- 26 Eylül 2021
- 933
- 648
- 23
- 28
Ha yok o baston sistem zaten travellerde öyle bir şey yok benim bildiğim illa çıkarmak lazımBebegin yatacagi port bebeyle kapaniyor mu ben resimlerde cikarip kapandigini gordum hep
Bize tek klima 500 geldi eşim dedi ben daha fazla bekliyordum 7/24 açık çünküBizim 3 klimaya 1300 gelmiş ellerimi açtım Allaha şükrettimtek klimaya insanlara 500 600 gelmiş elektirik
Ay ne güzel ben imkanım olsa derimi yüzcem o bile fazlalık gibi geliyoroyy halimize şükrettimbiz düzcede oturuyoruz birazda yüksek bi yer ev güney cephe olmasına rağmen geceleri pikenin altında yarım kolluyla biraz üşüyorum bile
Aynen canim oyle oluyorHa yok o baston sistem zaten travellerde öyle bir şey yok benim bildiğim illa çıkarmak lazım
Aynen. Ben herseyden goturdum. Bir tane biberon bile goturdum. Yanında mamayla. Bio bir mama almistim. Her ihtimale karşı. Tabi bavulun içinde. Yasak normalde birakmiyorlar. Ben ne olur ne olmaz. Benim sutum de geç gelmişti.. Mama veriyorlar onlar. Tabi bazı hemşireler pislik yapiyor. Bir tanesi bana sadece 2 tane birakmisti. Gece için. .ve gece bebegin uyusa da mecbur süt icirmelisin 3 saatte Bir. 2 saatte Bir. Bebekler uyanmiyor bazıları ac olsa da .. benim oglum mesela uyanmiyordu. Ve ben normal saniyordum. Mégère öyle değilmiş. Bir hemşire hatta tehlikeli demişti bana. Bebekler acliga dayanmiyor. Ve vucutlarinin ihtiyaclarini almali. Ben emzirdikten sonra bir mama da verdim. Yetmiyordu çünkü. Saatlerimi ayarlamistim hep gece . Zaten hastanede bir defter var ..Odan da hazir oluyor Kalem de yanında bulunsun oyuzden. Soruyorlar saat kacta Ve kaç ml süt icti. . Ben 3 saatte bir veriyordum arti mama. Güzel iciyordu. Gece de geliyor hemşireler.. not ediyorlar.. zaten ilk dogduktan sonra bir 100- 200 gr kaybediyorlar. Vücut odemi gidiyor . Ondan sonra da kilo almaya baslamali. Kilo almıyorlar Ve kilo kaybederse hastanede kalmayacak devam ediyorsun bebekle. Benim onur eltim tek çocuğu olan 1 gün fazla kalmisti. Hergun bebegin kilosunu tartiyorlar..Vallah fazla gotur eksik olmasin. Eksik olunca zor oluyor esimi ariyordum. Ev de uzak oluyor hastaneye. Git gel vakit alıyor.problem oluyor .gigoteuse Ben goturdum. Çünkü hastane yorganin içinde sürekli birakamiyorsun..Yenidoğan olunca üşüyorlar. Cikis için bile iyi oluyor.Hastanede cok vermiyorlar sanirim en temizi herseyi yaninda goturmek netten kilot tiklamistim kucuk geldi zaten
Nuk buldum cidden guzele benziyor bir paket alim yeter ondanda valizi baya tatile gider gibi yaptim yer kalmayacak Lif icin de bakim bir eksigim az kaldi sanki
Gigoteuse aldim ama evde kalsin hastanede ise yaramaz diye dusunmustum
Sorunum su doktorum gitti yenisiyle bu ay goruscem bu kadar ters denk gelir bugun arayim onlari biktim valla
Hastanede yatsan da kagit bekliyorlar boyle sacma bir sistem gormedim her haltta kagit kurek istiyorlar alacagin parayi burnunfan getiriyorlar pislikler iki sene ne demek ugras dur impôt daha kotu bu sene vergi gelmis 1200 euro sanki villaneden cok arastirmam lazim ama kalkmam yasak bakcam onada kafalarina gore
Insallah ya 3 hafta hic birsey bu kadar Geldim ya biliyormusun
