2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Seninki iyiymiş benimki o kadar kıyamet kopmasına rağmen aramızda yüzsüz gibi kışa kadar kalırım diyor

Geçmiş olsun kuzum muhtemelen mantar süt kesiği gibi akıntı oluyor mu bu aralar bende de var galiba aynı dediğin gibi oluyorum
Akıntı yok kuzum ama işte böyle pütür pütür oluyor ve kaşınıyor acayip. Doktor bir şikayetin var mı deyince heyecandan unutmuşum söylemeyi

Bir sonraki kontrolde sorayım artık, 5 Ağustos’ta

Akıntı yok kuzum ama işte böyle pütür pütür oluyor ve kaşınıyor acayip. Doktor bir şikayetin var mı deyince heyecandan unutmuşum söylemeyi

Ayyy kontroller siklasmasi ne güzel oldu hemen geliyor kesin mantar o zaman kuzum muhtemelenn krem verir kaşıntıyı alsın diye yaz istersen doktoruna

Geçer geçer bi bakmışız ki hoop kucağımızda yaşını doldurmuş minikler Aynı bedende son haftaların keyfini çıkartmak lazım, özleriz bu günleri
İlk oldugu için Bazen düşünüyorum yapabilecekmiyim diye tedirgin oluyorum Ya aç kalırsa farkedemezsem hasta olurda anlamazsam bişey olursa diye şmdiden korkuyorum Allah yardımcımız olsun

Geçmiş olsun, kaşıntı varsa yüksek ihtimalle mantar olmuş olabilirsin. Her duşta seyreltilmiş sirkeli su iyi geliyor. Çok artarsa da doktoruna ulaşıp sorabilirsin.Fitil yada krem tavsiye edecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…