2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
oyy halimize şükrettimbiz düzcede oturuyoruz birazda yüksek bi yer ev güney cephe olmasına rağmen geceleri pikenin altında yarım kolluyla biraz üşüyorum bile

oyy halimize şükrettimbiz düzcede oturuyoruz birazda yüksek bi yer ev güney cephe olmasına rağmen geceleri pikenin altında yarım kolluyla biraz üşüyorum bile
Oh oh maşallah keşke biraz buralarda da üsüsek oyle günesten kaciyorum vallahi bana değmesin diye gölgeleri takip ediyorum tadini cikar

Biri sürekli calısıyor ikitanesi aksam calısıyor gece 3üde calısıyor böyle gelmiş.ev güneş gördüğü için kışın cok açmadım bebiş olunca bi ısıda çalısır sürekli.kaç yıllık klima kaçta calısıyor genelde

5 yıl olcak alali A+ inverter onceden 2 klimamizi aciyorduk yazin bu kdr cok gelmiyordu zamlardan sonra boyle cok gelmeye başladi

Kolay degil kaç aydır aynı görüyosun emzirirken izin varmı acaba?bn cok nadir boyardım pek aramıyorum boyayı

Bana da bitkisel boyaya 4.ay itibariyle izin vermişti, boyatmadim onun yerine sprey boya aldım L'Oreal in, birkaç kez kullandım, yıkayınca geçiyor zaten dilersen bı bak derim, arada kullanmak iyi geliyor.

Hastanede cok vermiyorlar sanirim en temizi herseyi yaninda goturmek netten kilot tiklamistim kucuk geldi zaten
Nuk buldum cidden guzele benziyor bir paket alim yeter ondanda valizi baya tatile gider gibi yaptim yer kalmayacak Lif icin de bakim bir eksigim az kaldi sanki
Gigoteuse aldim ama evde kalsin hastanede ise yaramaz diye dusunmustum
Sorunum su doktorum gitti yenisiyle bu ay goruscem bu kadar ters denk gelir bugun arayim onlari biktim valla
Hastanede yatsan da kagit bekliyorlar boyle sacma bir sistem gormedim her haltta kagit kurek istiyorlar alacagin parayi burnunfan getiriyorlar pislikler iki sene ne demek ugras dur impôt daha kotu bu sene vergi gelmis 1200 euro sanki villa neden cok arastirmam lazim ama kalkmam yasak bakcam onada kafalarina gore

Insallah ya 3 hafta hic birsey bu kadar Geldim ya biliyormusun

1tane sürekli calısıyor degilmi senin bnce çok fazla gelmez diye düşünüyorum ama bu 4 5 bin tl gelenler varmış tek klimayla ne yapıyorlar bn anlamıyorum
Çalışıyor canım. Zaten bir haftadır evdeyiz karantinada hiç kapanmadı. Normalde de dışarıdayken kapatıyoruz tek.

2yasina girmek üzere bir oğlum daha var.dinlenmek uzanmak ne mümkün.

Kışın soğuk illere yapılan doğalgaz indirimi, yazın da sıcak illere elektrik indirimi olarak sağlanmalıydı. Gerçi yapılsa da heyecan kaybolmaz bizim ülkede
Ya kışın doğalgazada çok veriyoruz ki biz eşim çok üşüyor diye açıyor baya. Nisan sonu doğalgaz kapanıyor haziranda klima açılıyor boşluğumuz yok neredeyse

Bana da bitkisel boyaya 4.ay itibariyle izin vermişti, boyatmadim onun yerine sprey boya aldım L'Oreal in, birkaç kez kullandım, yıkayınca geçiyor zaten dilersen bı bak derim, arada kullanmak iyi geliyor.
yeni aldım ondan hafta sonu arkadaşımızın düğünü var oraya giderken denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…