- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.213
- 598
Ben tum fransa boyle saniyordum arkadasim dedi hayir diyeMerci bcp canım.Yaa çok kötü.Cok sasirdim nasıl yani 24 haftadan önce almıyorlar kafayı mi yemisler. Bir durum olsa aliyorlar miymis sorumlulugu . Ne sacmalamislar ya .Biliyorum. Bayağı Zor gecirmissindir .Bak geçti gitti.Artik hafta sayiyorsun kavusmak için Allahin izniyle . Valizde eksik olsa esin getirir canım.Benim bebeğimle kiyafetleri yetmemisti. Örtü yetmemisti kustugu için. Eşim getirmisti evden.. Ha birde bebeklerini sen uyudugunda gece ozellikle yan yatir.. Gündüz uyaniksin gözüne uzerlerinde olur. Dogumdan sonra glaire leri oluyor .balgamlari yani.. O da doğum sirasinda su yuttuklari için.. Hastanede de görürsün zaten. Yutkunamiyorlar.Ben bilmiyordum. Ve çok korkmustum. Hemşire kucagima alip yuzustu tutup sirtini sivazlayarak masaj yapacaksin demisti. Defalarca yaptım. Gece de zaten hep yan yatiriyordum. Bir saga bir sola.. Evet o kızlara sirt dikeni diyorlarmis. Gerçekten böyle dik duruyor. Diken gibi ve sert..Yok canım cahil değilsin. İlk hamilelikte öyle oluyor. Ben de oyleydim. Hatta süt sagma makinesini görünce gulmustum. Inek gibi kendimi sagacagim demiştim. Yani işte bilmeyince öyle oluyor. Ama o süt sagma makinesi tam kurtarici. Ben önceden sagip dolaba koyuyordum. Göğüsler acaip rahatliyor ya.
..
Yaa Evet. Yandan bi bastiriyorlar Ben bazen hareket etsin diye bastirinca biraz vücudun ayaklarini hissediyorum zaten o da beni hissedince Hemen kendini çekiyor hareket ederek. Rabbimin mucizesi SubhanAllah..Karnına bir dünya tasimak..Bir hayat tasimak. Insan dusununce çok garip hissediyor. Suyun içinde nefes alan bir bebek..
Canım süt için bol bol su. Gerisi fazla etki etmiyor diyor doktorlar boşa kg yapabilirlerAhhh cok haklisin valla bende temiz cikmasina ragmen dikkat et dedi doktorum bende sut icin bsy duydum paso onu yiycem kilomu bile takmaycam tahin helvasi varya o
Cok doğru söyledin biz rahatsizlaniyoruz onlar strese giriyor dün gece midem çok fena yandı evde dolanıp duruyorum bizimki "ne oldu biseymi yedin şunu yeme bunu ye" başladı dırdıraKuzum oğlun da tam çağında. O da adapte olmaya çalışıyor sürece, kendisi anladığı kadarıyla.
Benim süreçlerimizden anladığım biz bir hamileysek eşler genelde 2 hamile gibi davranıyorhastanede ben içerde yatıyorum bu dışarda 9 doğuruyor o stresini bana yansıtıyor bu beni de kötü etkiliyor.
Ama farkında değiller maalesef.
Gün içinde güzel dille konuşmaya çalış ne yaşıyoruz hiç bilmiyorlar, daha dikkatli davranmaya çalışsın.
Stres her şeyi daha kötü yapıyor karnındaki yavrun da etkilenmesin.
