- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.213
- 598
Bende ayni ve yara yapiyor birde cok zor karni kasimamaya calis ama catlak olmasiinO demirin etkisini ben hergun neredeyse tuvalette yasiyorum. Umarim ilaci birakinca duzelir Benim de simdi sivri derdim var analamdim gitti . Yaz boyu gelip de az az kasindiran sey simdi kizdiriyor. Hele söğüt biti yapisinca halim harap . Gobegim nokta nokta oldu . Habire kaşınıyor. Ne surcem bilmiyorum
bende bu ara sik sik cikmak zorunda kaliyorum arabayla insallah bisey olmazBen her gun kullanıyorum araba. Ama yarim saat falan suruyor. İzne ayrilincaya kadar devam edecegim inşallah bi sıkıntı yaratmaz.
Ay tam ben bu sicaktan oldugunu anladim yag ile ve dusla duruyorumBenimde basim beladaa
Önce deli gibi kaşınıp sonra yara oluyor heryerim
Doktorum kasinti icin bir krem onerdi isterseniz sizde doktoruna soyleyin belki yatistirici bisey onerir
ben ayaklarımın altına yastık koyuyorum öyle yap belki iner ödemlerBen sanirim yuksekte tutmadigimdan oluyor odem uzatsamda duz sekilde oluyor
Bir iki aksam yatakta yaptim onu ama inmedi canimben ayaklarımın altına yastık koyuyorum öyle yap belki iner ödemler
Catlak sukurler olsun suanlik yok canimBende ayni ve yara yapiyor birde cok zor karni kasimamaya calis ama catlak olmasiin
demirden cidden biktim
Cok zorlaniyorum
Benim is yerim 40 dakikalikti . Bunun donusu bir de isim cocuklar derken ben rapor aldimBen her gun kullanıyorum araba. Ama yarim saat falan suruyor. İzne ayrilincaya kadar devam edecegim inşallah bi sıkıntı yaratmaz.
Sorayim bi .. internetten baktim da hamilelere daha fazla geliyor diyor. Iki gundur gece bizim odada sivri dolaniyor. Yakalayamiyorum da esime duyuyor musun diyorum yok, geliyor mu diyorum yok... sinir oldumBenimde basim beladaa
Önce deli gibi kaşınıp sonra yara oluyor heryerim
Doktorum kasinti icin bir krem onerdi isterseniz sizde doktoruna soyleyin belki yatistirici bisey onerir
Aaay araba sürüyormusun. Bende geçen bi süreym dedim çok zorlandım bide manuel olunca bas çek bas çek zaten göbüşümüz nerdeyse direksiyona değcekValla ben iki kere baska nedenler ile hastaneye gittim. 1 saatlik araba sürme ... hastanede isim kisa surdu ama 2. Araba sürüşüm olmasaydi belki sızlanmazdım. Aksam dinlendim hep ama bir lavobaya gitmek bile zor geldi. Bu saatten sonra dikkat etmek gerek
Önemli değil canım. Vallah o kadına hayran kalmıştım.Ama yine de cesaret edemezdim öyle .. bir arap müşterim daha var iki çocuğunda da epidural istememiş. Dogumu biraz geciktiriyor diyor ..Ha o konuda belki haklı olabilir. Ama 2 saatte geciktirse ben 6 cmlik en fazla açıklıkla sonrasını kaldıramam..Adet sancisinda bayılan insandım sürekli acillerde. Çok zor. En güzel benim yengem.gerci onun ki 3.cocuk ama .tabi Allah korudu o da ayrı. Hastaneye yetisemediler. Dogumu yarım saat içinde evde oldu. Ve 4kilo 380 gr di. . Hastanedekiler şok tabi.ambulans Samu ve pédiatre ambulansi gelmişti evine.Hastaneye goturduler sonra 2 gun kaldi cikti. .Ayy gormemisim Bende yazmani bekliyordum
oyy okurken urktumne kadinlar var vay be bu arap kadinlari cidden guclu
sabah bir arap arkadasta dedi biliyormusun
doguma gitmeden zencefil bal sut karistirip icim gidiyorum epidural bile istemiyorumdokuz Ay cekmisim 20 dakika sanciyimi cekemiycem diye ben sok oldum kolay degil sonucta dogum sancisi benim aci esigim cok dusuk
Ahh tam dedigin gibi baslari asagida ve mide bulantisi cok fazla olmaya basladi arada da agriaslinda nasil biliyormusun koku duygum cok artti koklayip tiksiniyorum midem bulana bulana zorla yiyorum cok Kotu hamileligin kazandirdigi tek sey su icmek oldu sanki avokado yumurta gormeye tahammul edemiyorum ama kalanlari yiyorum bol bol ozellikle sut muz kuruyemis pekmez birde dedigin gibi havalar cok sicak insan yemek istemiyor Ayy insallah gecerler 2 kiloyu dedigin gibi 2200 idéal zaten fazlasini tasimaya gucum yetmez sanirim iki buklum kaliyorum oturamiyorum dahi col 26 mmde oldugu icin biraz olsun hafifledim dedigine gibi yapiyorum isim oldukca cikiyorum felan gelince uzaniyorum ev isleri yapmadan bana yeter diye dusundum insallah su cuma guzel gecer ilk kez gorcem icin biraz heycanliyim sanki
