Allah kolaylık versin canım, son haftalar inşallah sağ saglim kucağımıza almayı nasip etsin rabbim34+1 olduk bugün ve nefes darlığım iyice arttıYatmak daha da zorluyor artık
Sağol cnm, amin inşallah hepimizeAllah kolaylık versin canım, son haftalar inşallah sağ saglim kucağımıza almayı nasip etsin rabbim
Ah Kuzum ya cidden ne zor seyler yasamissin atlatmasi inanilmaz zor keske de sikayet etseymissin ama Neyse artik insallah bu dogumun guzel olur oyle insan caniyla oynamak artik cok kolay bende gozlerimi yumuyorum artik cidden nasiplerinde varsa olacak diye ilerliyorumBen kan kaybederken eşim aradı onlari. Eşinizi getirin hemen alacağız dediler. Ve ben yine şikayet etmedim onlari. O pansuman unutulan hastaneydi. Ve Doğum icin gittigim hastanedeki doktor bile bana dedi neden sikayet etmediniz.. Ben işte insanız sonuçta. Hepimiz hata yapabiliriz. Hemen insanların ekmeğiyle emeğiyle oynamak olmazdı. . Onlarda zor şartlarda calisiyorlar kalabalik oluyor.. yani iyi niyetle dusundum. Tabi zararı bana oldu. Travması bana kaldı.Ustelik de sürekli gynécologuedaydim.
Bakma işte şükürler olsun oglumdaki gibi degilim. Daha rahatım kafa olarak.Ben Allaha güveniyorum.. Tamamen bir teslimiyet.. Hersey Allahtan.. Ha arada halen oluyor tabi ki..Arada bir geliyorlar bana. Korkular endiseler.. ama Bi şekilde geçiyor.Dua ediyorum.Baska da elden bisey gelmez.
Sana tavsiyem kötü şeyleri okuma. Yada kötü şeyleri yasanlari.. O bebeklerin ömrü varsa bu dünyada gelirler.. Sağlıkla kucağına alasın insAllah.. Hem sen hem de bebeklerin sağlıkla birbirinize kavuşun..Tüm hamilelere insAllah..Anne olmak isteyenlere de Allah tez vakitte nasip etsin..
Ben dış çekim yaptırmıcam, sıcaklardan gözüm yemiyor, stüdyoda çekim yaptırıcam sadece…onun yerine seneye mesela 1 yaşına gelince allah izin verirse öyle istiyorum. Bebek arabasını da concorde neo aldıkİyi akşamlar kızlar nasılsınız nasıl geciyor günler bebek arabası nasıl bişey tercih ettiniz kızlar, dış çekim yapmayı düşünüyor musunuz
Benim bazen sabrım tükeniyor. Yoruluyorum kasılıyorum zaten çalışıyorum. Ev işini filan saldım artık. Doğursam artık diye düşünüyorum sonra vicdan çekiyorum ne biçim anne olucam diyeSağol cnm, amin inşallah hepimizezormuş son günler herkese kolaylıklar diliyorum
pecan kuzum nasılsınız
Bu ara herkesin bı an önce kucaginda istediğine eminim, tabi ki zamanında gelsinler ama hepimizin ayrı ayrı yaşadığı zorluklar var. Bı de hormonlar tabi, hemen vicdan yaptırmaya hazırlar, bugün annemler yıkadı utuledi bebişin eşyalarını, buna ağlayacağım aklıma gelmezdi ama onlar kapıdan çıkar çıkmaz tutamadım gözyaşlarımı.. kendim yapamadim diye yetersiz hissettim..değişik duygular işte, çok takılmamak, gelip geçmesine izin vermek gerek.Benim bazen sabrım tükeniyor. Yoruluyorum kasılıyorum zaten çalışıyorum. Ev işini filan saldım artık. Doğursam artık diye düşünüyorum sonra vicdan çekiyorum ne biçim anne olucam diyeherkes mi öyle bilmiyorum ama benim huniyi takmama az kaldı
İnşallah bir an önce aranıza katılır canım miniğin. Sağlıklı olsunda anne sütü - mama bir şekilde büyüyorlar kendini çok strese sokma. Sonradan memeye alışan bebeklerde oluyormuş. Covid dalgası gerçekten çok ciddi kimi duysak hasta. Aman bebeklere bir şey olmasınMerhaba canım, sorduğun için çok teşekkürler.