Bayram da düzce'ye geldim nefes aldigimi hissettim diyebilirimoyy halimize şükrettimbiz düzcede oturuyoruz birazda yüksek bi yer ev güney cephe olmasına rağmen geceleri pikenin altında yarım kolluyla biraz üşüyorum bile
Maşallah tosuncugaArkadaşlar herkes iyimi bugun kontrolum vardi şükürler olsun hersey yolunda nstye girdim sanci fln yok bu arada bebek iki hafta önde gidiyor dedi 2.5kiloymus maşallahbacaklarimda baldirlarimda kramplar vardi soyledim magnezyum yazdi.agustos son haftasi alirim muhtemelen dedi.bu arada benim açlık tokluk norml cikmasina rağmen sende şeker olabilir suyun fazla dedi ama ben inanmıyorum ben zaten şekere karbonhidrata asla düşkün degilim normalde bile yemem yani cantam flnd hep hazir insallah sag salim dogarlar az kaldi galiba
Maşallah saglikla buyusunArkadaşlar herkes iyimi bugun kontrolum vardi şükürler olsun hersey yolunda nstye girdim sanci fln yok bu arada bebek iki hafta önde gidiyor dedi 2.5kiloymus maşallahbacaklarimda baldirlarimda kramplar vardi soyledim magnezyum yazdi.agustos son haftasi alirim muhtemelen dedi.bu arada benim açlık tokluk norml cikmasina rağmen sende şeker olabilir suyun fazla dedi ama ben inanmıyorum ben zaten şekere karbonhidrata asla düşkün degilim normalde bile yemem yani cantam flnd hep hazir insallah sag salim dogarlar az kaldi galiba
Hamdolsun herseyi hazir e bebekten bir beşik aldik sorunlu çıktı tek o kaldı inşallahMaşallah tosuncugasağlıkla gelsin canım senin şafak daha yakın herşeyin hazırsa hamileliğin tadını çıkar
Of iyiye denk gelmek sart haklisinAynen. Ben herseyden goturdum. Bir tane biberon bile goturdum. Yanında mamayla. Bio bir mama almistim. Her ihtimale karşı. Tabi bavulun içinde. Yasak normalde birakmiyorlar. Ben ne olur ne olmaz. Benim sutum de geç gelmişti.. Mama veriyorlar onlar. Tabi bazı hemşireler pislik yapiyor. Bir tanesi bana sadece 2 tane birakmisti. Gece için. .ve gece bebegin uyusa da mecbur süt icirmelisin 3 saatte Bir. 2 saatte Bir. Bebekler uyanmiyor bazıları ac olsa da .. benim oglum mesela uyanmiyordu. Ve ben normal saniyordum. Mégère öyle değilmiş. Bir hemşire hatta tehlikeli demişti bana. Bebekler acliga dayanmiyor. Ve vucutlarinin ihtiyaclarini almali. Ben emzirdikten sonra bir mama da verdim. Yetmiyordu çünkü. Saatlerimi ayarlamistim hep gece . Zaten hastanede bir defter var ..Odan da hazir oluyor Kalem de yanında bulunsun oyuzden. Soruyorlar saat kacta Ve kaç ml süt icti. . Ben 3 saatte bir veriyordum arti mama. Güzel iciyordu. Gece de geliyor hemşireler.. not ediyorlar.. zaten ilk dogduktan sonra bir 100- 200 gr kaybediyorlar. Vücut odemi gidiyor . Ondan sonra da kilo almaya baslamali. Kilo almıyorlar Ve kilo kaybederse hastanede kalmayacak devam ediyorsun bebekle. Benim onur eltim tek çocuğu olan 1 gün fazla kalmisti. Hergun bebegin kilosunu tartiyorlar..Vallah fazla gotur eksik olmasin. Eksik olunca zor oluyor esimi ariyordum. Ev de uzak oluyor hastaneye. Git gel vakit alıyor.problem oluyor .gigoteuse Ben goturdum. Çünkü hastane yorganin içinde sürekli birakamiyorsun..Yenidoğan olunca üşüyorlar. Cikis için bile iyi oluyor.
