İzledim Böyle videolar beni bnden alıyor sonu çok güzelCeren Ceylan uçar diye birimi takip ediyorum onun doğum videosu var bi izlesene ben ağladım
Göbüş demişken göbek fotoğrafları koymuyoruz ne zamandır??
Koyalım mı?
Ben de uyuyamıyorum malesef, sürekli dönerdim eskiden ve yüz üstü uyurdum şimdi rahat pozisyonu bulamıyorum.
Yuruyusu gectim evde yururken yasiyorum ayni olaylari ozellikle karin sertlesmesi bende cok var birde boyle ince ince cekiliyor karnimin ici sanki buda acitiyorBn 37 dedimmi ne egzersiz varsa yapmayı düşünüyorum biran önce dogurmak için böyle olmayacakyürüyüş yapıyorum saglam cıkıyorum iki büklüm dönüyorum bel agrısı karın sertleşmesi karın agrısı oluyor hep seninde öylemi yürüyüş sonrası
Erken dogarsa 37 38de normal dogabilir degilmi senin sıkışma olmazmı o zamnKafaya koydum ben 37 hafta yazsın bn başlıcagım evi komple temizlerim önce hele karın sertleşmesi dayanılcak gibi degil oturup aglasam olur
Bebelerimiz inatlaşmaz inşallah bizimleÖyleymiş malesef öksürük falanda devam zaten neyse bebek iyi ya tesellim bu şükürhareket kabiliyetim hala kısıtlanmadı aslında eğilebiliyorum halen böyle devam ederse 36da squatlara başlarım diyorum
Hem öyleymiş hemde genetikmiş ya kayınvalidem dedi eşiminde öyleymiş doğarken şu an hiç öyle olmasadabende düşünüp duruyordum kafası büyük kim var bizde diye meğerse eşimin bebekliğiymiş
Bn başıma geliceklerden habersiz dogurmak istiyorummsadeceBen de tam bilmiyorum ama öyle hissediyorum ne derece doğru bilemem tabizaman azaldıkça da stres bitmiyor
Senin az kaldı bebişlerin bekliyeceklee günleriniYuruyusu gectim evde yururken yasiyorum ayni olaylari ozellikle karin sertlesmesi bende cok var birde boyle ince ince cekiliyor karnimin ici sanki buda acitiyor
Ay ben 35-36 y’a sukretcem oturmam dahi sertlesmeye yol acinca duramiyorum gece kirk takla attim sol tarafima uyumak icin imkansiz
Geceleri sirt ustu yatarken karnima bacaklarimi cekiyorum bilmeden onda dahi uyaniyorum karnim sertlesmis oluyor
Maşallah elbiseler de ne hoş yalnız.İzledim Böyle videolar beni bnden alıyor sonu çok güzel
Benim göbek büyümüyor artık böyle kaldı sanki
Maşallah bnce gayet fitsin hos duruyor fiziginMaşallah elbiseler de ne hoş yalnız.
Bunu bu sabah çektim böyle tayt ve üste dar bir şey giyince ayağı da bu şekil tutunca fit duruyor
Bende yürüyüşlerde zorlanıyorum ayaklarım ağrıyor acıyor. Karın sertleşmesi oluyor sürekli yolda bi yer bulup 5 dk oturup dinleniyorum yol bitmiyor vallahiBn 37 dedimmi ne egzersiz varsa yapmayı düşünüyorum biran önce dogurmak için böyle olmayacakyürüyüş yapıyorum saglam cıkıyorum iki büklüm dönüyorum bel agrısı karın sertleşmesi karın agrısı oluyor hep seninde öylemi yürüyüş sonrası
Gece uyuma işi bitti bende sıcaklarda beni çok.kotu etkilediSelam kızlar nasılsınız?
Göbüşler büyüdü artık ve geri sayım başladı .
Geceleri rahat uyuyabiliyor musunuz?
Benim ciddi sıkıntılarım var her yanım tutuluyor hep sola yatmakta olmuyor..
