Çok zor engellemek. Yani kalabalık ailelerde çok zor. Hadi öpme işine bi şekilde engellersinde gelip gitme işini engellemem çok zor benim malesef dip dibe oturuyoruzÜstelik bebeklere de hemen bulaşıyormuş. Bi akrabamızın bebeği daha 8 aylık ve korona olmuş. Dün duyunca çok şaşırdım ve üzüldüm . Hep yetişkinlerde duyardım. Doğumdan sonra bebeklerimizi nasıl koruyacağız onu düşünüyorum. Akraba terörü bi yana hastaneye gidip gelmemiz gerekecek hep küçücük nedenleriyle nasıl olacak
Bn tarafım bi babam bi annemde eşimin tarafı bekler sonra bişi ikram etmedi derlerBndeee lohusa serbeti yapsin annengil yanindaysa çay muhabbetlerine girilmesin
Gayet normal kuzum hormonlar tavan yapmışHerkese günaydın, mutlu, güzel bir hafta olsun inşallahKızlar ben bu aralar acayip duygusal oldum Nerede yenidoğan ya da 1-2 aylık bebek görsem bir bakıyorum gözlerim dolmuş, yaşlar süzülüyor.Bazen de sosyal medyada doğum yapıp bebeğini evine götüren ailelerin videolarını görüyorum, istemsizce kendimi karnımı severken ve gözleri silerken buluyorum sizde de var mı benzer duygusal durumlar, zaman azaldıkça ben iyice muslukları açtım sanırım
Günaydın..bende rüya gördüğüm zaman cok etkileniyorum.dogmuşta e bebekte ona kıyafet alıyormuşum patik deniyordum ayagına cok etkilendim çok gerçektiHerkese günaydın, mutlu, güzel bir hafta olsun inşallahKızlar ben bu aralar acayip duygusal oldum Nerede yenidoğan ya da 1-2 aylık bebek görsem bir bakıyorum gözlerim dolmuş, yaşlar süzülüyor.Bazen de sosyal medyada doğum yapıp bebeğini evine götüren ailelerin videolarını görüyorum, istemsizce kendimi karnımı severken ve gözleri silerken buluyorum sizde de var mı benzer duygusal durumlar, zaman azaldıkça ben iyice muslukları açtım sanırım
ben de bu ara çok duygusalım ya eşimin kuzeni 7 bçk aylık doğumm yapmış kaynanam sürekli sende hazırla doğummçantanı erken olur falan böyle dedikçe stres oluyorum ben rüyalarımda erken doğurduğumu görmeye başladım daha 30 haftalığız doktor bi sıkıntıda görmedi herşey yolunda dedi sadece idrar kültüründe ğreme çıktığı için iğne verdi antibiyotik ama o da böyle bişiye yol açmaz herhalfe. yani lafın kısası dedikleriyle kafam erken doğuma gidiyo ister istemez korkuyorum endişeleniyorum düşünsükçe ağlıyorum ama sinirde oldum inadıma çantayı hazırlamıyorum,(tam bir oğlak burcuyumHerkese günaydın, mutlu, güzel bir hafta olsun inşallahKızlar ben bu aralar acayip duygusal oldum Nerede yenidoğan ya da 1-2 aylık bebek görsem bir bakıyorum gözlerim dolmuş, yaşlar süzülüyor.Bazen de sosyal medyada doğum yapıp bebeğini evine götüren ailelerin videolarını görüyorum, istemsizce kendimi karnımı severken ve gözleri silerken buluyorum sizde de var mı benzer duygusal durumlar, zaman azaldıkça ben iyice muslukları açtım sanırım
haha benim kayınvalidem bide dalga geçer gibi 40 mevlüdü yapalım diyo tamamen iyi niyet biliyorum hiçbişiyi eksik olmasın istiyo ama bu hastalıkta mevlütmü yapılır ya net konuşup engel olcam artık umarım bebişlerimizi koruyabilirizÜstelik bebeklere de hemen bulaşıyormuş. Bi akrabamızın bebeği daha 8 aylık ve korona olmuş. Dün duyunca çok şaşırdım ve üzüldüm . Hep yetişkinlerde duyardım. Doğumdan sonra bebeklerimizi nasıl koruyacağız onu düşünüyorum. Akraba terörü bi yana hastaneye gidip gelmemiz gerekecek hep küçücük nedenleriyle nasıl olacak
Ay çok güzelmişJUNİPERUS Müslin Puset Örtüsü Ve Anakucağı Minderi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bundan aldım yorumlarda tüylenme sorunu yazmışlarda ben yıkadım tüylenme olmadı
Bende bundan sabah sipariş verdim canim aklıma gelmisken çıksın aradan teşekkürler vesile oldunuzAy çok güzelmiş
Ay çok güzelmiş
Bn begendim kızlar görseldeki gibi geliyorBende bundan sabah sipariş verdim canim aklıma gelmisken çıksın aradan teşekkürler vesile oldunuzCrknkz