Ben süt savaşlarına başladım tabii, evde bir bebek olmayınca çok zor oluyormuş. Taburcu olursa , emer mi emmez mi orası da belli değil. Sağlıklı olması için bir taraftan dua ediyoruz, diğer taraftan normal bir bebeğin ihtiyaçlarını verememekten korkuyoruz.
Daha önce bebek emdikten sonra , pompalar boşaltırdım. Şimdi damla damla süt geliyor pompayla. Bazen 1 saat sürüyor biriktirmek. Çok istiyorum emzirmek ama erken doğumun getirdiği sorunlar bunlar. Bekleyip göreceğim.
Haftasonu bilgi alabileceğimiz bir doktor yok, sadece tek nöbetçi varmış. Zaten görüş yasak yeni Covid dalgasından.
Yarın öğlen olsa da , konuşsak diye bekliyorum sabırsızlıkla.
Babası her gün ihtiyaç götürüyor. Ama o da göremeden geri geliyor. Çok zor onun için de.
Foto çekmek, yasaklanmış , çünkü yenidoğanların bir yerinde morluk görüp hemen mahkemeye vermeye çalışıyorlarmış. Devlet de görüntü almayı yasaklamış. Yahu benim bile kollarım mosmor , her gün kaç kez deldiler kolllarımı. Minnacık prematürelerde olmaması imkansız zaten.
Kurunun yanında , yaş da yanmış, oldu. Hadi ben doğumunda gördüm, babası bir kere gördü , kollarım boş eve döndüm, çocuk diyor , kardeşim nerdeneyse açıkladık. Şimdi sıkı sıkı dursun camın içinde mikrop kapmasın diyor , saf çocuğum.
Bu arada Mochi diye bir ürünü burdan okuyup aldım. Allah’ım ne gereksiz bir ürün. Durmuyor memede öyle , kola bacağa yapıştırıyorlar youtuber lar. Ben uzaylıyım sanırım bende durmuyor. Silikon olduğu için , avent kalkan da aynı şekilde ( eskiden almıştım) böyle birini eli ayağı değsin , o yapışkan doku kayıp ucuna bir yapışsın, ben de çığlığı basıyorum.
Göğüs pedi ona keza , dışarı çıkmak durumunda kaldım. Döndüğümde ucuna yapışmıştı kuruyup. Kremsiz kullanılmaz onlar da.
Ama Silvermom aldım, bir kaç günde geldi. İki gündür deneyimliyorum. Zaten çoktan başlamıştı uçlar arızaya. İyileştiriyor mu , iyileştirmiyor mu, o kısımdan emin değilim. ( Karar vermek için çok erken ama hiç krem de kullanmadım daha )
Yalnız gerçek bir kalkan. Darbe emiciBilsem hamileyken alır koyardım, hiç canım yanmazdı. Amazon kadınları gibi görüntüsü
Bebekten haber aldığımda, size de yazacağım.şimdilik anne sütü verdiklerini biliyorum, 6 ml kadar iki saatte bir, yarasın inşallah
Benden havadisler böyle, sevgiler
Bende çekim dediysem kardeşimin telefonu güzel çekiyor ona çektircem , bi elbise alayım havuz gibi bı yer var buralarda bı akşam hava kararmadan cektireyim diye düşünmüştüm, maksat anı kalsınBen dış çekim yaptırmıcam, sıcaklardan gözüm yemiyor, stüdyoda çekim yaptırıcam sadece…onun yerine seneye mesela 1 yaşına gelince allah izin verirse öyle istiyorum. Bebek arabasını da concorde neo aldık
cnm ben 19ay sağdım sen sadece duzenli sık sık sağ sanki bebek emzirir gibi git gel sağ, anne sütü veriyorlarsa cok iyi gelişme. ayrıca 6ml diyorsun her turlu yeter şifa olsun.buarada prematüre annelerin sütü daha zengin oluyormuş istersen arastrm Allah yardımcınız olsunMerhaba canım, sorduğun için çok teşekkürler.
