2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar benim bugün sabahtan bel ağrılarım başladı. Tek tarafta oluyor genelde , biraz fazla ayakta durayım hemen belim ağrıyor. Korkuyorum da bi taraftan var mı aranızda bu tarz bel ağrısı yaşayan?

Kızlar benim bugün sabahtan bel ağrılarım başladı. Tek tarafta oluyor genelde , biraz fazla ayakta durayım hemen belim ağrıyor. Korkuyorum da bi taraftan var mı aranızda bu tarz bel ağrısı yaşayan?
Ben yaşadım dün tek taraflı kalça ağrısı bele vuruyordu. Doktorumla görüştüm, vücudun ağırlık merkezi değişiyor o sebeple olması normal dedi.

Ben yaşadım dün tek taraflı kalça ağrısı bele vuruyordu. Doktorumla görüştüm, vücudun ağırlık merkezi değişiyor o sebeple olması normal dedi.
Bende takip ediyorum, sadece belimde oluyor, karnıma vs vurmuyor ve sürekli devam etmiyor. İnsan yine de tedirgin oluyor ister istemez. Birden olunca da daha mi panik hali oluyor istemsiz şekilde

Yapamazmışsın canım açılışı yapma bekle hayırlısıyla gelsin inşallah
Tatlişim çok sevindim sağlıcakla kucağına almana böylelikle zorlu sürecin sona erdi. Başka bir zorlu sürece başladın inşallah bir an önce toparlar ve kavuşursun cennet kokulunla. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Bende bir ay önce falan yaşamıştım 5 gün üstüne bastıkça belime bıçak saplandı sanki. Sonra geçmişti denge merkeziyle alakalıymış biraz

Twitter'a da baktım ülke geneli olarak gözüküyor, şu an ben de gaz sancısı mi gerçek sancı mi karıştırıyorum aradaishal kısa sürdü Allah'tan ama bağırsak sesleri benimle konuşuyor resmen
Bazen bende anlamıyorum gaz sancısı mı bebek mi diye ama sonra geçince rahatlıyorum

Ay canım benim Seni takip ediyordum merakla çok şükür erken de olsa sağlıkla gelmiş küçükler daha hızlı büyür derler bugünler hızla geçer inşallah Çabucak hızlıca toparlanır bebiş merak etme içini ferah tut bebeğinede pozitif enerji geçer benim kuzenimde temmuz sonu doğuracaktı Haziran sonu doğurdu senin bebeğinle aynı kiloda onunda oğluşu 2 hafta küvezde kaldı bi sorun yok çıktılar şükür evine seninde sağlıkla büyüsün oğlun hayırlara gelsin inş

30+2 den merhaba annişler bugün arada bir yoğun olmayan bazen krem bazen yeşilimsi gibi günde 1-2 kere gelen akıntım için muayeneye gittim. Mantar olmuştum bayram öncesi tam olarak geçmedi sanırım biraz da kaşıntı vardı. Fitil verdi doktor 3 günde bir kullanılan. Alttan bakmadı karnımdan bebişe baktı sağlığı çok iyi annesi dedi pozisyonu da almış.Herhalde başka bişiy yoktur tahlil falan bişiy yapmadan şikayete göre karnımdan muayene ile verdi o biraz kafamı karıştırdı. Başka bişiy olsa karından görürdü galiba oğlum da 1668 gr olmuş 30+2 yiz ama ultrasonda 5 gün öndeyiz

Peki geçmesi için ekstra bişeyler yaptınız mı, egzersiz vs tarzı çünkü cidden çok rahatsız edici oluyor
Ağrısada her gün yürüyüşüme devam ettim. Sıcak kompres önerdi doktorum arada onu yaptım birde masaj yapsın eşiniz demişti. Magnezyum falanda alıyordum zaten günde 3 kere geçti sonra

Sağlıkla buyusun minicigin Rabbim sanada onada şifa versin

Mobilyalarımız çok benziyor renk olarak bizimde beyaza meşe kulpları. Yatağını çok beğendim nereden acaba bizim odamız çok küçük olunca montessori yatak sığmadı almadık bizde. Sağlıcakla kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…