- 24 Ocak 2021
- 5.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.888
- 123
- 31
Oyyy maşallah o dudusu burnu yerler yaaaGünaydın kızlar.. karantinam bittiği gibi kontrole koştuk. Şükür bebeğim hiç etkilenmemiş43cm 1983gr olmuş. Kafamız yine 3-3.5 hafta önde gidiyor. Doğum pozisyonunda ama 42.haftalara kalırsa falan kafa büyüklüğünden sezeryan olur dedi doktor tabii henüz belli olmaz büyümesi durabilirde dedi. Bugün çalışabilir raporumuda aldım. Bakalım hayırlısıyla nasıl istiyorsa öyle gelsin miniğim
Benim de öyle ve en sevmediğim özelliğim basenlerden kilo almak evet öyle çok rahat oluyor artık son haftalarimiz kızlar topigimizin ilk doğumu da olunca iyice yaklaştığımızı anlıyoruzBende aynıyım, zaten meyilli bi yapım vardı basenden kilo almaya hamilelik de tuz biber oldu. Bende yürüyüş dışında hep elbise etek ile geziyorum, bu boxerı buldum rahat etti iç bacaklarım
Canım kendi işimiz olduğu için evdeyim aslında. Doğuma yakın alırım rapor 37. Hafta gibi diye düşündümOyyy maşallah o dudusu burnu yerler yaaakaçıncı haftaya kadar çalışacaksın canim
Ooo süper o zaman 37.de çıksan daha iyi sonrası sana kalır bebeginleCanım kendi işimiz olduğu için evdeyim aslında. Doğuma yakın alırım rapor 37. Hafta gibi diye düşündüm
Ya evet zaten farketmez bana evde olunca öncesi sonrasıOoo süper o zaman 37.de çıksan daha iyi sonrası sana kalır bebeginle
Yaa hosgelmiş minnoşGünaydın herkese,
21 günlük hastane maceram sona eriyor. Akşam taburcu oluyorum.
Çünkü oğlum dün gece doğdu!
Tam 32+0 olarak… 1600 gram ve 42 cm.
Epiduralsız normal doğum oldu ve dikiş atılmadı, zaten minicik. Ama çok güzel ağlıyordu
İlk kontrolden sonra, çocuk doktoru bir kez yanağıma yaklaştırdı , bir kere öptüm.
Doğrudan küveze alındı ama 20 gün önce yapılan ciğer geliştiriciler çok işe yaramış. Entübe olmadıİki hafta sonra bir daha durum değerlendirmesi yapılacak.
İnşallah sütüm de olur ve emzirebilirim toparlandığında.
Öğlen sağmaya başlayacağım çok heyecanlıyım nasıl olacak…
Sizlere de haber vermek istedim.
Herkes vaktiyle sağlıkla alsın kucağına
Sevgiler bizden
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin yavrunu inşallahGünaydın herkese,
Epiduralsız normal doğum oldu ve dikiş atılmadı, zaten minicik. Ama çok güzel ağlıyordu
İlk kontrolden sonra, çocuk doktoru bir kez yanağıma yaklaştırdı , bir kere öptüm.
Doğrudan küveze alındı ama 20 gün önce yapılan ciğer geliştiriciler çok işe yaramış. Entübe olmadıİki hafta sonra bir daha durum değerlendirmesi yapılacak.
Sevgiler bizden
Günaydın herkese,
Sevgiler bizden
aynen ve bebek doğduktan sonra mümkünse biraz uykuİnşallah bol bol su tüketmekte fayda var süt için.