2 ay nasıl geçecek bilmiyorum
Evet varya cok kotu dusunsene hem korkmus dogurmus zaten etrafta destek ariyor insan cok kotuGerçekten öyle. İnsanın acaip ihtiyacı oluyor. Ya burda bazen okuyorum Turkiyede devlet hastanesinde doğum yaptıranlar ebelerin hemşirelerin nasıl cok kotu konuştuklarını. Dogum esnasında bile.. Dehşetle okumuştum onlari. Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Ozellikle böyle insanlara denk getirmesin. Cok zor bir durum heleki doğum sırasında.Allah oyle insanlara vicdan versin.Bunu yapanlar da kadın.. Halden gayet iyi anlarlar. En acısı da bu..
Lohusalikta gerçekten bisey oluyor.. Mesela benim yengem yalnız kalmak istemiyordu evde. Bunalima girmişti. Korkuyordu. Oyuzden ben simdi fransizlari daha iyi anlıyorum. Mesela bizde 40i çıkmamış bebegi çıkarmazlar. Ama yabancılarda kadın 1 haftalik bebegiyle dışarıda. Gecen yine gördüm oyle. Bence oyuzden lohusalligin etkisini cok cok az yaşıyorlardir ya da yasamiyorlardir o etkiyi. Ya aslında benim yapım o. Kimsenin yanında ağlamayı sevmiyorum aslında.Hani nasıl diyeyim anlayacaksın aslında.Goruyorsun herkes mutlu.. Bebekle ilgileniyorlar.seviyorlar ..seviniyorlar .. O ortamı bozamam. Ağlardım tabi ama kimse bilmiyordu ağladığımı..O dönemde de esine cok ama çok ihtiyacın olacak fazlasıyla hem de..
Yerleri daralinca evet agri oluyor. Çünkü hareket etmek için zorluyorlar. Ne güzel esin yardım ediyor. Dikkat edersin.Ama korkma..Gerçekten her şey Allahtan.. Onların bu dünyada nasipleri varsa oyle de böyle de gelirler..Oyuden stres yapma rahat ol.. Sen rahat olunca bebeklerin de rahat olur. Hissediyorlar çünkü..
Anestezist ve göreceğin doğum doktoru yolun son durağı oluyor.. Ondan sonra bekleme başlıyor. Dua et.. Rabbım herkese sağlıkla kavustursun bebeklerini
Ayy insallah bana da diyorlar en az 36Senin az kaldı bebişlerin bekliyeceklee günlerini
Eylül ayını annelerinin ilk bebeği gelmiş oldu öleyse maşallah seninde bebeğinde iyi olmasına çok sevindim kilosuda güzel doğmuş . bi kaç güne emmeyede başlar öleyse entübe edilmemesi çok iyi . Bol sütler sana güzel anneGünaydın herkese,
21 günlük hastane maceram sona eriyor. Akşam taburcu oluyorum.
Çünkü oğlum dün gece doğdu!
Tam 32+0 olarak… 1600 gram ve 42 cm.
Epiduralsız normal doğum oldu ve dikiş atılmadı, zaten minicik. Ama çok güzel ağlıyordu
İlk kontrolden sonra, çocuk doktoru bir kez yanağıma yaklaştırdı , bir kere öptüm.
Doğrudan küveze alındı ama 20 gün önce yapılan ciğer geliştiriciler çok işe yaramış. Entübe olmadıİki hafta sonra bir daha durum değerlendirmesi yapılacak.
İnşallah sütüm de olur ve emzirebilirim toparlandığında.
Öğlen sağmaya başlayacağım çok heyecanlıyım nasıl olacak…
Sizlere de haber vermek istedim.
Herkes vaktiyle sağlıkla alsın kucağına
Sevgiler bizden
Rabbim hayırla sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsinKizlar iyi akşamlar nasılsınız, bugün kontrolüm vardı, su azalmaya başlamış, nts girdim hafif sancılarım çıktı, ciğer geliştirici yapılsın , İzmir Tepecik araştırma hastanesine yönlendirdi, özeller çok pahalı dedi, erken doğum riski var, açılışı belki ben yapabilirim
Canım sen ne kadar ip kullandın acaba ben kasnak istedim geldi ip almaya gideceğim birazdanHerkese selam, bugün oğlumun kapı süsü yapımını tamamladım. İlk defa deneyip yaptım baya bi acemi işi oldu ama kendi el emeğimle yaptım. Büyüdüğünde ona anlatacağım anılara bir yenisi daha eklendi. Bugün 32 hafta 6 günlük, cumartesi günü kontrolüm var heyecan dorukta
ya kendi kendime nazar etmeyeyim ama ben uyuyorum , pilates yapıyorum ve buna bağlıyorum.Selam kızlar nasılsınız?
