2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ben hastane içinde çektirmeyeceğim ama sonrasında yenidoğan aile çekimi ayarladım ilk bir hafta on gün içinde gideceğiz kısmetse. Albüm dahil 3500 tl. İlave ailelerede albüm yaptırırsak minik boy 600 tl daha vereceğiz.

Bizimde arya modeliydi canım ama park yatağa uygundu kalınlığı. Yatak için bencede biraz daha yüksek iyi olur. Ben sevdim kaliteli duruyor yatağı
Siz bu yatağı bebek yatağı İçin mi aldınız canım?
Bizim aldığımız genç odasında kullanılmak İçin 1’e 2’i boyutlarında. Şimdi arya modeline baktım da bebek karyolası için gibi dimi?

Benim 2 musterim vardı.. Onların ki daha beter.. ve geçen yine birini okudum.Burda söylemeyeyim.Kimse etkilenmesin.. O Hastane çok berbat..Ve halen öyle. Bir hata edip tekrar gitmistim oraya. Kaydımı bile yapmadılar 1 saat bekledim. Aşırı kanamayla gitmistim. Ve hic kimse yoktu. 2 hemsire odaya girmis.isigi kapatmislar ve sadece bilgisayarlarin isigi var. Telefonda arkadaslariyla muhabbet ediyorlar .birinin dedikodusunu yapiyorlar. 2 defa gittim kaydimi yapmayacak misiniz diye. Sadece 10-15dklarini aliyor. Acildeki gynecolog da odasindna cikti hasta var mi diyem onlarin odasina bakti geri gitti. Daha sondu.Bir daha ayak basmam oraya. Insanin sağlığıyla oynuyorlar.
Şükürler olsun oğlumu aldim kucagima.Allah nasip etti 2.dogumu.. Ve suan yine hamileyim. Rabbım tekrar nasip eder insAllah. Amano travmaların etkisi kaliyor insanda..Halen o korkuları yasiyorum ama oğlumdaki gibi değilim. Ama bu hamileligim zor geçiyor.
Rabbim herkese bir ömür vermiş.. Anne karnındaki bebeklere de öyle.. Zaten nasipleri varsa dünyada ve Rabbim ömür vermişse sağlıkla gelirler ..Kim ne derse desin ..kim ne yaparsa yapsın.. Allah büyük.. Tedbiri senden Takdiri Allahtan... Sen elinden geleni yap.Gerisini Allaha bırak. .
Günler çabuk geçer..Stres yapma ve kötü şeylerden uzak dur psikolojin açısından.. Öyle de böyle zaman geçiyor..

Allah büyük.. Tedbir senden takdir Allahtan.. Dua etmek okumak dinlemek okadar iyi geliyor ki..
Onu hiç deme. Ilgilenememek çok ama çok kötü. Boş boş etrafa bakmak sanki için bomboş..Ben ilk gördüğümde bebeğimi mesela yanımda yatagindaydi. Bu kim demiştim kendi kendime. Garip garip bakmıştım.Yeni uyanmıştım anesteziden .İlk basta anneliği anlamıyor insan. Ben 2 hafta sonrası mı ne bu defa da kimse dokunsun istemedim. Oğluma şimdi baktığım da gerçek mi diyorum. .Benim oglum mu..Evin içinde sesi.. Gercekten insan tuhaf oluyor.Sakin kalmak ve tecrubeliyiz artık.. Kendimizi sakinleştirmek de bizim elimizde..Rabbım yardımcımız olsun..

Merhaba arkadaşlar ben uzun süredir takip ediyorum ama yazmıyordum, geçen sene ağustos basında doğum yaptım, bu senede ağustos sonunda yapicam doktor 30 ağustosa gün verdi.süpriz bebek oldu bu bizim için iki oğlum var di bu 3. Olucak, isim konusunda fikir verebilirmisiniz diğer çocuklarımın adı eymen yağız ve cinar ege buna isim bulamadık henüz inşallah sağlıkla kucağınıza alırız bebeklerimizi hepimiz maviss_34 benide listeye eklermisin

Bak yalniz degilmissin..Ben de öyle . Eminim yaşayan çok insan vardır. Allah yardımcımız olsun. Sağlıkla gelsinler insAllah.Rabbim kavuşmayı nasip etsin. InsAllah Allah büyük. Halen korkuyorum ama dua iyi geliyor.

