oyy halimize şükrettimOhaaaaa cok iyi antalya gibi bir yerde ben gunduzleri pek acmiyorum evime ruzgar esintisi aliyor. Ama geceleride hic kapatamiyorum yoksa uyunmuyor bazi gunduzler sicak oldu actim o zaman heycanla ay başını ve faturayı bekliyorummmmmmmmmkısın klimayi hic kapatmadim 1500 geldi tek klima .d simdi korkuyorum
benimde ilk bebiş kızEvet canim ilk bebis kız olcak allah nasip.ederse senin
Oh oh maşallah keşke biraz buralarda da üsüsek oyle günesten kaciyorum vallahi bana değmesin diye gölgeleri takip ediyorum tadini cikaroyy halimize şükrettimbiz düzcede oturuyoruz birazda yüksek bi yer ev güney cephe olmasına rağmen geceleri pikenin altında yarım kolluyla biraz üşüyorum bile
Amin insallah prenseslerimiiizbenimde ilk bebiş kızsağsalim kucağımıza alalım inşallah
Biri sürekli calısıyor ikitanesi aksam calısıyor gece 3üde calısıyor böyle gelmiş.ev güneş gördüğü için kışın cok açmadım bebiş olunca bi ısıda çalısır sürekli.kaç yıllık klima kaçta calısıyor geneldeOhaaaaa cok iyi antalya gibi bir yerde ben gunduzleri pek acmiyorum evime ruzgar esintisi aliyor. Ama geceleride hic kapatamiyorum yoksa uyunmuyor bazi gunduzler sicak oldu actim o zaman heycanla ay başını ve faturayı bekliyorummmmmmmmmkısın klimayi hic kapatmadim 1500 geldi tek klima .d simdi korkuyorum
Kışın soğuk illere yapılan doğalgaz indirimi, yazın da sıcak illere elektrik indirimi olarak sağlanmalıydı. Gerçi yapılsa da heyecan kaybolmaz bizim ülkedeAl bendende o kadar klima hep açık. Elektrik faturasını heyecanla bekliyorum
5 yıl olcak alali A+ inverter onceden 2 klimamizi aciyorduk yazin bu kdr cok gelmiyordu zamlardan sonra boyle cok gelmeye başladiBiri sürekli calısıyor ikitanesi aksam calısıyor gece 3üde calısıyor böyle gelmiş.ev güneş gördüğü için kışın cok açmadım bebiş olunca bi ısıda çalısır sürekli.kaç yıllık klima kaçta calısıyor genelde
haha çıkarıyorum vallaOh oh maşallah keşke biraz buralarda da üsüsek oyle günesten kaciyorum vallahi bana değmesin diye gölgeleri takip ediyorum tadini cikar
Bnce kafasına göre yazıp gidiyorlar bn inanmıyorum artk gerçek faturalar olduguna5 yıl olcak alali A+ inverter onceden 2 klimamizi aciyorduk yazin bu kdr cok gelmiyordu zamlardan sonra boyle cok gelmeye başladi
Kolay degil kaç aydır aynı görüyosunaynen değişiyor hep en iyisi kendi doktorunu dibleyip uygulamak çok kafa karıştırmamak daha iyi galibamesela çoğu doktor organik boyayla saç boyamaya izin veriyo ilk 3 aydan sonra benimkine sormuştum 4 aylıkken kesinlikle yok boyanın hiçbi türlüsü dedi bende hatta sinir olmuştum çok beyazım var fiye bu kadar beyazla nasıl geçcek 9 ay dinlemem bi ay sonra boyarım demiştim kendi kendime ama şimdi bebişe bişi olcak diye ödüm patlıyo hiç boyamadım gözümde alıştı tuhaf bi şekilde
Bende cozemiyorum neye gore cok geliyor neye gore az geliyor garip vallahiBnce kafasına göre yazıp gidiyorlar bn inanmıyorum artk gerçek faturalar olduguna
Bana da bitkisel boyaya 4.ay itibariyle izin vermişti, boyatmadim onun yerine sprey boya aldım L'Oreal in, birkaç kez kullandım, yıkayınca geçiyor zaten dilersen bı bak derim, arada kullanmak iyi geliyor.aynen değişiyor hep en iyisi kendi doktorunu dibleyip uygulamak çok kafa karıştırmamak daha iyi galibamesela çoğu doktor organik boyayla saç boyamaya izin veriyo ilk 3 aydan sonra benimkine sormuştum 4 aylıkken kesinlikle yok boyanın hiçbi türlüsü dedi bende hatta sinir olmuştum çok beyazım var fiye bu kadar beyazla nasıl geçcek 9 ay dinlemem bi ay sonra boyarım demiştim kendi kendime ama şimdi bebişe bişi olcak diye ödüm patlıyo hiç boyamadım gözümde alıştı tuhaf bi şekilde
