- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
YaaaOrtalamanın altında olmadıgı sürece sorun degilgeçen hastaneyle konustum covid testi refakstçiyle hamileye zorunlu dedi stres bastı testten nefret ediyorum sizin hastanede öylemi
Aminn inşallahHayırlısıyla gelsin minnoşAllahın izniyle çantadakileri neşeli neşeli kullanmak nasip olsun valizin küçük olandan degilmi nasıl sıgdırdın benm valizime neden sıgmadı sabahtan beri onu düşünüyorum ne yapsam diye anne bebek çantasınıda alacagım galiba
Çoook teşekkür ederim amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalımValla çok tatlı görünüyorsağlıcakla kavuşun
Covid testi diyorlar ama hastanede herkez maskesiz dolanıyor anlamış degilimYaaakız ne güzel korona azaldi dogumumda iyi denk geldi diyordum. Tekrar başa döndük ben en son haziran son haftasi gitmistim bu ay gitmedim daha bu ay evden hic disari cikmadim .d kesin dedigin gibi olmustur. Ziyaretci felanda almazlar artik
Bnde artık kücük çantayıda kullanacagım hiç bişeyi elemeye elim gitmiyor hepsi lazımmış gibi geliyorAminn inşallahvalizim orta boy canım küçük olana sığmadı böyle daha rahat oldu sıkışık olmadan
Oda garip bi durum nasil izin veriyolar maskesiz gezmeye, refakatciye bile test istiyolarsa ziyaretcide almamalari lazim mantikenCovid testi diyorlar ama hastanede herkez maskesiz dolanıyor anlamış degilimziyaretçi yasagı yoktur sanmıyorum olmamalı
Ben bayramdan önce geçirdim bol bol dinlen kesinlikle istirahat ediceksinKızlar merhaba, benim covid testim pozitif çıktı bugün ve tam 7 gündür hastayım anca gidebildim hastaneye kanımda da enfeksiyon çıkti var mı Corona geçiren neler yapmamı onerirsiniz
Aşin varmiydı canimKızlar bende elendimkorona olmuşum. 1 haftadır halsizdim anca dün gidip test verdim ve pozitif. Hamileliğimde 2.pozitifliğim. 3 ay öncede olmuştum tabi o zaman daha ağırdım ama şmdide halsizlik var. Vakalar o kadar çok artmışki çok dikkat edin maskesiz çıkmayın valla herkes hasta
Çok geçmiş olsun ama olmamak çok zor şu şartlarda gibi. Kolay atlat inşallahKızlar bende elendimkorona olmuşum. 1 haftadır halsizdim anca dün gidip test verdim ve pozitif. Hamileliğimde 2.pozitifliğim. 3 ay öncede olmuştum tabi o zaman daha ağırdım ama şmdide halsizlik var. Vakalar o kadar çok artmışki çok dikkat edin maskesiz çıkmayın valla herkes hasta
Çok şükür 3 kere olmuştum aşımıAşin varmiydı canimtopikte kacinci korona olan sayamiyorum artik hafif atlatin insallah
inşallaaah çok teşekkür ederim. Aman sizde dikkat edinÇok geçmiş olsun ama olmamak çok zor şu şartlarda gibi. Kolay atlat inşallahetkisini yitirdi sanki ama yine de hastalık. Sağlık gibisi yok
cnm facebookta prematüre bebeğim büyüyor var takıp edebilirsin.bnm oğlumda 32+5te gelmişti 6 aylıkken hic bir fark kalmadı ki seninki daha iyi bir hafta. şöyleki 24 25 haftasında gelenler bile var ve farkı zmnla kapatıyorlar senin haftan cok cok iyi. inşallah bnde ulasırım o haftalara. bazı dr. lar önlem amaçlı 1hafta gözlem altında tutabiliolar bazısı veriyor.emme refleksini bekliyorlar aklına bişe takılırsa sorabilirsin.33+da 34 diyorlar artıkÇok teşekkür ederim herbirinize , pozitif enerjiniz için
İnşallah yolunda gider her şey.
Hepimizin kendine özel hikayesi çok çok mutlu olsun
Güzel haberler verebilmek dileğiyle
Oyyy maşallah canım 2 numarandan dolayı sorun yasamazsin insalalh canim. Dediğin gibi umarım bizim doğumlar da kolay geçer iyilesirx hemencikİnşallah canım tahminimden kolay atlattim 2. Sezeryani sizlerin de oyle olur insallah
29 aylık canım. 29 aydir emziriyorum bi o kadar daha emziririm inşallah 3. Yü.
2 ay dinlensin bari memeler
Benim oglum 8 agustos dogumlu.
İzmir sicaginda hic uzun kollu badi giydirmedim. 1 haftaliktan itibaren kolsuz citcitli badi ve sort giydirdim.
Kizim subat dogumlu. Ona da kisa kollu citcitli badi uzerine uzun kollu tulum giydirim.
Eylul de sicak olur buralarda ona gore giydiririm.