Az kaldı bak geçiyor günler sıkacağız dişimizi
Hamak yatak refluye iyi gelmiyor onlar sallamak icin. reflu yatakları rampa şeklindedir ve ilk 3 ay kadar zaten bebekler çok kusar ve gaz problemi yaşarlar reflu yatakları bunun içindir. Kullanmadigin için geri verip reflu yatağı alabilirsin bence öyle yap.Aldimm baby nest yada reflu yatagi alacaktım düşündüm taşındım en iyisi o dedim hamak besigine koyacagm bide bazen yanimda yatarsa koyarim zaten uc ay kullanir tahminen
Canım malesef bazen erkekler boyle olabılıyor keısnlıkle haklısın ona sorsan kmtu bırsey dedıgını dusunmemistır. Annesı oglun alısma suresınde 1 hafta dayan alısacak bu zamana kadar hıc alısık degıl sız ayrı yatmaya demekkı o yuzden oda strese gırmıs olabılır vazgecme tatlım aglasada her sekılde yanında olacagını anlayacak ve kendi yatagına alısacak şimdiden alıstırman ıyı olur bebek gelmedenAyy kızlar sinirlerim çok bozuluyor ya oğlum var 4 yaşında biliyosunuzdur normal de yanım da yatiyordu yatağına alistirayim die debeleniyorum uzun zamandır. Yanımdayken hiç uyanmayan çocuk kaç gecedir sürekli çise uyanıyor üstüne bide ağlıyor bu sanki benim sucummus gibi eşimde içeriden bağırıyor ağlatma su çocuğu da uyuyalım diye ben mi çok alinganim ya gece zaten adam akıllı uyuyamıyorum dönmekten bide üstüne böyle seyler yaşayınca sinirden aglayasim geliyor bı tek o uykusuz kalıyor zaten aptallll götürdüm attım yatağa ne halinjz varsa görün dedim geldim koltukta yatıyorum uyku falan da kalmadı zaten
İnşallahTeşekkür ederim..insallh doğumla bereber tüm ağrı sancı uçup gider hepimizin
ben de nakışlı biir şey düşünüyorum nereye yaptırdınız cok güzel tam hatıralıkHastane cıkısımızı kargoya vermısler bayıldım pazartesı olsada gelse kargom
Evet gerçekten öyle kendi de diyor sen bitane doguruyosun ama ben 9 doguruyorm diyeKuzum oğlun da tam çağında. O da adapte olmaya çalışıyor sürece, kendisi anladığı kadarıyla.
Benim süreçlerimizden anladığım biz bir hamileysek eşler genelde 2 hamile gibi davranıyorhastanede ben içerde yatıyorum bu dışarda 9 doğuruyor o stresini bana yansıtıyor bu beni de kötü etkiliyor.
Ama farkında değiller maalesef.
Gün içinde güzel dille konuşmaya çalış ne yaşıyoruz hiç bilmiyorlar, daha dikkatli davranmaya çalışsın.
Stres her şeyi daha kötü yapıyor karnındaki yavrun da etkilenmesin.
Az kaldı bak geçiyor günler sıkacağız dişimizi
Abowww o yaşa kadar sürüyor mu ya valla ben başıma gelecekleri şimdiden gördüğüm için hadi kışın soğuk olur dedim yazı bekledim alıştırmaya kararlıyım dediğin gibi çocuk doğduğundan beri adamla ayrı yatıyoruz bizim oğlan temas bağımlısı biraz kol okşamak seviyor uyurkenKardesim hamileyken cocugu 4yasindaydi yüz kere söyledim bacim dedim daha cocuk gebeligini bile bilmiyorken odasi var zaten ayir dogana kdr odasina alissin sonra cok zorlanirsin dedim abla kiyamiyorum dedi sen bilirsin dedim simdi cocuklarin biri 2 digeri 6 yasinda hepsi yatakodasinda yatakta yatıyor eşi de salonda yatıyor.evliligi temelden sarsan bir problem yasiyorlar kaldiki psikologlarda bunu söylüyor.yani kardesim bin pisman ama iş işten geçti.o yuzden sakin kalmaya çalış eşinle konuş önce hepinizin ayni odada kalamayacaginizi anlat sonra cocugunu odada ayri yatirmaya devam et emin ol on gun aglarsa 11.gun alisacak cocuklar kural ve duzeni sever.rutinin olsun bi gece lambasi koy her aksam uyku saati fix olsun dislerini fircalasin tuvaletini yapsin beraber gidin kitabini okuyun öpün koklayin uyutun o uyandikca yanina gelip agladikca sarilip tekrar odaya götürün bizde aynisini yasadik ama gelip geçiyor yeterki sen vazgeçme,
