2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Yok, ben. haftasonu çalışmıyorum. Benim işyerim epey uzak. 1,5 saat mazeret izni kullandım, tolamda 9 saat izin oldu ve böylece haftada 4 gün çalıştım.
çok iyi malesef benim şirketim bahane üretti. ((
kuzum cok güzel almıssın beğendim
Bende bugün teslim aldım kapı süsümü instagramdan yaptırdım ben linki atıym sen bak istersen𝓜𝓲𝓶𝓸𝔃𝓪 (@mimoza_designn) • Instagram photos and videos
çok teşekkürler seninki de cok cok güzel.

Kansızlık var çok çarpıntı olduğu için soluma yatamiyorum ama sağıma da yatınca dinlenince de geçmiyor anlam veremedim
Benimde oluyor yirtilcak gibi hata çoğu kişinin oluyor ama dinlenince geçiyor. Yatınca saga veya sola. Pazartesi bi sorarsın doktoruna olmadı. Çünkü sürekli o şekil durmak zor olmalı.

Kendimizi sakın tutmamız lazım canım. Öylede böylede doğacak inan ben o korku yüzünden doğumdan sonra bebeğimle ilgilenemedim . Seni o kadar iyi anlıyorum ki... Hala burnumun direği sızlar
Iste sakin kalabilmek onemli.. Ben oyuzden internetten kötü şeylere de bakıyordum. Çok kötü bir durum bebeginle ilgilenememek.Hastanede mecbur ..Ama eve gelince acaip bir hal almistim. 2 hafta kucagima alamadim. İnsan büyük boşluğa düşüyor.Nasil anlatacağımı da bilmiyorum. Yani o kadar korku endişe ve dogumdan sonrası.. oooff..Ben de aynı sekilde. Heleki ogluma bakınca vicdan azabı oluyor bende.

Aynen oyle . Dusukten sonra herkestebayni tedirginlik korku..Ben üstelik sağlık problemiyle çok uğrasmıştim. Rahmimde pansuman bezi unutmuşlar. Ben 20 gun o pansumanla gezdim. Ta ki agri kanama olana kadar.Aynı zamanda rahmimi delmislerdi. Hem enfeksiyonla çok uğraştım. Travma oldu resmen . . Bir yandan üzüntü.. Hersey karmaşıktı. Eee sonrasında ki hamileligimde bıraksalar hastanenin önünde yatardım bile.. Hemen gireyim hemen kontrol etsinler diye.Artik hastaneye kaydeden beni tanıyordu. Acildekilerle akraba cikiyorduk. Haha.

Gerçekten hamileligin tadını çıkar. İnsan dusununce neden 9 ayı kendime zehir ettim diye üzülüyor. Çoğu insan o kadar rahat geçirirken .. neden kendimize bunu yapıyoruz..iste ben hastanede başıma gelenleri anlatınca psikolog desteği almami hatta bir psikoloğu da önermişti. Şok olmuşlardı nasıl böyle bisey olmuş olabilir diye. Oyuzden İnsan kendinin psikoloğu olmalı.. kendi doktoru olmalı.. Ne güzel bak esinde yanında sana destek.. iyi yapmissin makinen en azindan hazir.
Balgam olayı cidden kötü. Heleki sütünü veriyorsun ya. Ondan sonra da çok oluyordu. Biz esimle nöbetleşe kalmıştık resmen geceleri.. Çünkü bilgisizlik.. tecrubesizlik.. sonra alıştık zaten en kucucuk bir sesinde kipirdamasinda gözlerimiz dört açılıyordu..
InsAllah normal dogum olur.. Olmazsa da sıkma canını.. Mecbur kalinca yapacaklar .. Hayirlisiyla sağlıkla bebeklerini al da kucağına sezeryan normal onemli değil.. hersey gelip geçiyor.

Cidden haklisin daha dort aylik hamileyken bir kadin 7. Ayda kaybetmis ikizlerini bunu duydum kac Ay bunun korkusunu cektim mesela
senin yasadiklarinn da ne kadar agir ya kiyamam ne sacma insanlarla denk geldin
yasadiklarin cok agir ikinci bebegini kucagina aldinmi Peki ? Daha varmi zamanin
Aynen bende oyleydim esimle surekli kavga ediyorduk acile gidiyoruz diye
beni artik delirmis goruyordu stres stres ustune
ben psikolojik destek alinca rahatladim biraz sansima bu ditib de uyeler icin bedava psikolok cikti sansima 6 Ay mahvoldum ona anlata anlata biraz rahatladim
28. Haftalikta hastanelik olunca da hastane fransiz psikolok gonderdi kadin dedi bebekler hissetmesin diye stres yapiyorsun ama disari cikinca stres olmayacaklarmi onlari senmi koruyacaksin kendine gel felan hakliydi aslinda zor zamanlardi anlatamam
insallah balgam sut sagma Ayy hepsini bende gorurum hayirlisiyla
suan hic dogum da degilim varya gunler guzrlcr bitsin bana yeter

