2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ayy kızlar sinirlerim çok bozuluyor ya oğlum var 4 yaşında biliyosunuzdur normal de yanım da yatiyordu yatağına alistirayim die debeleniyorum uzun zamandır. Yanımdayken hiç uyanmayan çocuk kaç gecedir sürekli çise uyanıyor üstüne bide ağlıyor bu sanki benim sucummus gibi eşimde içeriden bağırıyor ağlatma su çocuğu da uyuyalım diye ben mi çok alinganim ya gece zaten adam akıllı uyuyamıyorum dönmekten bide üstüne böyle seyler yaşayınca sinirden aglayasim geliyor bı tek o uykusuz kalıyor zaten aptallll götürdüm attım yatağa ne halinjz varsa görün dedim geldim koltukta yatıyorum uyku falan da kalmadı zaten

Valla ben dün pes ettim, istersen çık bı oturup konuşalım dedim.
aaa bu çok güzel bi yaklaşım, bi deneyeyim bende
Bana hem gecelik hem pijama takımı koy dediler. Sonda filan takılınca gecelik rahat oluyormuş

Eskisi kadar sert hareket yapamıyorlar yerleri daralıyor. Öyle ayağını çekip tekme atamıyor onun yerine daha çok esneme ve ayağı uzatıp çekmeme yada sürükleme gibi oluyor.
Normaldir değil mi? Hareket var yine sonuçta. Ne yalan söyleyeyim bi yanım doktora gitsem mi diyip duruyor

Evet en son gittiğimde doğum yöntemi hakkında karar verdik ama tarih vermedi :) gittiğimde söylemesini umut ediyorum. Teşekkür ederim

Evet en son gittiğimde doğum yöntemi hakkında karar verdik ama tarih vermedi :) gittiğimde söylemesini umut ediyorum. Teşekkür ederim
Söylemese de sen yokla ben öyle yaptım da söyledi ama gene de kesin tarih vermedi

Normaldir değil mi? Hareket var yine sonuçta. Ne yalan söyleyeyim bi yanım doktora gitsem mi diyip duruyor
Son kontrolümde uyku süresi uzayacak dedi doktorum, uzadı artık hiç hareket hissetmedigim süreler daha uzun oluyor. Hareket var eskiye göre daha farklı ama yine de bebeğin, plasentanin pozisyonuna göre değişebilen şeyler. İçinize sinmiyorsa gidin tabi, endişe etmek yerine kontrol iyidir.

Söylemese de sen yokla ben öyle yaptım da söyledi ama gene de kesin tarih vermedi
Çekiniyorum sormaya. Sanki işine karışıyor gibi hissediyorum ama söylemezse ben bi soracağım. Hastane vs ile de görüşmedik ortada kalmaktan korkuyor insan. Ne zor şu bilinmemezlik valla :)

Merhaba canim doktoruna göre değişir bazı doktorlar sezaryenin normal doğum yapamadığını gördüklerinde yapılması taraftarı bu yuzden on tarih vermeyebiliyor, aslında sen normal doğurmak istemiyorsan ve dogum sancisi baslamadan sezaryen olmak istiyorsan bunu doktoruna soylemelisin çünkü şuandan tarih verebilir sezaryen olacak herkesin tarihi belli çünkü.
Ya kuzum benim ya bi de hamileliğin en zor evresindesin ve çok haklısın sen kendini üzme bebislerin de üzülür. Eşine şu aşamanın zorluklarindan bahset biraz daha sana yardımcı olsun bu son ayında bitanem Ya.

maviss_34 canım bu alınganlık değil verdiğin tepki çok normal. Çocuğu ağlatma ne demek sen ister misin çocuğun ağlasın hele ki bu haldeyken.
Küçük çocuklar anlıyorlar mı kardeşi olacaklarını nedir? Bazı gruplarda da görüyorum böyle büyük kardeş huysuzluğunu.

