2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Çok teşekkür ederim herbirinize , pozitif enerjiniz için
İnşallah yolunda gider her şey.

Hepimizin kendine özel hikayesi çok çok mutlu olsun

Güzel haberler verebilmek dileğiyle

Heh süpersin canım çok sağol, 3 tane vardı bende uzun kısa ve yarım kollu. Ben bunların içine askılılardan alayım biraz fazlaca.
Al tabi ki canim ama yenidoğan çok fazla almana gerek yok bir ay içinde çok çabuk büyüyorlar minikler mesela bende bu takımların içine zıbın olması gerekiyor mu senelerdir hep bı kararsızlık içinde kalmistim

Eklentiler

• IMG_20220724_101114.webp
    14 KB · Görüntüleme: 52
Maviş ben de bi şey soracağım. Şimdi ilk zamanlar göbek bağı olacak ya. Zıbın giydirmek sorun olur mu? Daha önce hiç düşünmedim genel olarak zıbınlı takımlar aldım onları değiştirmeli miyim? Ayrı ayrı alt üst daha mı iyi?

Canım gelişmelere uzulse mi sevinse mi insan bilemiyor gerçekten senin ve bebeğin için en hayırlısı olur umarım 33+ dan bahsediyorlardır bence daha erken alacaklarını sanmıyorum hareketli olması çok iyi bence bir de bebeğin erken doğmasından çok sağlıklı olması çok önemli kaç kg şuanda.
küçük olacak belki ama anneciğinin sütüyle toparlayacak en kısa zaman da inşallah kızların dediği gibi kuveze gerek kalmadan atlatirsiniz süreci canim sağlıkla kalın

Sorun olmuyor canim 1 haftaya kalmadan gobus bağı düşüyor zaten bende ilkinde korkmuştum düşene kadar bağlamalı iç zibinlari var ya hastane çıkışlarının onlardan giydirmistim acır falan diye :))

Bende buna gerekmez. Ama bilimsel açıklamasını sorarsan İnan sadece fotoğrafa baktım ve sanki gerekmez gibi hissettim

Bir de Eylül öyle bir ay ki, mevsimler kaydığı İçin sıcak olur muhtemelen ama tam geçiş dönemi yani. Temmuz Ağustos sıcak ok ama Eylül insanda bir soru işareti yaratıyor. Gerçi nedense eylüle kalmayacakmışız gibi geliyor
Temmuz haziranda, Ağustos temmuzda doğrudur hep.

Aydınlattınız beni tecrübeli anneler
İlk iş şu e-bebek zıbınlarından sipariş veriyorum şimdi. Ben gerekmiyordur heralde demiştim. Öğreneceğiz

Çoğunluğumuz da Ağustos ortasında dokulecegiz canim tahminimce başı Magnifiaque ile pecan çekecek gibi geliyor sağlıkla kolaylıkla alsınlar bebislerini kucaklarına inşallah
Diğer konuya gelince de temmuz annelerinin çoğunluğu yeni doğan bebek üşür diye hep uzun kollu zıbın ve takımlar giydirdi şimdi onlar temmuz sıcağında öyle yaptıysa biz eylülde nasıl yaparız diye düşünmeden edemiyorum oğlum Kasım dogumluydu onda direk uzun kollulari giydirmistim zaten sonrası da kıstı bunda dediğin gibi arada kalıyor insan ama pastırma sicaklarini da düşününce gene de kısalari giydiririz gibi hayal etmesi bile çok güzel değil mi

Ayy valla isterim bunaldim sanirim surekli yatmaktan Birde isler beni bekliyor ama hayirlisiyla 34den sonra olsun yeterli
2 hafta daha sabretmeyi dusunuyorum sonra yavas yavas ayaga kalkcam

Benim de bir sorum olacak, birkaç gün önce kontroldeydim ve bebeğim 33+0 da 2500 gr olmuştu doktor biraz tombik dedi ve 2 hafta önden gidiyo bebeğim, doktor endiselenecek birsey yok diyo ama çok mu kilolu olur acaba doğumda diye düşünüyorum.

Heh süpersin canım çok sağol, 3 tane vardı bende uzun kısa ve yarım kollu. Ben bunların içine askılılardan alayım biraz fazlaca.
Canım askılı zıbınların boyun kısmı çıtçıtlı olmalarına dikkat et bence. Bende alırken hep çıtçıtlı aldım kafası zorlanmasın diye

Canım askılı zıbınların boyun kısmı çıtçıtlı olmalarına dikkat et bence. Bende alırken hep çıtçıtlı aldım kafası zorlanmasın diye
E-bebek modeller genelde çıtçıtlı değil canım ben göremedim. Sen nerden aldın?
Dediğin gibi giydirmek zor olur ben kıyafetleri bile böyle kafadan geçirmeli değil de çıt çıtlı bağlamalı almaya çalışıyorum.

Evet e bebekte fiyatlar uygun ama çıtçıtlı değillerdi. Ben babymall’dan buldum fiyat olarak 60-80tl aralığındaydı ben alırken.

Ayyy inşallah kolaylıkla atlatırız bu sürecini

Kaç yaşında bırakması zor olduysa tekrar isteyebilir özellikle bebeği emzirirken gorurse

Ekliyorum canım adıyla yaşasın

Son viraj artık canimm
İnşallah canım tahminimden kolay atlattim 2. Sezeryani sizlerin de oyle olur insallah
29 aylık canım. 29 aydir emziriyorum bi o kadar daha emziririm inşallah 3. Yü.
2 ay dinlensin bari memeler
Benim oglum 8 agustos dogumlu.
İzmir sicaginda hic uzun kollu badi giydirmedim. 1 haftaliktan itibaren kolsuz citcitli badi ve sort giydirdim.
Kizim subat dogumlu. Ona da kisa kollu citcitli badi uzerine uzun kollu tulum giydirim.
Eylul de sicak olur buralarda ona gore giydiririm.

Ben bundan 2 tane biri beyaz biri siyah aldım göğüs derinliği emzirme için güzel. Çok şık sütyen şuan kullanmaya başladım sırtı biraz dediğiniz gibi sarıyor.

bende sadece 1 tane yeni doğan tulum var başka yeni doğan hiç bişi yok 0-3 ay var büyükte olsa 0-3 ay giydiririm diye düşündüm olurmu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…