2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Allahım sanki ben yaşamış gibi oldum Rabbim evladını sana bağışlasın acısını göstermesin inşallah Gözün aydın güzelim

Grubun ilk bebisi gelmiş oldu insallah ikinizde hemen toparlanirsnz

Kızlar sabah yüzümü yıkarken burnum kanamaya başladı, zaten çocuklukta ve hamileliğin bazı dönemlerinde de kanardı alışkındım ama bu sefer durdurmakta çok güçlük çektim.

Pamuğu tıkıyorum çekince sanki çeşmeden akar gibi kan akıyordu burnumdan, doktora söylediğimde de normal demişti. Aklınızda olsun.
Sanırım oksapar kullandığım İçin hemen pıhtılaşmıyor ve o yüzden durmuyor.

Hayırlı olsun canım sağlıkla sihhatle gule gule buyutun insallah
Masallah bebise. Benim oglum da hep 2 hafta onden gidiyordu bir tosuncuk oldu
Ben de haftaya alicam calisabilir raporumu hic gucum yok ama ay sonuna kadar idare edecegim artik

Allah analı babalı büyütsün sağlıkla
Çok duygulandım bende inşallah en kısa zamanda sütun de bol bol gelsin

Masallah bebise. Benim oglum da hep 2 hafta onden gidiyordu bir tosuncuk oldu
Ben de haftaya alicam calisabilir raporumu hic gucum yok ama ay sonuna kadar idare edecegim artik

Kizlar İzmir'den kimler var?
Hangi hastanede doğum yapacaksınız?
Az kaldı ay sonuna hayırlısıyla geçer inşallah. Ben medicalparkta yapacağım kısmetse doğumumu

Allah analı babalı büyütsün çok sevindim, insallah biran evvel toparlanırsiniz ve evinize gidersiniz saglikli bir sekilde

Kızlar, aile hekimliğinden geliyorum. Kendi doktorum da aile hekimim de aynı şeyi söylediği için uyarmak istedim. İshal salgını varmış, sadece İzmir için mi bilmiyorum ama özellikle yeşillik temizliğine, dışarıda yemeğe dikkat edin olur mu? Ben iki gün önce öyle bişey yaşadım, gaz sancısı hala devam ediyor. Dikkat edin kendinize.

Ah kiyamam Allah iyi insanlarla karsilastirsin cidden zor bu durumda
Doktorum da oyle soyledi dedi ihtiyacin oldugunda yaz bebelerin fotosunu at Ay cok duygulandim
Ah o lohusalik ben simdi bile herseye agliyorum dogumdan degil ama lohusaliktan korkuyorum biliyormusun insallah agir gecirmem bende

Ah Kuzum ama iste insan ilk dogumda neyin ne oldugunu bilemiyorki bende burdan sizlzrden ogreniyorum
Nasip degilmis Kuzum
bugun de bazi urunler geldi simdi herseyi yikayip halledim koycam havlu terlik insallah eksik yoktur
Bu anestezistlede konusursam sanki isi yarilamis gibi hissetcem biliyormusun epidurale Evet diycem onsuz yapamam sanirim
Off yengeninkide cok azmis ama masallah iyi dayanmis Peki bu surecte hepmi yatti
Bugun ebe geldi sadece bir tane contraction var dikkat et dedi cok boyle abartarak yat deyip durdu en az 36.hafta 4 hafta dayanmalisin 37 olsan daha iyi yat dinlen diye tutturdu bunlari bende biliyorum da geriliyorum pazartesi olcer umarim da guzel cikar ayni kalsa rahatliyczm

yaa cok sevindim be pecan cok sukur kurtuldunuz insallah da bebegin de hemen.´ cikar kuvozden
Bir yandan duygu bir yandan mutluluk yasadim sayende Minnak Kuzu iyi olsun gerisi gelir insallah

34+0dan selamlar güzel anneler Bugün kontrolümüz vardı. Rahim ağzındaki hunileşme düzelmiş çok şükür. Nstye girdim ilk defa. Bir sorun çıkmadı. 2 hafta sonra tekrar muayeneye çağırdı doğumu da konuşuruz o gün dedi. Bebek hala makat geliş eğer dönmemiş olursa mecbur sezeryan olcakmış.
Odamız hastane çantamız hepsi hazır Mete’yi bekliyoruz artık. Fotoğrafları ekliyorum size de fikir olur belki

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaa muthis olmus sag salim gelsin artik

