- 24 Ocak 2021
- 5.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.888
- 123
- 31
Trendyoldan puset örtüsü aldım. Minder düşünmüyorum kendi pusetinde var. Ayrıca o pusetler bebeklerin anne karnı duruş pozisyonuna göre oyuntulu yapılıyormuş ekstra bir yastık vs ile desteklenmesi önerilmiyor.Puset örtüsü ve minderi alan var mı acaba topiğimizin güzel anneleri
O zaman ben 32 oldumOyyy maşallah canım 2 numarandan dolayı sorun yasamazsin insalalh canim. Dediğin gibi umarım bizim doğumlar da kolay geçer iyilesirx hemencik
Evet İstanbul da çok sıcak oluyor ama ben Trakya bölgesindym biraz daha serin oluyor aksamlari
Olur canim zaten 0-3 ay almak daha mantıklı ben hepsini öyle aldım hastane çıkışları haricinde
Aynenn canim havanın gidişatına bebeğin durumuna göre giydirecegiz ilk oğlumda bir gece çocuk çığlık çığlığa ağlıyor ne yaptıysak susmadı sonra kv çağırdık geldi kızdı bize bu çocuğu neden bu kadar giydirdiniz çocuk ondan ağlıyor erkek çocuğu sıcağı sevmez dedi soydu vallahi de sustu yani tecrubesizlik başa bela ama yaşayarak öğreniyor insan canim kızlar
Valla onu bizde çözemedik bebişim çalışabilir raporu alanları düşünürsek 32+0 da alıyorlar o zaman 32.hafta oluyor
Kuzucum 2 kg mi gördükten sonra hiç korkma kuveze bile gerek kalmaz Allah'ın izniyle
Bu ara covid olanların çoğunda kanında enfeksiyon çıkıyor ya geçen benim oğlum da ateslnedi kanında enfeksiyon vardı onda da mı vardı acaba hepimiz de geçirdik valla artık grip gibi bişey oldu bizim için bol bol su icmelisin vücudun atması için canim doktorunla konuşup vitamin takviyesi alabilirsin
Ahhh süpersiniz canim hadi hayırlısı inşallah sen hazirsin artık darısı bize çok eğlenceli olmuştur eminim ki
Aynen canım rica ederim
Ama doktor sorunca 32 oluyor yani anladim gunler hizlica gecsin diye cabaliyorum sanirimCanım 32 haftayı doldurmuş 33. Haftandan da 4 gün geçirmişsin demek oluyor o yüzden 33. Hafta içerisinde diye söylenir genelde
Ay linki var mııTrendyoldan almıştım ben güzel anne
Suan 33 haftaligim mi yani32+lar 33.hafta olarak geciyor o yuzden kuzum yani 32yi tamamladin 33un icindesin
JUNİPERUS Müslin Puset Örtüsü Ve Anakucağı Minderi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bundan aldım yorumlarda tüylenme sorunu yazmışlarda ben yıkadım tüylenme olmadıAy linki var mıı
Peki sonradan gittinmi teste tekrardan. Şimdi nasılsın belirtilerin bittimiKızlar durum güncellemesi olarak pazartesiden beri yatıyordum bugün biraz iyiyim. Sırayla bütün belirtileri yaşadım boğaz acısı ve halsizlikle başlayıp ateş,sıtma,kuru öksürük ve nefes darlığı yaptı. Bugün biraz ayaklandım çok şükür öksürüğümde artık sökmeye başladı nefesimi tıkamıyor. Oksaparla 6.günüm bitti. Karnımdan hep aynı bölgeden yaptım ve sonrasında soğuk aloe vera jel sürdüm hiç morarma yanma olmadı. Doktorum öksürük şurubu olarak fırıgus şurup verdi takviye edici bir şurup. Birde sambucol tablet verdi. Onun dışında ilaç olarak sadece parol aldım ve ateş sorunum bitince içmeyi kestim.(3 gün falan kullandım ortalama). Hamilelikte kullandığım tüm ilaç takviyelerine devam ettim ve kivi tüketmeye çalıştım. Kivide çok fazla c vitamini mevcut çünkü. Benden şimdilik bu kadar tüm covidli annelere geçmiş olsun diliyorum.