İnstagramda growwithmuslin diye bir sayfa buldum ama instagramdan çok alışveriş yapmadığım için emin olamıyorumEvet kuzucum miniğin hıçkırıklarımucizevi dimi
Bende hala alıcam liste yaptım baktım da alacak o kadar çok şeyim varmış ki off dedim yani
Evet aslında bebeğin huyuna göre biraz da o duruma göre yönlendiriyor işte aglarayak zaten memnunsa sesi de çıkmıyor
Bendeeee nasıl kuyruğa gelmek magnimmm hatirlasanaaa ilk başta ikiz dediler sonra ikizlerin birinin kalp atışı yok dediler uzun zaman yoktun sonra bı geldin ikisi de yasiyor çok şükür dedin hastanede yattın bayaas uzun süreçlerden geçtin vee sonunda güzel günlere adım atiyoesun artık saglicakla gelecek yavruların
Ben kanz d go aldımBn almadımmm
Bebek arabasinida almadik dhaa önerilere açıgımmm :)
Bende beğendim canim adımız da aslan geçtiği için aslan figürlü aldım bende bakalım nasıl gelecekBn begendim kızlar görseldeki gibi geliyor
Instagrama bende çok güvenemiyorum ama ürünleri faturaliysa bı tık daha güvenilir olabiliyor canimİnstagramda growwithmuslin diye bir sayfa buldum ama instagramdan çok alışveriş yapmadığım için emin olamıyorum
Bu eş tarafı terörü ne zaman bitecek acabaBn tarafım bi babam bi annemde eşimin tarafı bekler sonra bişi ikram etmedi derler
Ahhh evet bizde bu ara eşimle sürekli miniğin doğmuş olduğunu görüyoruz rüyamızdaGünaydın..bende rüya gördüğüm zaman cok etkileniyorum.dogmuşta e bebekte ona kıyafet alıyormuşum patik deniyordum ayagına cok etkilendim çok gerçektidogum videoları beni benden alıyor günler yaklaştıkca daha cok duygusallaşıyor insan
Yaaa hiç stres yapma kendine, ağladığın zamanlar da duygusallıktan olsun. Minnoşlar hissediyorlarmış annenin hangi duygu ile ağladığınıben de bu ara çok duygusalım ya eşimin kuzeni 7 bçk aylık doğumm yapmış kaynanam sürekli sende hazırla doğummçantanı erken olur falan böyle dedikçe stres oluyorum ben rüyalarımda erken doğurduğumu görmeye başladım daha 30 haftalığız doktor bi sıkıntıda görmedi herşey yolunda dedi sadece idrar kültüründe ğreme çıktığı için iğne verdi antibiyotik ama o da böyle bişiye yol açmaz herhalfe. yani lafın kısası dedikleriyle kafam erken doğuma gidiyo ister istemez korkuyorum endişeleniyorum düşünsükçe ağlıyorum ama sinirde oldum inadıma çantayı hazırlamıyorum,(tam bir oğlak burcuyum)eylül başında hazırlıcam doğuma yakın şimdiden bavula bakıp balıp stres olmak istemiyorum işte kendi kendime strese girip ağlıyorum
Geçmiş olsun kuzum muhtemelen mantar süt kesiği gibi akıntı oluyor mu bu aralar bende de var galiba aynı dediğin gibi oluyorumGünaydın kuzular
Cuma günü sağlıkocağıda test vermiştim, doktoruma attım çok şükür her şey yolunda. Geçen ay 9,3 olan Crp değerim bu ay 5,3 çıkmış.
Tsh da 2 civarında.
Tsh için kullandığım ilaç dozunu bi tık artıracağım diğer sonuçlar hemen hemen referans aralığında.
Bunara vajinım dudak kısımlarında kaşıntı ve döküntü oluyor özellikle geceleri, dün sirke ve ılık su yaptım ama kesmedi. Acaba mantar mı oldu? Yaşayan var mı?
sanki gerçekten hissediyolar hareketleri dğeişiyomuş gibi geliyoYaaa hiç stres yapma kendine, ağladığın zamanlar da duygusallıktan olsun. Minnoşlar hissediyorlarmış annenin hangi duygu ile ağladığınıama bence çantanı bikaç haftaya hazırla dursun ne olur ne olmaz, baktıkça keyiflenirsin hatta heyecan ve duygu yoğunluğu artar Erken doğumu düşünme sakın miniğin geleceği güzel günleri düşün
Bn aslnda gitmiyorum görümcelerime kaynanama küs değiliz ama içimden gelmiyor bazı sebeplerden dolayı onlarda bana gelmezler şüküe.kaynanama bayramdan bayrama gidiyorum bayram yoksada ayda 1 kereBu eş tarafı terörü ne zaman bitecek acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?