Ben de bunlari aldim kızlar maviss_34 Seninkine benziyor susum dolap almicaktim ama her şey yerlerde kaldi en uygun bunu buldum size de göstermek istedim uygun dolap arayan varsa . Bekliyorum bakalım cuma günü teslim olarak görünüyor.) Dolap cok düz oldugundan belki sticker ile suslerim diye dusundum. Her sey inanılmaz pahali şu ana kadar 10bin den fazla gitti bile daha da eksikler cok. Bu arada dolap sifoniyer hepsiburadadan aldim aynisi trendyolda 5bin tl

Eklentiler

• Screenshot_20220731-032045_Hepsiburada.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_20220731-032052_Hepsiburada.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 64
  • Screenshot_20220731-032623_Trendyol.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 68
Ya canımsın yemin ederim duygularimiz aynı bende aynı şeyleri birebir yaşadım.. o korku sonradan acı acı çıkıyor.. öylede böylede doğacak. Bu korkuyu doğumdan önce yaşayınca böyle olunuyor .. ama anlık o an heyecan tabiki olacak ama günler önce kafaya takınca depresyona giriyor. Rabbım yüzümüze baksın bunu anca yaşayan biri anlayabilir inşallah bu dogumlarimzda hiç bir şey olmadan rahat bir şekilde gecirirz

O kadar haklısın ki zaten allahin dediği oluyor herkes ne güzel tadını çıkarıyor sonrası çok kötü oluyor hele o bebekle ilgilenememek allahimmm kendimize ve bebege haksızlık etmemek adına sakın kalmamız lazım... canım yaşadıklarimz inan birebir aynı rabim yüzümüze baksın

Ben de aldım 13 kilo ama hiç takılma bi öncekini 20 kiloyla tamamlamıştım ilk ay bittiğinde sadece 6 kilom kalmıştı çünkü çoğu ödemmiş demekki. 6 kilo da bayağı kaldı tabi vermeye hiç uğraşmadım sonra bi diyet yaptım 2 ayda gitti. Peki yA sonra noldu yine hamile kaldım ve yine alıyorum bu sefer ilk 6 ay yine dikkat etmem sonrasında emziren anne diyeti ve reformer yapar toparlarım diyorum ama zaman ne gösterir bakalım. Ödemler benim de önce bacaklarda başlıyor sonra ayaklarda da oluyor. Ama sanki yürüyüşü çok yaptığımda daha çok oluyordu. Bu sefer o kadar yürümüyorum. Bi de sürekli yatıp kalp hizasının üstünde tutmak iyi geliyor. İşyerinde de artık otururken mutlaka tabure koyuyorum o iyi geliyor. Sallanınca aşağıya daha çok şişiyor. Böle bölee şeyler işte
Kızlar iyi akşamlar, benim sürekli karnım cok sert patlicak gibi sanki soda içiyorum yürüyorum geçmiyor normal mi 32+4 um fakat kafası 2 hafta önde gidiyor

Kardelen 99 .!.: alıntılanmışım ama cevap yazmamışım sürekli sert olması normal değil kasılma oluyor diye biliyorum. Bi doktorunla konuşup nst ye girsen. Bir de soda çok iyi gelmeyebilir kesip bi dene bakalım

Dolap ve şifonyer çok güzelmiş benim tarzım sade

Bizim oda takımı 4 Ağustosta fabrikadan Çıkış gözüküyormuş ay ortasında ancak teslim edilirmiş, bu arada işbir yataktaki modellere baktık bi menekşe modeli varmış bir de kardelendi sanırım. Menekşe modeli 16 cm biraz düşük geldi bizim yatakta biraz da yatağın içe gireceği bir pay var çünkü, bi tık daha yüksek olan diğer modeli kapıp geleceğiz bugün T temmuzekim

işbir yatak şimdi baktım cok güzel nevresim yataklar varmıs : ) ben bebişe anne yanının içinde bi ince yatak var diye almadım bi de reflü yatagı var. alsam mı acaba ?

Az once doğum fotoğrafçısıyla anlaştım 1900 tl dedi 35 pozun fiyatına o hastaneyle o anlaşmalıymıs maalesef pandemiden dolayı video çekmiyorlarmıs sadece fotograf. / dısarıdan baska fotografcıların da izin almaları zor oluyormus sanırım. siz anlastınız mı fiyatlar ne durumda?

işbir yatak şimdi baktım cok güzel nevresim yataklar varmıs : ) ben bebişe anne yanının içinde bi ince yatak var diye almadım bi de reflü yatagı var. alsam mı acaba ?
Biz oda aldık canım, aslında hiç niyetimiz yoktu oda almaya dolap ve şifonyer alacaktık ama Doğtaş’ta üretimden kalkacak bir model vardı ve yatak dahil fiyatı da baya uygundu genç odası olarak alıverdik. Bu yatak da onun İçin koymalık:)

Anne yanı İçin görümcem verecek bana bu e-bebekteki ahşap bir model var kesim görmüşsündür ondan. Reflü yatağını da dün aldım babyjem merka.

Darısı başıma inş bendende hemen gider kilolae ödemler evet aşağı sallayınca daha çok şişiyor bende hep uzatıyorum

Bizimde arya modeliydi canım ama park yatağa uygundu kalınlığı. Yatak için bencede biraz daha yüksek iyi olur. Ben sevdim kaliteli duruyor yatağı

Canım anne yanı içindeki yataklar kaliteli olmuyor reflü yatağını sürekli kullanmayacaksan al derim mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…