2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar pentide 300tlye 100tl indirim var bu gece. Penti mama koleksiyonunda pek bir şey yok ama emzirme sütyeni ,hamile külotları falan güzel. Gecelik ve sabahlık almıştım oda kaliteliydi

Yaaa pecan gözün aydın olsun. Nasıl sevindim. Burada en başından beri yazışınca kız kardeş gibi olmuşuz. Nasıl sevindim anlatamam. Sağlıkla büyüsün kuzumuz

katinaizmir Magnifiaque
İlaçlar ile nst de sancı çıkmıyor ama sıkıntılı bi gün geçirdim
Bebek strese girdi yeni sakinledi
Her bahsettiğim şurama şöyle oluyor lafıma telaşa kapılıp doğum sancısı diye yaklaştılar zaten helak oldum bu akşam
Ben biraz uyumaya çalışacağım kızlar allaha emanetsiniz

Ay Kuzum sifa versin rabbim yat dinlen uzun bir surec hastanede

Kızlar uyuyamıyorum kaç saattir yatakta dönüyorum daha dogrusu agrılarımdan dönemiyorum ayaga kalkıncada ayaklarımın üstüne basmakta zorlanıyorum uykudan uyanmayı geçtim hiç uyuyamaz oldum.kızımda canı sagolsun sanki içerde elinde jilet varmışta sürekli kesiyormuş gibi öyle acıtıyor hareketleri.Varmı önerisi olan şaşmış durumdayım

Hepinize çok teşekkür ederim, inşallah çok çabuk toparlar da, bir güzel haber daha veririm sizlere.

Herkese sağlıklı ve en kolayından bir doğum diliyorum.

.........
gecenin_resmi canım ben de aynı şekilde hissediyorum, sevgiler

maviss_34 sen sormuştun sanırım adını, Roma koymaya karar vermiştik uzun zaman once.
En sevdiğimiz şehirlerden biri olmasının yanı sıra, o zamanlar küçük bir gladyator savaşçım olacağını bilmiyordum.
Hayata sıkı sıkı tutunmaya devam etsin minigim inşallah

İlk oğlumun adı da Tuna.
Tuna ve Roma kardeşler

Yaaa maşallah allah saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah, allah anali babali buyutsun

Ahh gözlerim dolu dolu okudum. İkinizin de sağlıklı olmasına çok sevindim. Topiğimizin ilk annesi inşallah sütün de gelsin hemen çabucak kavuşun miniğe

ayy tüylerim diken diken oldu inşallah sağlıkla kucağına alcağın günleride Allah nasip eder

Yaaaaaa çok duygulandım vallahi. Allah analı babalı büyütsün İnşallah Ne güzel kavuştun yavrucuğuna darısı bize İnşallah

Allah analı babalı büyütsün sağlıkla
Çok duygulandım bende inşallah en kısa zamanda sütun de bol bol gelsin

yaa cok sevindim be pecan cok sukur kurtuldunuz insallah da bebegin de hemen.´ cikar kuvozden
Bir yandan duygu bir yandan mutluluk yasadim sayende Minnak Kuzu iyi olsun gerisi gelir insallah

Allahım yavrunuzu size bağışlasın. Gözünüz Aydın
Sağ Salim en kısa zamanda hastaneden kucağınızda çıkın inşallah

Yaaa pecan gözün aydın olsun. Nasıl sevindim. Burada en başından beri yazışınca kız kardeş gibi olmuşuz. Nasıl sevindim anlatamam. Sağlıkla büyüsün kuzumuz

Çok geçmiş olsun cnm, sancı çıkmamasına sevindim. İnşallah daha da iyi olacaksın

Ağrısada her gün yürüyüşüme devam ettim. Sıcak kompres önerdi doktorum arada onu yaptım birde masaj yapsın eşiniz demişti. Magnezyum falanda alıyordum zaten günde 3 kere geçti sonra
Ben de hergün yürüyüş yapıyorum mutlaka ne olursa olsun, magnezyum da günde b2 alıyorum sabah ve akşam. Maden suyu 1 tane içiyorum günlük. Masaj ve kompres yapmadım bugün iyiyim ama akşama doğru yine olursa eşim gelince masaj ve sıcak kompres yaptırayım. Teşekkür ederim