Vazgeçmeye niyetim yok valla ikinci gelincr zorlanan ben olucam hangi biriyle yaticam yoksaCanım malesef bazen erkekler boyle olabılıyor keısnlıkle haklısın ona sorsan kmtu bırsey dedıgını dusunmemistır. Annesı oglun alısma suresınde 1 hafta dayan alısacak bu zamana kadar hıc alısık degıl sız ayrı yatmaya demekkı o yuzden oda strese gırmıs olabılır vazgecme tatlım aglasada her sekılde yanında olacagını anlayacak ve kendi yatagına alısacak şimdiden alıstırman ıyı olur bebek gelmeden
Ahhhh yerimmm güle güle kullanın hemen ekliyorum isminizi listeyeHastane cıkısımızı kargoya vermısler bayıldım pazartesı olsada gelse kargom
hayır bi de çektiklerimizi çekseler ne yapacaklar bilmiyorum ya.Evet gerçekten öyle kendi de diyor sen bitane doguruyosun ama ben 9 doguruyorm diyegelip geçici şeyler oğlum yatağına alisabilseydi bı sorun kalmayacak zaten psikolojik buhrandan geçiyor galiba oğlum da okulda kaçırmayan çocuk okulda da evde de altına kaçırıyor beraber buyusunler diye kardeş yaptık başımıza gelenlere bak şaka bı yana Rabbim başka dert vermesin
ben de nakışlı biir şey düşünüyorum nereye yaptırdınız cok güzel tam hatıralık
kuzum ne kadara yaptırdın pekiLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
İnstagramda yaptırdım canım link koydum acılmazsa resımde sayfa ısmı yazıyor
Yok yA su belki en büyük etken ama yediklerinin de sütün kalitesi ve miktarına etkisi çok oluyor. Belki inanmakla alakalı bilmiyorum bazıları etkilemediğini söylüyor ama ben mesela dereotu bulgur kısır dut kurusu ayva kompostosu kuru incir bazı sütlü tatlılar bunların çok etkilediğini düşünüyorum. Tabiki yeteri kadar yemek yeterliCanım süt için bol bol su. Gerisi fazla etki etmiyor diyor doktorlar boşa kg yapabilirler
Merhaba ben H.sonu çalışmıyorum H.içi de 9-18:00di. Mevzuatı söylediğimde kendi istediğimle 9.30-17:00 yaptık saatleriMerhaba kızlar ben bizim şirketin iksiyla günlük 7,5 saat konusunu konustum. Dedi ki o yazının devamı haftalık 45 saatten fazla calistirilamaz biz haftasonu calismadigimizdan senin süren olması gerektiği gibi dedi. İzin alan arkadaşlar hastasonu çalışıyorlar miydi?
Çok tatliş ben de 33+1 ama kocaman bi göbeğim var gibiiimkızlar 34. Haftabenden böyle. Sizlerin nasil?
Canım battanıye tulum sapka eldıven seklınde 290 cok sayfaya sordum en uygun bu sayfa yapıyorkuzum ne kadara yaptırdın peki
instoş kullanmıyorum bi hesap bulayım da ondan sipariş veririm olmazsa
Merhaba ben ebebekten almıştım gelinimiz de yenidoğan yoğun bakımda çalışıyor bebekleri hep eğimli yatırıyorlarmışreflü yatağı alan arkadaşlarım fikir verebilir mi?
Tabii etkisi vardır ama kendi adıma abartacağımı düşündüğüm için mümkün olduğunca az tüketeceğimYok yA su belki en büyük etken ama yediklerinin de sütün kalitesi ve miktarına etkisi çok oluyor. Belki inanmakla alakalı bilmiyorum bazıları etkilemediğini söylüyor ama ben mesela dereotu bulgur kısır dut kurusu ayva kompostosu kuru incir bazı sütlü tatlılar bunların çok etkilediğini düşünüyorum. Tabiki yeteri kadar yemek yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?