İnsallah en az 35+0Suan 33 haftaligim mi yaniAyy 2 hafta daha sabretsem yeter valla
Karantinam henüz bitmedi. Salı günü bitiyor ama teste çağırmadı doktorum bulaşıcı etkisini yitiriyormuş sanırım bu karantina sürecinde. Bebeği görmeye gideceğiz tabiii. Kan pıhtılaşma durumuma, antikor, enfeksiyon vs bakılacak kandan. Malesef belirtiler henüz bitmedi daha bugün anca ayaklandım. Tat koku halen yok zaten. Gebelik öncesi geçen sene aşı yokken sıfır belirtiyle taşıyıcı olarak atlatmışken bu sefer aşıya rağmen ağır yakaladı beniPeki sonradan gittinmi teste tekrardan. Şimdi nasılsın belirtilerin bittimi
Çoğunluğumuz da Ağustos ortasında dokulecegiz canimtahminimce başı Magnifiaque ile @pecan çekecek gibi geliyor sağlıkla kolaylıkla alsınlar bebislerini kucaklarına inşallah
Diğer konuya gelince de temmuz annelerinin çoğunluğu yeni doğan bebek üşür diye hep uzun kollu zıbın ve takımlar giydirdi şimdi onlar temmuz sıcağında öyle yaptıysa biz eylülde nasıl yaparız diye düşünmeden edemiyorum oğlum Kasım dogumluydu onda direk uzun kollulari giydirmistim zaten sonrası da kıstı bunda dediğin gibi arada kalıyor insan ama pastırma sicaklarini da düşününce gene de kısalari giydiririz gibihayal etmesi bile çok güzel değil mi
Insallah masalim ya yuzduk yuzduk kuyruguna geldik hayirlisiyla bir kucagima alsaydimİnsallah en az 35+0
Cogu gitti azi kaldi. Cogunu bitirdin. Az kaldi.Ne güzel işte bak bebek sevecekler herkes. 2 tane bebek hem de hayirlisiyla. Merak ettigin ya da sormak istediğin bisey varsa yardımcı olurum.Bebek için . Senin icin de.. mesela doğum kulotlari oluyor. File gibi. Onlardan aldın mi. Pedleri de satiliyor..insallah guzel gecer su uc Haftayi dahi atlatsam gozum gormeyecekdur bakim amazondan elektrikli sagma makinasina da bizde bebek isi uzun zamandir yoktu en kucuk bebek desek 12 yasinda bu yuzden hic bisey bilmiyorum varya cogunu burdan ogrendim bebek agiz bezine kadar
Kimseye de sormuyorum zaten herkes turkiyede
Aynen yikayim da kapatim valizi en azindan hazir olsun aklim onda da kaliyor
Caf basli basina iskence 7. Ayda vereceklerdi sonra ikiz oldugunu kanitla dediler hep bir kagit istiyorlar onlari verdim cevap bekliyorum
Ayni dedigin gibi sahte rapor verip parayi alip oldu diye gostermisler caf resmen doguma surukluyor
Ayy anlatamam sicagi zaten bu taraflar Aynen deniz oldugu icin nemde cok klimanin altinda terliyor insan evde kalinca da daha sicak oluyor paris gene yagiyordur burda oda yokodemim cok yok ama bu bende istahsizlik yapti sanirim yemek yemesem aklima dahi gelmiyor insallah bebekler de kilo aliyorlardir
Oyle guzel yaziyorsunki soru sormama bile gerek kalmiyor Cok tesekkur ederim hepsi icinCogu gitti azi kaldi. Cogunu bitirdin. Az kaldi.Ne güzel işte bak bebek sevecekler herkes. 2 tane bebek hem de hayirlisiyla. Merak ettigin ya da sormak istediğin bisey varsa yardımcı olurum.Bebek için . Senin icin de.. mesela doğum kulotlari oluyor. File gibi. Onlardan aldın mi. Pedleri de satiliyor..
Ha bir de bebeklerine lif aldin mi. Sunger seklinde ama gerçek yani. Bildigimiz sungerler değil. Ben kese seklinde ici pamuklu almistim.
Ooyyy bu Caf var ya omur yer . Impot da öyle..Kafayı yedirirler. Manyak ya bu Caf.. Senin doktorun zaten bildiriyor onlara. Onların sitelerinden yapiyorlar. Benimkini eltileriminkini de doktorlari yapti.Kanit onlar zaten.Kesin sen manyak birilerine denk geldin. ya da stajer ..