Göbüşler büyüdü artık ve geri sayım başladı .
Geceleri rahat uyuyabiliyor musunuz?
Benim ciddi sıkıntılarım var her yanım tutuluyor hep sola yatmakta olmuyor..
2 ay nasıl geçecek bilmiyorum
karın sertleşmesini bende çok yaşıyorum neden o ? yani bebek poposunu mu yaslıyor yoksa kasılmamı oluyor anlamadımYuruyusu gectim evde yururken yasiyorum ayni olaylari ozellikle karin sertlesmesi bende cok var birde boyle ince ince cekiliyor karnimin ici sanki buda acitiyor
Ay ben 35-36 y’a sukretcem oturmam dahi sertlesmeye yol acinca duramiyorum gece kirk takla attim sol tarafima uyumak icin imkansiz
Geceleri sirt ustu yatarken karnima bacaklarimi cekiyorum bilmeden onda dahi uyaniyorum karnim sertlesmis oluyor
ben katlanır aldım , yer kaplamasın diye, maşrafasını, kovasını , küvetini hepsini ... o kadar sıcak su dökülmez sonuçta yumuşayacak kadarKızlar banyo küveti olarak nasıl tercih ettiniz katlanabilir olanlar benim için daha iyi yer kaplamaması açısından fakat sıcak su dökünce yumuşayıp katlanabiliyorlarmış akabinde de etraf su oluyormuş ne diyorsunuz önerilere açığım
Bende şaşırdım trendyolda kimse memnun değil nerdeyse e bebekten almayı düşünüyorum senin aldığının markası nedir acaba set halinde mi aldınya kendi kendime nazar etmeyeyim ama ben uyuyorum , pilates yapıyorum ve buna bağlıyorum.
gece tuvalete mutlaka kalkıyorum , o olmasa uykum bölünmeyecek
sağdan sola dönerken karnım acıyor sadece, şükür
karın sertleşmesini bende çok yaşıyorum neden o ? yani bebek poposunu mu yaslıyor yoksa kasılmamı oluyor anlamadım
bi sertleşiyor taş
ben katlanır aldım , yer kaplamasın diye, maşrafasını, kovasını , küvetini hepsini ... o kadar sıcak su dökülmez sonuçta yumuşayacak kadar
ilk defa duydum
zaten büyüyünce kucakta yıkıyorlarmış
Dun ebe sey dedi yer darardigi icin oluyor daha cok sertlesme de rahime baski uygularsa acilma olur dikkat etya kendi kendime nazar etmeyeyim ama ben uyuyorum , pilates yapıyorum ve buna bağlıyorum.
gece tuvalete mutlaka kalkıyorum , o olmasa uykum bölünmeyecek
sağdan sola dönerken karnım acıyor sadece, şükür
karın sertleşmesini bende çok yaşıyorum neden o ? yani bebek poposunu mu yaslıyor yoksa kasılmamı oluyor anlamadım
bi sertleşiyor taş
ben katlanır aldım , yer kaplamasın diye, maşrafasını, kovasını , küvetini hepsini ... o kadar sıcak su dökülmez sonuçta yumuşayacak kadar
ilk defa duydum
zaten büyüyünce kucakta yıkıyorlarmış
Aynı bensin gercektenBende yürüyüşlerde zorlanıyorum ayaklarım ağrıyor acıyor. Karın sertleşmesi oluyor sürekli yolda bi yer bulup 5 dk oturup dinleniyorum yol bitmiyor vallahieve gelince yorgunluktan ayaklarım tutmuyor yatıyorum. Herkes mi böyle tek biz mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?