- 24 Ocak 2021
- 5.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.888
- 123
- 31
Ben hastane içinde çektirmeyeceğim ama sonrasında yenidoğan aile çekimi ayarladım ilk bir hafta on gün içinde gideceğiz kısmetse. Albüm dahil 3500 tl. İlave ailelerede albüm yaptırırsak minik boy 600 tl daha vereceğiz.Az once doğum fotoğrafçısıyla anlaştım 1900 tl dedi 35 pozun fiyatına o hastaneyle o anlaşmalıymıs maalesef pandemiden dolayı video çekmiyorlarmıs sadece fotograf. / dısarıdan baska fotografcıların da izin almaları zor oluyormus sanırım. siz anlastınız mı fiyatlar ne durumda?
Siz bu yatağı bebek yatağı İçin mi aldınız canım?Bizimde arya modeliydi canım ama park yatağa uygundu kalınlığı. Yatak için bencede biraz daha yüksek iyi olur. Ben sevdim kaliteli duruyor yatağı
Benim 2 musterim vardı.. Onların ki daha beter.. ve geçen yine birini okudum.Burda söylemeyeyim.Kimse etkilenmesin.. O Hastane çok berbat..Ve halen öyle. Bir hata edip tekrar gitmistim oraya. Kaydımı bile yapmadılar 1 saat bekledim. Aşırı kanamayla gitmistim. Ve hic kimse yoktu. 2 hemsire odaya girmis.isigi kapatmislar ve sadece bilgisayarlarin isigi var. Telefonda arkadaslariyla muhabbet ediyorlar .birinin dedikodusunu yapiyorlar. 2 defa gittim kaydimi yapmayacak misiniz diye. Sadece 10-15dklarini aliyor. Acildeki gynecolog da odasindna cikti hasta var mi diyem onlarin odasina bakti geri gitti. Daha sondu.Bir daha ayak basmam oraya. Insanin sağlığıyla oynuyorlar.Cidden haklisin daha dort aylik hamileyken bir kadin 7. Ayda kaybetmis ikizlerini bunu duydum kac Ay bunun korkusunu cektim mesela
senin yasadiklarinn da ne kadar agir ya kiyamam ne sacma insanlarla denk geldin
yasadiklarin cok agir ikinci bebegini kucagina aldinmi Peki ? Daha varmi zamanin
Aynen bende oyleydim esimle surekli kavga ediyorduk acile gidiyoruz diye
beni artik delirmis goruyordu stres stres ustune
ben psikolojik destek alinca rahatladim biraz sansima bu ditib de uyeler icin bedava psikolok cikti sansima 6 Ay mahvoldum ona anlata anlata biraz rahatladim
28. Haftalikta hastanelik olunca da hastane fransiz psikolok gonderdi kadin dedi bebekler hissetmesin diye stres yapiyorsun ama disari cikinca stres olmayacaklarmi onlari senmi koruyacaksin kendine gel felan hakliydi aslinda zor zamanlardi anlatamam
insallah balgam sut sagma Ayy hepsini bende gorurum hayirlisiyla
suan hic dogum da degilim varya gunler guzrlcr bitsin bana yeter
Allah büyük.. Tedbir senden takdir Allahtan.. Dua etmek okumak dinlemek okadar iyi geliyor ki..O kadar haklısın ki zaten allahin dediği oluyor herkes ne güzel tadını çıkarıyor sonrası çok kötü oluyor hele o bebekle ilgilenememek allahimmmkendimize ve bebege haksızlık etmemek adına sakın kalmamız lazım... canım yaşadıklarimz inan birebir aynı rabim yüzümüze baksın
Bak yalniz degilmissin..Ben de öyle . Eminim yaşayan çok insan vardır. Allah yardımcımız olsun. Sağlıkla gelsinler insAllah.Rabbim kavuşmayı nasip etsin. InsAllah Allah büyük. Halen korkuyorum ama dua iyi geliyor.Ya canımsın yemin ederim duygularimiz aynı bende aynı şeyleri birebir yaşadım.. o korku sonradan acı acı çıkıyor.. öylede böylede doğacak. Bu korkuyu doğumdan önce yaşayınca böyle olunuyor .. ama anlık o an heyecan tabiki olacak ama günler önce kafaya takınca depresyona giriyor. Rabbım yüzümüze baksın bunu anca yaşayan biri anlayabilir inşallah bu dogumlarimzda hiç bir şey olmadan rahat bir şekilde gecirirz
Ahhh insallah dogana kdr hakledersin bacim yoksa dördünüz ayni yatakta mecburEvet gerçekten öyle kendi de diyor sen bitane doguruyosun ama ben 9 doguruyorm diyegelip geçici şeyler oğlum yatağına alisabilseydi bı sorun kalmayacak zaten psikolojik buhrandan geçiyor galiba oğlum da okulda kaçırmayan çocuk okulda da evde de altına kaçırıyor beraber buyusunler diye kardeş yaptık başımıza gelenlere bak şaka bı yana Rabbim başka dert vermesin
