2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ben tum fransa boyle saniyordum arkadasim dedi hayir diye oyle biseyki ilk uc ay onemli cok’korkuyorsun ama onlar duserse napalim diye bakiyor hatta gitmistim de birinin kalbi durdu demisti o soku asla atamiyorum uzerimden
cok sukur gunleri saya saya bitirdim simdi her gece ruyalarimdz Evet biz yarim saatlik yerde olcaz kalani getirirler napalim koyabilcegimi koydum tatil valizi gibi hepsi hazir
bunlari not ediyorum Yatirmaya calisirim insallah hemsire gosterir kesin eve de gelirse kavrarim bu isleri
valla her olaylarini asiri cok merak ediyorum biliyormusun
seni her okudugumda ah buda varmis onemli diyerek okuyorum ama heycanla cidden gelince gordum ben Süt sagma makinasini hic boyle dusunmemistim ddegisik birsey aslinda insallah birini emzirirken ikinciye de hakkini cikarmak icin guzel bir yontem
suan aslinda tek istedigim o makinayla colostrum denen sutu almak onu cok merak ediyorum

cidden ne kadar sukretsek az 8 aylik surecte heosini yeni yeni tattikca insan sok oluyor muthis bir evré buyuduklerine sahit olup kucaga almakm

Ahhh cok haklisin valla bende temiz cikmasina ragmen dikkat et dedi doktorum bende sut icin bsy duydum paso onu yiycem kilomu bile takmaycam tahin helvasi varya o
Canım süt için bol bol su. Gerisi fazla etki etmiyor diyor doktorlar boşa kg yapabilirler

Cok doğru söyledin biz rahatsizlaniyoruz onlar strese giriyor dün gece midem çok fena yandı evde dolanıp duruyorum bizimki "ne oldu biseymi yedin şunu yeme bunu ye" başladı dırdıra
Ama kafam o an hiç bir nasihati kaldırmıyor

Aldimm baby nest yada reflu yatagi alacaktım düşündüm taşındım en iyisi o dedim hamak besigine koyacagm bide bazen yanimda yatarsa koyarim zaten uc ay kullanir tahminen
Hamak yatak refluye iyi gelmiyor onlar sallamak icin. reflu yatakları rampa şeklindedir ve ilk 3 ay kadar zaten bebekler çok kusar ve gaz problemi yaşarlar reflu yatakları bunun içindir. Kullanmadigin için geri verip reflu yatağı alabilirsin bence öyle yap.

Canım malesef bazen erkekler boyle olabılıyor keısnlıkle haklısın ona sorsan kmtu bırsey dedıgını dusunmemistır. Annesı oglun alısma suresınde 1 hafta dayan alısacak bu zamana kadar hıc alısık degıl sız ayrı yatmaya demekkı o yuzden oda strese gırmıs olabılır vazgecme tatlım aglasada her sekılde yanında olacagını anlayacak ve kendi yatagına alısacak şimdiden alıstırman ıyı olur bebek gelmeden

Evet gerçekten öyle kendi de diyor sen bitane doguruyosun ama ben 9 doguruyorm diye gelip geçici şeyler oğlum yatağına alisabilseydi bı sorun kalmayacak zaten psikolojik buhrandan geçiyor galiba oğlum da okulda kaçırmayan çocuk okulda da evde de altına kaçırıyor beraber buyusunler diye kardeş yaptık başımıza gelenlere bak şaka bı yana Rabbim başka dert vermesin
Abowww o yaşa kadar sürüyor mu ya valla ben başıma gelecekleri şimdiden gördüğüm için hadi kışın soğuk olur dedim yazı bekledim alıştırmaya kararlıyım dediğin gibi çocuk doğduğundan beri adamla ayrı yatıyoruz bizim oğlan temas bağımlısı biraz kol okşamak seviyor uyurken onu da bulamayınca mi uyanıyor ağlıyor anlamıyorum ağladıkça yanına gidiyorum zaten ama bebek doğunca nasıl yapcaz inan hiç bilmiyorum
Vazgeçmeye niyetim yok valla ikinci gelincr zorlanan ben olucam hangi biriyle yaticam yoksa hayırlısı bakalım illaki alışacak
Hastane cıkısımızı kargoya vermısler bayıldım pazartesı olsada gelse kargom
Ahhhh yerimmm güle güle kullanın hemen ekliyorum isminizi listeye

hayır bi de çektiklerimizi çekseler ne yapacaklar bilmiyorum ya.
tamamen psikolojik hani insan diyo el kadar cocuk bu kadar nasıl etkilenebilir ama etkileniyor demek ki. geçip gider inşallah bol bol sevgi göster, kardeşi gelince daha az sevilip ilgi gösterme durumu olmayacağından bahset faydası olur bence
amin çiçeğim

ben de nakışlı biir şey düşünüyorum nereye yaptırdınız cok güzel tam hatıralık

İnstagramda yaptırdım canım link koydum acılmazsa resımde sayfa ısmı yazıyor

Eklentiler

• Screenshot_20220730_150338_com.instagram.android.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 112
kuzum ne kadara yaptırdın peki
instoş kullanmıyorum bi hesap bulayım da ondan sipariş veririm olmazsa

Canım süt için bol bol su. Gerisi fazla etki etmiyor diyor doktorlar boşa kg yapabilirler
Yok yA su belki en büyük etken ama yediklerinin de sütün kalitesi ve miktarına etkisi çok oluyor. Belki inanmakla alakalı bilmiyorum bazıları etkilemediğini söylüyor ama ben mesela dereotu bulgur kısır dut kurusu ayva kompostosu kuru incir bazı sütlü tatlılar bunların çok etkilediğini düşünüyorum. Tabiki yeteri kadar yemek yeterli

Merhaba ben H.sonu çalışmıyorum H.içi de 9-18:00di. Mevzuatı söylediğimde kendi istediğimle 9.30-17:00 yaptık saatleri

Tabii etkisi vardır ama kendi adıma abartacağımı düşündüğüm için mümkün olduğunca az tüketeceğim 13kg aldım şu ana kadar şeker yüzünden diyetisyenle devam etmeme rağmen. Almaya çok müsait bir yapım var maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…