Ahhh canımpecan okurken nasıl duygulandım anlatamam sana. Gözün aydın, sağlıkla büyüsün miniğin, herşeyin yolunda olması çok güzel çok sevindim ilk annemiz sen oldun topikte, sağlıkla büyüt canım, sütün de olur sen içini ferah tut ahh çok heyecanlı, çok duygusal
Gözünüz aydın canım inşallah hayırlısıyla daha kısa sürede toparlar. Sağlıkla sağlıcakla mutlulukla büyütün
Canım benimmmmm öncelikle sana geçmiş olsun. Minik yavruna sıhhatli sağlıklı mutlu bir şekilde ailesine kısa zamanda kavuşacak bir yaşam diliyorum. Rabbım sizi güzelliklerle karşılaştırsın. Beynini olumlama yaparak sütun gelmesini sağla. Sütüm var bebeğim için diye diye sinyal yolla çok işe yarıyor.
Gözün aydın çok sevindim ne güzel sorunsuz herşey. Kuvezde olması hiç sorun değil inşallah kısa sürede kavuştursunuz.
Yaa hosgelmiş minnoş
Hayırlı olsun, en kısa zamanda kucağında olsun inşallah
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin yavrunu inşallahSımsıkı tutunsun sizlere çabucak toparlasın mis kokulu..
Tüylerim diken diken olduGünaydın herkese,
Sevgiler bizden
O kadar güzel ve muhteşem bir olay ki yaşadığın bir ömür ne unutacaksın nede biz unutacagizÇok teşekkürler her birinize o tatlı dilekler için
maviss_34 evet canım. Belime, böreklerime vuran ağrılarım başladı pazar günü. Pazar gecesi kanamalarım devam etti.
Yapılan muayenede, artık serklaja bastığına karar verip Pazartesi sabahı ipi kestiler. ( Acısız bir işlemdi)
Sonrasında her şey çorap söküğü gibi geldi.
Epiduralsız bir deneyim olsun derseniz , demeyin..aman aman
Bağıramadım bile, hiç bir yardımı olmuyor çünkü. Sadece anne diye inledim. Bir ara yumruk at bayılayım dedim anneme.
5-6 cm açıklıkta, bulantı başladı ( Bulantı açılma habercisiymiş aklınızda olsun)
Bir ömür anlatırım o ağrıyı artık.
Doktor elle muayene yapıp ıkın dedi. Tamam geliyor denildi.
8 cm !!!! diye ekibe seslendi.
Kaldığım oda birden doğumhaneye döndü. Yatak aparatı değişti makaslar takıldı.
Sakın ıkınma tut , nefes al , derken tutamıyorum artık dedim…Hadi başlıyoruz dedi. Çıkıverdi bacaklarımın arasından
Doktor eşini ( Plasenta temizlerken, içimdeki hematom alanları da temizledi. Onlar da kalmadı içimde ) muhtemelen hamileliğin geri kalanında , sorun olmaya devam edecekti.
Bir kez görme hakkımız varmış , Covid patlayınca. Foto çekmeye bile müsade yok. Bu öğlen buluşma var nasipse
Ben de sizi takip etmeye devam edeceğim,
Her birimizin kucağı dolsunnnn
….