Ben süt savaşlarına başladım tabii, evde bir bebek olmayınca çok zor oluyormuş. Taburcu olursa , emer mi emmez mi orası da belli değil. Sağlıklı olması için bir taraftan dua ediyoruz, diğer taraftan normal bir bebeğin ihtiyaçlarını verememekten korkuyoruz.
Daha önce bebek emdikten sonra , pompalar boşaltırdım. Şimdi damla damla süt geliyor pompayla. Bazen 1 saat sürüyor biriktirmek. Çok istiyorum emzirmek ama erken doğumun getirdiği sorunlar bunlar. Bekleyip göreceğim.
Haftasonu bilgi alabileceğimiz bir doktor yok, sadece tek nöbetçi varmış. Zaten görüş yasak yeni Covid dalgasından.
Babası her gün ihtiyaç götürüyor. Ama o da göremeden geri geliyor. Çok zor onun için de.
Foto çekmek, yasaklanmış , çünkü yenidoğanların bir yerinde morluk görüp hemen mahkemeye vermeye çalışıyorlarmış. Devlet de görüntü almayı yasaklamış. Yahu benim bile kollarım mosmor , her gün kaç kez deldiler kolllarımı. Minnacık prematürelerde olmaması imkansız zaten.
Kurunun yanında , yaş da yanmış, oldu. Hadi ben doğumunda gördüm, babası bir kere gördü , kollarım boş eve döndüm, çocuk diyor , kardeşim nerdeneyse açıkladık. Şimdi sıkı sıkı dursun camın içinde mikrop kapmasın diyor , saf çocuğum.
Bu arada Mochi diye bir ürünü burdan okuyup aldım. Allah’ım ne gereksiz bir ürün. Durmuyor memede öyle , kola bacağa yapıştırıyorlar youtuber lar. Ben uzaylıyım sanırım bende durmuyor. Silikon olduğu için , avent kalkan da aynı şekilde ( eskiden almıştım) böyle birini eli ayağı değsin , o yapışkan doku kayıp ucuna bir yapışsın, ben de çığlığı basıyorum.
Göğüs pedi ona keza , dışarı çıkmak durumunda kaldım. Döndüğümde ucuna yapışmıştı kuruyup. Kremsiz kullanılmaz onlar da.
Ama Silvermom aldım, bir kaç günde geldi. İki gündür deneyimliyorum. Zaten çoktan başlamıştı uçlar arızaya. İyileştiriyor mu , iyileştirmiyor mu, o kısımdan emin değilim. ( Karar vermek için çok erken ama hiç krem de kullanmadım daha )
Yalnız gerçek bir kalkan. Darbe emiciBilsem hamileyken alır koyardım, hiç canım yanmazdı. Amazon kadınları gibi görüntüsü
Bebekten haber aldığımda, size de yazacağım.şimdilik anne sütü verdiklerini biliyorum, 6 ml kadar iki saatte bir, yarasın inşallah
hormonlar tarafından ele geçirildikBu ara herkesin bı an önce kucaginda istediğine eminim, tabi ki zamanında gelsinler ama hepimizin ayrı ayrı yaşadığı zorluklar var. Bı de hormonlar tabi, hemen vicdan yaptırmaya hazırlar, bugün annemler yıkadı utuledi bebişin eşyalarını, buna ağlayacağım aklıma gelmezdi ama onlar kapıdan çıkar çıkmaz tutamadım gözyaşlarımı.. kendim yapamadim diye yetersiz hissettim..değişik duygular işte, çok takılmamak, gelip geçmesine izin vermek gerek.
