çok iyi malesef benim şirketim bahane üretti. ((Yok, ben. haftasonu çalışmıyorum. Benim işyerim epey uzak. 1,5 saat mazeret izni kullandım, tolamda 9 saat izin oldu ve böylece haftada 4 gün çalıştım.
kuzum cok güzel almıssın beğendimYaaa çok tatlissssyarın sabah atarım bende hatta müsait olan annislerim hepinizden bı gobus fotosu bekliyorum
Kuzum ben taç ve terliği trendyoldan aldım kapı süsünü de bulunduğum ilçede tasarımcı bı arkadaşa söyledim o yapacak foto bırakıyorum
çok teşekkürler seninki de cok cok güzel.Bende bugün teslim aldım kapı süsümü instagramdan yaptırdım ben linki atıym sen bak istersen𝓜𝓲𝓶𝓸𝔃𝓪 (@mimoza_designn) • Instagram photos and videos
Kansızlık var çok çarpıntı olduğu için soluma yatamiyorum ama sağıma da yatınca dinlenince de geçmiyor anlam veremedimDinlenince geçmiyor mu. Yatınca soluna doğru uzanınca
Benimde oluyor yirtilcak gibi hata çoğu kişinin oluyor ama dinlenince geçiyor. Yatınca saga veya sola. Pazartesi bi sorarsın doktoruna olmadı. Çünkü sürekli o şekil durmak zor olmalı.Kansızlık var çok çarpıntı olduğu için soluma yatamiyorum ama sağıma da yatınca dinlenince de geçmiyor anlam veremedim
Iste sakin kalabilmek onemli.. Ben oyuzden internetten kötü şeylere de bakıyordum. Çok kötü bir durum bebeginle ilgilenememek.Hastanede mecbur ..Ama eve gelince acaip bir hal almistim. 2 hafta kucagima alamadim. İnsan büyük boşluğa düşüyor.Nasil anlatacağımı da bilmiyorum. Yani o kadar korku endişe ve dogumdan sonrası.. oooff..Ben de aynı sekilde. Heleki ogluma bakınca vicdan azabı oluyor bende.Kendimizi sakın tutmamız lazım canım. Öylede böylede doğacak inan ben o korku yüzünden doğumdan sonra bebeğimle ilgilenemedim . Seni o kadar iyi anlıyorum ki... Hala burnumun direği sızlar
Aynen oyle . Dusukten sonra herkestebayni tedirginlik korku..Ben üstelik sağlık problemiyle çok uğrasmıştim. Rahmimde pansuman bezi unutmuşlar. Ben 20 gun o pansumanla gezdim. Ta ki agri kanama olana kadar.Aynı zamanda rahmimi delmislerdi. Hem enfeksiyonla çok uğraştım. Travma oldu resmen . . Bir yandan üzüntü.. Hersey karmaşıktı. Eee sonrasında ki hamileligimde bıraksalar hastanenin önünde yatardım bile.. Hemen gireyim hemen kontrol etsinler diye.Artik hastaneye kaydeden beni tanıyordu. Acildekilerle akraba cikiyorduk. Haha.Bizim sehirde gyneco acilde kitlik var o yuzden sanirim biraz zor oluyor
simdiye kadar cok yaptim bunu hataymis cidden ama hamdolsun bu haftalardan Sonra bunu dusunmemeye calisiyorum en azindan nerden donsek karsanirim dusukten sonra hamile kalanlarin hepsi ayni tedirgin olarak baslaniyor surece
ayy insallah hayirlisiyla dogsunlar da yeterki eksik olan elbise ihtiyac olsun o bulur gelir bu surecte mahvolduilk aylarda cok bisey anlamiyordu biliyormusun son aylarda oyle dusunuyorki bebekleri senin durumub riskli oyle yapma onu yeme bunu ye felan cok darartiyor beni ama bunu sevdim
makineyide yikadim koydim valize bakalim artik hayirlisiyla
iste sezeryan bundan kotu hareketin cok kisitlaniyor bu balgam olayi benide korkutuyor aslidna insan bilmedigi seylerden tedirgin oluyor
insallah normal dogum olur benim yoksa naparim bilmiyorum hayirlisiylaYarin insallah nasip olursa 33 olcaz geriye bisey kalmadi sanki
Cidden haklisin daha dort aylik hamileyken bir kadin 7. Ayda kaybetmis ikizlerini bunu duydum kac Ay bunun korkusunu cektim meselaAynen oyle . Dusukten sonra herkestebayni tedirginlik korku..Ben üstelik sağlık problemiyle çok uğrasmıştim. Rahmimde pansuman bezi unutmuşlar. Ben 20 gun o pansumanla gezdim. Ta ki agri kanama olana kadar.Aynı zamanda rahmimi delmislerdi. Hem enfeksiyonla çok uğraştım. Travma oldu resmen . . Bir yandan üzüntü.. Hersey karmaşıktı. Eee sonrasında ki hamileligimde bıraksalar hastanenin önünde yatardım bile.. Hemen gireyim hemen kontrol etsinler diye.Artik hastaneye kaydeden beni tanıyordu. Acildekilerle akraba cikiyorduk. Haha.
