2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Gebelikte tüy dökücü kremler önerilmiyor, bir yerde okumuştum. İçerisinde yer alan bazı maddeler nedeniyle tüy dökücü kullanmayın, epilasyon, jilet ya da ağda yapın diyorlar. Ben lazerliyim bu yüzden sadece jilet yapıyorum daha doğrusu sağolsun eşim yapıyor.

Benim bebek 1 hafta önde ama sata göre planladı. Daha erken gelmezse 1 eylülde sezaryanla doğacak.

Bende ondan muzdaribim intde baktım biraz limon sürmek iyi.gelir yazıyordu birkaç kere denedim sadece doğumdan sonra geçer diyolar geçmezse dermatoloji ye gidip temizleticem beni çok rahatsız ediyor
Aynen bende gecmezse çaresine bakıcam böyle duramam ya cok simir bozucu rahatsız ediyor

Hakli olabilirsin aslinda babasina minyon diyemem 1.85 boyla kilosuda 88 ben 1.65 boyla kilom 57 hamilelikte zaten cok yiyemiyorum midem bulaniyor Belkide onlar da iyiler yani doktorlari taktim biraz ama sizi dinledikce anliyorum hayirlisiyla dogsunlar da elbet gerisi gelir insallah ya hayirlisiyla dogarlar
Bende lazerliydim ama geri dondu sizde durumlar nasil

Reactions: Zzy
Ayy gormemisim Bende yazmani bekliyordum
oyy okurken urktum ne kadinlar var vay be bu arap kadinlari cidden guclu
sabah bir arap arkadasta dedi biliyormusun
doguma gitmeden zencefil bal sut karistirip icim gidiyorum epidural bile istemiyorum dokuz Ay cekmisim 20 dakika sanciyimi cekemiycem diye ben sok oldum kolay degil sonucta dogum sancisi benim aci esigim cok dusuk
Ahh tam dedigin gibi baslari asagida ve mide bulantisi cok fazla olmaya basladi arada da agri aslinda nasil biliyormusun koku duygum cok artti koklayip tiksiniyorum midem bulana bulana zorla yiyorum cok Kotu hamileligin kazandirdigi tek sey su icmek oldu sanki avokado yumurta gormeye tahammul edemiyorum ama kalanlari yiyorum bol bol ozellikle sut muz kuruyemis pekmez birde dedigin gibi havalar cok sicak insan yemek istemiyor Ayy insallah gecerler 2 kiloyu dedigin gibi 2200 idéal zaten fazlasini tasimaya gucum yetmez sanirim iki buklum kaliyorum oturamiyorum dahi col 26 mmde oldugu icin biraz olsun hafifledim dedigine gibi yapiyorum isim oldukca cikiyorum felan gelince uzaniyorum ev isleri yapmadan bana yeter diye dusundum insallah su cuma guzel gecer ilk kez gorcem icin biraz heycanliyim sanki

Bende lazerliydim ama geri dondu sizde durumlar nasil
Bacaklarım ve kollarımda değişiklik olmadı hala eskisi gibi bikaç tane çıkıyor sadece . Kol altımda ve genital bölgemde biraz arttı gibi geliyor, daha doğrusu daha hızlı çıkıyor diyeyim daha doğru olur Dün kardeşimin eşi şey dedi bir arkadaşı da lazerliymiş ama doğumdan sonra sanki hiç lazer yaptırmamış gibi oldu demiş ama ne derece doğru bilemem umarım öyle birşey olmaz

Ben de ayna ve jilet kullaniyorum. Zaten lazerliydim ama artış oldu gebelikte
Benim de bacak kol kısmımda neredeyse hiç yok lazerden dolayı ama genital bölgede az olmasına rağmen daha hızlı çıkmaya başladı sanki. Göbeğim file sarı sarı tüylendi gerçi
Ben de ayna kullandım ama bir sonrakinde temiz temiz ağdacıya gideyim diyorum doğum öncesi.Böyle yalap şap oldu sanki

Kızlar söylemiş ama ben de hatırlatayım canım tüy dökücü kullanmasan daha iyi.

Aynı durumdayiz hormonlardan dolayi oluyor. Benim de artış oldu malesef. Bacak koltukaltı stabil buna da şükür

Ben yuzde yuz bitirmemistim lazeri daha yaridaydim o yuzden mi bilmiyorum ama cidden oyle oldu hic lazer olmamisim gibi ama sadece mayo bolgesi kol altim cikmadi bir daha bacaklarda iyi
hormonal olarak mi etkiliyor aceba cok kotu
o kadar aci bosa gitti

Normalde hep epilatör ile alıyorum. Hamilelikte de bu aya kadar hep epilatör kullandım. Jiletten korktuğum için hiç kullanmadım. Acil doğumluk bi durum olursa diye tüy dökücü almıştım ama zararlıysa kullanmam. Yine aynı yöntemle epilatör yaparım İnşaAllah.

Hormonların etkisi olabilir diye düşünüyorum ben de bakalım yaşayıp göreceğiz

Kuzular battaniye almak istiyorum bir tane almıştım diğerini ne alayım sizce önerisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…