2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
İzledim Böyle videolar beni bnden alıyor sonu çok güzel

Benim göbek büyümüyor artık böyle kaldı sanki

Eklentiler

• IMG_20220727_121849.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 113
Yuruyusu gectim evde yururken yasiyorum ayni olaylari ozellikle karin sertlesmesi bende cok var birde boyle ince ince cekiliyor karnimin ici sanki buda acitiyor
Ay ben 35-36 y’a sukretcem oturmam dahi sertlesmeye yol acinca duramiyorum gece kirk takla attim sol tarafima uyumak icin imkansiz
Geceleri sirt ustu yatarken karnima bacaklarimi cekiyorum bilmeden onda dahi uyaniyorum karnim sertlesmis oluyor

Bebelerimiz inatlaşmaz inşallah bizimle

Senin az kaldı bebişlerin bekliyeceklee günlerini

İzledim Böyle videolar beni bnden alıyor sonu çok güzel

Benim göbek büyümüyor artık böyle kaldı sanki
Maşallah elbiseler de ne hoş yalnız.
Bunu bu sabah çektim böyle tayt ve üste dar bir şey giyince ayağı da bu şekil tutunca fit duruyor

Eklentiler

• 66CEBE86-32A8-44C8-9107-69DA549B547D.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 118
Maşallah elbiseler de ne hoş yalnız.
Bunu bu sabah çektim böyle tayt ve üste dar bir şey giyince ayağı da bu şekil tutunca fit duruyor
Maşallah bnce gayet fitsin hos duruyor fizigin
Elbiseyi bile cıkarıp gezsem yeridir öyle sıcka var fazlalık geliyor üstüme besili gibi oldum iyice

Bende yürüyüşlerde zorlanıyorum ayaklarım ağrıyor acıyor. Karın sertleşmesi oluyor sürekli yolda bi yer bulup 5 dk oturup dinleniyorum yol bitmiyor vallahi eve gelince yorgunluktan ayaklarım tutmuyor yatıyorum. Herkes mi böyle tek biz mi acaba

Gece uyuma işi bitti bende sıcaklarda beni çok.kotu etkiledi
Hep sola yaticam diye kendimi kasmiyorum çünkü yatabildiğim zamanlara şükrediyorum

Evet varya cok kotu dusunsene hem korkmus dogurmus zaten etrafta destek ariyor insan cok kotu hep iyilerle karsilasalim
Aslinda bizdede kirki cikmadan cikartmak yasak lohisalikta cidden yalniz kalmak cok kotu depresyondan beter o yuzden bende disari cikmayi dusunuyorum evde durdukca yalniz insan kafayi siyiriyor sanirim Allah korusun bebeklerini olduren felan okuyunca insan korkuyor
Esimin yardimi cok buyuk sukurler olsun ama oda ise baslarsa yalniz kalmaktan bende korkuyorum ben tek kvdegil yaninda duruyorum aglamadan geri hic biryerde dayanamam sanirim cidden yerleri darardi sertlesmeler costu insallah da iyilerfir icerde anlamiyorum bu surecte biri cok oynuyor biri daha az sanirim birinin yeri dar
Rabbim insallah hepimize sag salim kucagimiza almayi nasip eder Cogu gitti inanilmaz haftaya cuma anestezist ve dogum doktorunu gorursem o heyecanla dogurmam umarim 34 olduktan sonra da yavas yavas ayaklanirim sanirim bogulmaya basladim

Kızlar banyo küveti olarak nasıl tercih ettiniz katlanabilir olanlar benim için daha iyi yer kaplamaması açısından fakat sıcak su dökünce yumuşayıp katlanabiliyorlarmış akabinde de etraf su oluyormuş ne diyorsunuz önerilere açığım

Kızlar merhaba cibinlikli uyku seti arıyorum indirimde olan bir yer var mı hep cibinlik ayrı satılıyor 80*130 ebatlarında

Eylül ayını annelerinin ilk bebeği gelmiş oldu öleyse maşallah seninde bebeğinde iyi olmasına çok sevindim kilosuda güzel doğmuş . bi kaç güne emmeyede başlar öleyse entübe edilmemesi çok iyi . Bol sütler sana güzel anneAllah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Rabbim hayırla sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin Haftalarımız iyi çok şükür bi iki hafta sonra daha da iyi olacak küvöze girmeden kucağına alırsın inşaallah. Kilosu iyiyse bir iki haftaya küvez olmadan kavuşursun inşaallah
Canım sen ne kadar ip kullandın acaba ben kasnak istedim geldi ip almaya gideceğim birazdan

ya kendi kendime nazar etmeyeyim ama ben uyuyorum , pilates yapıyorum ve buna bağlıyorum.
gece tuvalete mutlaka kalkıyorum , o olmasa uykum bölünmeyecek
sağdan sola dönerken karnım acıyor sadece, şükür

karın sertleşmesini bende çok yaşıyorum neden o ? yani bebek poposunu mu yaslıyor yoksa kasılmamı oluyor anlamadım
bi sertleşiyor taş

ben katlanır aldım , yer kaplamasın diye, maşrafasını, kovasını , küvetini hepsini ... o kadar sıcak su dökülmez sonuçta yumuşayacak kadar
ilk defa duydum
zaten büyüyünce kucakta yıkıyorlarmış

Bende şaşırdım trendyolda kimse memnun değil nerdeyse e bebekten almayı düşünüyorum senin aldığının markası nedir acaba set halinde mi aldın

Dun ebe sey dedi yer darardigi icin oluyor daha cok sertlesme de rahime baski uygularsa acilma olur dikkat et aceba icerde cokmu dar anlamadim ki

Aynı bensin gercekten.bünyeden bünyeye degişiyor demekki biz biraz tersiz galiba yürüyüş iyi gelr normalde bize kötü geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…