Allahım yavrunuzu size bağışlasın. Gözünüz Aydın
Sağ Salim en kısa zamanda hastaneden kucağınızda çıkın inşallah

Gerçekten iyi insana vicdanli insana denk gelmek de zor ..Ben lohusalikta mesela oğlumu kucagima almıyordum. Zaten bana sıra gelmiyordu işte sonra da kimse dokunmasın istiyorsun. Gözüne batıyor hersey. Sinirli gergin oluyorsun.. tabi herkeste farklı.. Ben ağlamamak için hep tuttum kendimi.. Kimseyi kırmamak için kendimle savaştım desem yeridir. Biraz kırdığım insanlardan olmuş olabilir ama durumu bildikleri için alttan aldilar . Tuhaf bir durum ya. Hormonlar aniden düşünce başka Bi insana dönüşüyor insan haha.
Eksiğin yoktur umarım. Ben aklıma geldikçe söylerim. Mesela doğum sonrası ilk kiyafetleri hazir mi bebeklerinin? Eldivenler .Çıtçıtlı uzun kollu aletleri ve zıbınlar ve corap.. Her bir ikizin için .. Doguma gittiğinizde onu esine göstermelisin. Ve ona vermelisin. Hemşireler esinden isteyecekler.. onun için ayrı bir küçük çanta ya da bebekler için ilk kıyafetlerini koymak için kucuk bir torba oluyor. Foto paylaşayım.. Ha benimki bunun gibiydi ama Micheyliydi mavi renk ve velourdu. ..
Anestezistle konustugunda aslında yolu yarilamiyorsun. Sen yolu coktan yariladin. Yolunda sonuna doğru gidiyorsun.. Bisey kalmiyor çünkü.. Ben epidurale deli gibi korktugum halde hemen evet dedim.Agriya dayanamam ben.
Yengem hiç yatmadi. 2 çocuğu daha var .. . Vakit buldukca belki . Ama dinlenemiyordu anneme cok gidiyordu. 3 kat dik merdiven çıkıp iniyordu. Annemin oturduğu binanın merdivenleri yani. ..
Korkma contraction olacak tabiki. Son aylar agri oluyor demiştim. Contraction larinda olur. Kendini sadece zorlamayacaksın. Örnek veriyorum mesela bulasik mi yaptın evde.. yaptıktan sonra git uzan.. hergun bu sekilde.. örnek sadece bu.
Rahat ol bazıları insanları tedirgin etmeyi çok seviyor. Sen sadece ağrın olunca takip et. Bebek hareketlerini takip et.simdi onların yerleri daralmaya başladı. Hareketleri kısıtlanacak. Korkutmasın bu seni. Normal bir şey. Allahin izniyle sağlıkla gelecekler insAllah.

Eklentiler

• Screenshot_20220726-165731_Chrome.webp
    15 KB · Görüntüleme: 93
Salgınmıymış bende covidken hep ishal gaz sancısı yaşadım ya

Ozellikle hastane de cok ihtiyac oluyor iyi davranan merhametli insanlar Off bende bundan korkuyorim biliyormusun lohusa doneminde kimse bana bulasmasin keske cevrem lohusa doneminde turkiyede olsa hicbiriyle sorun yasamak en azindan
Esimle gene kavga da etsek duzeliriz de aileyle yuz goz olmak istemiyorum Ay niye tuttun aglasaydin daha iyiydi varya ben tutamam sanirim birde bebekleri kimse dokunmasin isterim sanirim bende
Valizi esimle birlikte hazirliyoruz ayni dedigin gibi kucuk kucuk organizerlerle ayarladim Her birininkini ve benimkini ayri ayri geriye sadece beklemek kaldi sanirim
Oyy masallah darisi basima insallah ya ben hic is yapmiyorum evde esimde hersey Cok sukur ama o kadar cok tembihledilerki insan urperiyor gunde bir contractionu bende cok bulamadim ama iste oyle bir soyleyince Aynen dararmaya baslafi sanirim oturunca bile oyle canim yaniyor anlatamam valla artik hayirlisiyla zamani ne zamansa o zaman gelsinler onlar 37 diyor ama ben cok sikmiyorum kendimi illa su hafta olsun diye nasipte ne varsa o
Anestezist gorunce oyle hissetcem saniyorum valla dogru sonuna geldik umarim da guzelce bitiririz su hikayeyi bana cesaret veriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…