Ben de bu gece adeta Evliya Çelebi gibi evin içerisinde gezdim durdum. Yatakta bie sağa bir sola dönmekten helak oldum. Çok şükür ağrım yoktu ama neden anlamadım bi ara tuvalet için uyandım sonra geri uyuyamadım, fenalık geçireceketim resmen 2 saat falan bu şekilde dönüp durdum oğluş da içeride kıpır kıpırdı ben uyumaya çalışırken

Nasıl zorlandım gece kabus gibiydi artık bi an ne olduysa sag tarafıma döndüm öyle uyumuşum

Ben de sağ sol sırtüstü denedim ama sağ ve sırtüstü yatınca perişan oldum ben de sonunda bir şekilde uyuyakalmışım çok şükür
Bn 37 dedimmi ne egzersiz varsa yapmayı düşünüyorum biran önce dogurmak için böyle olmayacak yürüyüş yapıyorum saglam cıkıyorum iki büklüm dönüyorum bel agrısı karın sertleşmesi karın agrısı oluyor hep seninde öylemi yürüyüş sonrası

Bende dün aynısını eşime dedim 37den sonra hemen doğsa keşke diye zaten dün kafası büyük diye 40lara kalırsa normal doğmaz kanala sıkışır dedi doktor. 37-40 arası normal doğuverse keşke sağlıkla karın sertleşmesi yürüyünce bendede oluyor canım yırtılacakmış gibi sanki nefes bile zor aldırıyor ama bel ve karın ağrısı olmuyor.

Ben de 37'den sonra ayaklanırım biraz diyorum, tabi kendisi daha önce gelmek istemezse.. Doktorum ve eşim olabildiğince son haftaya gitme hedefindeler Bitir hoca bitiirrderken görebiliyorum kendimi 37'lerde..

Erken dogarsa 37 38de normal dogabilir degilmi senin sıkışma olmazmı o zamn Kafaya koydum ben 37 hafta yazsın bn başlıcagım evi komple temizlerim önce hele karın sertleşmesi dayanılcak gibi degil oturup aglasam olur

Yok benim yürüyüş sonrası aksine vücuduma ek bir enerji yükleniyor,çok şükür gaz olmadığı sürede karnımda hiç şişme ve sertleşme olmadı. Benim genellikle bu aralar akşamları başlıyor bel ağrısı, ayaklarda şişme vs. Bugün de sanki karnım aşağı inmiş gibi hissediyorum cuma günü 34+0 olacak. Çok değişik duygulardayım hem bu süreç bitsin istemiyorum hem de çok merak ediyorum minnoşumu

Ben de 37'den sonra ayaklanırım biraz diyorum, tabi kendisi daha önce gelmek istemezse.. Doktorum ve eşim olabildiğince son haftaya gitme hedefindeler Bitir hoca bitiirrderken görebiliyorum kendimi 37'lerde..
Bebeyi biz taşıyoruz banane 37 38 iyi bnm eşimde maaştan sonra dogurursan cok iyi olur dedi eylülün 5nden sonra diyor doktorlada anlaştılarmı ne doktorda 39da gelsin diyor bnce topigin yarısı agustos sonunda dogurmuş olur maviss_34 seni bırakıp agustos annesi olcaz biz

40tan sonrasına kalırsa sıkışır dedi. Bebek normal doğum pozisyonunda sadece kafası büyük diye galiba ben kendim yapıyordum temizliğimi hep ama artık covid sonrası yapamadım annemle kayınvalidem geldi yaptı daha tam toparlayamadım halsizlik geçmedi. Karın sertleşince zor oluyor gece yatakta sağ sol zor dönüyorum birde benim sürekli vajinam acıyor baskılıyormuş tosun kafa orda eller ayaklarda orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…