2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bizim Eylül bebisleri aceleci çıkacak galiba sağlıkla gelsinler İnşallah

Benim hamilelikte hiç göğüs hassasiyetim olmadı desem yeridir ama eskiden regl zamanı falanda olmazdı zaten.
göğüs ucu ve çevresinin rengi değiştimi benim her adette uçları acırdı dolgunlaşırdı hamile kaldığım ayda öyle oldu hatta uçları bi tık koyulaşyı ordan şüphlenmiştim

Ben yavru hayvanlara hemen düşüyorum ya. Özellikle kedilere. Geçen balkonda bi kedi yeni doğmuş ağlıyordu Allahım içim eridi. Dün de yavru kertenkele gördüm yan binanın duvarında Allahım paytak paytak yürümesine bittim. Annelik içgüdüsü yükleniyor cidden merhamet zirvede oluyor hep hamile kedi görüp duygulanıyorum aç mı acaba diye ay bak düşününce ağlayasım geliyor

Benimde oyleydi hic yoktu bu haftalar basladi bnce herkesin vucut ypisina gore degisiyor
Evet haklısın herkesin bir olmuyor belirtileri bile
benim çok az acıyolar damarlarım belirginleşti ama süt hiç yok aman bizde gelse bi dert gelmese bi dert

göğüs ucu ve çevresinin rengi değiştimi benim her adette uçları acırdı dolgunlaşırdı hamile kaldığım ayda öyle oldu hatta uçları bi tık koyulaşyı ordan şüphlenmiştim
Acımasındansa böyle normal olmasını tercih ederim Eskiye göre benimde bir tık koyu ve genişlemiş tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…