- 24 Ocak 2021
- 5.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.888
- 123
- 31
Bende de aynısı var doktor çok yürüme dinlen dedi zaten sezaryen olacağım, Varis de cok yürümekten ayakta kalmaktan olurmuş. Bende o da varKızlar bacaklarım ödem yaptı son bir haftadır dizden aşağısı davul gibi sankiAyak bilek kemiklerim artık yok resmen. Her günde düzenli yürüyoruz hareketsiz kalmıyorum. Tuza dikkat ediyorum. 32+5im bugün. Çok mu erken daha bu şişmeler için acaba
Varis henüz gözlemlemedim ama bende yürümeyince daha çok şişiyorum sanki birde vaijanamda baskı oluyor o yüzden iyi geliyor diye yürüyorumBende de aynısı var doktor çok yürüme dinlen dedi zaten sezaryen olacağım, Varis de cok yürümekten ayakta kalmaktan olurmuş. Bende o da var
Bende 13 kilo aldım kilolar canımı sıkmıyor değil yemezsem de bebeğim gelişmez diye panik yapiyorumTabii etkisi vardır ama kendi adıma abartacağımı düşündüğüm için mümkün olduğunca az tüketeceğim13kg aldım şu ana kadar şeker yüzünden diyetisyenle devam etmeme rağmen. Almaya çok müsait bir yapım var maalesef
Aynen öyle ya. Kendimize kotuluk ediyoruz aslında ama iste o an elimizde olan bisey degil. Biseylerle uğraşıp ne kadar kendini oyalamaya çalışsan da olmuyor . Acaip bir durum ..Ve dedigin gibi dogumdan sonra bayağı acı acı cikti o durum..Canım bende oğlanda aynı sen gibi oldum korkum tavandi psikolojim bozulmuştu cidden doğumdan sonra acı acı çıkıyor o korku ve stres
Yok canım.. istediğin zaman gidebiliyorsun hastaneye . Hatta hastanede sadece kontrollerini yaptırmak istiyorsan hastaneyle bile devam ediyorsun.Kotu şeylere bakma okuma duyma O çok etkiliyor insanı.. Bebeklerin bir gelsin.. Esin için o 30 dklik yol ona 10 dk gibi olur. Herkesten önce o koşar bebeklerin ihtiyacı için..Ben tum fransa boyle saniyordum arkadasim dedi hayir diyeoyle biseyki ilk uc ay onemli cok’korkuyorsun ama onlar duserse napalim diye bakiyor hatta gitmistim de birinin kalbi durdu demisti o soku asla atamiyorum uzerimden
cok sukur gunleri saya saya bitirdim simdi her gece ruyalarimdzEvet biz yarim saatlik yerde olcaz kalani getirirler napalim koyabilcegimi koydum tatil valizi gibi hepsi hazir
bunlari not ediyorumYatirmaya calisirim insallah hemsire gosterir kesin eve de gelirse kavrarim bu isleri
valla her olaylarini asiri cok merak ediyorum biliyormusun
seni her okudugumda ah buda varmis onemli diyerek okuyorum ama heycanlacidden gelince gordum ben Süt sagma makinasini hic boyle dusunmemistim ddegisik birsey aslinda insallah birini emzirirken ikinciye de hakkini cikarmak icin guzel bir yontem
suan aslinda tek istedigim o makinayla colostrum denen sutu almak onu cok merak ediyorum
cidden ne kadar sukretsek az 8 aylik surecte heosini yeni yeni tattikca insan sok oluyor muthis bir evré buyuduklerine sahit olup kucaga almakm
Kendimizi sakın tutmamız lazım canım. Öylede böylede doğacak inan ben o korku yüzünden doğumdan sonra bebeğimle ilgilenemedim . Seni o kadar iyi anlıyorum ki... Hala burnumun direği sızlarAynen öyle ya. Kendimize kotuluk ediyoruz aslında ama iste o an elimizde olan bisey degil. Biseylerle uğraşıp ne kadar kendini oyalamaya çalışsan da olmuyor . Acaip bir durum ..Ve dedigin gibi dogumdan sonra bayağı acı acı cikti o durum..
Bende öyleyim maalesefKızlar bacaklarım ödem yaptı son bir haftadır dizden aşağısı davul gibi sankiAyak bilek kemiklerim artık yok resmen. Her günde düzenli yürüyoruz hareketsiz kalmıyorum. Tuza dikkat ediyorum. 32+5im bugün. Çok mu erken daha bu şişmeler için acaba
Çok güzelsinizkızlar 34. Haftabenden böyle. Sizlerin nasil?