Gerçekten hamileligin tadını çıkar. İnsan dusununce neden 9 ayı kendime zehir ettim diye üzülüyor. Çoğu insan o kadar rahat geçirirken .. neden kendimize bunu yapıyoruz..iste ben hastanede başıma gelenleri anlatınca psikolog desteği almami hatta bir psikoloğu da önermişti. Şok olmuşlardı nasıl böyle bisey olmuş olabilir diye. Oyuzden İnsan kendinin psikoloğu olmalı.. kendi doktoru olmalı.. Ne güzel bak esinde yanında sana destek.. iyi yapmissin makinen en azindan hazir.
Balgam olayı cidden kötü. Heleki sütünü veriyorsun ya. Ondan sonra da çok oluyordu. Biz esimle nöbetleşe kalmıştık resmen geceleri.. Çünkü bilgisizlik.. tecrubesizlik.. sonra alıştık zaten en kucucuk bir sesinde kipirdamasinda gözlerimiz dört açılıyordu..
InsAllah normal dogum olur.. Olmazsa da sıkma canını.. Mecbur kalinca yapacaklar .. Hayirlisiyla sağlıkla bebeklerini al da kucağına sezeryan normal onemli değil.. hersey gelip geçiyor.
Ayni ben de öyleyim iste=(( dogunca daha çok uyucam gobi duruyoGece dönüp duruyorum, her dönüşümde uyanıyorum, uykular haram oldu
Ya canımsın yemin ederim duygularimiz aynı bende aynı şeyleri birebir yaşadım.. o korku sonradan acı acı çıkıyor.. öylede böylede doğacak. Bu korkuyu doğumdan önce yaşayınca böyle olunuyor .. ama anlık o an heyecan tabiki olacak ama günler önce kafaya takınca depresyona giriyor. Rabbım yüzümüze baksın bunu anca yaşayan biri anlayabilir inşallah bu dogumlarimzda hiç bir şey olmadan rahat bir şekilde gecirirzIste sakin kalabilmek onemli.. Ben oyuzden internetten kötü şeylere de bakıyordum. Çok kötü bir durum bebeginle ilgilenememek.Hastanede mecbur ..Ama eve gelince acaip bir hal almistim. 2 hafta kucagima alamadim. İnsan büyük boşluğa düşüyor.Nasil anlatacağımı da bilmiyorum. Yani o kadar korku endişe ve dogumdan sonrası.. oooff..Ben de aynı sekilde. Heleki ogluma bakınca vicdan azabı oluyor bende.
O kadar haklısın ki zaten allahin dediği oluyor herkes ne güzel tadını çıkarıyor sonrası çok kötü oluyor hele o bebekle ilgilenememek allahimmmAynen oyle . Dusukten sonra herkestebayni tedirginlik korku..Ben üstelik sağlık problemiyle çok uğrasmıştim. Rahmimde pansuman bezi unutmuşlar. Ben 20 gun o pansumanla gezdim. Ta ki agri kanama olana kadar.Aynı zamanda rahmimi delmislerdi. Hem enfeksiyonla çok uğraştım. Travma oldu resmen . . Bir yandan üzüntü.. Hersey karmaşıktı. Eee sonrasında ki hamileligimde bıraksalar hastanenin önünde yatardım bile.. Hemen gireyim hemen kontrol etsinler diye.Artik hastaneye kaydeden beni tanıyordu. Acildekilerle akraba cikiyorduk. Haha.
Gerçekten hamileligin tadını çıkar. İnsan dusununce neden 9 ayı kendime zehir ettim diye üzülüyor. Çoğu insan o kadar rahat geçirirken .. neden kendimize bunu yapıyoruz..iste ben hastanede başıma gelenleri anlatınca psikolog desteği almami hatta bir psikoloğu da önermişti. Şok olmuşlardı nasıl böyle bisey olmuş olabilir diye. Oyuzden İnsan kendinin psikoloğu olmalı.. kendi doktoru olmalı.. Ne güzel bak esinde yanında sana destek.. iyi yapmissin makinen en azindan hazir.
Balgam olayı cidden kötü. Heleki sütünü veriyorsun ya. Ondan sonra da çok oluyordu. Biz esimle nöbetleşe kalmıştık resmen geceleri.. Çünkü bilgisizlik.. tecrubesizlik.. sonra alıştık zaten en kucucuk bir sesinde kipirdamasinda gözlerimiz dört açılıyordu..
InsAllah normal dogum olur.. Olmazsa da sıkma canını.. Mecbur kalinca yapacaklar .. Hayirlisiyla sağlıkla bebeklerini al da kucağına sezeryan normal onemli değil.. hersey gelip geçiyor.
