2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Cok.gecmis olsun canim insallah sağlıkla bebeğini kucağına alirsin

Aydınlattınız beni tecrübeli anneler
İlk iş şu e-bebek zıbınlarından sipariş veriyorum şimdi. Ben gerekmiyordur heralde demiştim. Öğreneceğiz
Ben ilk etapta mesela büyük ihtimalle sadece kısakollu zıbın ve alt giydiririm. Sonra askılı zıbın üstüne uzun kollu sonra yine kısa kollu üstüne uzun kollu yanii havaların soğumasına göre bakarız işte. Evinizin sıcaklığı filan da önemli sonra bi de isilik oluyolar yazık kıyamam
Kardeşiminki 3 hafta öndeydi hep 37 de doğdu. Yani 2 hafta ileri bir hafta geri hiç önemli şeyler değil. Bir de tahmini ölçüler bunlar artı eksi farkediyor. Bebiş çıkmadan çok düşünmeyin bence. Geçen kanamam olduğunda şehir dışındaydım oradaki doktor iri bebek bu şöyle ileri böyle geldim kendi doktoruma cuma ne kilolu ne zayıf tam olması gerektiği gibi dedi bi de tabi kilo kavramı da göreceli benim bebişler 3600 3700 arası doğuyorlar kimisi bunu kilolu buluyo kimisi normal demekki

Kızlar merhaba, benim covid testim pozitif çıktı bugün ve tam 7 gündür hastayım anca gidebildim hastaneye kanımda da enfeksiyon çıkti var mı Corona geçiren neler yapmamı onerirsiniz

Selam kızlar, sonunda eşimle hastane çantamızı hazırlayıp az önce kapattık Çok şükür bugünlere geldik hala inanamıyorum, çok heyecanla ve hevesle hazırladık. Allah zamanı geldiğinde miniğimizi kucağımıza alıp, 2 kişi çıktığımız evimize 3 kişi birlikte dönmeyi nasip eder inşallah

Eklentiler

• IMG_20220724_191557.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 76
Sorun olmuyor canim 1 haftaya kalmadan gobus bağı düşüyor zaten bende ilkinde korkmuştum düşene kadar bağlamalı iç zibinlari var ya hastane çıkışlarının onlardan giydirmistim acır falan diye :))
İlk takımları öyle alayım ben de o zaman bir hafta çok da uzun değilmiş teşekkürler

Hayırlısıyla gelsin minnoş Allahın izniyle çantadakileri neşeli neşeli kullanmak nasip olsun valizin küçük olandan degilmi nasıl sıgdırdın benm valizime neden sıgmadı sabahtan beri onu düşünüyorum ne yapsam diye anne bebek çantasınıda alacagım galiba

Kızlar merhaba, benim covid testim pozitif çıktı bugün ve tam 7 gündür hastayım anca gidebildim hastaneye kanımda da enfeksiyon çıkti var mı Corona geçiren neler yapmamı onerirsiniz
İstersen doktorunla bi paylaş çünkü kan sulandırıcı önerebilir. Onun haricinde çok yapacak bişey yok bol bol yat dinlen bolca su iç vitaminlerinden al. Kemik sulu ilik sulu çorbalardan iç. Bol bol meyve. Ben doğal C vitamini alayım diye limon içtim ama tansiyonum düştü daha kötü oldu. Düşük tansiyonuysan dikkat et ona da

Valla çok tatlı görünüyor sağlıcakla kavuşun

Cok tatli cikmis masallah

Perinatalog 4hafta olmadigi surece sorun olmaz dedi banada
Haftalik 175-250grm aliyorlarmis artik

Yemedigim et ceviz muz kaşar karpuz meyve ...vs kalmadı demekki böyle olcak napalm bizde babayla minyonuz bizdende 4 5 kilo bebe olmazdı zaten
Dr gecen ayki kontrolumde anne baba minyon oldugu icin sizin bebiste simdilik minyon gozukuyor ama haftasina gore kilo boy normal dediydi agustosta ne dicek bakalim

Cok gecmis olsun canim bol bol dinlenmek ve sıvı tüketmek diye biliyorum ben
Hadi hayirlisi olsun amin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…