Abowww o yaşa kadar sürüyor mu ya valla ben başıma gelecekleri şimdiden gördüğüm için hadi kışın soğuk olur dedim yazı bekledim alıştırmaya kararlıyım dediğin gibi çocuk doğduğundan beri adamla ayrı yatıyoruz bizim oğlan temas bağımlısı biraz kol okşamak seviyor uyurkenonu da bulamayınca mi uyanıyor ağlıyor anlamıyorum ağladıkça yanına gidiyorum zaten ama bebek doğunca nasıl yapcaz inan hiç bilmiyorum
Vazgeçmeye niyetim yok valla ikinci gelincr zorlanan ben olucam hangi biriyle yaticam yoksahayırlısı bakalım illaki alışacak
Ahhhh yerimmm güle güle kullanın hemen ekliyorum isminizi listeye
İki yegenimde de yerden sallamali hamak beşik içine reflü yatak kullandik rampa gibi oldugunu biliyorum yegenlerime cok iyi geldi benimkine de iyi gelecek insallahHamak yatak refluye iyi gelmiyor onlar sallamak icin. reflu yatakları rampa şeklindedir ve ilk 3 ay kadar zaten bebekler çok kusar ve gaz problemi yaşarlar reflu yatakları bunun içindir. Kullanmadigin için geri verip reflu yatağı alabilirsin bence öyle yap.
Aynen ama ac kalmamak muhim ilk oglumda hep actim evde tektim ne salakmisim esim evde yemek bile yemezdi bende ac kalirdim smdi esim oglum ben hepimize yemek yapcam bebeyle mecbur yycemCanım süt için bol bol su. Gerisi fazla etki etmiyor diyor doktorlar boşa kg yapabilirler
Benim hastanem hiç birine izin vermiyor ameliyathaneye kimseyi alıyor 2016 da telefon sokmuştuk bı ona izin vermişti doktorum sağolsun hemşireler felan çok güzel çekmişlerdi. Bende hamile çekimi ve yenidoğan olarak anlaştım 2700 e kısmetse 17 agustosda ilk cekimimiz sonrası bebiş doğunca inşallahAz once doğum fotoğrafçısıyla anlaştım 1900 tl dedi 35 pozun fiyatına o hastaneyle o anlaşmalıymıs maalesef pandemiden dolayı video çekmiyorlarmıs sadece fotograf. / dısarıdan baska fotografcıların da izin almaları zor oluyormus sanırım. siz anlastınız mı fiyatlar ne durumda?
İlkinde bende yaşamadım bunda da yaşayacağımı sanmıyorum aynı doktora kaç arkadaşım gitti doğum yaptı hiçbirinde olmadı bence korkma hiç yine olmayacakMerhaba herkese
Ya bu sezeryandan sonra odaya alındığında hemşirenin karnına bastrma çok canı yanma travma yaratma olayi nedir? Ben ilk sezeryanimda böyle bir zorlama acı hatırlamıyorum.ben mi şanslıydım uyusukluktan ve sakinlestiriciden anlamadım? İkinci de ya hissedersem diye uyku uyuyamıyorum.. varmı bu konu da bilgisi olan
Canım bizim mobilya yatağımız yok. Park yatak içine aldık arya modelini biz ama öyle incecik sünger değil park yataktakiler gibi. Bildiğimiz yatak bizimkideSiz bu yatağı bebek yatağı İçin mi aldınız canım?
Bizim aldığımız genç odasında kullanılmak İçin 1’e 2’i boyutlarında. Şimdi arya modeline baktım da bebek karyolası için gibi dimi?
Ye canım düzenli yemek iyidir boşver sen kendin olsanda yeAynen ama ac kalmamak muhim ilk oglumda hep actim evde tektim ne salakmisim esim evde yemek bile yemezdi bende ac kalirdim smdi esim oglum ben hepimize yemek yapcam bebeyle mecbur yycem
Ah inşallahİlkinde bende yaşamadım bunda da yaşayacağımı sanmıyorum aynı doktora kaç arkadaşım gitti doğum yaptı hiçbirinde olmadı bence korkma hiç yine olmayacak
Ay ya sikayet etmek lazim oyle insalari igrenclerBenim 2 musterim vardı.. Onların ki daha beter.. ve geçen yine birini okudum.Burda söylemeyeyim.Kimse etkilenmesin.. O Hastane çok berbat..Ve halen öyle. Bir hata edip tekrar gitmistim oraya. Kaydımı bile yapmadılar 1 saat bekledim. Aşırı kanamayla gitmistim. Ve hic kimse yoktu. 2 hemsire odaya girmis.isigi kapatmislar ve sadece bilgisayarlarin isigi var. Telefonda arkadaslariyla muhabbet ediyorlar .birinin dedikodusunu yapiyorlar. 2 defa gittim kaydimi yapmayacak misiniz diye. Sadece 10-15dklarini aliyor. Acildeki gynecolog da odasindna cikti hasta var mi diyem onlarin odasina bakti geri gitti. Daha sondu.Bir daha ayak basmam oraya. Insanin sağlığıyla oynuyorlar.
