idare ediyoruz kuzucum ağrılar sancılar oluyor biraz ama suanlık sorun yok gibi-Sunshine güneşimm bugun nasılsın
maşallah ya senin çiçekli elbiseli iç açan fotoğraflarına bayılıyorum33+1 den selam kızlar gecikmeli bir fotoğraf oldusizden de bekliyoruz güzel gobusler
Umarım sadece kendimizi korkutuyoruzdur..Fiyatı çok iyiymiş ilerleyen yaşlarda yatağını da alırsın eğer düşünürsen sonrasında kulplsrda değişiyor ilkinde bizde oda yapmayacaktık kv ile görümcem supriz yaptı sifonyer ile dolap almışlardı o yüzden şuan öyle dertlerim yok
Kapı süsü için aslında makromeler de güzel de aklım kalmasın bunlar da dedim hem LED'li de çok hoşuma gitti doğumdan sonra büyük oglana da yaptırırım muhtemelen arada kıskançlık olmasın diye
Kendimi gördümm bebitom son zamanlar bebek doğunca yüz üstü yatabilcez en azından
Aaa kuzum Anadolu hastanesi ile hangi fotoğrafci anlasmaliymis merak ettim bende istiyordum ama şuan tadilat işlerine de girdik diye cesaret edemiyorum içinden çıkamayız yoksa
Hoşgeldin güzel anneöncelikle 3 numaranın da bu dünyada yiyip içecek nasibi varmış sağlıkla gelsin inşallah şehir yaş bilgilerini de yazarsan listeye de ekleyim ogullarinin isimlerini söyleyince aklıma direk atlas güney diye bir isim geldi 3 numaranda erkek mi canim
Bence biz yatağı çocuklara bırakırız böyle giderse hahahah
Aynı endişe bende de var canim ilkinde hiç ama hiç bişey hissetmedim yaşamadım da sezeryan hikayelerini okuyunca bende gördüm kan aksın die parmaklanmak falaninşallah bunda da yaşamayız ve kolay atlatırız surecimizi
İyi yapmıssınız canım hayırlı olsun inşallah <3Biz oda aldık canım, aslında hiç niyetimiz yoktu oda almaya dolap ve şifonyer alacaktık ama Doğtaş’ta üretimden kalkacak bir model vardı ve yatak dahil fiyatı da baya uygundu genç odası olarak alıverdik. Bu yatak da onun İçin koymalık:)
Anne yanı İçin görümcem verecek bana bu e-bebekteki ahşap bir model var kesim görmüşsündür ondan. Reflü yatağını da dün aldım babyjem merka.
tamam canım alırım o halde mutlaka teşekkürlerCanım anne yanı içindeki yataklar kaliteli olmuyor reflü yatağını sürekli kullanmayacaksan al derim mutlaka
uww baya fiyatlar ucukBen hastane içinde çektirmeyeceğim ama sonrasında yenidoğan aile çekimi ayarladım ilk bir hafta on gün içinde gideceğiz kısmetse. Albüm dahil 3500 tl. İlave ailelerede albüm yaptırırsak minik boy 600 tl daha vereceğiz.
Benim hastanem hiç birine izin vermiyor ameliyathaneye kimseyi alıyor 2016 da telefon sokmuştuk bı ona izin vermişti doktorum sağolsun hemşireler felan çok güzel çekmişlerdi. Bende hamile çekimi ve yenidoğan olarak anlaştım 2700 e kısmetse 17 agustosda ilk cekimimiz sonrası bebiş doğunca inşallah
Cok tesekkurler bakıcam mutlaka onaBenimde öyle park yatak içinde ince bir mat var, reflü yatağı kısa süreli kullanılabilir. Bence fiyatlar artmadan bir yatak alın derim. İsbir kiki junior modeli tercih ettik biz.
süpersiniz <333+1 den selam kızlar gecikmeli bir fotoğraf oldusizden de bekliyoruz güzel gobusler
Şu bebek odası işlerş bitince müthiş bir rahatlama geliyor insana yaOyyy kızlaar bebişin kıyafetleri yıkadım ütüledim yerleştirdim valizi de hazırladım birkaç eksiği var o kadarAma yoruldum yaa. Evin temizliği kaldı bu haftada napalım bi açık havaya gideyiim de çay demleyeyim barii iki hava alalım di mii
Öyle canım ucuza bir şey kalmamış artık valla.tamam canım alırım o halde mutlaka teşekkürler
uww baya fiyatlar ucuk
geçmiş olsun işin çoğunu bitirmişsin eline saglık ben de şimdi yıkıcaktım bebişin kıyafetlerini ama file almadığım aklıma geldi filesiz çamaşır makinesi yutar mı acaba cok kararsız kaldım en iyisi alıp da yıkamak sanırımOyyy kızlaar bebişin kıyafetleri yıkadım ütüledim yerleştirdim valizi de hazırladım birkaç eksiği var o kadarAma yoruldum yaa. Evin temizliği kaldı bu haftada napalım bi açık havaya gideyiim de çay demleyeyim barii iki hava alalım di mii
Ciddi manada zorladı bizi bebek masrafı bu kadar hiç tahmin etmemiştim, eee hamama giren terler tabi de, yine de insan üzülüyor bu fiyatlaraÖyle canım ucuza bir şey kalmamış artık valla.
