Ben banyoya her girdiğimde eldiven ile azar azar aliyordum. En azindan gormesende hissediliyor nerede olduğu. Ama ben bir agdaya gitmiştim soneadan. Lazerli oldugu icin az çıkıyor. Onu da alirim herhalde yine eldiven ileAyna çözümünü buldum ben :) ağdaya son vereli de çok oldu, leke yapıyor dediler. Belki fikir olur
Bu Epilasyon olayını ne yapacağız. Bugüne kadar kendim alıyordum ama göbekten hiçbir şey göremiyorum. Öyle aman aman bir göbeğim de yok ama
Ayna çözümünü buldum ben :) ağdaya son vereli de çok oldu, leke yapıyor dediler. Belki fikir olur
hamile kaldığımdan beri tek düşündüğün şey epilasyonBen banyoya her girdiğimde eldiven ile azar azar aliyordum. En azindan gormesende hissediliyor nerede olduğu. Ama ben bir agdaya gitmiştim soneadan. Lazerli oldugu icin az çıkıyor. Onu da alirim herhalde yine eldiven ile
Bir arkadaşım e-bebek little dreams markasından Önerdi canım onlarda çok yumuşakmış ve hiç terletmiyormuş ona da bakacağım çok teşekkürlerBn bundan almıştım trendyol hamur satıcısından yumuşacık
Müslin yetmez mi ki bir battaniyem var .benden kalma da . Yaparsam muslin kumas alip bez ortu vs kesecegim ondanBir arkadaşım e-bebek little dreams markasından Önerdi canım onlarda çok yumuşakmış ve hiç terletmiyormuş ona da bakacağım çok teşekkürler
Bitanede bn almıştım o markadan kumaşı güzel.unutmuşum aldıgımı sen yazınca aklıma geldiBir arkadaşım e-bebek little dreams markasından Önerdi canım onlarda çok yumuşakmış ve hiç terletmiyormuş ona da bakacağım çok teşekkürler
Ben gratisin green therapy diye bir markası var onunla boyuyorum. Amonyak, PPD, Rezorsinol vs içermiyor. Doktorum ilk trimester sonrası izin vermişti.Kızlar saçınızı boyadınız mı, hangi boyayı tavsiye edersiniz?
Müslin ben de aldım ama bir battaniyede olsun dedim. Açıkçası çok bildiğimden değil de işte bulunsun mantığı ileMüslin yetmez mi ki bir battaniyem var .benden kalma da . Yaparsam muslin kumas alip bez ortu vs kesecegim ondan
Bana da bundan e bebekten alışveriş yaptığımda hediye vermişlerdiBitanede bn almıştım o markadan kumaşı güzel.unutmuşum aldıgımı sen yazınca aklıma geldimüslinlerinden aldım onlarda yumuşacık
Ben bir türlü vermeyi beceremedim şu kültürü, düzgün temizleyemiyor muyum nedir başarılı bir idrar veremedim hiç. Yarın vereceğim doktorum istemişti bir önceki kontrolde.kızlar bu kültür sonucu ne demek bilen varmı doktor bakteri üremesi çıkmazsa gelemene gerek yok dedi ama bu sonucunda ne demek olduğunu anlayamadım sorun varmı yokmubakteri üremesi vardı öncekinde 5 tane antibiyotik iğneden 1 hafta sonra yaptıtdım bunu
Geçmiş olsun, herhangi bir enfeksiyon yok, üreme olmamis. Normal vajen florası bakterileri görülmüş sadece. Yine de telefon ile ulaşıp sorabilirsin emin olmak adınakızlar bu kültür sonucu ne demek bilen varmı doktor bakteri üremesi çıkmazsa gelemene gerek yok dedi ama bu sonucunda ne demek olduğunu anlayamadım sorun varmı yokmubakteri üremesi vardı öncekinde 5 tane antibiyotik iğneden 1 hafta sonra yaptıtdım bunu
Bn indirimde anca yakaladım günahlarını bile vermediler banaMüslin ben de aldım ama bir battaniyede olsun dedim. Açıkçası çok bildiğimden değil de işte bulunsun mantığı ile
Bana da bundan e bebekten alışveriş yaptığımda hediye vermişlerdi
Ben bir türlü vermeyi beceremedim şu kültürü, düzgün temizleyemiyor muyum nedir başarılı bir idrar veremedim hiç. Yarın vereceğim doktorum istemişti bir önceki kontrolde.
Üredi diyor canım ama?
Seninkisii de mi ilk cocuk :)Müslin ben de aldım ama bir battaniyede olsun dedim. Açıkçası çok bildiğimden değil de işte bulunsun mantığı ile
Kültür için devlette yok ama solüsyonlu steril bezler var, tek seferde önden arkaya silip, ilk ve son idrarı tuvalete, orta idrarı kaba yapiyorsun. Belki eczanelerde bulabilirsin solüsyonlu steril bezi bı sor istersen, garantilemis olursun. Bı de kabın ağız kısmına degmemeye çalış o da etkiliyor sonucu..Ben bir türlü vermeyi beceremedim şu kültürü, düzgün temizleyemiyor muyum nedir başarılı bir idrar veremedim hiç. Yarın vereceğim doktorum istemişti bir önceki kontrolde.
Üredi diyor canım ama?
soramıyorum ne yazıkki doktor numara vermyo acil bişi olduğunda sekteri arıyorum o da doktora bağlamıyo mecbur hastaneye gidiyorum . nette baktım ordada senin dediğin gbi enfeksiyon olmadığını falan yazıyodu neyse içim rahatladıGeçmiş olsun, herhangi bir enfeksiyon yok, üreme olmamis. Normal vajen florası bakterileri görülmüş sadece. Yine de telefon ile ulaşıp sorabilirsin emin olmak adına
enfeksiyonu olmadığını ifade ediyormuş sanırım bu sonuç.ben 3 kere verdim ben kapağı açıp kabın ağız kısmına iç kızmına falan kesinlikledokunmadım balta az bi idrarı yapıp sonra orta kısmını kaba son kısmınıda dışarı yapıyosun bu kadar ama kaba dokunmamaya dikkat etmek şartMüslin ben de aldım ama bir battaniyede olsun dedim. Açıkçası çok bildiğimden değil de işte bulunsun mantığı ile
Bana da bundan e bebekten alışveriş yaptığımda hediye vermişlerdi
Ben bir türlü vermeyi beceremedim şu kültürü, düzgün temizleyemiyor muyum nedir başarılı bir idrar veremedim hiç. Yarın vereceğim doktorum istemişti bir önceki kontrolde.
Üredi diyor canım ama?
Teşekkür ederimMaşallah
İlk ilkSeninkisii de mi ilk cocuk :)
Kültür için devlette yok ama solüsyonlu steril bezler var, tek seferde önden arkaya silip, ilk ve son idrarı tuvalete, orta idrarı kaba yapiyorsun. Belki eczanelerde bulabilirsin solüsyonlu steril bezi bı sor istersen, garantilemis olursun. Bı de kabın ağız kısmına degmemeye çalış o da etkiliyor sonucu..
Yarın vereceğim, özelde veriyorum bu hususlara dikkat edeyim kızlar sağolunenfeksiyonu olmadığını ifade ediyormuş sanırım bu sonuç.ben 3 kere verdim ben kapağı açıp kabın ağız kısmına iç kızmına falan kesinlikledokunmadım balta az bi idrarı yapıp sonra orta kısmını kaba son kısmınıda dışarı yapıyosun bu kadar ama kaba dokunmamaya dikkat etmek şart
İlk ilk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?