Bebişlerimiz ne zaman isterse o zaman doğabilir bakalım hayırlısı olsunErken dogarsa 37 38de normal dogabilir degilmi senin sıkışma olmazmı o zamnKafaya koydum ben 37 hafta yazsın bn başlıcagım evi komple temizlerim önce hele karın sertleşmesi dayanılcak gibi degil oturup aglasam olur
Aynen ya doktorla eşim, sürekli benimle uğraşıyorlar zaten, bebek aynı eşine benziyor, sen de üzülme 2. 3. bebekte sana benzer belki dediBebeyi biz taşıyoruz banane 37 38 iyibnm eşimde maaştan sonra dogurursan cok iyi olur dedi eylülün 5nden sonra diyor doktorlada anlaştılarmı ne doktorda 39da gelsin diyor bnce topigin yarısı agustos sonunda dogurmuş olur maviss_34 seni bırakıp agustos annesi olcaz biz
Enerji ney unuttum ben bayadırYok benim yürüyüş sonrası aksine vücuduma ek bir enerji yükleniyor,çok şükür gaz olmadığı sürede karnımda hiç şişme ve sertleşme olmadı. Benim genellikle bu aralar akşamları başlıyor bel ağrısı, ayaklarda şişme vs. Bugün de sanki karnım aşağı inmiş gibi hissediyorum cuma günü 34+0 olacak. Çok değişik duygulardayım hem bu süreç bitsin istemiyorum hem de çok merak ediyorum minnoşumu
Sıcaklar büyük bi sebepBebişlerimiz ne zaman isterse o zaman doğabilir bakalım hayırlısı olsuninşallah sağlıklı sıhhatli doğarlar biz de iyi oluruz. Ama ben de erkenden doğurup bitirmek istiyorum artık bu süreci. Sıcaklar da cabası ya çok bunaldım…
Covid bi süre insanı sersemletiyor gerçekten annem geçirmişti 1 2 ay kendine gelemedi lanet birşey40tan sonrasına kalırsa sıkışır dedi. Bebek normal doğum pozisyonunda sadece kafası büyük diye galibaben kendim yapıyordum temizliğimi hep ama artık covid sonrası yapamadım annemle kayınvalidem geldi yaptı daha tam toparlayamadım halsizlik geçmedi. Karın sertleşince zor oluyor gece yatakta sağ sol zor dönüyorum birde benim sürekli vajinam acıyor baskılıyormuş tosun kafa orda eller ayaklarda orda
Ben de tam bilmiyorum ama öyle hissediyorum ne derece doğru bilemem tabiEnerji ney unuttum ben bayadırkarın aşagı inmesi nasıl anlaşılıyor bakıyorum bn arada ama nasıl bişey bilmedigim için anlamıyorım
Bnzeme işi hiç belli olmaz büyüyene kadar ne cok şekil değiştirirler.Aynen ya doktorla eşim, sürekli benimle uğraşıyorlar zaten, bebek aynı eşine benziyor, sen de üzülme 2. 3. bebekte sana benzer belki dediTeselli mi bu şimdi dedim Maaşı beklemek gelmedi aklina benimkinin de, Max tarihim 10 Eylül,diyo ki 9 Eylül olsun, istersen sıkayım kendimi 29 Ekim olsun dedim Deli ediyo bazen beni
Hahahha bende kendimden korkuyorum valla heran ben sizi bırakabilirim diyormusum çoğunluk öyle olacak kuzum ortası deyince bizim dogumlar da olacaktır illakiBebeyi biz taşıyoruz banane 37 38 iyibnm eşimde maaştan sonra dogurursan cok iyi olur dedi eylülün 5nden sonra diyor doktorlada anlaştılarmı ne doktorda 39da gelsin diyor bnce topigin yarısı agustos sonunda dogurmuş olur maviss_34 seni bırakıp agustos annesi olcaz biz
Öyleymiş malesef öksürük falanda devam zaten neyse bebek iyi ya tesellim bu şükürCovid bi süre insanı sersemletiyor gerçekten annem geçirmişti 1 2 ay kendine gelemedi lanet birşeysenin şart 38de filan dogur sen elinden ne geliyorsa yap
Hem öyleymiş hemde genetikmiş ya kayınvalidem dedi eşiminde öyleymiş doğarken şu an hiç öyle olmasadaT temmuzekim bak benim imzada ne yazıyor bebeğin kafası büyüyor diyor acabası ondan mı büyük bizimkiler
Gozunuz aydinHepinize çok teşekkür ederim, inşallah çok çabuk toparlar da, bir güzel haber daha veririm sizlere.
Herkese sağlıklı ve en kolayından bir doğum diliyorum.
.........
@gecenin_resmi canım ben de aynı şekilde hissediyorum, sevgiler
maviss_34 sen sormuştun sanırım adını, Roma koymaya karar vermiştik uzun zaman once.
En sevdiğimiz şehirlerden biri olmasının yanı sıra, o zamanlar küçük bir gladyator savaşçım olacağını bilmiyordum.
Hayata sıkı sıkı tutunmaya devam etsin minigim inşallah
İlk oğlumun adı da Tuna.
Tuna ve Roma kardeşler
Doula bnde görüşmeyi düşünüyorum takip ettigim var gerçekten büyük destek hem sezeryan hem normal dogum..bütün gebeleri güler yüzle yapıyor dogumuBugün 32. Hafta kızlar çok şükür. Bazen inanamıyorum.