Onun dışında sahte iş yapan cok. Araplar sagolsun.Hamile olmayan bile o yardimi almak icin sahte raporla yardimi almış.
Pariste yagiyor ama sonrası facia.Nemden her yerimiz yapis yapis oluyor. O kadar nemli ve bogucu bir hava oluyor.
8 .aya doğru istah kesilmesi olabiliyor. Ama kilo alimi da artabilir. Herkeste aynı olmuyor tabi Ben son 4 haftada 16 kilo aldım.. Bana diyabet testi bile yaptilar oyuzden. Haftalik 4 kilo. Yemem de degismemisti her ay 1 kilo aliyordum. Fazla almamistim. Ta ki son 4 hafta...son ay..
Bebekler kilo alir meraklanma. Mecbur aliyorlar.
Amin canım benim insAllahAllah korusun canim Rabbim şifa versin en hafif sskilde atlatirsiniz inşallah
Evet kuzucum miniğin hıçkırıklarıKızlar böyle düzenli bir kaç dk atımlar hıçkırık mı oluyor?
Bende hala alıcam liste yaptım baktım da alacak o kadar çok şeyim varmış ki off dedim yaniPuset örtüsü ve minderi alan var mı acaba topiğimizin güzel anneleri
Evet aslında bebeğin huyuna göre biraz da o duruma göre yönlendiriyor işte aglarayak zaten memnunsa sesi de çıkmıyorDoktorlar kesinlikle ilk hafta dışında uzun kollu uzun bacaklı önermiyor; ben hep next baby romper aldım trendyoldan.
Klimalı ortamda da olsa onlar bizden bir tık kalın giyinmeli evet ama zaten üzerlerine müslin örteriz daha fazla bunaltmanın anlamı yok. Hemşireler hastanede zıbın üstüne battaniye örtüyoruz direk, çok kalına alıştırmayın dedi.
Bendeeee nasıl kuyruğa gelmek magnimmm hatirlasanaaa ilk başta ikiz dediler sonra ikizlerin birinin kalp atışı yok dediler uzun zaman yoktun sonra bı geldin ikisi de yasiyor çok şükür dedin hastanede yattın bayaas uzun süreçlerden geçtin vee sonunda güzel günlere adım atiyoesun artık saglicakla gelecek yavrularınInsallah masalim ya yuzduk yuzduk kuyruguna geldik hayirlisiyla bir kucagima alsaydim
Üstelik bebeklere de hemen bulaşıyormuş. Bi akrabamızın bebeği daha 8 aylık ve korona olmuş. Dün duyunca çok şaşırdım ve üzüldüm . Hep yetişkinlerde duyardım. Doğumdan sonra bebeklerimizi nasıl koruyacağız onu düşünüyorum. Akraba terörü bi yana hastaneye gidip gelmemiz gerekecek hep küçücük nedenleriyle nasıl olacakKızlar bende elendimkorona olmuşum. 1 haftadır halsizdim anca dün gidip test verdim ve pozitif. Hamileliğimde 2.pozitifliğim. 3 ay öncede olmuştum tabi o zaman daha ağırdım ama şmdide halsizlik var. Vakalar o kadar çok artmışki çok dikkat edin maskesiz çıkmayın valla herkes hasta
Bn almadımmmPuset örtüsü ve minderi alan var mı acaba topiğimizin güzel anneleri
Bndeee lohusa serbeti yapsin annengil yanindaysa çay muhabbetlerine girilmesinBn eve kmse gelsin istemiyorum sanki daha zor olacak gibi geliyor ama malesef evi engelleyemeyiz
Bundan ben de endişe ediyorum, üç yıldır akraba kabul etmedim evime yine edemem hiç kusura bakmasınlar. Kendi aileme bile üç dört gün temassizsaniz gelin dedim gebelikte bile, hastane için yapabilecek bi şey pek yok malesef..Üstelik bebeklere de hemen bulaşıyormuş. Bi akrabamızın bebeği daha 8 aylık ve korona olmuş. Dün duyunca çok şaşırdım ve üzüldüm . Hep yetişkinlerde duyardım. Doğumdan sonra bebeklerimizi nasıl koruyacağız onu düşünüyorum. Akraba terörü bi yana hastaneye gidip gelmemiz gerekecek hep küçücük nedenleriyle nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?