2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bende ayni ve yara yapiyor birde cok zor karni kasimamaya calis ama catlak olmasiin
demirden cidden biktim
Cok zorlaniyorum
Ben her gun kullanıyorum araba. Ama yarim saat falan suruyor. İzne ayrilincaya kadar devam edecegim inşallah bi sıkıntı yaratmaz.
bende bu ara sik sik cikmak zorunda kaliyorum arabayla insallah bisey olmaz
Benimde basim beladaa
Önce deli gibi kaşınıp sonra yara oluyor heryerim
Doktorum kasinti icin bir krem onerdi isterseniz sizde doktoruna soyleyin belki yatistirici bisey onerir
Ay tam ben bu sicaktan oldugunu anladim yag ile ve dusla duruyorum

Benimde basim beladaa
Önce deli gibi kaşınıp sonra yara oluyor heryerim
Doktorum kasinti icin bir krem onerdi isterseniz sizde doktoruna soyleyin belki yatistirici bisey onerir
Sorayim bi .. internetten baktim da hamilelere daha fazla geliyor diyor. Iki gundur gece bizim odada sivri dolaniyor. Yakalayamiyorum da esime duyuyor musun diyorum yok, geliyor mu diyorum yok... sinir oldum

Aaay araba sürüyormusun. Bende geçen bi süreym dedim çok zorlandım bide manuel olunca bas çek bas çek zaten göbüşümüz nerdeyse direksiyona değcek

Önemli değil canım. Vallah o kadına hayran kalmıştım.Ama yine de cesaret edemezdim öyle .. bir arap müşterim daha var iki çocuğunda da epidural istememiş. Dogumu biraz geciktiriyor diyor ..Ha o konuda belki haklı olabilir. Ama 2 saatte geciktirse ben 6 cmlik en fazla açıklıkla sonrasını kaldıramam..Adet sancisinda bayılan insandım sürekli acillerde. Çok zor. En güzel benim yengem.gerci onun ki 3.cocuk ama .tabi Allah korudu o da ayrı. Hastaneye yetisemediler. Dogumu yarım saat içinde evde oldu. Ve 4kilo 380 gr di. . Hastanedekiler şok tabi.ambulans Samu ve pédiatre ambulansi gelmişti evine.Hastaneye goturduler sonra 2 gun kaldi cikti. .
Canım o bende de oluyor acaip. Ha bir de kafaları aşağıda ya. Kafalarını cevirirlerken saga sola acaip baskı hissi oluyor. Her an çıkacaklar gibi. Sık lavaboya da gidiyorsundur.. Kaburgalarda agri zor nefes alma.. hepsi oluyor zaten haftan ilerledikce karnın dusecek aşağı.. ozaman rahatliyorsun. Tabi tek problem alttaki baskı artıyor.bir damla su icsen lavabodasin ..Canım kendini zorla.. Zaten cuma günü kontrolünde de belli olur. Ona göre seni daha sık kontrole cagirirlar . Dinlene dinlene yap. . Herseyi bir güne sigdirma. Çok rahat oluyor.
Oouy yarın göreceksin bebeklerini Allahin izniyle.. Iyi gececek Allahin izniyle. .
Bu arada Caf i ne yaptın. Halletmislerdir umarim.

Aaay araba sürüyormusun. Bende geçen bi süreym dedim çok zorlandım bide manuel olunca bas çek bas çek zaten göbüşümüz nerdeyse direksiyona değcek
Zorda kalmadıkça sürmüyorum ama dün doktor işi vardı 15 dakikalık yol gittim geri geldim Sonra acile gitme durumu oldu peşi sıra sonra yine gittim geldim eve geldim olan oldu Normalde bırakmıştım Ama her gün Kayınvalidemin bakıcısını köyden yola götürüyorum gerekmedikçe sürmüyorum yani şehirdeki evime geçerken belki eşimin arabasıyla giderim koltuğu genişlettiğim için şu anlık sorunsuz sürüyorum ama kramp girme durumu olduğu için biraz endişeliyim

bence arap kadinlarinin masallahi var
bizim aci esigimiz cok dusuk bende adet sancisina bile dayanamam varya
yengen masallah iyi dayanmis evde ya helal olsun gelecek bebeyi durdurmak imkansiz tabi
hep diyorum eskiler nasil yapiyormus epidural dursun hic bisey yok
Ay Evet bugun ebeye de sordum aceba tardyferondan mi oluyor ayni senin dediklerini soyledi inexium Ic umarim duzelir dedi bende umuymrum Off tuvalete cikma konusunda hic sorma git gel surekli ozellikle geceleri baski cok fazla surekli uyan dur
Oturunca kaburgalarim batiyor resmen oturamiyorum da sicaklarda baya zor oluyor bunlar
cok sukur dedigin gibi ev isi asla yzpmiyorum arada araba surmek disinda yaptigim fazla is yok kasilma iki kez cikiyor en fazla ama artik 26mmnin yetecegini dusunuyorum biraz rahatladim varya o konuda
insallah yarinda guzel konusur seni haberdar ederim kan testi yazmadilae bu ay onuda isteyim Yarin icin heyecan yaptim
off caf hic sorma hala bir cevap yok biliyormusun en son esimin acte de naissance istediler ne alakaysa onu verdim Yarin icin goruntulu randevu almistim onlarla da yarin goruscem dogurcam artik paralari vermemek icin ugrastilar sanki

Beni de çok etkiliyordu şimdi biraz daha iyi. Sana da daha iyi gelir inşaallah. Senin bir de ikiz tüm kanı emiyor minnaklar doğudma zorluk olmasın sonra aman diyim.
Aynen bana cok sey yaptilar basindan beri demirle imtihanim bitmedi serum da yedim ama dayanmiyor ilac kokusu tafi inanilmaz igrenc ama aralarinda en iyiside bu bitmesin diye cay kahve dahi icmiyorum ama dayanmiyor maalesef

Kızlar acil yardım
Az önce tuvalete gittiğimde çamaşırımda sarımsı bir akıntı ve içinde kırmızımsı hafif bir leke gördüm. Akıntı normal de kırmızı lekeler normal mi? Gebeliğim boyunca hiç lekelenme olmadı. Korktum çok. Dün muayenem vardı herşey yolundaydı. Ağrım sancım da yok çok korktum görünce. Sizce neden olabilir

Aynen bana cok sey yaptilar basindan beri demirle imtihanim bitmedi serum da yedim ama dayanmiyor ilac kokusu tafi inanilmaz igrenc ama aralarinda en iyiside bu bitmesin diye cay kahve dahi icmiyorum ama dayanmiyor maalesef
Ay bi de kansızlık olunca kahve daha bi tatlı geliyor Ben de serum versin daha iyi şu haptan diyorum ya. Neyse az kaldı biraz daha sabır

Dün cati muayenesi falan yapmış miydi. Nişan olabilir canım ama endişelenme. Doktorun numarası varda ona da sorabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…