- 24 Ocak 2021
- 5.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.888
- 123
- 31
Mobilyalarımız çok benziyor renk olarak bizimde beyaza meşe kulpları. Yatağını çok beğendim nereden acaba bizim odamız çok küçük olunca montessori yatak sığmadı almadık bizde. Sağlıcakla
Yaaa pecan gözün aydın olsun. Nasıl sevindim. Burada en başından beri yazışınca kız kardeş gibi olmuşuz. Nasıl sevindim anlatamam. Sağlıkla büyüsün kuzumuzGünaydın herkese,
21 günlük hastane maceram sona eriyor. Akşam taburcu oluyorum.
Çünkü oğlum dün gece doğdu!
Tam 32+0 olarak… 1600 gram ve 42 cm.
Epiduralsız normal doğum oldu ve dikiş atılmadı, zaten minicik. Ama çok güzel ağlıyordu
İlk kontrolden sonra, çocuk doktoru bir kez yanağıma yaklaştırdı , bir kere öptüm.
Doğrudan küveze alındı ama 20 gün önce yapılan ciğer geliştiriciler çok işe yaramış. Entübe olmadıİki hafta sonra bir daha durum değerlendirmesi yapılacak.
İnşallah sütüm de olur ve emzirebilirim toparlandığında.
Öğlen sağmaya başlayacağım çok heyecanlıyım nasıl olacak…
Sizlere de haber vermek istedim.
Herkes vaktiyle sağlıkla alsın kucağına
Sevgiler bizden
Ay Kuzum sifa versin rabbim yat dinlen uzun bir surec hastanedekatinaizmir Magnifiaque
İlaçlar ile nst de sancı çıkmıyor ama sıkıntılı bi gün geçirdim
Bebek strese girdi yeni sakinledi
Her bahsettiğim şurama şöyle oluyor lafıma telaşa kapılıp doğum sancısı diye yaklaştılar zaten helak oldum bu akşam
Ben biraz uyumaya çalışacağım kızlar allaha emanetsiniz
Yaaa maşallah allah saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah, allah anali babali buyutsun
Ahh gözlerim dolu dolu okudum. İkinizin de sağlıklı olmasına çok sevindim. Topiğimizin ilk annesi inşallah sütün de gelsin hemen çabucak kavuşun miniğe
ayy tüylerim diken diken oldu inşallah sağlıkla kucağına alcağın günleride Allah nasip eder
Yaaaaaa çok duygulandım vallahi. Allah analı babalı büyütsün İnşallahNe güzel kavuştun yavrucuğuna darısı bize İnşallah
Allah analı babalı büyütsün sağlıkla
Çok duygulandım bende inşallah en kısa zamanda sütun de bol bol gelsin
yaa cok sevindim be pecan cok sukur kurtuldunuz insallah da bebegin de hemen.´ cikar kuvozden
Bir yandan duygu bir yandan mutluluk yasadim sayendeMinnak Kuzu iyi olsun gerisi gelir insallah
Allahım yavrunuzu size bağışlasın. Gözünüz Aydın
Sağ Salim en kısa zamanda hastaneden kucağınızda çıkın inşallah
Tatlişim çok sevindim sağlıcakla kucağına almana böylelikle zorlu sürecin sona erdi. Başka bir zorlu sürece başladıninşallah bir an önce toparlar ve kavuşursun cennet kokulunla. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Yaaa pecan gözün aydın olsun. Nasıl sevindim. Burada en başından beri yazışınca kız kardeş gibi olmuşuz. Nasıl sevindim anlatamam. Sağlıkla büyüsün kuzumuz
Çok geçmiş olsun cnm, sancı çıkmamasına sevindim. İnşallah daha da iyi olacaksınkatinaizmir Magnifiaque
İlaçlar ile nst de sancı çıkmıyor ama sıkıntılı bi gün geçirdim
Bebek strese girdi yeni sakinledi
Her bahsettiğim şurama şöyle oluyor lafıma telaşa kapılıp doğum sancısı diye yaklaştılar zaten helak oldum bu akşam
Ben biraz uyumaya çalışacağım kızlar allaha emanetsiniz
Ben de hergün yürüyüş yapıyorum mutlaka ne olursa olsun, magnezyum da günde b2 alıyorum sabah ve akşam. Maden suyu 1 tane içiyorum günlük. Masaj ve kompres yapmadım bugün iyiyim ama akşama doğru yine olursa eşim gelince masaj ve sıcak kompres yaptırayım. Teşekkür ederimAğrısada her gün yürüyüşüme devam ettim. Sıcak kompres önerdi doktorum arada onu yaptım birde masaj yapsın eşiniz demişti. Magnezyum falanda alıyordum zaten günde 3 kere geçti sonra
