2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Çok zor engellemek. Yani kalabalık ailelerde çok zor. Hadi öpme işine bi şekilde engellersinde gelip gitme işini engellemem çok zor benim malesef dip dibe oturuyoruz Bugün mesela eltim doğum yapıcak ben hastayım gitmiyorum. İnsanların bilinçli olması lazım birazda

Herkese günaydın, mutlu, güzel bir hafta olsun inşallah Kızlar ben bu aralar acayip duygusal oldum Nerede yenidoğan ya da 1-2 aylık bebek görsem bir bakıyorum gözlerim dolmuş, yaşlar süzülüyor.Bazen de sosyal medyada doğum yapıp bebeğini evine götüren ailelerin videolarını görüyorum, istemsizce kendimi karnımı severken ve gözleri silerken buluyorum sizde de var mı benzer duygusal durumlar, zaman azaldıkça ben iyice muslukları açtım sanırım

Gayet normal kuzum hormonlar tavan yapmış

Günaydın..bende rüya gördüğüm zaman cok etkileniyorum.dogmuşta e bebekte ona kıyafet alıyormuşum patik deniyordum ayagına cok etkilendim çok gerçekti dogum videoları beni benden alıyor günler yaklaştıkca daha cok duygusallaşıyor insan

ben de bu ara çok duygusalım ya eşimin kuzeni 7 bçk aylık doğumm yapmış kaynanam sürekli sende hazırla doğummçantanı erken olur falan böyle dedikçe stres oluyorum ben rüyalarımda erken doğurduğumu görmeye başladım daha 30 haftalığız doktor bi sıkıntıda görmedi herşey yolunda dedi sadece idrar kültüründe ğreme çıktığı için iğne verdi antibiyotik ama o da böyle bişiye yol açmaz herhalfe. yani lafın kısası dedikleriyle kafam erken doğuma gidiyo ister istemez korkuyorum endişeleniyorum düşünsükçe ağlıyorum ama sinirde oldum inadıma çantayı hazırlamıyorum,(tam bir oğlak burcuyum)eylül başında hazırlıcam doğuma yakın şimdiden bavula bakıp balıp stres olmak istemiyorum işte kendi kendime strese girip ağlıyorum

haha benim kayınvalidem bide dalga geçer gibi 40 mevlüdü yapalım diyo tamamen iyi niyet biliyorum hiçbişiyi eksik olmasın istiyo ama bu hastalıkta mevlütmü yapılır ya net konuşup engel olcam artık umarım bebişlerimizi koruyabiliriz

İnstagramda growwithmuslin diye bir sayfa buldum ama instagramdan çok alışveriş yapmadığım için emin olamıyorum

Bn begendim kızlar görseldeki gibi geliyor
Bende beğendim canim adımız da aslan geçtiği için aslan figürlü aldım bende bakalım nasıl gelecek
İnstagramda growwithmuslin diye bir sayfa buldum ama instagramdan çok alışveriş yapmadığım için emin olamıyorum
Instagrama bende çok güvenemiyorum ama ürünleri faturaliysa bı tık daha güvenilir olabiliyor canim

Ahhh evet bizde bu ara eşimle sürekli miniğin doğmuş olduğunu görüyoruz rüyamızda aynı durumdayız desene
Aynen maviss_34 in dediği gibi hormonlar tavan

Günaydın kuzular

Cuma günü sağlıkocağıda test vermiştim, doktoruma attım çok şükür her şey yolunda. Geçen ay 9,3 olan Crp değerim bu ay 5,3 çıkmış.
Tsh da 2 civarında.
Tsh için kullandığım ilaç dozunu bi tık artıracağım diğer sonuçlar hemen hemen referans aralığında.

Bunara vajinım dudak kısımlarında kaşıntı ve döküntü oluyor özellikle geceleri, dün sirke ve ılık su yaptım ama kesmedi. Acaba mantar mı oldu? Yaşayan var mı?

Yaaa hiç stres yapma kendine, ağladığın zamanlar da duygusallıktan olsun. Minnoşlar hissediyorlarmış annenin hangi duygu ile ağladığını ama bence çantanı bikaç haftaya hazırla dursun ne olur ne olmaz, baktıkça keyiflenirsin hatta heyecan ve duygu yoğunluğu artar Erken doğumu düşünme sakın miniğin geleceği güzel günleri düşün

Geçmiş olsun kuzum muhtemelen mantar süt kesiği gibi akıntı oluyor mu bu aralar bende de var galiba aynı dediğin gibi oluyorum

sanki gerçekten hissediyolar hareketleri dğeişiyomuş gibi geliyoinşallah zamanında sağlıkla gelir miniklerimiz o zaman ağustos ortası gibi hazırlayayım

Bu eş tarafı terörü ne zaman bitecek acaba
Bn aslnda gitmiyorum görümcelerime kaynanama küs değiliz ama içimden gelmiyor bazı sebeplerden dolayı onlarda bana gelmezler şüküe.kaynanama bayramdan bayrama gidiyorum bayram yoksada ayda 1 kere hamileyim hasta olmayım diye gidelm demez cünki bi ara bebeler gripmiş grip bulasmıştı hamileligin basında yatak döşek yattıydım bu yönden şanslıyım dogumda kesin eve gelirler o mecbur bi kere gelirler anası bişi ikram etmedi derler bellimi olur annemide sevmezler kesin konusurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…