanmasın diyeHeh süpersin canım çok sağol, 3 tane vardı bende uzun kısa ve yarım kollu. Ben bunların içine askılılardan alayım biraz fazlaca.
E-bebek modeller genelde çıtçıtlı değil canım ben göremedim. Sen nerden aldın?Canım askılı zıbınların boyun kısmı çıtçıtlı olmalarına dikkat et bence. Bende alırken hep çıtçıtlı aldım kafası zorlanmasın diye
Evet e bebekte fiyatlar uygun ama çıtçıtlı değillerdi. Ben babymall’dan buldum fiyat olarak 60-80tl aralığındaydı ben alırken.E-bebek modeller genelde çıtçıtlı değil canım ben göremedim. Sen nerden aldın?
Dediğin gibi giydirmek zor olur ben kıyafetleri bile böyle kafadan geçirmeli değil de çıt çıtlı bağlamalı almaya çalışıyorum.
Normal bu zamanlardaKlima olmasa da olucak ama sanırım ben hiç klimalı ortamda bulunmuyorum benimki de kanıyor
İnşallah canım tahminimden kolay atlattim 2. Sezeryani sizlerin de oyle olur insallahAyyy inşallah kolaylıkla atlatırız bu sürecini
Kaç yaşında bırakması zor olduysa tekrar isteyebilir özellikle bebeği emzirirken gorurse
Ekliyorum canım adıyla yaşasın
Son viraj artık canimm
Benim oglum 8 agustos dogumlu.Çoğunluğumuz da Ağustos ortasında dokulecegiz canimtahminimce başı Magnifiaque ile pecan çekecek gibi geliyor sağlıkla kolaylıkla alsınlar bebislerini kucaklarına inşallah
Diğer konuya gelince de temmuz annelerinin çoğunluğu yeni doğan bebek üşür diye hep uzun kollu zıbın ve takımlar giydirdi şimdi onlar temmuz sıcağında öyle yaptıysa biz eylülde nasıl yaparız diye düşünmeden edemiyorum oğlum Kasım dogumluydu onda direk uzun kollulari giydirmistim zaten sonrası da kıstı bunda dediğin gibi arada kalıyor insan ama pastırma sicaklarini da düşününce gene de kısalari giydiririz gibihayal etmesi bile çok güzel değil mi
Ben bundan 2 tane biri beyaz biri siyah aldım göğüs derinliği emzirme için güzel. Çok şık sütyen şuan kullanmaya başladım sırtı biraz dediğiniz gibi sarıyor.Trendyolun meşhur sütyenleri var ya normalde artık onları kullanmaya başladım ve emzirme için de gayet uygun bence, sadece bunların da kalıpları dar geldi bana l almama rağmen. Tam emzirme sütyeni değil tabi öyle açma kısmı yok ama şak diye aşağı indirebilirsinşunlardan;
bende sadece 1 tane yeni doğan tulum var başka yeni doğan hiç bişi yok 0-3 ay var büyükte olsa 0-3 ay giydiririm diye düşündüm olurmu acabaAl tabi ki canim ama yenidoğan çok fazla almana gerek yok bir ay içinde çok çabuk büyüyorlar miniklermesela bende bu takımların içine zıbın olması gerekiyor mu senelerdir hep bı kararsızlık içinde kalmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?