2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bebişlerimiz ne zaman isterse o zaman doğabilir bakalım hayırlısı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli doğarlar biz de iyi oluruz. Ama ben de erkenden doğurup bitirmek istiyorum artık bu süreci. Sıcaklar da cabası ya çok bunaldım…

Aynen ya doktorla eşim, sürekli benimle uğraşıyorlar zaten, bebek aynı eşine benziyor, sen de üzülme 2. 3. bebekte sana benzer belki dedi Teselli mi bu şimdi dedim Maaşı beklemek gelmedi aklina benimkinin de, Max tarihim 10 Eylül,diyo ki 9 Eylül olsun, istersen sıkayım kendimi 29 Ekim olsun dedimDeli ediyo bazen beni

Bana da doktor ağustos başında doğuma gün verecek ben 22 Ağustos olsun isterim ama bakalım hayırlısı Allahtan

Enerji ney unuttum ben bayadır karın aşagı inmesi nasıl anlaşılıyor bakıyorum bn arada ama nasıl bişey bilmedigim için anlamıyorım

Sıcaklar büyük bi sebep birdaha dogurursam kışa denk getirmeye calısıcam Allahın izniyle

Kızlar benim de size bir sorum olacak.deneyimi olanlar ve hemşire ebe doktor arkadaşlar da özellikle cevap verebilirse çok mutlu olurum. Doktorum kan seviyem için 1 ampul ferrinject isimli ilacı bir defalığına mahsus serum ile yaptırmamı önerdi. Ama ferrinject bildiğim kadarı ile çok allerjenik bir ilaç. Yaptırmaya deli gibi korkuyorum. Yaptıran veya bilgisi olan var mı? Ne yapmalıyım düşünüyorum hala. Kanım biraz düşük. Takviye alıyorum ama çok yükselmedi

Covid bi süre insanı sersemletiyor gerçekten annem geçirmişti 1 2 ay kendine gelemedi lanet birşey senin şart 38de filan dogur sen elinden ne geliyorsa yap

Ben de dün gece hiç uyuyamadım döndüm durdum yatakta, rahat bir pozisyon arıyorum resmen ama sürekli dönesin geliyor uyuşuyor bedenim aynı tarafta.
Ama olsun hiç şikayetçi değilim

Evi de taşıdık hayırlısıyla. Yavaş yavaş çok yormadan yerleştiriyoruz. Bundan sonrası daha hızlı geçer. Bebek odası daha üretimdeymiş bakalım ne zaman gelecek onu bekliyorum heyecanla

pecan bebekle buluşmanız nasıldı canım belki kaçırmış olabilirim.

Bugün 32. Hafta kızlar çok şükür. Bazen inanamıyorum.
Bir gebelik eğitimine katılmıştım orda bir ebe vardı eğitim veren, özel ebe desteği de sağlıyormuş.
Dün gidip onunla görüşme yaptım, eğer fiyatlar makul gelirse doğumda ve sonrasındaki ilk emzirme sürecinde yanımda olsun istiyorum. Çok kafadan çok ses çıkmasını da engellemiş olurum diye düşündüm. Var mı bu konuda fikri olan arkadaşlarım siz ne düşünüyorsunuz?

Bnzeme işi hiç belli olmaz büyüyene kadar ne cok şekil değiştirirler.birde nedir dogruluk payı bilmiyorum ama kadın eşine çok aşıksa bebek babaya benzermiş etrafımda bunun örnegide çok eşlerin beyni farklı calısıyor onların müsaitligine göre doguralm artk

Hahahha bende kendimden korkuyorum valla heran ben sizi bırakabilirim diyormusum çoğunluk öyle olacak kuzum ortası deyince bizim dogumlar da olacaktır illaki

Covid bi süre insanı sersemletiyor gerçekten annem geçirmişti 1 2 ay kendine gelemedi lanet birşey senin şart 38de filan dogur sen elinden ne geliyorsa yap
Öyleymiş malesef öksürük falanda devam zaten neyse bebek iyi ya tesellim bu şükür hareket kabiliyetim hala kısıtlanmadı aslında eğilebiliyorum halen böyle devam ederse 36da squatlara başlarım diyorum
T temmuzekim bak benim imzada ne yazıyor bebeğin kafası büyüyor diyor acabası ondan mı büyük bizimkiler
Hem öyleymiş hemde genetikmiş ya kayınvalidem dedi eşiminde öyleymiş doğarken şu an hiç öyle olmasada bende düşünüp duruyordum kafası büyük kim var bizde diye meğerse eşimin bebekliğiymiş