Bizimde öyle galiba eskiden hesap yapıyordum artık saldımCiddi manada zorladı bizi bebek masrafı bu kadar hiç tahmin etmemiştim, eee hamama giren terler tabi de, yine de insan üzülüyor bu fiyatlara
Selam kızlar doktoruma korseyi sordum ama o korsenin ise yaramayacağını lohusaliktan sonra mekik çekip karın kaşlarını calistirmam gerektiğini söyledi bilginiz olsun. Bi de kapı süsü ve dogum tacı terliği alan arkadaşlar yardımcı olur mu nereden aldılar.
Ohh valla Allah yardimcimiz olsun 25 k nedir yaBizimde öyle galiba eskiden hesap yapıyordum artık saldımtüp bebekten zaten bi 25k artı ile başladık biz
Yok doktor o bisi yapmaz dedi toparlanması için mutlaka mekik cekmelisin dedi 40.gunden sonra başlarsın dedi. Sen de öyle yapabilirsinSarkmayı engellemiyormuymuş? Umutluydum oysa arada yürüyüş ve sporla götürürüm diyordum
2. De 38+0 ile 39+0 arasinda bir tarih secmemi istemisti. 38+5 i sectik.Bir şey danışmak istiyorum önceden doğum yapanlara veya sezaryen planlayan arkadaşlara. Sezaryen doğumda doğum tarihi ne zaman belli oluyor? Doktor randevusunda 33+5 haftalık olacağım, o zaman belli olur mu sizce? Ya da bu neye göre belli oluyor bilenleriniz varsa aydınlatabilir mi?
benim oglumun adi da çınar egeMerhaba arkadaşlar ben uzun süredir takip ediyorum ama yazmıyordum, geçen sene ağustos basında doğum yaptım, bu senede ağustos sonunda yapicam doktor 30 ağustosa gün verdi.süpriz bebek oldu bu bizim için iki oğlum var di bu 3. Olucak, isim konusunda fikir verebilirmisiniz diğer çocuklarımın adı eymen yağız ve cinar ege buna isim bulamadık henüz inşallah sağlıkla kucağınıza alırız bebeklerimizi hepimizmaviss_34 benide listeye eklermisin
2sezeryan oldum dedigin gibi bi sey hic yasamadim.Merhaba herkese
Ya bu sezeryandan sonra odaya alındığında hemşirenin karnına bastrma çok canı yanma travma yaratma olayi nedir? Ben ilk sezeryanimda böyle bir zorlama acı hatırlamıyorum.ben mi şanslıydım uyusukluktan ve sakinlestiriciden anlamadım? İkinci de ya hissedersem diye uyku uyuyamıyorum.. varmı bu konu da bilgisi olan
Merhaba, alabilirsiniz ,doğum raporu ile istirahat raporu farklı. Ayrıca 2 günlük raporlar için sgk ücret ödemiyor, sorun olmaz yaniArkadaşlar merhaba sizs birşey sormak istiyorum şu an 30+5 deyim çalışıyorum hemşireyim 32.haftada 36.haftaya kadar çalışabilir raporu alıcam bu raporu aldıktan sonra 2 günlük iş görememezlik raporu alınabiliyor mu
Öyle ya ilkte oldu şükür öncesi 2 aşılama masrafıda var tabiiOhh valla Allah yardimcimiz olsun 25 k nedir yaher şeyi ticarete çevirdiler artik. Neyse olumlu oldu ya en azından şükür
Ben kan kaybederken eşim aradı onlari. Eşinizi getirin hemen alacağız dediler. Ve ben yine şikayet etmedim onlari. O pansuman unutulan hastaneydi. Ve Doğum icin gittigim hastanedeki doktor bile bana dedi neden sikayet etmediniz.. Ben işte insanız sonuçta. Hepimiz hata yapabiliriz. Hemen insanların ekmeğiyle emeğiyle oynamak olmazdı. . Onlarda zor şartlarda calisiyorlar kalabalik oluyor.. yani iyi niyetle dusundum. Tabi zararı bana oldu. Travması bana kaldı.Ustelik de sürekli gynécologuedaydim.Ay ya sikayet etmek lazim oyle insalari igrencler
valla o kadar cok kisi travma ustune travma yasiyorki hangisini duysak bir korku bir telas
insallah hamileligin kolay gecer insan biseyler yasadikca daha da hemen ferahlayamiyor sag salim kucagina alirsin insallah
benim sikintilar stresler cok sukur gidiyor bu ara ama her zaman boyle olamiyorum iste insaniz etkilenmemia cok hizli
ayni dedigin gibi rabbim verse tasin basinda verir ama anksiyete aninda insan bunu dusunemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?