Olur canim zaten 0-3 ay almak daha mantıklı ben hepsini öyle aldım hastane çıkışları haricindebende sadece 1 tane yeni doğan tulum var başka yeni doğan hiç bişi yok 0-3 ay var büyükte olsa 0-3 ay giydiririm diye düşündüm olurmu acaba
Aynenn canim havanın gidişatına bebeğin durumuna göre giydirecegiz ilk oğlumda bir gece çocuk çığlık çığlığa ağlıyor ne yaptıysak susmadı sonra kv çağırdık geldi kızdı bize bu çocuğu neden bu kadar giydirdiniz çocuk ondan ağlıyor erkek çocuğu sıcağı sevmez dedi soydu vallahi de sustu yani tecrubesizlik başa bela ama yaşayarak öğreniyor insan canim kızlarBen ilk etapta mesela büyük ihtimalle sadece kısakollu zıbın ve alt giydiririm. Sonra askılı zıbın üstüne uzun kollu sonra yine kısa kollu üstüne uzun kollu yanii havaların soğumasına göre bakarız işte. Evinizin sıcaklığı filan da önemli sonra bi de isilik oluyolar yazık kıyamam
Kardeşiminki 3 hafta öndeydi hep 37 de doğdu. Yani 2 hafta ileri bir hafta geri hiç önemli şeyler değil. Bir de tahmini ölçüler bunlar artı eksi farkediyor. Bebiş çıkmadan çok düşünmeyin bence. Geçen kanamam olduğunda şehir dışındaydım oradaki doktor iri bebek bu şöyle ileri böyle geldim kendi doktoruma cuma ne kilolu ne zayıf tam olması gerektiği gibi dedibi de tabi kilo kavramı da göreceli benim bebişler 3600 3700 arası doğuyorlar kimisi bunu kilolu buluyo kimisi normal demekki
Valla onu bizde çözemedik bebişim çalışabilir raporu alanları düşünürsek 32+0 da alıyorlar o zaman 32.hafta oluyorKizlar su sureci anlamiyorum
Mesela
32+4 sen 33 haftalik diye gosteriliyor ya buna gore gercekten kac haftalik oluyor
Kuzucum 2 kg mi gördükten sonra hiç korkma kuveze bile gerek kalmaz Allah'ın izniyle
Bu ara covid olanların çoğunda kanında enfeksiyon çıkıyor ya geçen benim oğlum da ateslnedi kanında enfeksiyon vardı onda da mı vardı acaba hepimiz de geçirdik valla artık grip gibi bişey oldu bizim için bol bol su icmelisin vücudun atması için canim doktorunla konuşup vitamin takviyesi alabilirsinKızlar merhaba, benim covid testim pozitif çıktı bugün ve tam 7 gündür hastayım anca gidebildim hastaneye kanımda da enfeksiyon çıkti var mı Corona geçiren neler yapmamı onerirsiniz
Ahhh süpersiniz canim hadi hayırlısı inşallah sen hazirsin artık darısı bize çok eğlenceli olmuştur eminim kiSelam kızlar, sonunda eşimle hastane çantamızı hazırlayıp az önce kapattıkÇok şükür bugünlere geldik hala inanamıyorum, çok heyecanla ve hevesle hazırladık. Allah zamanı geldiğinde miniğimizi kucağımıza alıp, 2 kişi çıktığımız evimize 3 kişi birlikte dönmeyi nasip eder inşallah
Aynen canım rica ederimİlk takımları öyle alayım ben de o zaman bir hafta çok da uzun değilmiş teşekkürler
Kalabalıksanız senin için yasak iyi olur o zamanOda garip bi durum nasil izin veriyolar maskesiz gezmeye, refakatciye bile test istiyolarsa ziyaretcide almamalari lazim mantikenaman almasinlar ya canin burnundan cikmis millet gelcek doluscak odaya
Bende limonlu su içtim şekerim düşsün diye tansiyonum çok düşük oldu dikkat etmeye çalışıyorm kuzum Allah razı olsunİstersen doktorunla bi paylaş çünkü kan sulandırıcı önerebilir. Onun haricinde çok yapacak bişey yok bol bol yat dinlen bolca su iç vitaminlerinden al. Kemik sulu ilik sulu çorbalardan iç. Bol bol meyve. Ben doğal C vitamini alayım diye limon içtim ama tansiyonum düştü daha kötü oldu. Düşük tansiyonuysan dikkat et ona da
Çok geçmiş olsun canım aynen öyle dinlenmek lazmBen bayramdan önce geçirdim bol bol dinlen kesinlikle istirahat ediceksin
Evet canım benimde kanımda enfeksiyon varmıs, arkdasim hamileyken kovid oldu bebeğin kanında enfeksiyon çıkti o da kuvezde kaldi insAllah bebeklerimizde bizlerde sağlıklı oluruzBu ara covid olanların çoğunda kanında enfeksiyon çıkıyor ya geçen benim oğlum da ateslnedi kanında enfeksiyon vardı onda da mı vardı acaba hepimiz de geçirdik valla artık grip gibi bişey oldu bizim için bol bol su icmelisin vücudun atması için canim doktorunla konuşup vitamin takviyesi alabilirsin
Maşallah canım Allah kucağına almayı nasip etsinKızlar bugün kontrolümüz vardı, şükür her şey yolunda 2100gr olmuş tosbiğimDoktorum risk görmediği için ciğer geliştirici iğne planımda yok dedi, zorunluluk hali oluşursa yapılacak. Kontroller 2 haftaya düştü, sona yaklaşıyoruz, miniğim de heyecanlı demek isterdim ama kendisi pek yüz vermiyor
Amin inşallahMaşallah canım Allah kucağına almayı nasip etsin
Allah korusun canim Rabbim şifa versin en hafif sskilde atlatirsiniz inşallahEvet canım benimde kanımda enfeksiyon varmıs, arkdasim hamileyken kovid oldu bebeğin kanında enfeksiyon çıkti o da kuvezde kaldi insAllah bebeklerimizde bizlerde sağlıklı oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?