Ahhh insallah dogana kdr hakledersin bacim yoksa dördünüz ayni yatakta mecbur

İki yegenimde de yerden sallamali hamak beşik içine reflü yatak kullandik rampa gibi oldugunu biliyorum yegenlerime cok iyi geldi benimkine de iyi gelecek insallah

Canım süt için bol bol su. Gerisi fazla etki etmiyor diyor doktorlar boşa kg yapabilirler
Aynen ama ac kalmamak muhim ilk oglumda hep actim evde tektim ne salakmisim esim evde yemek bile yemezdi bende ac kalirdim smdi esim oglum ben hepimize yemek yapcam bebeyle mecbur yycem

Merhaba herkese
Ya bu sezeryandan sonra odaya alındığında hemşirenin karnına bastrma çok canı yanma travma yaratma olayi nedir? Ben ilk sezeryanimda böyle bir zorlama acı hatırlamıyorum.ben mi şanslıydım uyusukluktan ve sakinlestiriciden anlamadım? İkinci de ya hissedersem diye uyku uyuyamıyorum .. varmı bu konu da bilgisi olan

Benim hastanem hiç birine izin vermiyor ameliyathaneye kimseyi alıyor 2016 da telefon sokmuştuk bı ona izin vermişti doktorum sağolsun hemşireler felan çok güzel çekmişlerdi. Bende hamile çekimi ve yenidoğan olarak anlaştım 2700 e kısmetse 17 agustosda ilk cekimimiz sonrası bebiş doğunca inşallah

İlkinde bende yaşamadım bunda da yaşayacağımı sanmıyorum aynı doktora kaç arkadaşım gitti doğum yaptı hiçbirinde olmadı bence korkma hiç yine olmayacak

Canım bizim mobilya yatağımız yok. Park yatak içine aldık arya modelini biz ama öyle incecik sünger değil park yataktakiler gibi. Bildiğimiz yatak bizimkide

Ay ya sikayet etmek lazim oyle insalari igrencler
valla o kadar cok kisi travma ustune travma yasiyorki hangisini duysak bir korku bir telas
insallah hamileligin kolay gecer insan biseyler yasadikca daha da hemen ferahlayamiyor sag salim kucagina alirsin insallah
benim sikintilar stresler cok sukur gidiyor bu ara ama her zaman boyle olamiyorum iste insaniz etkilenmemia cok hizli
ayni dedigin gibi rabbim verse tasin basinda verir ama anksiyete aninda insan bunu dusunemiyor

işbir yatak şimdi baktım cok güzel nevresim yataklar varmıs : ) ben bebişe anne yanının içinde bi ince yatak var diye almadım bi de reflü yatagı var. alsam mı acaba ?
Benimde öyle park yatak içinde ince bir mat var, reflü yatağı kısa süreli kullanılabilir. Bence fiyatlar artmadan bir yatak alın derim. İsbir kiki junior modeli tercih ettik biz.

Fiyatı çok iyiymiş ilerleyen yaşlarda yatağını da alırsın eğer düşünürsen sonrasında kulplsrda değişiyor ilkinde bizde oda yapmayacaktık kv ile görümcem supriz yaptı sifonyer ile dolap almışlardı o yüzden şuan öyle dertlerim yok
Kapı süsü için aslında makromeler de güzel de aklım kalmasın bunlar da dedim hem LED'li de çok hoşuma gitti doğumdan sonra büyük oglana da yaptırırım muhtemelen arada kıskançlık olmasın diye
Gece dönüp duruyorum, her dönüşümde uyanıyorum, uykular haram oldu
Kendimi gördümm bebitom son zamanlar bebek doğunca yüz üstü yatabilcez en azından
Aaa kuzum Anadolu hastanesi ile hangi fotoğrafci anlasmaliymis merak ettim bende istiyordum ama şuan tadilat işlerine de girdik diye cesaret edemiyorum içinden çıkamayız yoksa
Hoşgeldin güzel anne öncelikle 3 numaranın da bu dünyada yiyip içecek nasibi varmış sağlıkla gelsin inşallah şehir yaş bilgilerini de yazarsan listeye de ekleyim ogullarinin isimlerini söyleyince aklıma direk atlas güney diye bir isim geldi 3 numaranda erkek mi canim
Ahhh insallah dogana kdr hakledersin bacim yoksa dördünüz ayni yatakta mecbur
Bence biz yatağı çocuklara bırakırız böyle giderse hahahah
Aynı endişe bende de var canim ilkinde hiç ama hiç bişey hissetmedim yaşamadım da sezeryan hikayelerini okuyunca bende gördüm kan aksın die parmaklanmak falan inşallah bunda da yaşamayız ve kolay atlatırız surecimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…