Ben de bugün e-bebekten aldım sonunda :)Merhaba ben ebebekten almıştım gelinimiz de yenidoğan yoğun bakımda çalışıyor bebekleri hep eğimli yatırıyorlarmış
Bizim sehirde gyneco acilde kitlik var o yuzden sanirim biraz zor oluyorYok canım.. istediğin zaman gidebiliyorsun hastaneye . Hatta hastanede sadece kontrollerini yaptırmak istiyorsan hastaneyle bile devam ediyorsun.Kotu şeylere bakma okuma duyma O çok etkiliyor insanı.. Bebeklerin bir gelsin.. Esin için o 30 dklik yol ona 10 dk gibi olur. Herkesten önce o koşar bebeklerin ihtiyacı için..
Ben o balgam olayını kötü tecrübe ettim. Böyle boğulma gibi yutkunmaya çalışıyordu hızlı hızlı. Üstelik sezeryanliydim. O çok zorlamisti. Hemen yanında olmamıştım. Dikislerden dolayı . Sezeryan o konuda kötü oluyor ya. Rahat hareket edemiyorsun..
Aynen işte o makine benim yanımda olsaydı oğluma verebilirdim..Öyle üzerim komple islanmisti. Ve bayagi gelmisti. Yazik oldu .Nasip degilmis.Makineyi götürmeyi unutma.. Bazilarinin dogumdan sonra hemen geliyor. Bazilarinin 3.gun geliyor. Benimki dediğim gibi 3.gunun gecesi geldi. O makine sürekli yanında olsun mutlaka.
Şükürler olsun bu zaman kadar da geldiler..Dile kolay 8 ay ..
Yok, ben. haftasonu çalışmıyorum. Benim işyerim epey uzak. 1,5 saat mazeret izni kullandım, tolamda 9 saat izin oldu ve böylece haftada 4 gün çalıştım.Merhaba kızlar ben bizim şirketin iksiyla günlük 7,5 saat konusunu konustum. Dedi ki o yazının devamı haftalık 45 saatten fazla calistirilamaz biz haftasonu calismadigimizdan senin süren olması gerektiği gibi dedi. İzin alan arkadaşlar hastasonu çalışıyorlar miydi?
Ay teşekkür ederimCanım battanıye tulum sapka eldıven seklınde 290 cok sayfaya sordum en uygun bu sayfa yapıyor
Ben düzenli yememe rağmen diyetisyenle aç kalıyorum desem yeridir kg aldım. Doktor bünyeylede ilgili olduğunu söyledi aslında yağ olmasada vücut su tutup şişiyormuş birde protein ağırlıklı yediğim için su oranım fazla sanırım.Bende 13 kilo aldım kilolar canımı sıkmıyor değil yemezsem de bebeğim gelişmez diye panik yapiyorum
Artık doğumdan sonra kilo verme derdine dusucegiz
Yaaa geçmiş olsun bende acı yok sadece şiş şiş. Buz falan koyuyor musun belki iyi gelirBende öyleyim maalesefbi de aciyor
Aynen öyle, ablammm doğum yaptığında 2 tane gecelik koydu gecelik daha rahat oluyormuş, hastane çıkışında bol beli ayarlanabilir alt ve t-shirt köy dediler bana bende koydum çantamaaaa bu çok güzel bi yaklaşım, bi deneyeyim bende
Bana hem gecelik hem pijama takımı koy dediler. Sonda filan takılınca gecelik rahat oluyormuş
Benimki de ekime kayabilir :) ama gelişim olarak 1 hafta kadar önde olduğu iÇin 25 Eylül beklenen tarih.Merhaba hanımlar..nasılsınız? 2022 ekim annelerinden geldim normalde ekim 7 gibi doğum görünüyor benimde ama hiç belli olmaz eylüle kayabilir normal doğum bekliyoruz inşAllah
Yaaa çok tatlisssskızlar 34. Haftabenden böyle. Sizlerin nasil?
Kuzum ben taç ve terliği trendyoldan aldım kapı süsünü de bulunduğum ilçede tasarımcı bı arkadaşa söyledim o yapacak foto bırakıyorumSelam kızlar doktoruma korseyi sordum ama o korsenin ise yaramayacağını lohusaliktan sonra mekik çekip karın kaşlarını calistirmam gerektiğini söyledi bilginiz olsun. Bi de kapı süsü ve dogum tacı terliği alan arkadaşlar yardımcı olur mu nereden aldılar.
Bende bugün teslim aldım kapı süsümü instagramdan yaptırdım ben linki atıym sen bak istersen𝓜𝓲𝓶𝓸𝔃𝓪 (@mimoza_designn) • Instagram photos and videosSelam kızlar doktoruma korseyi sordum ama o korsenin ise yaramayacağını lohusaliktan sonra mekik çekip karın kaşlarını calistirmam gerektiğini söyledi bilginiz olsun. Bi de kapı süsü ve dogum tacı terliği alan arkadaşlar yardımcı olur mu nereden aldılar.
Dinlenince geçmiyor mu. Yatınca soluna doğru uzanıncaKızlar iyi akşamlar, benim sürekli karnım cok sert patlicak gibi sanki soda içiyorum yürüyorum geçmiyor normal mi 32+4 um fakat kafası 2 hafta önde gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?