Tabii etkisi vardır ama kendi adıma abartacağımı düşündüğüm için mümkün olduğunca az tüketeceğim13kg aldım şu ana kadar şeker yüzünden diyetisyenle devam etmeme rağmen. Almaya çok müsait bir yapım var maalesef
Ben de aldım 13 kilo ama hiç takılma bi öncekini 20 kiloyla tamamlamıştım ilk ay bittiğinde sadece 6 kilom kalmıştı çünkü çoğu ödemmiş demekki. 6 kilo da bayağı kaldı tabi vermeye hiç uğraşmadım sonra bi diyet yaptım 2 ayda gitti. Peki yA sonra noldu yine hamile kaldım ve yine alıyorumKızlar bacaklarım ödem yaptı son bir haftadır dizden aşağısı davul gibi sankiAyak bilek kemiklerim artık yok resmen. Her günde düzenli yürüyoruz hareketsiz kalmıyorum. Tuza dikkat ediyorum. 32+5im bugün. Çok mu erken daha bu şişmeler için acaba
Kızlar iyi akşamlar, benim sürekli karnım cok sert patlicak gibi sanki soda içiyorum yürüyorum geçmiyor normal mi 32+4 um fakat kafası 2 hafta önde gidiyor
Dolap ve şifonyer çok güzelmiş benim tarzım sadeEki Görüntüle 3104963 Ben de bunlari aldim kızlarmaviss_34 Seninkine benziyor susum dolap almicaktim ama her şey yerlerde kaldi en uygun bunu buldum size de göstermek istedim uygun dolap arayan varsa . Bekliyorum bakalım cuma günü teslim olarak görünüyor.) Dolap cok düz oldugundan belki sticker ile suslerim diye dusundum. Her sey inanılmaz pahali şu ana kadar 10bin den fazla gitti bile daha da eksikler cok. Bu arada dolap sifoniyer hepsiburadadan aldim aynisi trendyolda 5bin tl
işbir yatak şimdi baktım cok güzel nevresim yataklar varmıs : ) ben bebişe anne yanının içinde bi ince yatak var diye almadım bi de reflü yatagı var. alsam mı acaba ?Dolap ve şifonyer çok güzelmiş benim tarzım sade
Bizim oda takımı 4 Ağustosta fabrikadan Çıkış gözüküyormuş ay ortasında ancak teslim edilirmiş, bu arada işbir yataktaki modellere baktık bi menekşe modeli varmış bir de kardelendi sanırım. Menekşe modeli 16 cm biraz düşük geldi bizim yatakta biraz da yatağın içe gireceği bir pay var çünkü, bi tık daha yüksek olan diğer modeli kapıp geleceğiz bugün T temmuzekim
Biz oda aldık canım, aslında hiç niyetimiz yoktu oda almaya dolap ve şifonyer alacaktık ama Doğtaş’ta üretimden kalkacak bir model vardı ve yatak dahil fiyatı da baya uygundu genç odası olarak alıverdik. Bu yatak da onun İçin koymalık:)işbir yatak şimdi baktım cok güzel nevresim yataklar varmıs : ) ben bebişe anne yanının içinde bi ince yatak var diye almadım bi de reflü yatagı var. alsam mı acaba ?
Darısı başıma inş bendende hemen gider kilolae ödemlerBen de aldım 13 kilo ama hiç takılma bi öncekini 20 kiloyla tamamlamıştım ilk ay bittiğinde sadece 6 kilom kalmıştı çünkü çoğu ödemmiş demekki. 6 kilo da bayağı kaldı tabi vermeye hiç uğraşmadım sonra bi diyet yaptım 2 ayda gitti. Peki yA sonra noldu yine hamile kaldım ve yine alıyorumbu sefer ilk 6 ay yine dikkat etmem sonrasında emziren anne diyeti ve reformer yapar toparlarım diyorum ama zaman ne gösterir bakalım. Ödemler benim de önce bacaklarda başlıyor sonra ayaklarda da oluyor. Ama sanki yürüyüşü çok yaptığımda daha çok oluyordu. Bu sefer o kadar yürümüyorum. Bi de sürekli yatıp kalp hizasının üstünde tutmak iyi geliyor. İşyerinde de artık otururken mutlaka tabure koyuyorum o iyi geliyor. Sallanınca aşağıya daha çok şişiyor. Böle bölee şeyler işte
Bizimde arya modeliydi canım ama park yatağa uygundu kalınlığı. Yatak için bencede biraz daha yüksek iyi olur. Ben sevdim kaliteli duruyor yatağıDolap ve şifonyer çok güzelmiş benim tarzım sade
Bizim oda takımı 4 Ağustosta fabrikadan Çıkış gözüküyormuş ay ortasında ancak teslim edilirmiş, bu arada işbir yataktaki modellere baktık bi menekşe modeli varmış bir de kardelendi sanırım. Menekşe modeli 16 cm biraz düşük geldi bizim yatakta biraz da yatağın içe gireceği bir pay var çünkü, bi tık daha yüksek olan diğer modeli kapıp geleceğiz bugün T temmuzekim
Canım anne yanı içindeki yataklar kaliteli olmuyor reflü yatağını sürekli kullanmayacaksan al derim mutlakaişbir yatak şimdi baktım cok güzel nevresim yataklar varmıs : ) ben bebişe anne yanının içinde bi ince yatak var diye almadım bi de reflü yatagı var. alsam mı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?