Yeni doktora söyle yapar sana. Mecburlar yapmaya. Onların hatasi çünkü. Senlik bisey degil.. Herseyde kağıt istiyor.Evim dosya dosya kağıt dolu. Sanki banka, muhasebeciyiz.Ooo size yine iyi gelmiş 1200. Hahaha bize 1800 geldi. Internetten arastir.. Kagitlarindaki tarihlerin adreslerin herseyini hep kontrol et. Yoksa impot gibi diğer kurumlarla da ugrasirsin. Onların bir hatasi benim 2 sene ugrasmama sebep oldu. Ve her aradığımda ya da email gonderdigimde yazdim . 2 senedir ugrasiyorum diye. Üstelik fait koyuyorsunuz. Ben odemem dedim.impot non bir üst kurumu var. Onlara kadar aradım. Onlari aradiktan sonra duzeltti impot.
Zaman o kadar hızlı geciyor ki inanilmaz.. . Allahin izniyle bir dogum yap bak goreceksin Ondan sonra gununu hiç anlamayacaksin. Aylar aylari kovaliyor. Benim oglum rahat bir bebekti şükürler olsun. Ona rağmen.. gununu farketmeyeceksin bile.
aa iyiki dedin yoksa giyinikkende yapardım ben sıktıktan sonra gyiniyim giderkne giyceklerimiÜstüne dikkat et, mümkünse banyoda yap ilk denemeyi etrafa sıçrıyor.. saçı da havalandir üst kısmını, yoksa hacmi azaltıyor.
haha cennetteyiz o zaman bizAy ne güzel ben imkanım olsa derimi yüzcem o bile fazlalık gibi geliyor
Belki her şişe aynı değildir ama ben bi beyaz sweat feda ettimaa iyiki dedin yoksa giyinikkende yapardım ben sıktıktan sonra gyiniyim giderkne giyceklerimibenim saçlarım kıvırcık baya hacimli ama ona da dikkat ederim sağol tavsiyelerin için
Hayırlısı olsun canım 2 haftacik daha dayansa insallah yeter. Allah kolay doğum nasip etsin sağlıkla çıkın hastanedenKizlar iyi akşamlar nasılsınız, bugün kontrolüm vardı, su azalmaya başlamış, nts girdim hafif sancılarım çıktı, ciğer geliştirici yapılsın , İzmir Tepecik araştırma hastanesine yönlendirdi, özeller çok pahalı dedi, erken doğum riski var, açılışı belki ben yapabilirim
Ahah bende de tam tersi hamilelik güzel biraz daha keyif süreyim korkular başladıAma doktor sorunca 32 oluyor yani anladim gunler hizlica gecsin diye cabaliyorum sanirim
Amin canım cümlemizin sağlıkla gelsin inşallah, aynen 2 hafta daha sabretse paşamHayırlısı olsun canım 2 haftacik daha dayansa insallah yeter. Allah kolay doğum nasip etsin sağlıkla çıkın hastaneden
evet benim ailemde yalovada buraya gelin geldm bayramda yalovadaydık sanki hiç yalovafa yaşamamış gibi öyle bunaldımki anlatamam evde klima olmasa duramazdım herhalde pek sevmesemde düzceyi aradımBayram da düzce'ye geldim nefes aldigimi hissettim diyebilirimİstanbul bunaltiyor insanı duzcenin havası çok guzel
ayy fena o zamna dikkat etmek lazımBelki her şişe aynı değildir ama ben bi beyaz sweat feda ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?