2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ayna çözümünü buldum ben :) ağdaya son vereli de çok oldu, leke yapıyor dediler. Belki fikir olur
Ben banyoya her girdiğimde eldiven ile azar azar aliyordum. En azindan gormesende hissediliyor nerede olduğu. Ama ben bir agdaya gitmiştim soneadan. Lazerli oldugu icin az çıkıyor. Onu da alirim herhalde yine eldiven ile

Bu Epilasyon olayını ne yapacağız. Bugüne kadar kendim alıyordum ama göbekten hiçbir şey göremiyorum. Öyle aman aman bir göbeğim de yok ama

Ayna çözümünü buldum ben :) ağdaya son vereli de çok oldu, leke yapıyor dediler. Belki fikir olur

Ben banyoya her girdiğimde eldiven ile azar azar aliyordum. En azindan gormesende hissediliyor nerede olduğu. Ama ben bir agdaya gitmiştim soneadan. Lazerli oldugu icin az çıkıyor. Onu da alirim herhalde yine eldiven ile
hamile kaldığımdan beri tek düşündüğün şey epilasyon
hayatımda annemde dahil kimseye yaptırmadım hep kendim yaptım, kuaförden bu yüzden utanıyorum
20 lere kadar ayna koyup eldivenle yaptım, göbek büyüyünce makine ile yaptım , baktım makine kaşındırıyor geçen gün yine aldım aynayı ,eldiveni yaptım...
herhalde kendi kendine yapmanın başka yolu yok

Bir arkadaşım e-bebek little dreams markasından Önerdi canım onlarda çok yumuşakmış ve hiç terletmiyormuş ona da bakacağım çok teşekkürler
Müslin yetmez mi ki bir battaniyem var .benden kalma da . Yaparsam muslin kumas alip bez ortu vs kesecegim ondan

Bir arkadaşım e-bebek little dreams markasından Önerdi canım onlarda çok yumuşakmış ve hiç terletmiyormuş ona da bakacağım çok teşekkürler
Bitanede bn almıştım o markadan kumaşı güzel.unutmuşum aldıgımı sen yazınca aklıma geldi müslinlerinden aldım onlarda yumuşacık

Eklentiler

• IMG_20220804_115457.webp
    70,3 KB · Görüntüleme: 84
kızlar bu kültür sonucu ne demek bilen varmı doktor bakteri üremesi çıkmazsa gelemene gerek yok dedi ama bu sonucunda ne demek olduğunu anlayamadım sorun varmı yokmu bakteri üremesi vardı öncekinde 5 tane antibiyotik iğneden 1 hafta sonra yaptıtdım bunu

Eklentiler

• Screenshot_20220804-121417.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 83
Müslin yetmez mi ki bir battaniyem var .benden kalma da . Yaparsam muslin kumas alip bez ortu vs kesecegim ondan
Müslin ben de aldım ama bir battaniyede olsun dedim. Açıkçası çok bildiğimden değil de işte bulunsun mantığı ile
Bitanede bn almıştım o markadan kumaşı güzel.unutmuşum aldıgımı sen yazınca aklıma geldi müslinlerinden aldım onlarda yumuşacık
Bana da bundan e bebekten alışveriş yaptığımda hediye vermişlerdi
Ben bir türlü vermeyi beceremedim şu kültürü, düzgün temizleyemiyor muyum nedir başarılı bir idrar veremedim hiç. Yarın vereceğim doktorum istemişti bir önceki kontrolde.

Üredi diyor canım ama?

Geçmiş olsun, herhangi bir enfeksiyon yok, üreme olmamis. Normal vajen florası bakterileri görülmüş sadece. Yine de telefon ile ulaşıp sorabilirsin emin olmak adına

Bn indirimde anca yakaladım günahlarını bile vermediler bana

Ben bir türlü vermeyi beceremedim şu kültürü, düzgün temizleyemiyor muyum nedir başarılı bir idrar veremedim hiç. Yarın vereceğim doktorum istemişti bir önceki kontrolde.

Üredi diyor canım ama?
Kültür için devlette yok ama solüsyonlu steril bezler var, tek seferde önden arkaya silip, ilk ve son idrarı tuvalete, orta idrarı kaba yapiyorsun. Belki eczanelerde bulabilirsin solüsyonlu steril bezi bı sor istersen, garantilemis olursun. Bı de kabın ağız kısmına degmemeye çalış o da etkiliyor sonucu..

Geçmiş olsun, herhangi bir enfeksiyon yok, üreme olmamis. Normal vajen florası bakterileri görülmüş sadece. Yine de telefon ile ulaşıp sorabilirsin emin olmak adına
soramıyorum ne yazıkki doktor numara vermyo acil bişi olduğunda sekteri arıyorum o da doktora bağlamıyo mecbur hastaneye gidiyorum . nette baktım ordada senin dediğin gbi enfeksiyon olmadığını falan yazıyodu neyse içim rahatladıbaktwri üremesi çıktığında antbiyorik duyarlılık sonucuda çımmıştı bunda öyle bişi yok çok şükür

enfeksiyonu olmadığını ifade ediyormuş sanırım bu sonuç.ben 3 kere verdim ben kapağı açıp kabın ağız kısmına iç kızmına falan kesinlikledokunmadım balta az bi idrarı yapıp sonra orta kısmını kaba son kısmınıda dışarı yapıyosun bu kadar ama kaba dokunmamaya dikkat etmek şart

Seninkisii de mi ilk cocuk :)
İlk ilk

Yarın vereceğim, özelde veriyorum bu hususlara dikkat edeyim kızlar sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…