Şükürler olsun oğlumu aldim kucagima.Allah nasip etti 2.dogumu.. Ve suan yine hamileyim. Rabbım tekrar nasip eder insAllah. Amano travmaların etkisi kaliyor insanda..Halen o korkuları yasiyorum ama oğlumdaki gibi değilim. Ama bu hamileligim zor geçiyor.
Rabbim herkese bir ömür vermiş.. Anne karnındaki bebeklere de öyle.. Zaten nasipleri varsa dünyada ve Rabbim ömür vermişse sağlıkla gelirler ..Kim ne derse desin ..kim ne yaparsa yapsın.. Allah büyük.. Tedbiri senden Takdiri Allahtan... Sen elinden geleni yap.Gerisini Allaha bırak. .
Günler çabuk geçer..Stres yapma ve kötü şeylerden uzak dur psikolojin açısından.. Öyle de böyle zaman geçiyor..
Benimde öyle park yatak içinde ince bir mat var, reflü yatağı kısa süreli kullanılabilir. Bence fiyatlar artmadan bir yatak alın derim. İsbir kiki junior modeli tercih ettik biz.işbir yatak şimdi baktım cok güzel nevresim yataklar varmıs : ) ben bebişe anne yanının içinde bi ince yatak var diye almadım bi de reflü yatagı var. alsam mı acaba ?
Fiyatı çok iyiymiş ilerleyen yaşlarda yatağını da alırsın eğer düşünürsen sonrasında kulplsrda değişiyor ilkinde bizde oda yapmayacaktık kv ile görümcem supriz yaptı sifonyer ile dolap almışlardı o yüzden şuan öyle dertlerim yokEki Görüntüle 3104963 Ben de bunlari aldim kızlarmaviss_34 Seninkine benziyor susum dolap almicaktim ama her şey yerlerde kaldi en uygun bunu buldum size de göstermek istedim uygun dolap arayan varsa . Bekliyorum bakalım cuma günü teslim olarak görünüyor.) Dolap cok düz oldugundan belki sticker ile suslerim diye dusundum. Her sey inanılmaz pahali şu ana kadar 10bin den fazla gitti bile daha da eksikler cok. Bu arada dolap sifoniyer hepsiburadadan aldim aynisi trendyolda 5bin tl
Kendimi gördümm bebitom son zamanlar bebek doğunca yüz üstü yatabilcez en azındanGece dönüp duruyorum, her dönüşümde uyanıyorum, uykular haram oldu
Aaa kuzum Anadolu hastanesi ile hangi fotoğrafci anlasmaliymis merak ettim bende istiyordum ama şuan tadilat işlerine de girdik diye cesaret edemiyorum içinden çıkamayız yoksaAz once doğum fotoğrafçısıyla anlaştım 1900 tl dedi 35 pozun fiyatına o hastaneyle o anlaşmalıymıs maalesef pandemiden dolayı video çekmiyorlarmıs sadece fotograf. / dısarıdan baska fotografcıların da izin almaları zor oluyormus sanırım. siz anlastınız mı fiyatlar ne durumda?
Hoşgeldin güzel anneMerhaba arkadaşlar ben uzun süredir takip ediyorum ama yazmıyordum, geçen sene ağustos basında doğum yaptım, bu senede ağustos sonunda yapicam doktor 30 ağustosa gün verdi.süpriz bebek oldu bu bizim için iki oğlum var di bu 3. Olucak, isim konusunda fikir verebilirmisiniz diğer çocuklarımın adı eymen yağız ve cinar ege buna isim bulamadık henüz inşallah sağlıkla kucağınıza alırız bebeklerimizi hepimizmaviss_34 benide listeye eklermisin
Ahhh insallah dogana kdr hakledersin bacim yoksa dördünüz ayni yatakta mecbur
Aynı endişe bende de var canim ilkinde hiç ama hiç bişey hissetmedim yaşamadım da sezeryan hikayelerini okuyunca bende gördüm kan aksın die parmaklanmak falanMerhaba herkese
Ya bu sezeryandan sonra odaya alındığında hemşirenin karnına bastrma çok canı yanma travma yaratma olayi nedir? Ben ilk sezeryanimda böyle bir zorlama acı hatırlamıyorum.ben mi şanslıydım uyusukluktan ve sakinlestiriciden anlamadım? İkinci de ya hissedersem diye uyku uyuyamıyorum.. varmı bu konu da bilgisi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?