Zorda kalmadıkça sürmüyorum ama dün doktor işi vardı 15 dakikalık yol gittim geri geldim Sonra acile gitme durumu oldu peşi sıra sonra yine gittim geldim eve geldim olan oldu Normalde bırakmıştım Ama her gün Kayınvalidemin bakıcısını köyden yola götürüyorum gerekmedikçe sürmüyorum yani şehirdeki evime geçerken belki eşimin arabasıyla giderim koltuğu genişlettiğim için şu anlık sorunsuz sürüyorum ama kramp girme durumu olduğu için biraz endişeliyimAaay araba sürüyormusun. Bende geçen bi süreym dedim çok zorlandım bide manuel olunca bas çek bas çek zaten göbüşümüz nerdeyse direksiyona değcek
yemeklerindeki tuzu azalt ondanda olabilirBir iki aksam yatakta yaptim onu ama inmedi canim
Normalde az tuz katarim . Arada iste kacamak oluyor. O da tuz gerektiren şeylerdeyemeklerindeki tuzu azalt ondanda olabilir
bol su iç çok ayak üstünde kalmamaya çalış başkada yapcak bişi yok bildiğin kadarıylaNormalde az tuz katarim . Arada iste kacamak oluyor. O da tuz gerektiren şeylerde
Canım benim doktor miden bulamıyorsa yemekten bir saat sonra iç dedi. O şekilde azalttı cidden. Tavsiye ederimKizlar mide Bulantilarim demir ilacindanmis Ayy icsem bir dert icmesem ayri dert
napsam bilemedim birakcam sanirim
bence arap kadinlarinin masallahi varÖnemli değil canım. Vallah o kadına hayran kalmıştım.Ama yine de cesaret edemezdim öyle .. bir arap müşterim daha var iki çocuğunda da epidural istememiş. Dogumu biraz geciktiriyor diyor ..Ha o konuda belki haklı olabilir. Ama 2 saatte geciktirse ben 6 cmlik en fazla açıklıkla sonrasını kaldıramam..Adet sancisinda bayılan insandım sürekli acillerde. Çok zor. En güzel benim yengem.gerci onun ki 3.cocuk ama .tabi Allah korudu o da ayrı. Hastaneye yetisemediler. Dogumu yarım saat içinde evde oldu. Ve 4kilo 380 gr di. . Hastanedekiler şok tabi.ambulans Samu ve pédiatre ambulansi gelmişti evine.Hastaneye goturduler sonra 2 gun kaldi cikti. .
Canım o bende de oluyor acaip. Ha bir de kafaları aşağıda ya. Kafalarını cevirirlerken saga sola acaip baskı hissi oluyor. Her an çıkacaklar gibi. Sık lavaboya da gidiyorsundur.. Kaburgalarda agri zor nefes alma.. hepsi oluyor zaten haftan ilerledikce karnın dusecek aşağı.. ozaman rahatliyorsun. Tabi tek problem alttaki baskı artıyor.bir damla su icsen lavabodasin ..Canım kendini zorla.. Zaten cuma günü kontrolünde de belli olur. Ona göre seni daha sık kontrole cagirirlar . Dinlene dinlene yap. . Herseyi bir güne sigdirma. Çok rahat oluyor.
Oouy yarın göreceksin bebeklerini Allahin izniyle.. Iyi gececek Allahin izniyle. .
Bu arada Caf i ne yaptın. Halletmislerdir umarim.
dedigini deneyim Kuzum insallah gecer ya felaket ilaci birakcam olmadiCanım benim doktor miden bulamıyorsa yemekten bir saat sonra iç dedi. O şekilde azalttı cidden. Tavsiye ederim
Beni de çok etkiliyordu şimdi biraz daha iyi. Sana da daha iyi gelir inşaallah. Senin bir de ikiz tüm kanı emiyor minnaklar doğudma zorluk olmasın sonra aman diyim.dedigini deneyim Kuzum insallah gecer ya felaket ilaci birakcam olmadi
Aynen bana cok sey yaptilar basindan beri demirle imtihanim bitmedi serum da yedim ama dayanmiyor ilac kokusu tafi inanilmaz igrenc ama aralarinda en iyiside bu bitmesin diye cay kahve dahi icmiyorum ama dayanmiyor maalesefBeni de çok etkiliyordu şimdi biraz daha iyi. Sana da daha iyi gelir inşaallah. Senin bir de ikiz tüm kanı emiyor minnaklar doğudma zorluk olmasın sonra aman diyim.
Ay bi de kansızlık olunca kahve daha bi tatlı geliyorAynen bana cok sey yaptilar basindan beri demirle imtihanim bitmedi serum da yedim ama dayanmiyor ilac kokusu tafi inanilmaz igrenc ama aralarinda en iyiside bu bitmesin diye cay kahve dahi icmiyorum ama dayanmiyor maalesef
Dün cati muayenesi falan yapmış miydi. Nişan olabilir canım ama endişelenme. Doktorun numarası varda ona da sorabilirsinKızlar acil yardım️
Az önce tuvalete gittiğimde çamaşırımda sarımsı bir akıntı ve içinde kırmızımsı hafif bir leke gördüm. Akıntı normal de kırmızı lekeler normal mi? Gebeliğim boyunca hiç lekelenme olmadı. Korktum çok. Dün muayenem vardı herşey yolundaydı. Ağrım sancım da yok çok korktum görünce. Sizce neden olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?