Senin için bizden çok daha zor Allah kolaylık versin, o da daha bebek annesi öyle düşün onum da ihtiyaçları var. Ne kadar sinirlenirsen sinirlen yine de serinkanlılığını korumaya çalış sen az kaldı ağırlaştıkça son zamanlara geldikçe insan biraz daha agrasifleşiyor galiba:

Gerçekten öyle canım oğlum böyle değildi tamamen huy değiştirdi kardeşi olacağı için çok mutlu seviniyor ama dediğin gibi oda bı bebek aslında kıskanacak ne kadar sevse de Rabbim kolayligini verir inşallah teşekkür ederim desteğin için

Yaaa aslında durumun farkında epeyce de yardımcı oluyor hakkını yiyemem arada tutar böyle dengesizlikleri

Çekiniyorum sormaya. Sanki işine karışıyor gibi hissediyorum ama söylemezse ben bi soracağım. Hastane vs ile de görüşmedik ortada kalmaktan korkuyor insan. Ne zor şu bilinmemezlik valla :)
Yok asla öyle düşünme sonuçta bu süreçlerden gecicek olan sensin ve bilmek hakkın canim

Kızlar bugün doktora gideceğim 14.30 da oğlumu göreceğim cok heyecanliyim 2 hafta bile beklemek zor geliyor artık her gün gidip göresim geliyor . Merak ettiğiniz sorular varsa sorabilirim korse soracağım o aklımda. Başka soru varsa yazın lutfen

Kuzum oğlun da tam çağında. O da adapte olmaya çalışıyor sürece, kendisi anladığı kadarıyla.
Benim süreçlerimizden anladığım biz bir hamileysek eşler genelde 2 hamile gibi davranıyor hastanede ben içerde yatıyorum bu dışarda 9 doğuruyor o stresini bana yansıtıyor bu beni de kötü etkiliyor.
Ama farkında değiller maalesef.
Gün içinde güzel dille konuşmaya çalış ne yaşıyoruz hiç bilmiyorlar, daha dikkatli davranmaya çalışsın.
Stres her şeyi daha kötü yapıyor karnındaki yavrun da etkilenmesin.
Az kaldı bak geçiyor günler sıkacağız dişimizi

Seviyorsan neden olmasın soğuk soğuk içersin bende sanırım her çeşit tatlı aldıracağım eşime şekerden kaç aydır ağzıma sürmüyorum
Ahhh cok haklisin valla bende temiz cikmasina ragmen dikkat et dedi doktorum bende sut icin bsy duydum paso onu yiycem kilomu bile takmaycam tahin helvasi varya o

Kardesim hamileyken cocugu 4yasindaydi yüz kere söyledim bacim dedim daha cocuk gebeligini bile bilmiyorken odasi var zaten ayir dogana kdr odasina alissin sonra cok zorlanirsin dedim abla kiyamiyorum dedi sen bilirsin dedim simdi cocuklarin biri 2 digeri 6 yasinda hepsi yatakodasinda yatakta yatıyor eşi de salonda yatıyor.evliligi temelden sarsan bir problem yasiyorlar kaldiki psikologlarda bunu söylüyor.yani kardesim bin pisman ama iş işten geçti.o yuzden sakin kalmaya çalış eşinle konuş önce hepinizin ayni odada kalamayacaginizi anlat sonra cocugunu odada ayri yatirmaya devam et emin ol on gun aglarsa 11.gun alisacak cocuklar kural ve duzeni sever.rutinin olsun bi gece lambasi koy her aksam uyku saati fix olsun dislerini fircalasin tuvaletini yapsin beraber gidin kitabini okuyun öpün koklayin uyutun o uyandikca yanina gelip agladikca sarilip tekrar odaya götürün bizde aynisini yasadik ama gelip geçiyor yeterki sen vazgeçme,

Canım bende oğlanda aynı sen gibi oldum korkum tavandi psikolojim bozulmuştu cidden doğumdan sonra acı acı çıkıyor o korku ve stres

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…