2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Çalışabilir raporunu kadın doğumdan aldığımız için diğer raporu başka bir birimden alırsanız kabul ediliyor. Yani kadın doğum hem çalışabilir deyip sonra da çalışamaz diye tekrar rapor veremiyor o zaman otomatik doğum izni başlıyor. Başka bir birimden alabilirsiniz ama. Benim için gerek kalmadım ama doktorum böyle anlatmıştı.

merhaba arkadaşlar, 30haftalık oldum ben de sezaryen olacağı için eylül sonu gelir bebiş büyük ihtimalle;
benim taşınma durumum (şehir değişikliği 10saat yol) olacak ya 35-36hafta hamileyken veya doğumdan sonra bebek 1 aylıkken falan sizce hangisi daha kolay olur? ailelerden pek bir yardım yok maalesef kendimiz halledicez her şeyi, bir yandan bir an önce taşınıp düzen kurmak istiyorum sonuçta küçük bebekle de bebeğe alışma sezaryen iyileşmesi falan her şey zor ama bu halde yemek bulaşık zor hallediyoruz eşimle bir de koli yapmak aşırı zorlayacak gibi bizi, hala çalışıyorum doğum iznine de çıkamadım

Yok, ben. haftasonu çalışmıyorum. Benim işyerim epey uzak. 1,5 saat mazeret izni kullandım, tolamda 9 saat izin oldu ve böylece haftada 4 gün çalıştım.
Ben tekrar görüştüm sirketle, kalan günlerimde evden çalışmamı saglayacaklar ona bağladık sukur kesin değil ama yüksek ihtimal olur, yoneticimle görüşüp haber verecek ik.

Merhaba canim erken doğum riskin yoksa kendin hiç biseye karışamamak kaydiyla(nakliyeyi evden eve anahtar teslim al mesela kendi kolileyip aynı şekilde diziyorlar yeni evine) 35. Haftanda taşın. Temizlik için de yardımcı al disardan ücretli hem taşırmadan önce hem tasindiktan sonra seni için daha iyi cunku çocuk 1 aylıkken adamlarla ilgilenemezsin. Neyi nereye yerleştireceğini söylemen lazım. Ben tasindm hamileyken aynı bu şekilde yaptım.

Hastane çantası hazırlayanlar, bı kalın, bı ince battaniye olarak ne aldınız? İnce battaniye olarak penye alıyorum,kalın olarak triko,polar ve kadife battaniyem var? İzmir çok sıcak hangisi daha uygun olur?

Bugün biraz ağrım var evde dutu granül baby vardi hastane çıkışı bir iki parça yikayiveriyorum şimdi. Belim sırtım ağrıyor baskı cok telaslandim

Hastane çantası hazırlayanlar, bı kalın, bı ince battaniye olarak ne aldınız? İnce battaniye olarak penye alıyorum,kalın olarak triko,polar ve kadife battaniyem var? İzmir çok sıcak hangisi daha uygun olur?
Bnde antalyadayım eylül sonunda aksamları cok az serin oluyor gündüz gene sıcak.bi tane penye bitanede ondan az daha kalın bir battaniye koyucam.polar ve kadife cok sıcak olur yeterli gelmezse penyenin üstüne digerinide alırım diye düşündüm

Allah yardımcın olsun. Bende o haftalarda taşındım. Bayramdan sonra da doğum iznine ayrıldım. Koli işini hep eşim halletti. Ablaölarda yardım etti ama yine de zorlandım. Doğumdan sonra küçük bebekle daha zor olur bence. Yavaş yavaş yerleşirsşn. Hemde ev temiz olur. Korkma öyle bir geçiyor ki.

Hastane çıkışındaki penyeyi koyacağım. Müslin bir de örgü battaniyeyi. Polar almadım örgü 2 adet var diye.

Prima premium 1 numara aldım, bı de Molfix aldım alerji vs.olur diye.. sleepy dusunuyorsaniz boyutu primaya göre küçük o yüzden 2 no tavsiye ediliyor.
1 paket 64lü 1 numara
1 pakette 2 no alldım inşallah 1 numarayı tüketebilirim korktum smdi böyle yazınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…