2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Puset örtüsü ve minderi alan var mı acaba topiğimizin güzel anneleri
Trendyoldan puset örtüsü aldım. Minder düşünmüyorum kendi pusetinde var. Ayrıca o pusetler bebeklerin anne karnı duruş pozisyonuna göre oyuntulu yapılıyormuş ekstra bir yastık vs ile desteklenmesi önerilmiyor.

O zaman ben 32 oldum

Peki sonradan gittinmi teste tekrardan. Şimdi nasılsın belirtilerin bittimi

Peki sonradan gittinmi teste tekrardan. Şimdi nasılsın belirtilerin bittimi
Karantinam henüz bitmedi. Salı günü bitiyor ama teste çağırmadı doktorum bulaşıcı etkisini yitiriyormuş sanırım bu karantina sürecinde. Bebeği görmeye gideceğiz tabiii. Kan pıhtılaşma durumuma, antikor, enfeksiyon vs bakılacak kandan. Malesef belirtiler henüz bitmedi daha bugün anca ayaklandım. Tat koku halen yok zaten. Gebelik öncesi geçen sene aşı yokken sıfır belirtiyle taşıyıcı olarak atlatmışken bu sefer aşıya rağmen ağır yakaladı beni

Doktorlar kesinlikle ilk hafta dışında uzun kollu uzun bacaklı önermiyor; ben hep next baby romper aldım trendyoldan.
Klimalı ortamda da olsa onlar bizden bir tık kalın giyinmeli evet ama zaten üzerlerine müslin örteriz daha fazla bunaltmanın anlamı yok. Hemşireler hastanede zıbın üstüne battaniye örtüyoruz direk, çok kalına alıştırmayın dedi.

Cogu gitti azi kaldi. Cogunu bitirdin. Az kaldi.Ne güzel işte bak bebek sevecekler herkes. 2 tane bebek hem de hayirlisiyla. Merak ettigin ya da sormak istediğin bisey varsa yardımcı olurum.Bebek için . Senin icin de.. mesela doğum kulotlari oluyor. File gibi. Onlardan aldın mi. Pedleri de satiliyor..
Ha bir de bebeklerine lif aldin mi. Sunger seklinde ama gerçek yani. Bildigimiz sungerler değil. Ben kese seklinde ici pamuklu almistim.

Ooyyy bu Caf var ya omur yer . Impot da öyle..Kafayı yedirirler. Manyak ya bu Caf.. Senin doktorun zaten bildiriyor onlara. Onların sitelerinden yapiyorlar. Benimkini eltileriminkini de doktorlari yapti.Kanit onlar zaten.Kesin sen manyak birilerine denk geldin. ya da stajer ..
Onun dışında sahte iş yapan cok. Araplar sagolsun.Hamile olmayan bile o yardimi almak icin sahte raporla yardimi almış.

Pariste yagiyor ama sonrası facia. Nemden her yerimiz yapis yapis oluyor. O kadar nemli ve bogucu bir hava oluyor.
8 .aya doğru istah kesilmesi olabiliyor. Ama kilo alimi da artabilir. Herkeste aynı olmuyor tabi Ben son 4 haftada 16 kilo aldım.. Bana diyabet testi bile yaptilar oyuzden. Haftalik 4 kilo. Yemem de degismemisti her ay 1 kilo aliyordum. Fazla almamistim. Ta ki son 4 hafta...son ay..
Bebekler kilo alir meraklanma. Mecbur aliyorlar.

Oyle guzel yaziyorsunki soru sormama bile gerek kalmiyor Cok tesekkur ederim hepsi icin
Dogum kilotlarini hic bilmiyordum mesela Ped aldim ama onlar guzel sanki onlar da guzel fikirmis kullanip atmak icin onuda yazim alacak listeme bir kez cikabildigim icin alirim hepsini yok Lif icin orchestra gibi yerlere bakim olmadi netten tiklarim
Dorduncu ayda doktor declaration grossesse yapti aslinda ama ikiz oldugunu demedi diye kagit isyediler yedincayda veriyoruz demislerdi altincayda gittigimde uc hafta sinra hesabinizda dediler sonra gittim yeniden rapor alip verdim hala tik yok dogurcam nerdeyse oraya gidip konusamadigim icin cok can sikici netten halletmeye calisiyorum ama cok uzadi ayni dedigin gibi araplar her yerden aliyorlar parayi biz hakkimizi alamiyorum
4 ay arrêt maladim yatmamisti onu hallettim de sukur sira buna geldi hic sevmiyorum bu kagit islerini borc olsa coktan almislardi ama
Off nem burda da ayni isin yoksa dusa git gir cik cok zor
Ahh insallah oyledir sekizincaya girdim bugun 32 olduk
Valla bebekler icinde kendim icinde korkuyorum kilo almak istiyorum dogursam 56 kiloyum bebekler cikinca bana bisey kalmiyor insallah dedigin gibi alirim en az 65 olmak istemistim gene hayalde kaldi
1 agustosta randevum var umarim guzel seyler soyler

Kızlar böyle düzenli bir kaç dk atımlar hıçkırık mı oluyor?
Evet kuzucum miniğin hıçkırıkları mucizevi dimi
Puset örtüsü ve minderi alan var mı acaba topiğimizin güzel anneleri
Bende hala alıcam liste yaptım baktım da alacak o kadar çok şeyim varmış ki off dedim yani
Evet aslında bebeğin huyuna göre biraz da o duruma göre yönlendiriyor işte aglarayak zaten memnunsa sesi de çıkmıyor
Insallah masalim ya yuzduk yuzduk kuyruguna geldik hayirlisiyla bir kucagima alsaydim
Bendeeee nasıl kuyruğa gelmek magnimmm hatirlasanaaa ilk başta ikiz dediler sonra ikizlerin birinin kalp atışı yok dediler uzun zaman yoktun sonra bı geldin ikisi de yasiyor çok şükür dedin hastanede yattın bayaas uzun süreçlerden geçtin vee sonunda güzel günlere adım atiyoesun artık saglicakla gelecek yavruların

Günaydın güzel annislerim mutlu bir hafta olsun muhteşem haberlerle inşallah kimlerin doktor kontrolü var bakalim.
İstanbul haftasonundsn bu yana çok sıcak uyunmuyor sabaha karşı serinliyor oğlum da sağolsun sabahın 7 sinde uyanıyor uykusuzluk başladı şimdiden

Üstelik bebeklere de hemen bulaşıyormuş. Bi akrabamızın bebeği daha 8 aylık ve korona olmuş. Dün duyunca çok şaşırdım ve üzüldüm . Hep yetişkinlerde duyardım. Doğumdan sonra bebeklerimizi nasıl koruyacağız onu düşünüyorum. Akraba terörü bi yana hastaneye gidip gelmemiz gerekecek hep küçücük nedenleriyle nasıl olacak

Bundan ben de endişe ediyorum, üç yıldır akraba kabul etmedim evime yine edemem hiç kusura bakmasınlar. Kendi aileme bile üç dört gün temassizsaniz gelin dedim gebelikte bile, hastane için yapabilecek bi şey pek yok malesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…