Bir gebelik eğitimine katılmıştım orda bir ebe vardı eğitim veren, özel ebe desteği de sağlıyormuş.
Dün gidip onunla görüşme yaptım, eğer fiyatlar makul gelirse doğumda ve sonrasındaki ilk emzirme sürecinde yanımda olsun istiyorum. Çok kafadan çok ses çıkmasını da engellemiş olurum diye düşündüm. Var mı bu konuda fikri olan arkadaşlarım siz ne düşünüyorsunuz?
Bebişlerimiz ne zaman isterse o zaman doğabilir bakalım hayırlısı olsuninşallah sağlıklı sıhhatli doğarlar biz de iyi oluruz. Ama ben de erkenden doğurup bitirmek istiyorum artık bu süreci. Sıcaklar da cabası ya çok bunaldım…
valla aynen bunları düşünüyorum bende :) son düzlükte allah hepimize sabır versinSıcaklar büyük bi sebepbirdaha dogurursam kışa denk getirmeye calısıcam Allahın izniyle
Ozellikle hastane de cok ihtiyac oluyor iyi davranan merhametli insanlarOff bende bundan korkuyorim biliyormusun lohusa doneminde kimse bana bulasmasin keske cevrem lohusa doneminde turkiyede olsa hicbiriyle sorun yasamak en azindan
Esimle gene kavga da etsek duzeliriz de aileyle yuz goz olmak istemiyorumAy niye tuttun aglasaydin daha iyiydi varya ben tutamam sanirim birde bebekleri kimse dokunmasin isterim sanirim bende
Valizi esimle birlikte hazirliyoruz ayni dedigin gibi kucuk kucuk organizerlerle ayarladim Her birininkini ve benimkini ayri ayri geriye sadece beklemek kaldi sanirim
Oyy masallah darisi basima insallah yaben hic is yapmiyorum evde esimde hersey Cok sukur ama o kadar cok tembihledilerki insan urperiyor gunde bir contractionu bende cok bulamadim ama iste oyle bir soyleyince Aynen dararmaya baslafi sanirim oturunca bile oyle canim yaniyor anlatamam valla artik hayirlisiyla zamani ne zamansa o zaman gelsinler onlar 37 diyor ama ben cok sikmiyorum kendimi illa su hafta olsun diye nasipte ne varsa o
Anestezist gorunce oyle hissetcem saniyorum valla dogru sonuna geldik umarim da guzelce bitiririz su hikayeyi bana cesaret veriyorsun
Gerçekten öyle. İnsanın acaip ihtiyacı oluyor. Ya burda bazen okuyorum Turkiyede devlet hastanesinde doğum yaptıranlar ebelerin hemşirelerin nasıl cok kotu konuştuklarını. Dogum esnasında bile.. Dehşetle okumuştum onlari. Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Ozellikle böyle insanlara denk getirmesin. Cok zor bir durum heleki doğum sırasında.Allah oyle insanlara vicdan versin.Bunu yapanlar da kadın.. Halden gayet iyi anlarlar. En acısı da bu..Ozellikle hastane de cok ihtiyac oluyor iyi davranan merhametli insanlarOff bende bundan korkuyorim biliyormusun lohusa doneminde kimse bana bulasmasin keske cevrem lohusa doneminde turkiyede olsa hicbiriyle sorun yasamak en azindan
Esimle gene kavga da etsek duzeliriz de aileyle yuz goz olmak istemiyorumAy niye tuttun aglasaydin daha iyiydi varya ben tutamam sanirim birde bebekleri kimse dokunmasin isterim sanirim bende
Valizi esimle birlikte hazirliyoruz ayni dedigin gibi kucuk kucuk organizerlerle ayarladim Her birininkini ve benimkini ayri ayri geriye sadece beklemek kaldi sanirim
Oyy masallah darisi basima insallah yaben hic is yapmiyorum evde esimde hersey Cok sukur ama o kadar cok tembihledilerki insan urperiyor gunde bir contractionu bende cok bulamadim ama iste oyle bir soyleyince Aynen dararmaya baslafi sanirim oturunca bile oyle canim yaniyor anlatamam valla artik hayirlisiyla zamani ne zamansa o zaman gelsinler onlar 37 diyor ama ben cok sikmiyorum kendimi illa su hafta olsun diye nasipte ne varsa o
Anestezist gorunce oyle hissetcem saniyorum valla dogru sonuna geldik umarim da guzelce bitiririz su hikayeyi bana cesaret veriyorsun
Ceren Ceylan uçar diye birimi takip ediyorum onun doğum videosu var bi izlesene ben ağladımDoula bnde görüşmeyi düşünüyorum takip ettigim var gerçekten büyük destek hem sezeryan hem normal dogum..bütün gebeleri güler yüzle yapıyor dogumu
Göbüş demişken göbek fotoğrafları koymuyoruz ne zamandır??Selam kızlar nasılsınız?
Göbüşler büyüdü artık ve geri sayım başladı .
Geceleri rahat uyuyabiliyor musunuz?
Benim ciddi sıkıntılarım var her yanım tutuluyor hep sola yatmakta olmuyor..
2 ay nasıl geçecek bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?