2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kesinlikle herkes aynı düşünceliliğe sahip değil. Hayır geleyim mi diye sorana yine bi şekil anlatırsın derdini. Burda gelmemek ayıp sayılıyor nasıl durdurucam bilemiyorum

Tam bitti derken yeniden hortladı ya şansımıza da doğuma yakın zamanda

Herkes anlamıyor ki. Aaa iyiyim ben diyip damlayacaklarına o kadar eminim ki kapıda maske mi dağıtsam acaba gelenlere

Herkes anlamıyor ki. Aaa iyiyim ben diyip damlayacaklarına o kadar eminim ki kapıda maske mi dağıtsam acaba gelenlere
Eşimin kardeşleri bir toplanıyor evde cocuklarla beraber 25 kişi oluyor hastalık filan dinlemiyorlar.eşime hepsi toplaşıp gelmesin geliceklerse tek tek gelsinler diye ama ne kadar uygularlar bilmiyorum.bi şekilde onlara uzak durmaları gerektigini anlatmamız gerekiyor

Biz eşimle pandemi başından beri ortak karar aldık ve net davrandık, gitmedik onlar da gelelim demedi. Bana değil de annelerime söylerler en fazla, onlar da çocuk biraz büyüsün onlar size gelsin fln dicekler, annem genelde eşimi öne sürer, kayınvalide de biz istemiyoruz diye konuşur hep. Böyle olunca yüz bulmalari zor oluyor. Dağıtın valla, kimse kendinden emin olamaz, kaç zamandır zorunluydu taktılar, ziyarette de bı yarım saat taksalar hiç bişey eksilmez.

Evet mavis varya inanilmaz sureclerdi varya o zamanlar mucizeler tutunmayacak diye korkarak bu gune geldim hamdolsun

Geçmiş olsun, kaşıntı varsa yüksek ihtimalle mantar olmuş olabilirsin. Her duşta seyreltilmiş sirkeli su iyi geliyor. Çok artarsa da doktoruna ulaşıp sorabilirsin.Fitil yada krem tavsiye edecektir.
Benim de ilk aklıma gelen sirke oldu, sabah gün içinde bir şey yok akşam deliriyor sanki kaşınma. Sağol canım.
Bence hediyelik olarak maske ve covid önlem kılavuzu dağıtalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…