Gozunuz aydin
Rabbim kucaginizada kavustursun savascinizi
Aglattiniz beni

Doula bnde görüşmeyi düşünüyorum takip ettigim var gerçekten büyük destek hem sezeryan hem normal dogum..bütün gebeleri güler yüzle yapıyor dogumu

Sıcaklar büyük bi sebep birdaha dogurursam kışa denk getirmeye calısıcam Allahın izniyle
valla aynen bunları düşünüyorum bende :) son düzlükte allah hepimize sabır versin

Selam kızlar nasılsınız?
Göbüşler büyüdü artık ve geri sayım başladı .
Geceleri rahat uyuyabiliyor musunuz?
Benim ciddi sıkıntılarım var her yanım tutuluyor hep sola yatmakta olmuyor..
2 ay nasıl geçecek bilmiyorum

Anestezist gorunce oyle hissetcem saniyorum valla dogru sonuna geldik umarim da guzelce bitiririz su hikayeyi bana cesaret veriyorsun

Gerçekten öyle. İnsanın acaip ihtiyacı oluyor. Ya burda bazen okuyorum Turkiyede devlet hastanesinde doğum yaptıranlar ebelerin hemşirelerin nasıl cok kotu konuştuklarını. Dogum esnasında bile.. Dehşetle okumuştum onlari. Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Ozellikle böyle insanlara denk getirmesin. Cok zor bir durum heleki doğum sırasında.Allah oyle insanlara vicdan versin.Bunu yapanlar da kadın.. Halden gayet iyi anlarlar. En acısı da bu..
Lohusalikta gerçekten bisey oluyor.. Mesela benim yengem yalnız kalmak istemiyordu evde. Bunalima girmişti. Korkuyordu. Oyuzden ben simdi fransizlari daha iyi anlıyorum. Mesela bizde 40i çıkmamış bebegi çıkarmazlar. Ama yabancılarda kadın 1 haftalik bebegiyle dışarıda. Gecen yine gördüm oyle. Bence oyuzden lohusalligin etkisini cok cok az yaşıyorlardir ya da yasamiyorlardir o etkiyi. Ya aslında benim yapım o. Kimsenin yanında ağlamayı sevmiyorum aslında.Hani nasıl diyeyim anlayacaksın aslında.Goruyorsun herkes mutlu.. Bebekle ilgileniyorlar.seviyorlar ..seviniyorlar .. O ortamı bozamam. Ağlardım tabi ama kimse bilmiyordu ağladığımı..O dönemde de esine cok ama çok ihtiyacın olacak fazlasıyla hem de..
Yerleri daralinca evet agri oluyor. Çünkü hareket etmek için zorluyorlar. Ne güzel esin yardım ediyor. Dikkat edersin.Ama korkma..Gerçekten her şey Allahtan.. Onların bu dünyada nasipleri varsa oyle de böyle de gelirler..Oyuden stres yapma rahat ol.. Sen rahat olunca bebeklerin de rahat olur. Hissediyorlar çünkü..
Anestezist ve göreceğin doğum doktoru yolun son durağı oluyor.. Ondan sonra bekleme başlıyor. Dua et.. Rabbım herkese sağlıkla kavustursun bebeklerini

Doula bnde görüşmeyi düşünüyorum takip ettigim var gerçekten büyük destek hem sezeryan hem normal dogum..bütün gebeleri güler yüzle yapıyor dogumu
Ceren Ceylan uçar diye birimi takip ediyorum onun doğum videosu var bi izlesene ben ağladım
Göbüş demişken göbek fotoğrafları koymuyoruz ne zamandır??

Koyalım mı?

Ben de uyuyamıyorum malesef, sürekli dönerdim eskiden ve yüz üstü uyurdum şimdi rahat pozisyonu bulamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…