2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ortalamanın altında olmadıgı sürece sorun degil geçen hastaneyle konustum covid testi refakstçiyle hamileye zorunlu dedi stres bastı testten nefret ediyorumsizin hastanede öylemi
Yaaa kız ne güzel korona azaldi dogumumda iyi denk geldi diyordum. Tekrar başa döndük ben en son haziran son haftasi gitmistim bu ay gitmedim daha bu ay evden hic disari cikmadim .d kesin dedigin gibi olmustur. Ziyaretci felanda almazlar artik

Aminn inşallah valizim orta boy canım küçük olana sığmadı böyle daha rahat oldu sıkışık olmadan

Kızlar bende elendim korona olmuşum. 1 haftadır halsizdim anca dün gidip test verdim ve pozitif. Hamileliğimde 2.pozitifliğim. 3 ay öncede olmuştum tabi o zaman daha ağırdım ama şmdide halsizlik var. Vakalar o kadar çok artmışki çok dikkat edin maskesiz çıkmayın valla herkes hasta

Covid testi diyorlar ama hastanede herkez maskesiz dolanıyor anlamış degilim ziyaretçi yasagı yoktur sanmıyorum olmamalı

Covid testi diyorlar ama hastanede herkez maskesiz dolanıyor anlamış degilim ziyaretçi yasagı yoktur sanmıyorum olmamalı
Oda garip bi durum nasil izin veriyolar maskesiz gezmeye, refakatciye bile test istiyolarsa ziyaretcide almamalari lazim mantiken aman almasinlar ya canin burnundan cikmis millet gelcek doluscak odaya

Aşin varmiydı canim topikte kacinci korona olan sayamiyorum artik hafif atlatin insallah

Çok geçmiş olsun ama olmamak çok zor şu şartlarda gibi. Kolay atlat inşallah etkisini yitirdi sanki ama yine de hastalık. Sağlık gibisi yok

Çok teşekkür ederim herbirinize , pozitif enerjiniz için
İnşallah yolunda gider her şey.

Hepimizin kendine özel hikayesi çok çok mutlu olsun

Güzel haberler verebilmek dileğiyle
cnm facebookta prematüre bebeğim büyüyor var takıp edebilirsin.bnm oğlumda 32+5te gelmişti 6 aylıkken hic bir fark kalmadı ki seninki daha iyi bir hafta. şöyleki 24 25 haftasında gelenler bile var ve farkı zmnla kapatıyorlar senin haftan cok cok iyi. inşallah bnde ulasırım o haftalara. bazı dr. lar önlem amaçlı 1hafta gözlem altında tutabiliolar bazısı veriyor.emme refleksini bekliyorlar aklına bişe takılırsa sorabilirsin.33+da 34 diyorlar artık

Oyyy maşallah canım 2 numarandan dolayı sorun yasamazsin insalalh canim. Dediğin gibi umarım bizim doğumlar da kolay geçer iyilesirx hemencik
Evet İstanbul da çok sıcak oluyor ama ben Trakya bölgesindym biraz daha serin oluyor aksamlari
bende sadece 1 tane yeni doğan tulum var başka yeni doğan hiç bişi yok 0-3 ay var büyükte olsa 0-3 ay giydiririm diye düşündüm olurmu acaba
Olur canim zaten 0-3 ay almak daha mantıklı ben hepsini öyle aldım hastane çıkışları haricinde
Aynenn canim havanın gidişatına bebeğin durumuna göre giydirecegiz ilk oğlumda bir gece çocuk çığlık çığlığa ağlıyor ne yaptıysak susmadı sonra kv çağırdık geldi kızdı bize bu çocuğu neden bu kadar giydirdiniz çocuk ondan ağlıyor erkek çocuğu sıcağı sevmez dedi soydu vallahi de sustu yani tecrubesizlik başa bela ama yaşayarak öğreniyor insan canim kızlar
Kizlar su sureci anlamiyorum
Mesela
32+4 sen 33 haftalik diye gosteriliyor ya buna gore gercekten kac haftalik oluyor
Valla onu bizde çözemedik bebişim çalışabilir raporu alanları düşünürsek 32+0 da alıyorlar o zaman 32.hafta oluyor
maviss_34 Canım çok sağol inşallah.
Perşembe günü 31+3 ken 1700 idi çok da iri değil ortalama yani.
Kuzucum 2 kg mi gördükten sonra hiç korkma kuveze bile gerek kalmaz Allah'ın izniyle
Kızlar merhaba, benim covid testim pozitif çıktı bugün ve tam 7 gündür hastayım anca gidebildim hastaneye kanımda da enfeksiyon çıkti var mı Corona geçiren neler yapmamı onerirsiniz
Bu ara covid olanların çoğunda kanında enfeksiyon çıkıyor ya geçen benim oğlum da ateslnedi kanında enfeksiyon vardı onda da mı vardı acaba hepimiz de geçirdik valla artık grip gibi bişey oldu bizim için bol bol su icmelisin vücudun atması için canim doktorunla konuşup vitamin takviyesi alabilirsin
Ahhh süpersiniz canim hadi hayırlısı inşallah sen hazirsin artık darısı bize çok eğlenceli olmuştur eminim ki
İlk takımları öyle alayım ben de o zaman bir hafta çok da uzun değilmiş teşekkürler
Aynen canım rica ederim

Bende limonlu su içtim şekerim düşsün diye tansiyonum çok düşük oldu dikkat etmeye çalışıyorm kuzum Allah razı olsun sanada çok geçmiş olsun

Evet canım benimde kanımda enfeksiyon varmıs, arkdasim hamileyken kovid oldu bebeğin kanında enfeksiyon çıkti o da kuvezde kaldi insAllah bebeklerimizde bizlerde sağlıklı oluruz

Maşallah canım Allah kucağına almayı nasip etsin

Evet canım benimde kanımda enfeksiyon varmıs, arkdasim hamileyken kovid oldu bebeğin kanında enfeksiyon çıkti o da kuvezde kaldi insAllah bebeklerimizde bizlerde sağlıklı oluruz
Allah korusun canim Rabbim şifa versin en hafif sskilde atlatirsiniz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…