- 29 Ocak 2019
- 1.871
- 2.248
- 133
Gebelikte tüy dökücü kremler önerilmiyor, bir yerde okumuştum. İçerisinde yer alan bazı maddeler nedeniyle tüy dökücü kullanmayın, epilasyon, jilet ya da ağda yapın diyorlar. Ben lazerliyim bu yüzden sadece jilet yapıyorum daha doğrusu sağolsun eşim yapıyor.Ben, büyük bi ayna aldım. Yere oturuyorum aynayı da karşıma dayıyorum, ona baka baka epilatörle şimdiye kadar işimi gördüm. 1 kez daha yapabilirsem kurtarıcamolmadı "B" planı olarak veet tüy dökücü krem aldım, acil bişey olursa diye.
Benim bebek 1 hafta önde ama sata göre planladı. Daha erken gelmezse 1 eylülde sezaryanla doğacak.Merhaba arkadaslar bisey sormam lazım,
Bebisi önden giden ve sezaryen planlayan arkadaşlar sorum size: mesela bebisiniz satiniza göre 32 haftalık olup bebisin durumuna göre 34 çıkıyorsa yani önden gidiyorsa doktorunuz doğum tarihinizi hangisine göre planladı veya planlamali
Aynen bende gecmezse çaresine bakıcam böyle duramam ya cok simir bozucu rahatsız ediyorBende ondan muzdaribim intde baktım biraz limon sürmek iyi.gelir yazıyordu birkaç kere denedim sadece doğumdan sonra geçer diyolar geçmezse dermatoloji ye gidip temizleticem beni çok rahatsız ediyor
Doğumdan sonra geçme ihtimali var diyorlar ama acaba kendi kendine de geçmiş olabilirYok dogumdan sonra saçı sürüyordum bikac aya geciyodu gebelikte degil
Hakli olabilirsin aslinda babasina minyon diyemem 1.85 boyla kilosuda 88 ben 1.65 boyla kilom 57 hamilelikte zaten cok yiyemiyorum midem bulaniyor Belkide onlar da iyiler yani doktorlari taktim biraz ama sizi dinledikce anliyorum hayirlisiyla dogsunlar da elbet gerisi gelir insallah ya hayirlisiyla dogarlarBende kafana takmamani oneriyorum canım ne bikim 2 tane bebek var sonuçta e sende minyonsun galiba pek kilo almadim demstin. Düşünme bence devam et solunum sıkıntısı olmasında inan kilo alırlar bi şekilde mama da yer senide emer yeter. Ben açıkçası fazla istemiyorum kilolu olmasını. 2. Çocuk 3500 demişti doktor çok üzülmüştüm doğuramam kesin diye 1 ay sorna gittimt yine aynıydı. Kolayca da doğmuştu. Kiloyu hiç düşünme. Gününü doldur da inşalalh
Bende lazerliydim ama geri dondu sizde durumlar nasilGebelikte tüy dökücü kremler önerilmiyor, bir yerde okumuştum. İçerisinde yer alan bazı maddeler nedeniyle tüy dökücü kullanmayın, epilasyon, jilet ya da ağda yapın diyorlar. Ben lazerliyim bu yüzden sadece jilet yapıyorum daha doğrusu sağolsun eşim yapıyor.
Ayy gormemisim Bende yazmani bekliyordumBak canım.. Vallah kuaförde calisinca öyle şeyler duyuyorki insan. Bir arap musterinin de aci eşiği çok yuksek. 2 çocuğu var.2side oyle olmus ilk hamileliginde dogumu başladığında anlamamış.Diyor tuvalete gittim bebeğimin kafası elime geldi diyor. Normal dogum ve epiduralsiz yapmislar . Vallah ne güzel dedim agri yok bisey yok rahat doğum..Bazıları o konuda çok şanslı oluyorlar.
Bebeklerinin pozisyonları dogum şeklini aldı mı? Yani kafaları aşağı döndü mü .Dogum pozisyonu aldıklarında hem ağrın hem de mide bulantin olur. Benim 1 hafta surmustu. Bana öyle dediler. Yemek için zorla kendini. En azından yagli süt iç uyumadan önce Muz pekmez. Ceviz .avocado ye mesela yagli o da mesela. Korkma son aylara doğru bir istah gidiyor. Yani bende de herkesin öyle olmuyor bazilarinin da iştahı açılıyor bayagi.Hava da sicak insan yiyemiyor.Ama kendini zorla. Tabiki 2 kiloyu geçsinler. 2200 ideal. Gelisim durunca kilo alimlari duruyor sadece. Yani beslenemiyorlar demek.. oyuzden dogurturlar. Kalpleri iyi olur canım merak etme. Onu mecbur kontrol ediyorlar. Yani sancin olduğunda acile gittiğinde ilk iş monitoringdesin biliyorsun.yani mecbur .Sen elinden geleni yap. Yemek için zorla kendini. Yagli Sütü ihmal etme.Muzu da.. Bazıları kadınlar mesela iyi besleniyor ama bebekleri beslenemiyor gelişimleri duruyor. Iyi beslenmesine rağmen.oyuzden dogum yaptırıyorlar.Yani kendini suçlama sakın..Hayırlı Cuma günü hayırlı haberle gelirsin inşAllah.. Sen sadece zorla kendini.