Ahhh pecan'mm ikinizde iyisinizdir inşallah sancıların mi arttı nasıl oldu çok mutlu oldum herşeyin yolunda olmasına topigimizin ilk bebeği senin oğlusun oldu sağlıkla Güzel gunlerde büyüsün inşallah
Yaaa maşallah allah saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah, allah anali babali buyutsunGünaydın herkese,
Sevgiler bizden
Oy agza burna bakk pek tatli cikmis minnoş saglikla buyusunGünaydın kızlar.. karantinam bittiği gibi kontrole koştuk. Şükür bebeğim hiç etkilenmemiş43cm 1983gr olmuş. Kafamız yine 3-3.5 hafta önde gidiyor. Doğum pozisyonunda ama 42.haftalara kalırsa falan kafa büyüklüğünden sezeryan olur dedi doktor tabii henüz belli olmaz büyümesi durabilirde dedi. Bugün çalışabilir raporumuda aldım. Bakalım hayırlısıyla nasıl istiyorsa öyle gelsin miniğim
Ah hiç böyle bir haber beklemiyordum çok duygulandım okuyunca, allaha çok şükür bebeklerimiz yaşam sınırını geçtiler. Nasip varsa geliyorlar dünyaya işte çok şükürGünaydın herkese,
Sevgiler bizden
Resmen artık 2 kilo muGünaydın kızlar.. karantinam bittiği gibi kontrole koştuk. Şükür bebeğim hiç etkilenmemiş43cm 1983gr olmuş. Kafamız yine 3-3.5 hafta önde gidiyor. Doğum pozisyonunda ama 42.haftalara kalırsa falan kafa büyüklüğünden sezeryan olur dedi doktor tabii henüz belli olmaz büyümesi durabilirde dedi. Bugün çalışabilir raporumuda aldım. Bakalım hayırlısıyla nasıl istiyorsa öyle gelsin miniğim
Çok şükür bu zamanlara geldik canım. Benimde güzel geçiyor sadece artık kafa aşağıda ve eller ayaklarda orda olunca vajinama aşırı baskı yapıyor tosunResmen artık 2 kilo mu
Maşallah canım çok şükür her şey yolunda. Benim de son kontrolde kafa 1 hafta büyük çıkmış.
Dediğin gibi hiç önemli değil nasıl istiyorlarsa öyle gelsinler ama ben bu hamileliği de çok sevdim galiba
Ahh gözlerim dolu dolu okudum. İkinizin de sağlıklı olmasına çok sevindim. Topiğimizin ilk annesi inşallah sütün de gelsin hemen çabucak kavuşun miniğeGünaydın herkese,
Sevgiler bizden
ayy tüylerim diken diken oldu inşallah sağlıkla kucağına alcağın günleride Allah nasip ederÇok teşekkürler her birinize o tatlı dilekler için
maviss_34 evet canım. Belime, böreklerime vuran ağrılarım başladı pazar günü. Pazar gecesi kanamalarım devam etti.
Yapılan muayenede, artık serklaja bastığına karar verip Pazartesi sabahı ipi kestiler. ( Acısız bir işlemdi)
Sonrasında her şey çorap söküğü gibi geldi.
Epiduralsız bir deneyim olsun derseniz , demeyin..aman aman
Bağıramadım bile, hiç bir yardımı olmuyor çünkü. Sadece anne diye inledim. Bir ara yumruk at bayılayım dedim anneme.
5-6 cm açıklıkta, bulantı başladı ( Bulantı açılma habercisiymiş aklınızda olsun)
Bir ömür anlatırım o ağrıyı artık.
Doktor elle muayene yapıp ıkın dedi. Tamam geliyor denildi.
8 cm !!!! diye ekibe seslendi.
Kaldığım oda birden doğumhaneye döndü. Yatak aparatı değişti makaslar takıldı.
Sakın ıkınma tut , nefes al , derken tutamıyorum artık dedim…Hadi başlıyoruz dedi. Çıkıverdi bacaklarımın arasından
Doktor eşini ( Plasenta temizlerken, içimdeki hematom alanları da temizledi. Onlar da kalmadı içimde ) muhtemelen hamileliğin geri kalanında , sorun olmaya devam edecekti.
Bir kez görme hakkımız varmış , Covid patlayınca. Foto çekmeye bile müsade yok. Bu öğlen buluşma var nasipse
Ben de sizi takip etmeye devam edeceğim,
Her birimizin kucağı dolsunnnn
….
Ahhh pecan'mm ikinizde iyisinizdir inşallah sancıların mi arttı nasıl oldu çok mutlu oldum herşeyin yolunda olmasına topigimizin ilk bebeği senin oğlusun oldu sağlıkla Güzel gunlerde büyüsün inşallah
Yaaaaaa çok duygulandım vallahi. Allah analı babalı büyütsün İnşallahGünaydın herkese,
Sevgiler bizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?