Mrb durumunuz nasil acaba bende 33+1 haftaligim sabah bel ve kasik agrisiyla uyandim gittigim 3. Hastanede mudale edebildiler ya dr yktu yada baska yere sevk etti son gittigim yerde nst de sanci cikti ciger gelistirici igne adalat hap ve agri kesici yapilip gonderildimsabah dra gidecm son durum icin.suan agri hisetmiyorum ama ve bebegim cokk cok hareketli surekli sertlesiyor bir yerde toplaniyor buda kramplara neden oluyr sizdede boyle mi oldu sanci varmiydi acabaKizlar sabah uyandigimda bende karin agrisi vardi adet sancisi guni
ilacla duzeliyor ama ilac etkisi gidince devam ediyor napsam bilemedim
32.haftada kabizlik sorunu baslar diye okumustum oyle birseymi bilmiyorum sizde varmi bu agri
Henüz bişey demedi ama denediğimde kasılmalarım sıklaşıyor malesefhormonlar tarafından ele geçirildikdr. nuz artık kalmanıza müsaade etmedi mi?
Canım benim ya Rabbım bu günlerini hemen geçirsin minik kuşuna hemen kavuş.Merhaba canım, sorduğun için çok teşekkürler.
Çamaşır deterjanı ne aldınız acaba?Bugun bebeğime ilk alışverişini yaptım
Zıbın yeterince aldım daha da almam bir kaç tanede alt üst takım aldım çamaşır deterjanlarini aldım haftaya da biseyler alirim yavaş yavaş bitiririm
Bildiğim alınıyor.Arkadaşlar merhaba sizs birşey sormak istiyorum şu an 30+5 deyim çalışıyorum hemşireyim 32.haftada 36.haftaya kadar çalışabilir raporu alıcam bu raporu aldıktan sonra 2 günlük iş görememezlik raporu alınabiliyor mu
Stres olma askısı ya boşver sen yat onlar baksın sanaidare ediyoruz kuzucum ağrılar sancılar oluyor biraz ama suanlık sorun yok gibi
araştırma hastanesi gibi burası her gelen bi taburcu edelim seni diyorlar sonra vazgeçiyolar stres oluyorum
maşallah ya senin çiçekli elbiseli iç açan fotoğraflarına bayılıyorum
İnşallah canım yoksa okuduklarim dehşet verici belki kum torbası koydular biz anlamadık ama diğerlerini yaşamadım yaUmarım sadece kendimizi korkutuyoruzdur..
Ohh misss canim ellerine sağlık bende bu hafta halledicem eşyaları yıkadım şimdi utuleyip çantayı hazırlaması kaldıOyyy kızlaar bebişin kıyafetleri yıkadım ütüledim yerleştirdim valizi de hazırladım birkaç eksiği var o kadarAma yoruldum yaa. Evin temizliği kaldı bu haftada napalım bi açık havaya gideyiim de çay demleyeyim barii iki hava alalım di mii
Ekledim canım hoşgeldin aramıza
9 yıl baya uzun bir süre zor geldi mi hamilelik yada şöyle diyim öncekilere göre nasıldı bu hamileliğin2. De 38+0 ile 39+0 arasinda bir tarih secmemi istemisti. 38+5 i sectik.
Bunda da 38+ dan sonra aliriz dedi 28. Haftada sordugumda.
benim oglumun adi da çınar ege
2. Ve 3. Kiz ama
2sezeryan oldum dedigin gibi bi sey hic yasamadim.
Hatta 2. Sezeryanim cok rahat oldu aradan 9 yil geçmişti. Bu sefer de ayni performansi bekliyorum
Ekledim canım hoşgeldin aramızamaviss_34 beni de ekler misin?
İzmir, yas 36, 3. Cocuk, kiz, sata gore 24 eylül, adı Güneş olacak insallah
Duru granül deterjan aldım ben canim ilkinde de öyle yapmıştımÇamaşır deterjanı ne aldınız acaba?
Az sabır canim öncekiyle karşılaştırma onu kendin emzirmissindir o anda geliyor zaten süt ten tene temas lazım o günlere de az kaldı asla pes etme olabildiğince sagmaya çalış şifa olsun yavruna çabucak gelsin kollarınaMerhaba canım, sorduğun için çok teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?