2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
-Sunshine güneşimm bugun nasılsın
idare ediyoruz kuzucum ağrılar sancılar oluyor biraz ama suanlık sorun yok gibi
araştırma hastanesi gibi burası her gelen bi taburcu edelim seni diyorlar sonra vazgeçiyolar stres oluyorum
33+1 den selam kızlar gecikmeli bir fotoğraf oldu sizden de bekliyoruz güzel gobusler
maşallah ya senin çiçekli elbiseli iç açan fotoğraflarına bayılıyorum

Umarım sadece kendimizi korkutuyoruzdur..

İyi yapmıssınız canım hayırlı olsun inşallah <3
Canım anne yanı içindeki yataklar kaliteli olmuyor reflü yatağını sürekli kullanmayacaksan al derim mutlaka
tamam canım alırım o halde mutlaka teşekkürler
uww baya fiyatlar ucuk
senin yenidoğan fiyatın daha uygunmus. istanbulda mıydın kuzu sen
Benimde öyle park yatak içinde ince bir mat var, reflü yatağı kısa süreli kullanılabilir. Bence fiyatlar artmadan bir yatak alın derim. İsbir kiki junior modeli tercih ettik biz.
Cok tesekkurler bakıcam mutlaka ona
33+1 den selam kızlar gecikmeli bir fotoğraf oldu sizden de bekliyoruz güzel gobusler
süpersiniz <3

Oyyy kızlaar bebişin kıyafetleri yıkadım ütüledim yerleştirdim valizi de hazırladım birkaç eksiği var o kadar Ama yoruldum yaa. Evin temizliği kaldı bu haftada napalım bi açık havaya gideyiim de çay demleyeyim barii iki hava alalım di mii

Şu bebek odası işlerş bitince müthiş bir rahatlama geliyor insana ya

Arkadaşlar merhaba sizs birşey sormak istiyorum şu an 30+5 deyim çalışıyorum hemşireyim 32.haftada 36.haftaya kadar çalışabilir raporu alıcam bu raporu aldıktan sonra 2 günlük iş görememezlik raporu alınabiliyor mu

geçmiş olsun işin çoğunu bitirmişsin eline saglık ben de şimdi yıkıcaktım bebişin kıyafetlerini ama file almadığım aklıma geldi filesiz çamaşır makinesi yutar mı acaba cok kararsız kaldım en iyisi alıp da yıkamak sanırım
Öyle canım ucuza bir şey kalmamış artık valla.
Ciddi manada zorladı bizi bebek masrafı bu kadar hiç tahmin etmemiştim, eee hamama giren terler tabi de, yine de insan üzülüyor bu fiyatlara

Ciddi manada zorladı bizi bebek masrafı bu kadar hiç tahmin etmemiştim, eee hamama giren terler tabi de, yine de insan üzülüyor bu fiyatlara
Bizimde öyle galiba eskiden hesap yapıyordum artık saldım tüp bebekten zaten bi 25k artı ile başladık biz

Sarkmayı engellemiyormuymuş? Umutluydum oysa arada yürüyüş ve sporla götürürüm diyordum

Bizimde öyle galiba eskiden hesap yapıyordum artık saldım tüp bebekten zaten bi 25k artı ile başladık biz
Ohh valla Allah yardimcimiz olsun 25 k nedir ya her şeyi ticarete çevirdiler artik. Neyse olumlu oldu ya en azından şükür
Sarkmayı engellemiyormuymuş? Umutluydum oysa arada yürüyüş ve sporla götürürüm diyordum
Yok doktor o bisi yapmaz dedi toparlanması için mutlaka mekik cekmelisin dedi 40.gunden sonra başlarsın dedi. Sen de öyle yapabilirsin

2. De 38+0 ile 39+0 arasinda bir tarih secmemi istemisti. 38+5 i sectik.
Bunda da 38+ dan sonra aliriz dedi 28. Haftada sordugumda.

benim oglumun adi da çınar ege
2. Ve 3. Kiz ama
2sezeryan oldum dedigin gibi bi sey hic yasamadim.
Hatta 2. Sezeryanim cok rahat oldu aradan 9 yil geçmişti. Bu sefer de ayni performansi bekliyorum

Merhaba, alabilirsiniz ,doğum raporu ile istirahat raporu farklı. Ayrıca 2 günlük raporlar için sgk ücret ödemiyor, sorun olmaz yani

Ohh valla Allah yardimcimiz olsun 25 k nedir ya her şeyi ticarete çevirdiler artik. Neyse olumlu oldu ya en azından şükür
Öyle ya ilkte oldu şükür öncesi 2 aşılama masrafıda var tabii şu anda baya pahalılaşmış ama artık ilaçlar falan 40-50bin diyorlar

Ben kan kaybederken eşim aradı onlari. Eşinizi getirin hemen alacağız dediler. Ve ben yine şikayet etmedim onlari. O pansuman unutulan hastaneydi. Ve Doğum icin gittigim hastanedeki doktor bile bana dedi neden sikayet etmediniz.. Ben işte insanız sonuçta. Hepimiz hata yapabiliriz. Hemen insanların ekmeğiyle emeğiyle oynamak olmazdı. . Onlarda zor şartlarda calisiyorlar kalabalik oluyor.. yani iyi niyetle dusundum. Tabi zararı bana oldu. Travması bana kaldı.Ustelik de sürekli gynécologuedaydim.
Bakma işte şükürler olsun oglumdaki gibi degilim. Daha rahatım kafa olarak.Ben Allaha güveniyorum.. Tamamen bir teslimiyet.. Hersey Allahtan.. Ha arada halen oluyor tabi ki..Arada bir geliyorlar bana. Korkular endiseler.. ama Bi şekilde geçiyor.Dua ediyorum.Baska da elden bisey gelmez.
Sana tavsiyem kötü şeyleri okuma. Yada kötü şeyleri yasanlari.. O bebeklerin ömrü varsa bu dünyada gelirler.. Sağlıkla kucağına alasın insAllah.. Hem sen hem de bebeklerin sağlıkla birbirinize kavuşun..Tüm hamilelere insAllah..Anne olmak isteyenlere de Allah tez vakitte nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…