- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
Ver kuru pastayi hazir keki yesinlerBn onlara güzel ikramlık hazırlarım ama neyse
Hangi aşıyı oldun canımaynen ya korkudan aşı oldum tekrar yoksa hamilelik bitene kadar olmayı düşünmüyordum maske kurallarını o kadar saldılarki olacak belliydi aslında
gayet normal bence benimde öyle uzanınca ya da oturunca daha çok hissediyorumBenmde hemen hemen öyle demekki normal
biontech doktorumla konuştum o da olmamı tavsiye ettiHangi aşıyı oldun canım
Benimde aynı yarin olacagim allah nasip edersebiontech doktorumla konuştum o da olmamı tavsiye etti
Adet sancısı gibi agrılarım oluyor duştaydım biraz önce saplandı kaldı agrı korkutuyor insanıgayet normal bence benimde öyle uzanınca ya da oturunca daha çok hissediyorum
Vicks sürmüştüm geçen gün iyi geldi bide sıcak su torbası uyguladım baya hafiflettiKalça kemiği ağrısı için magnezyumdan başka desteklenebilecek birşey var mı. Dün hafifti bugün arttı tek taraflı bir ağrı var
biontech doktorumla konuştum o da olmamı tavsiye etti
4.dozunuzmu kızlar sizindeBenimde aynı yarin olacagim allah nasip ederse
Normal tabi annesi sen hareket ettikçe amniyotik sıvı ona beşik oluyor uyuyorBenmde hemen hemen öyle demekki normal
KapanıyorE bebekte gormustum güzel ama tek parca kapanmamasi beni uzuyo
Şeker için bir şey kullanıyor musunuz? Süt gelmesi için normal diyorlar genelde.Selam kızlar birşey sormak istiyorum bugün 31+3 oldum göğsümden süt geliyor ikisindende normal mi bu hamilelik şekerim var erken doğum belirtisi olabilir mi bir de şuanda gribim ateşli grip büyük ihtimalle korona
Dogum kulotlari hastane için de yanında gotur. Yedek kalsın sende. Normalde hastanede veriyorlar ..ama yanında al mutlaka. Sen soyluyorsun hemsireye.Çünkü ben hemşire geçene kadar kendi goturdugum doğum kulotlardan kullanmistim. Pedleri de ayri oluyor.Bu kullandigimiz normal pedler gibi değil. Kalın ve uzun oluyor..Dogum icin olanlar. . Ben her ikisinden de tigex markası almistim. Memnun kalmistim. Nuk markasının da var. Kullanmadim ondan oyuzden nasildir bilmiyorum.gigoteuse almissindir bebeklerin icin. Onu zaten hastane de istiyor.Daha rahat uyuyorlar onda. Lif içinde chicco markasının var aubert markasının da var. Kese seklinde olanlar da var. Ben kese seklinde olanlari kullanmistim. Doktorun duzeltmeli onu. Sana kağıt vermeli tekrar. Neden tek yazmış ki. Gorunen 2 bebekse. Ugrastirmayi seviyorlar zaten ..Bütün kurumlar aynı ya. Al birini vur otekine. Ama 1 kuru için sen odesen pesini birakmazlar. Ben de aynı şeyi impot ya yaptım. 2 sene ugrastim onlarla. Faizli bile olmustu Bayağı yüksek bir miktardi istedikleri.. Ben evlendim Adres ve sehir degistirdim. Ve bunu heryere bildirdim. Impot ,assurance maladie. Postane dahil.her yere ama. Impot ya 2 defa gonderdim üstelik baktım kagitlarda Adres degismiyor. Neyse kagitlarda Adres degisti. Tabi benim farketmedigim bisey oldu o kagitlarda. Yüksek miktarda vergi istediler benden. Sasirdim. Çünkü imkansız yani. Email gonderdim.iki adreste oturuyorsunuz dedi.Kagidin Sol tarafinda baktım eski oturduğum Adres. Aradan 4 sene geçmiş düşün.. ve beni 4 senedir 2 adreste de oturuyorum gostermisler. Hangi akilli yaptiysa.. Durumu anlatiyorum. Kanit istiyorlar. Kafayı yedim 2 sene. Bir de covide denk geldi. Bir 6 ay oluyor hallettim. Odemedim de. Gonderidgim kanitlari kabul etmiyordu bir tanesi. Öyle 2 sene ugrastim. Pole emploi da öyle.. Bir kagitta hâta yapmasinlar. Hazırlarken zaten insanlardan para koparmaya.. oyuzden hepsine dikkat etmek lazim.Oyle guzel yaziyorsunki soru sormama bile gerek kalmiyor Cok tesekkur ederim hepsi icin
Dogum kilotlarini hic bilmiyordum mesela Ped aldim ama onlar guzel sanki onlar da guzel fikirmis kullanip atmak icin onuda yazim alacak listeme bir kez cikabildigim icin alirim hepsini yok Lif icin orchestra gibi yerlere bakim olmadi netten tiklarim
Dorduncu ayda doktor declaration grossesse yapti aslinda ama ikiz oldugunu demedi diye kagit isyediler yedincayda veriyoruz demislerdi altincayda gittigimde uc hafta sinra hesabinizda dediler sonra gittim yeniden rapor alip verdim hala tik yok dogurcam nerdeyseoraya gidip konusamadigim icin cok can sikici netten halletmeye calisiyorum ama cok uzadi ayni dedigin gibi araplar her yerden aliyorlar parayi biz hakkimizi alamiyorum
4 ay arrêt maladim yatmamisti onu hallettim de sukur sira buna geldihic sevmiyorum bu kagit islerini borc olsa coktan almislardi ama
Off nem burda da ayniisin yoksa dusa git gir cik cok zor
Ahh insallah oyledir sekizincaya girdim bugun 32 olduk
Valla bebekler icinde kendim icinde korkuyorum kilo almak istiyorum dogursam 56 kiloyum bebekler cikinca bana bisey kalmiyor insallah dedigin gibi alirim en az 65 olmak istemistim gene hayalde kaldi
1 agustosta randevum var umarim guzel seyler soyler
Canım minnoşum ya dogsunda kollarım beşik olsun yerim onuNormal tabi annesi sen hareket ettikçe amniyotik sıvı ona beşik oluyor uyuyor
aynen olun bencede tamam aşınında kötü bi etkisi olup olmadığından %100 emin değiliz ama korona olmakta gerçekten kötüBenimde aynı yarin olacagim allah nasip ederse
Bende de benzer endişeler oluyor ama sonra diyorum annelik içgüdüsü ile hepsini hallederizİlk oldugu için Bazen düşünüyorum yapabilecekmiyim diye tedirgin oluyorum Ya aç kalırsa farkedemezsem hasta olurda anlamazsam bişey olursa diye şmdiden korkuyorumAllah yardımcımız olsun
benimde arada oluyo nadiren ama normaldir herhalde kısa sürüyo hepAdet sancısı gibi agrılarım oluyor duştaydım biraz önce saplandı kaldı agrı korkutuyor insanı
Bebegin yatacagi port bebeyle kapaniyor mu ben resimlerde cikarip kapandigini gordum hepKapanıyor
Bakalım beni neler bekliyorBen kontrole giderken bile ağlıyordum
Evet doguma daha 1 ay normalndogum olursa belkide daha fazla var ve virus artti asida en az 6 ay koruyor. Olmak lazim genede diye dusundumaynen olun bencede tamam aşınında kötü bi etkisi olup olmadığından %100 emin değiliz ama korona olmakta gerçekten kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?