Bacaklarım ve kollarımda değişiklik olmadı hala eskisi gibi bikaç tane çıkıyor sadeceBende lazerliydim ama geri dondu sizde durumlar nasil
Benim de bacak kol kısmımda neredeyse hiç yok lazerden dolayı ama genital bölgede az olmasına rağmen daha hızlı çıkmaya başladı sanki. Göbeğim file sarı sarı tüylendi gerçiBen de ayna ve jilet kullaniyorum. Zaten lazerliydim ama artış oldu gebelikte
Ben de ayna kullandım ama bir sonrakinde temiz temiz ağdacıya gideyim diyorum doğum öncesi.Böyle yalap şap oldu sankiBen, büyük bi ayna aldım. Yere oturuyorum aynayı da karşıma dayıyorum, ona baka baka epilatörle şimdiye kadar işimi gördüm. 1 kez daha yapabilirsem kurtarıcamolmadı "B" planı olarak veet tüy dökücü krem aldım, acil bişey olursa diye.
Aynı durumdayiz hormonlardan dolayi oluyor. Benim de artış oldu malesef. Bacak koltukaltı stabilBenim de bacak kol kısmımda neredeyse hiç yok lazerden dolayı ama genital bölgede az olmasına rağmen daha hızlı çıkmaya başladı sanki. Göbeğim file sarı sarı tüylendi gerçi
Ben de ayna kullandım ama bir sonrakinde temiz temiz ağdacıya gideyim diyorum doğum öncesi.Böyle yalap şap oldu sanki
Kızlar söylemiş ama ben de hatırlatayım canım tüy dökücü kullanmasan daha iyi.
Ben yuzde yuz bitirmemistim lazeri daha yaridaydim o yuzden mi bilmiyorum ama cidden oyle oldu hic lazer olmamisim gibi ama sadece mayo bolgesi kol altim cikmadi bir daha bacaklarda iyiBacaklarım ve kollarımda değişiklik olmadı hala eskisi gibi bikaç tane çıkıyor sadece. Kol altımda ve genital bölgemde biraz arttı gibi geliyor, daha doğrusu daha hızlı çıkıyor diyeyim daha doğru olur Dün kardeşimin eşi şey dedi bir arkadaşı da lazerliymiş ama doğumdan sonra sanki hiç lazer yaptırmamış gibi oldu demiş ama ne derece doğru bilemem umarım öyle birşey olmaz
Normalde hep epilatör ile alıyorum. Hamilelikte de bu aya kadar hep epilatör kullandım. Jiletten korktuğum için hiç kullanmadım. Acil doğumluk bi durum olursa diye tüy dökücü almıştım ama zararlıysa kullanmam. Yine aynı yöntemle epilatör yaparım İnşaAllah.Benim de bacak kol kısmımda neredeyse hiç yok lazerden dolayı ama genital bölgede az olmasına rağmen daha hızlı çıkmaya başladı sanki. Göbeğim file sarı sarı tüylendi gerçi
Ben de ayna kullandım ama bir sonrakinde temiz temiz ağdacıya gideyim diyorum doğum öncesi.Böyle yalap şap oldu sanki
Kızlar söylemiş ama ben de hatırlatayım canım tüy dökücü kullanmasan daha iyi.
Hormonların etkisi olabilir diye düşünüyorum ben de bakalım yaşayıp göreceğizBen yuzde yuz bitirmemistim lazeri daha yaridaydim o yuzden mi bilmiyorum ama cidden oyle oldu hic lazer olmamisim gibi ama sadece mayo bolgesi kol altim cikmadi bir daha bacaklarda iyi
hormonal olarak mi etkiliyor aceba cok kotu
o kadar aci bosa gitti
MaşallahGünaydın kızlar 32. Haftamızdan karın güncellemesiEki Görüntüle 3107182
Bn bundan almıştım trendyol hamur satıcısından yumuşacıkKuzular battaniye almak istiyorum bir tane almıştım diğerini ne alayım sizce önerisi olan var mı?
Olabilir bilemiyorum :)Doğumdan sonra geçme ihtimali var diyorlar ama acaba kendi kendine de geçmiş olabilir
Napalim dogumdan sonra yeniden baslarizHormonların etkisi olabilir diye düşünüyorum ben de bakalım yaşayıp göreceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?