2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
aynen benim doğumuma daha da var 1 ekimde tam 40 haftalık olcak aşağı yukarı 2 ay var
Ooo sen ay başısın benimde 26 ekimde 40 hafta doluyor ama, daha dr dogum seklini konusmadigimiz icin bilemiyorum ne olacak. Ben normal istiyorum ama hayirlisi allahtan rabbim gonlumize gore versin

İş biraz eşine düşüyor. Benimkinden pek umudum yok bu konuda seninki başarır inşaallah. Çocuklu misafir hele en zoru zaten

Valla tebrik ederim sizi Biz de böyle başarabilseydik keşke. Bizde başta aile büyükleri alınır gocunur ne yazık ki kaldı ki diğerleri anlasın

Benim de ilk aklıma gelen sirke oldu, sabah gün içinde bir şey yok akşam deliriyor sanki kaşınma. Sağol canım.

Bence hediyelik olarak maske ve covid önlem kılavuzu dağıtalım
Kolonya dağıtanlar var bak şaka bi yana biz de üstüne maske mi ekleyelim

Şeker için bir şey kullanıyor musunuz? Süt gelmesi için normal diyorlar genelde.
Takip yaptırmadım doğru düzgün tek seferde 75 lik şeker yuklemesi yapıldı, şekerimi takip ediyorum yükselince limonlu su icoyorm duş aliyorum ama insülin başlamadım sabit bir doktorum olmadigi için kimsede yazmadi

Bizim 3 klimaya 1300 gelmiş ellerimi açtım Allaha şükrettim tek klimaya insanlara 500 600 gelmiş elektirik
Ayy çok iyi gelmiş bizde 2yi gözden çıkardık fazlası gelmezse birde sürekli aç kapa yapmıyoruz öyle daha çok enerji gidiyor ev ısınıyor falan. Klima türüde önemli tabii enerji tasarruflu olunca çok harcamıyor galiba

1tane sürekli calısıyor degilmi senin bnce çok fazla gelmez diye düşünüyorum ama bu 4 5 bin tl gelenler varmış tek klimayla ne yapıyorlar bn anlamıyorum

İyi direnmişsn bu zaman kadar bn 4.doz geldide bakalm
Tüp bebek tedavisindeydim olmak istemiyordum, tup bebek dr asi ilk.ciktiginda olmayin dedi sonra aşı zorunlu hale gelince yarısı olun yarısıda olmasaniz daha iyi olur diye 2ye bölündü bende ne olur ne olmaz diye olmamayı seçtim ama bu zamana gelene kadar bir cok hamile aşı oldu ve hic kotu haber almadik sukur hayirlisi hakkimizda

Bizim 3 klimaya 1300 gelmiş ellerimi açtım Allaha şükrettim tek klimaya insanlara 500 600 gelmiş elektirik
Ohaaaaa cok iyi antalya gibi bir yerde ben gunduzleri pek acmiyorum evime ruzgar esintisi aliyor. Ama geceleride hic kapatamiyorum yoksa uyunmuyor bazi gunduzler sicak oldu actim o zaman heycanla ay başını ve faturayı bekliyorummmmmmmmm kısın klimayi hic kapatmadim 1500 geldi tek klima .d simdi korkuyorum

Doktorlarında düşünceleri değişiyor bnde 3.dozu ilk 3 ayda olmuştum
aynen değişiyor hep en iyisi kendi doktorunu dibleyip uygulamak çok kafa karıştırmamak daha iyi galiba mesela çoğu doktor organik boyayla saç boyamaya izin veriyo ilk 3 aydan sonra benimkine sormuştum 4 aylıkken kesinlikle yok boyanın hiçbi türlüsü dedi bende hatta sinir olmuştum çok beyazım var fiye bu kadar beyazla nasıl geçcek 9 ay dinlemem bi ay sonra boyarım demiştim kendi kendime ama şimdi bebişe bişi olcak diye ödüm patlıyo hiç boyamadım gözümde alıştı tuhaf bi şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…