2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Günaydın kızlar.. karantinam bittiği gibi kontrole koştuk. Şükür bebeğim hiç etkilenmemiş 43cm 1983gr olmuş. Kafamız yine 3-3.5 hafta önde gidiyor. Doğum pozisyonunda ama 42.haftalara kalırsa falan kafa büyüklüğünden sezeryan olur dedi doktor tabii henüz belli olmaz büyümesi durabilirde dedi. Bugün çalışabilir raporumuda aldım. Bakalım hayırlısıyla nasıl istiyorsa öyle gelsin miniğim

Eklentiler

• 2E7E336E-3E1F-4039-8AA5-E1DA1168DD14.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 65
Oyyy maşallah o dudusu burnu yerler yaaa kaçıncı haftaya kadar çalışacaksın canim

B
Bende aynıyım, zaten meyilli bi yapım vardı basenden kilo almaya hamilelik de tuz biber oldu. Bende yürüyüş dışında hep elbise etek ile geziyorum, bu boxerı buldum rahat etti iç bacaklarım
Benim de öyle ve en sevmediğim özelliğim basenlerden kilo almak evet öyle çok rahat oluyor artık son haftalarimiz kızlar topigimizin ilk doğumu da olunca iyice yaklaştığımızı anlıyoruz

Yaa hosgelmiş minnoş
Hayırlı olsun, en kısa zamanda kucağında olsun inşallah

Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin yavrunu inşallah Sımsıkı tutunsun sizlere çabucak toparlasın mis kokulu..

bebisin hayırlı olsun canım

Çok teşekkürler her birinize o tatlı dilekler için

maviss_34 evet canım. Belime, böreklerime vuran ağrılarım başladı pazar günü. Pazar gecesi kanamalarım devam etti.
Yapılan muayenede, artık serklaja bastığına karar verip Pazartesi sabahı ipi kestiler. ( Acısız bir işlemdi)

Sonrasında her şey çorap söküğü gibi geldi.
Epiduralsız bir deneyim olsun derseniz , demeyin.. aman aman

Bağıramadım bile, hiç bir yardımı olmuyor çünkü. Sadece anne diye inledim. Bir ara yumruk at bayılayım dedim anneme.
5-6 cm açıklıkta, bulantı başladı ( Bulantı açılma habercisiymiş aklınızda olsun)
Bir ömür anlatırım o ağrıyı artık.
Doktor elle muayene yapıp ıkın dedi. Tamam geliyor denildi.
8 cm !!!! diye ekibe seslendi.

Kaldığım oda birden doğumhaneye döndü. Yatak aparatı değişti makaslar takıldı.
Sakın ıkınma tut , nefes al , derken tutamıyorum artık dedim…Hadi başlıyoruz dedi. Çıkıverdi bacaklarımın arasından

Doktor eşini ( Plasenta temizlerken, içimdeki hematom alanları da temizledi. Onlar da kalmadı içimde ) muhtemelen hamileliğin geri kalanında , sorun olmaya devam edecekti.

Bir kez görme hakkımız varmış , Covid patlayınca. Foto çekmeye bile müsade yok. Bu öğlen buluşma var nasipse

Ben de sizi takip etmeye devam edeceğim,
Her birimizin kucağı dolsunnnn
….

Ahhh pecan'mm ikinizde iyisinizdir inşallah sancıların mi arttı nasıl oldu çok mutlu oldum herşeyin yolunda olmasına topigimizin ilk bebeği senin oğlusun oldu sağlıkla Güzel gunlerde büyüsün inşallah

Gözünüz aydın canım inşallah hayırlısıyla daha kısa sürede toparlar. Sağlıkla sağlıcakla mutlulukla büyütün

Gözün aydın çok sevindim ne güzel sorunsuz herşey. Kuvezde olması hiç sorun değil inşallah kısa sürede kavuştursunuz.

Yaa hosgelmiş minnoş
Hayırlı olsun, en kısa zamanda kucağında olsun inşallah

Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin yavrunu inşallah Sımsıkı tutunsun sizlere çabucak toparlasın mis kokulu..

Tüylerim diken diken oldu herseyin yolunda olduguna sevindim inşallah biran önce toparlanır bebegin kucagında evine dönersin..hoşgeldi güzel bebek

O kadar güzel ve muhteşem bir olay ki yaşadığın bir ömür ne unutacaksın nede biz unutacagiz en güzel buluşma olacak sizin ki en kısa zaman da toparlanıp kucaklarında olsun bebişin bu arada isim belli miydi kuzum

Yaaa maşallah allah saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah, allah anali babali buyutsun

Oy agza burna bakk pek tatli cikmis minnoş saglikla buyusun

Ah hiç böyle bir haber beklemiyordum çok duygulandım okuyunca, allaha çok şükür bebeklerimiz yaşam sınırını geçtiler. Nasip varsa geliyorlar dünyaya işte çok şükür

O buluşma İçin ben bile çok heyecanlandım, tez vakitte güzelce büyür de kavuşursunuz canım inşallah. Bizi de haberdar et gelişmelerden.
Resmen artık 2 kilo mu
Maşallah canım çok şükür her şey yolunda. Benim de son kontrolde kafa 1 hafta büyük çıkmış.
Dediğin gibi hiç önemli değil nasıl istiyorlarsa öyle gelsinler ama ben bu hamileliği de çok sevdim galiba

Çok şükür bu zamanlara geldik canım. Benimde güzel geçiyor sadece artık kafa aşağıda ve eller ayaklarda orda olunca vajinama aşırı baskı yapıyor tosun

Ahh gözlerim dolu dolu okudum. İkinizin de sağlıklı olmasına çok sevindim. Topiğimizin ilk annesi inşallah sütün de gelsin hemen çabucak kavuşun miniğe

ayy tüylerim diken diken oldu inşallah sağlıkla kucağına alcağın günleride Allah nasip eder

Yaaaaaa çok duygulandım vallahi. Allah analı babalı büyütsün İnşallah Ne güzel kavuştun yavrucuğuna darısı bize İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…