Ben de bu gece adeta Evliya Çelebi gibi evin içerisinde gezdim durdum. Yatakta bie sağa bir sola dönmekten helak oldum. Çok şükür ağrım yoktu ama neden anlamadım bi ara tuvalet için uyandım sonra geri uyuyamadım, fenalık geçireceketim resmen 2 saat falan bu şekilde dönüp durdum oğluş da içeride kıpır kıpırdı ben uyumaya çalışırkenKızlar uyuyamıyorum kaç saattir yatakta dönüyorum daha dogrusu agrılarımdan dönemiyorum ayaga kalkıncada ayaklarımın üstüne basmakta zorlanıyorum uykudan uyanmayı geçtim hiç uyuyamaz oldum.kızımda canı sagolsun sanki içerde elinde jilet varmışta sürekli kesiyormuş gibi öyle acıtıyor hareketleri.Varmı önerisi olan şaşmış durumdayım
Nasıl zorlandım gece kabus gibiydi artık bi an ne olduysa sag tarafıma döndüm öyle uyumuşumBen de bu gece adeta Evliya Çelebi gibi evin içerisinde gezdim durdum. Yatakta bie sağa bir sola dönmekten helak oldum. Çok şükür ağrım yoktu ama neden anlamadım bi ara tuvalet için uyandım sonra geri uyuyamadım, fenalık geçireceketim resmen 2 saat falan bu şekilde dönüp durdum oğluş da içeride kıpır kıpırdı ben uyumaya çalışırken
Ben de sağ sol sırtüstü denedim ama sağ ve sırtüstü yatınca perişan oldumNasıl zorlandım gece kabus gibiydi artık bi an ne olduysa sag tarafıma döndüm öyle uyumuşum
Bn 37 dedimmi ne egzersiz varsa yapmayı düşünüyorum biran önce dogurmak için böyle olmayacakBen de sağ sol sırtüstü denedim ama sağ ve sırtüstü yatınca perişan oldumben de sonunda bir şekilde uyuyakalmışım çok şükür
Bende dün aynısını eşime dedim 37den sonra hemen doğsa keşke diyeBn 37 dedimmi ne egzersiz varsa yapmayı düşünüyorum biran önce dogurmak için böyle olmayacakyürüyüş yapıyorum saglam cıkıyorum iki büklüm dönüyorum bel agrısı karın sertleşmesi karın agrısı oluyor hep seninde öylemi yürüyüş sonrası
Ben de 37'den sonra ayaklanırım biraz diyorum, tabi kendisi daha önce gelmek istemezse.. Doktorum ve eşim olabildiğince son haftaya gitme hedefindelerBn 37 dedimmi ne egzersiz varsa yapmayı düşünüyorum biran önce dogurmak için böyle olmayacakyürüyüş yapıyorum saglam cıkıyorum iki büklüm dönüyorum bel agrısı karın sertleşmesi karın agrısı oluyor hep seninde öylemi yürüyüş sonrası
Erken dogarsa 37 38de normal dogabilir degilmi senin sıkışma olmazmı o zamnBende dün aynısını eşime dedim 37den sonra hemen doğsa keşke diyezaten dün kafası büyük diye 40lara kalırsa normal doğmaz kanala sıkışır dedi doktor. 37-40 arası normal doğuverse keşke sağlıkla karın sertleşmesi yürüyünce bendede oluyor canım yırtılacakmış gibi sanki nefes bile zor aldırıyor ama bel ve karın ağrısı olmuyor.
Yok benim yürüyüş sonrası aksine vücuduma ek bir enerji yükleniyor,çok şükür gaz olmadığı sürede karnımda hiç şişme ve sertleşme olmadı. Benim genellikle bu aralar akşamları başlıyor bel ağrısı, ayaklarda şişme vs. Bugün de sanki karnım aşağı inmiş gibi hissediyorum cuma günü 34+0 olacak. Çok değişik duygulardayım hem bu süreç bitsin istemiyorum hem de çok merak ediyorum minnoşumuBn 37 dedimmi ne egzersiz varsa yapmayı düşünüyorum biran önce dogurmak için böyle olmayacakyürüyüş yapıyorum saglam cıkıyorum iki büklüm dönüyorum bel agrısı karın sertleşmesi karın agrısı oluyor hep seninde öylemi yürüyüş sonrası
Bebeyi biz taşıyoruz banane 37 38 iyiBen de 37'den sonra ayaklanırım biraz diyorum, tabi kendisi daha önce gelmek istemezse.. Doktorum ve eşim olabildiğince son haftaya gitme hedefindelerBitir hoca bitiirr derken görebiliyorum kendimi 37'lerde..
40tan sonrasına kalırsa sıkışır dedi. Bebek normal doğum pozisyonunda sadece kafası büyük diye galibaErken dogarsa 37 38de normal dogabilir degilmi senin sıkışma olmazmı o zamnKafaya koydum ben 37 hafta yazsın bn başlıcagım evi komple temizlerim önce hele karın sertleşmesi dayanılcak gibi degil oturup aglasam olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?