Kizlar iyi akşamlar nasılsınız, bugün kontrolüm vardı, su azalmaya başlamış, nts girdim hafif sancılarım çıktı, ciğer geliştirici yapılsın , İzmir Tepecik araştırma hastanesine yönlendirdi, özeller çok pahalı dedi, erken doğum riski var, açılışı belki ben yapabilirim
göğüs ucu ve çevresinin rengi değiştimi benim her adette uçları acırdı dolgunlaşırdı hamile kaldığım ayda öyle oldu hatta uçları bi tık koyulaşyı ordan şüphlenmiştim
Herkese günaydın, mutlu, güzel bir hafta olsun inşallah Kızlar ben bu aralar acayip duygusal oldum Nerede yenidoğan ya da 1-2 aylık bebek görsem bir bakıyorum gözlerim dolmuş, yaşlar süzülüyor.Bazen de sosyal medyada doğum yapıp bebeğini evine götüren ailelerin videolarını görüyorum, istemsizce kendimi karnımı severken ve gözleri silerken buluyorum sizde de var mı benzer duygusal durumlar, zaman azaldıkça ben iyice muslukları açtım sanırım
Ben yavru hayvanlara hemen düşüyorum ya. Özellikle kedilere. Geçen balkonda bi kedi yeni doğmuş ağlıyordu Allahım içim eridi. Dün de yavru kertenkele gördüm yan binanın duvarında Allahım paytak paytak yürümesine bittim. Annelik içgüdüsü yükleniyor cidden merhamet zirvede oluyor hep hamile kedi görüp duygulanıyorum aç mı acaba diye ay bak düşününce ağlayasım geliyor
göğüs ucu ve çevresinin rengi değiştimi benim her adette uçları acırdı dolgunlaşırdı hamile kaldığım ayda öyle oldu hatta uçları bi tık koyulaşyı ordan şüphlenmiştim