2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ben de bugün civilden 2 tane yarım kol 2 tane sıfır kol 0-3 ay zıbın aldım hastane çıkışlarının içindeki zıbınlarla yeterli olur diye düşünüyorum

Ahhh süpersiniz canim hadi hayırlısı inşallah sen hazirsin artık darısı bize çok eğlenceli olmuştur eminim ki
Çok teşekkür ederim Sıra sizlerde aynen, eveet hem çok duygusal hem de çok eğlenceli oldu
Bnde artık kücük çantayıda kullanacagım hiç bişeyi elemeye elim gitmiyor hepsi lazımmış gibi geliyor
Eleme eleme, ben de eşime diyorum belki fazla fazla koyduk ama eksik olmasından iyidir alır evimize geri getiririz orada mağdur olacağımıza

Perinatalog 4hafta olmadigi surece sorun olmaz dedi banada
Haftalik 175-250grm aliyorlarmis artik
Evet benim oğlumda 2 haftada yarım kilo almış, bakalım 2 hafta sonra tekrar kontrol var. Diyorum acaba benim yediklerimle mi alakalı diye ama çokta abartılı bir şekilde yemekte yemiyorum. Neyse sağlıklı olsun da hafif kilolu olsun napalim

Amiiin canim sağlıcakla kucağına alirsin insallah bebeğini

Puset örtüsü ve minderi alan var mı acaba topiğimizin güzel anneleri
Benim pusetin minderi kendisinden var içerisinde ekstra olarak o yüzden minder almadım. Puset örtüsü olarak da banndu aldım ben hem puset, hem emzirme hem de ileride mama sandalyesi örtüsü olarak kullanmak için

Benim pusetin minderi kendisinden var içerisinde ekstra olarak o yüzden minder almadım. Puset örtüsü olarak da banndu aldım ben hem puset, hem emzirme hem de ileride mama sandalyesi örtüsü olarak kullanmak için
Benim de iç dolgulu pedi var pusetimin yeterli olur mu

Kızlar durum güncellemesi olarak pazartesiden beri yatıyordum bugün biraz iyiyim. Sırayla bütün belirtileri yaşadım boğaz acısı ve halsizlikle başlayıp ateş,sıtma,kuru öksürük ve nefes darlığı yaptı. Bugün biraz ayaklandım çok şükür öksürüğümde artık sökmeye başladı nefesimi tıkamıyor. Oksaparla 6.günüm bitti. Karnımdan hep aynı bölgeden yaptım ve sonrasında soğuk aloe vera jel sürdüm hiç morarma yanma olmadı. Doktorum öksürük şurubu olarak fırıgus şurup verdi takviye edici bir şurup. Birde sambucol tablet verdi. Onun dışında ilaç olarak sadece parol aldım ve ateş sorunum bitince içmeyi kestim.(3 gün falan kullandım ortalama). Hamilelikte kullandığım tüm ilaç takviyelerine devam ettim ve kivi tüketmeye çalıştım. Kivide çok fazla c vitamini mevcut çünkü. Benden şimdilik bu kadar tüm covidli annelere geçmiş olsun diliyorum.

Çooook teşekkür ederim Sorarım tabii

Allah bağışlasın evlatlarını, ikinci de sağlıkla gelsin

Benn diet yPtim halde 2 kg olmusuz
Biz yemesekte onlar almasi gerekenleri aliyorlar camim
Tombik bebek tatlidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…