Hastanede cok vermiyorlar sanirim en temizi herseyi yaninda goturmek netten kilot tiklamistim kucuk geldi zatenDogum kulotlari hastane için de yanında gotur. Yedek kalsın sende. Normalde hastanede veriyorlar ..ama yanında al mutlaka. Sen soyluyorsun hemsireye.Çünkü ben hemşire geçene kadar kendi goturdugum doğum kulotlardan kullanmistim. Pedleri de ayri oluyor.Bu kullandigimiz normal pedler gibi değil. Kalın ve uzun oluyor..Dogum icin olanlar. . Ben her ikisinden de tigex markası almistim. Memnun kalmistim. Nuk markasının da var. Kullanmadim ondan oyuzden nasildir bilmiyorum.gigoteuse almissindir bebeklerin icin. Onu zaten hastane de istiyor.Daha rahat uyuyorlar onda. Lif içinde chicco markasının var aubert markasının da var. Kese seklinde olanlar da var. Ben kese seklinde olanlari kullanmistim. Doktorun duzeltmeli onu. Sana kağıt vermeli tekrar. Neden tek yazmış ki. Gorunen 2 bebekse. Ugrastirmayi seviyorlar zaten ..Bütün kurumlar aynı ya. Al birini vur otekine. Ama 1 kuru için sen odesen pesini birakmazlar. Ben de aynı şeyi impot ya yaptım. 2 sene ugrastim onlarla. Faizli bile olmustu Bayağı yüksek bir miktardi istedikleri.. Ben evlendim Adres ve sehir degistirdim. Ve bunu heryere bildirdim. Impot ,assurance maladie. Postane dahil.her yere ama. Impot ya 2 defa gonderdim üstelik baktım kagitlarda Adres degismiyor. Neyse kagitlarda Adres degisti. Tabi benim farketmedigim bisey oldu o kagitlarda. Yüksek miktarda vergi istediler benden. Sasirdim. Çünkü imkansız yani. Email gonderdim.iki adreste oturuyorsunuz dedi.Kagidin Sol tarafinda baktım eski oturduğum Adres. Aradan 4 sene geçmiş düşün.. ve beni 4 senedir 2 adreste de oturuyorum gostermisler. Hangi akilli yaptiysa.. Durumu anlatiyorum. Kanit istiyorlar. Kafayı yedim 2 sene. Bir de covide denk geldi. Bir 6 ay oluyor hallettim. Odemedim de. Gonderidgim kanitlari kabul etmiyordu bir tanesi. Öyle 2 sene ugrastim. Pole emploi da öyle.. Bir kagitta hâta yapmasinlar. Hazırlarken zaten insanlardan para koparmaya.. oyuzden hepsine dikkat etmek lazim.
MasAllah. Bak 32 oldun. Ama korktugun gibi olmayacak bak. Zamanin da dogurursun insAllah. 35i bile gecersin hayirlisiyla
İnanılmaz cidden, herşey bir tarafa hepimiz için hayırlısı olsun inşallahÖyle tabiki kaynanam eşimi tek basına bi odada dogurmuş dinledikçe agzım acık kalıyor
Çalışıyor canım. Zaten bir haftadır evdeyiz karantinada hiç kapanmadı. Normalde de dışarıdayken kapatıyoruz tek.1tane sürekli calısıyor degilmi senin bnce çok fazla gelmez diye düşünüyorum ama bu 4 5 bin tl gelenler varmış tek klimayla ne yapıyorlar bn anlamıyorum
2yasina girmek üzere bir oğlum daha var.dinlenmek uzanmak ne mümkün.Benim de öyle 33+1 olduk bugün, gelişimi de 1 hafta önde, uyku süreleri uzadı ama uyanık olduğu her dakika geriniyor, itiyor, karnım şekilden şekile giriyor. Vajinada baskı ve batma hissi de var. Karın sertliği de sadece uzanırken geçiyor ki ben zorunlu istirahatteyim serklaj sebepli.. bence büyüdükleri için bu haftalarda normal, karın sertliği için de oturmak yerine mümkünse uzanır pozisyona geçmekte fayda var.
Ya kışın doğalgazada çok veriyoruz ki biz eşim çok üşüyor diye açıyor baya. Nisan sonu doğalgaz kapanıyor haziranda klima açılıyor boşluğumuz yok neredeyseKışın soğuk illere yapılan doğalgaz indirimi, yazın da sıcak illere elektrik indirimi olarak sağlanmalıydı. Gerçi yapılsa da heyecan kaybolmaz bizim ülkede
beyazlarım çok olmasa bende hiç aramamdaKolay degil kaç aydır aynı görüyosunemzirirken izin varmı acaba?bn cok nadir boyardım pek aramıyorum boyayı
yeni aldım ondan hafta sonu arkadaşımızın düğünü var oraya giderken denicemBana da bitkisel boyaya 4.ay itibariyle izin vermişti, boyatmadim onun yerine sprey boya aldım L'Oreal in, birkaç kez kullandım, yıkayınca geçiyor zaten dilersen bı bak derim, arada kullanmak iyi geliyor.
Üstüne dikkat et, mümkünse banyoda yap ilk denemeyi etrafa sıçrıyor.. saçı da havalandir üst kısmını, yoksa hacmi azaltıyor.yeni aldım ondan hafta sonu arkadaşımızın düğünü var oraya giderken denicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?