Ben yaşadım dün tek taraflı kalça ağrısı bele vuruyordu. Doktorumla görüştüm, vücudun ağırlık merkezi değişiyor o sebeple olması normal dedi.Kızlar benim bugün sabahtan bel ağrılarım başladı. Tek tarafta oluyor genelde , biraz fazla ayakta durayım hemen belim ağrıyor. Korkuyorum da bi taraftan var mı aranızda bu tarz bel ağrısı yaşayan?
Bende takip ediyorum, sadece belimde oluyor, karnıma vs vurmuyor ve sürekli devam etmiyor. İnsan yine de tedirgin oluyor ister istemez. Birden olunca da daha mi panik hali oluyor istemsiz şekildeBen yaşadım dün tek taraflı kalça ağrısı bele vuruyordu. Doktorumla görüştüm, vücudun ağırlık merkezi değişiyor o sebeple olması normal dedi.
Yapamazmışsın canım açılışıKizlar iyi akşamlar nasılsınız, bugün kontrolüm vardı, su azalmaya başlamış, nts girdim hafif sancılarım çıktı, ciğer geliştirici yapılsın , İzmir Tepecik araştırma hastanesine yönlendirdi, özeller çok pahalı dedi, erken doğum riski var, açılışı belki ben yapabilirim
Tatlişim çok sevindim sağlıcakla kucağına almana böylelikle zorlu sürecin sona erdi. Başka bir zorlu sürece başladınGünaydın herkese,
21 günlük hastane maceram sona eriyor. Akşam taburcu oluyorum.
Çünkü oğlum dün gece doğdu!
Tam 32+0 olarak… 1600 gram ve 42 cm.
Epiduralsız normal doğum oldu ve dikiş atılmadı, zaten minicik. Ama çok güzel ağlıyordu
İlk kontrolden sonra, çocuk doktoru bir kez yanağıma yaklaştırdı , bir kere öptüm.
Doğrudan küveze alındı ama 20 gün önce yapılan ciğer geliştiriciler çok işe yaramış. Entübe olmadıİki hafta sonra bir daha durum değerlendirmesi yapılacak.
İnşallah sütüm de olur ve emzirebilirim toparlandığında.
Öğlen sağmaya başlayacağım çok heyecanlıyım nasıl olacak…
Sizlere de haber vermek istedim.
Herkes vaktiyle sağlıkla alsın kucağına
Sevgiler bizden
Amin inşallah canım benim hepimizin bebeği sağ salim gelsinYaa muthis olmus sag salim gelsin artik
Bende bir ay önce falan yaşamıştım 5 gün üstüne bastıkça belime bıçak saplandı sanki. Sonra geçmişti denge merkeziyle alakalıymış birazKızlar benim bugün sabahtan bel ağrılarım başladı. Tek tarafta oluyor genelde , biraz fazla ayakta durayım hemen belim ağrıyor. Korkuyorum da bi taraftan var mı aranızda bu tarz bel ağrısı yaşayan?
Bazen bende anlamıyorum gaz sancısı mı bebek mi diye ama sonra geçince rahatlıyorumTwitter'a da baktım ülke geneli olarak gözüküyor, şu an ben de gaz sancısı mi gerçek sancı mi karıştırıyorum aradaishal kısa sürdü Allah'tan ama bağırsak sesleri benimle konuşuyor resmen
Kendimi cok yorarsam oluyor genellikle berbat bir agriBende bir ay önce falan yaşamıştım 5 gün üstüne bastıkça belime bıçak saplandı sanki. Sonra geçmişti denge merkeziyle alakalıymış biraz
Teşekkür ederiimMatmazella harika olmuş. Masallahhhh
Ben varım canım Egepol de yapıcam inşallahKizlar İzmir'den kimler var?
Hangi hastanede doğum yapacaksınız?
Ay canım benim Seni takip ediyordum merakla çok şükür erken de olsa sağlıkla gelmiş küçükler daha hızlı büyür derler bugünler hızla geçer inşallahGünaydın herkese,
Epiduralsız normal doğum oldu ve dikiş atılmadı, zaten minicik. Ama çok güzel ağlıyordu
İlk kontrolden sonra, çocuk doktoru bir kez yanağıma yaklaştırdı , bir kere öptüm.
Doğrudan küveze alındı ama 20 gün önce yapılan ciğer geliştiriciler çok işe yaramış. Entübe olmadıİki hafta sonra bir daha durum değerlendirmesi yapılacak.
Sevgiler bizden
Peki geçmesi için ekstra bişeyler yaptınız mı, egzersiz vs tarzı çünkü cidden çok rahatsız edici oluyorBende bir ay önce falan yaşamıştım 5 gün üstüne bastıkça belime bıçak saplandı sanki. Sonra geçmişti denge merkeziyle alakalıymış biraz
Ağrısada her gün yürüyüşüme devam ettim. Sıcak kompres önerdi doktorum arada onu yaptım birde masaj yapsın eşiniz demişti. Magnezyum falanda alıyordum zaten günde 3 kere geçti sonraPeki geçmesi için ekstra bişeyler yaptınız mı, egzersiz vs tarzı çünkü cidden çok rahatsız edici oluyor
Dokuz Eylül üniversitesi hastanesinde yaptrcam bendeKizlar İzmir'den kimler var?
Hangi hastanede doğum yapacaksınız?
Sağlıkla buyusun minicigin Rabbim sanada onada şifa versinGünaydın herkese,
Sevgiler bizden
Mobilyalarımız çok benziyor renk olarak bizimde beyaza meşe kulpları. Yatağını çok beğendim nereden acaba bizim odamız çok küçük olunca montessori yatak sığmadı almadık bizde. Sağlıcakla kullanın34+0dan selamlar güzel annelerBugün kontrolümüz vardı. Rahim ağzındaki hunileşme düzelmiş çok şükür. Nstye girdim ilk defa. Bir sorun çıkmadı. 2 hafta sonra tekrar muayeneye çağırdı doğumu da konuşuruz o gün dedi. Bebek hala makat geliş eğer dönmemiş olursa mecbur sezeryan olcakmış.
Odamız hastane çantamız hepsi hazır Mete’yi bekliyoruz artık. Fotoğrafları ekliyorum size de fikir olur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?