2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Şeker için bir şey kullanıyor musunuz? Süt gelmesi için normal diyorlar genelde.

Dogum kulotlari hastane için de yanında gotur. Yedek kalsın sende. Normalde hastanede veriyorlar ..ama yanında al mutlaka. Sen soyluyorsun hemsireye.Çünkü ben hemşire geçene kadar kendi goturdugum doğum kulotlardan kullanmistim. Pedleri de ayri oluyor.Bu kullandigimiz normal pedler gibi değil. Kalın ve uzun oluyor..Dogum icin olanlar. . Ben her ikisinden de tigex markası almistim. Memnun kalmistim. Nuk markasının da var. Kullanmadim ondan oyuzden nasildir bilmiyorum.gigoteuse almissindir bebeklerin icin. Onu zaten hastane de istiyor.Daha rahat uyuyorlar onda. Lif içinde chicco markasının var aubert markasının da var. Kese seklinde olanlar da var. Ben kese seklinde olanlari kullanmistim. Doktorun duzeltmeli onu. Sana kağıt vermeli tekrar. Neden tek yazmış ki. Gorunen 2 bebekse. Ugrastirmayi seviyorlar zaten ..Bütün kurumlar aynı ya. Al birini vur otekine. Ama 1 kuru için sen odesen pesini birakmazlar. Ben de aynı şeyi impot ya yaptım. 2 sene ugrastim onlarla. Faizli bile olmustu Bayağı yüksek bir miktardi istedikleri.. Ben evlendim Adres ve sehir degistirdim. Ve bunu heryere bildirdim. Impot ,assurance maladie. Postane dahil.her yere ama. Impot ya 2 defa gonderdim üstelik baktım kagitlarda Adres degismiyor. Neyse kagitlarda Adres degisti. Tabi benim farketmedigim bisey oldu o kagitlarda. Yüksek miktarda vergi istediler benden. Sasirdim. Çünkü imkansız yani. Email gonderdim.iki adreste oturuyorsunuz dedi.Kagidin Sol tarafinda baktım eski oturduğum Adres. Aradan 4 sene geçmiş düşün.. ve beni 4 senedir 2 adreste de oturuyorum gostermisler. Hangi akilli yaptiysa.. Durumu anlatiyorum. Kanit istiyorlar. Kafayı yedim 2 sene. Bir de covide denk geldi. Bir 6 ay oluyor hallettim. Odemedim de. Gonderidgim kanitlari kabul etmiyordu bir tanesi. Öyle 2 sene ugrastim. Pole emploi da öyle.. Bir kagitta hâta yapmasinlar. Hazırlarken zaten insanlardan para koparmaya.. oyuzden hepsine dikkat etmek lazim.

MasAllah. Bak 32 oldun. Ama korktugun gibi olmayacak bak. Zamanin da dogurursun insAllah. 35i bile gecersin hayirlisiyla

İlk oldugu için Bazen düşünüyorum yapabilecekmiyim diye tedirgin oluyorum Ya aç kalırsa farkedemezsem hasta olurda anlamazsam bişey olursa diye şmdiden korkuyorum Allah yardımcımız olsun
Bende de benzer endişeler oluyor ama sonra diyorum annelik içgüdüsü ile hepsini hallederiz geçmişte insanlar ne şartlarda bakmış bebeklere biz mi bakmayacağız

aynen olun bencede tamam aşınında kötü bi etkisi olup olmadığından %100 emin değiliz ama korona olmakta gerçekten kötü
Evet doguma daha 1 ay normalndogum olursa belkide daha fazla var ve virus artti asida en az 6 ay koruyor. Olmak lazim genede diye dusundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…