2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Aynen temiz sonucun bol suya devam et, tekrarlamamasi içinhem ödemde yaşamazsın son günlerdeyiz.

Ben banyoya her girdiğimde eldiven ile azar azar aliyordum. En azindan gormesende hissediliyor nerede olduğu. Ama ben bir agdaya gitmiştim soneadan. Lazerli oldugu icin az çıkıyor. Onu da alirim herhalde yine eldiven ile
Lazer ben yaptırmadım 30 yaşıma geldim sürekli ertelemiştim, insan bu tür durumlarda anlıyor nasıl bir hata yaptığını. Eldivenle rahat olur cidden. En azından kararma falan yapmıyordur.
Ağdayı doğumdan 2 önce gidip yaptırsak mesela sorun olur mu acaba?

Kizlar mide Bulantilarim demir ilacindanmis Ayy icsem bir dert icmesem ayri dert
napsam bilemedim birakcam sanirim

L Lalalala1 bende bu ikisini tikladim ama daha élime gecmedi insallah iyidir

Eklentiler

• 4116F582-C1FC-41C3-BC7C-283863AB7A0D.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 100
  • 8E716769-6AC0-41C8-835C-42E80C9F1E84.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 102
Bu sıcaklar maffettı bizi ya can sıkıntısından agustos annelerıni okuyup duruyorum dogumları heyecanlı oluyor orası bıtınce bıde hazırandakıler ne yapmıs dıye bakayım dedım onlarda yaz geldı bebekler acaba üşürmü zıbınla dıye konusp durmuslar eylül gelsede bızde heyecanlansak gerci benım sezeryan 16_22 eylul arası olur dedı dr

Yaaa benimde aşırı belim ağrıyor dünden beri ve bugünde karnımda adet ağrısı gibi bir ağrı var. Dün temizlk yapmıştım ondanmı etkilendi bilemiyorum tabi
Valla ben iki kere baska nedenler ile hastaneye gittim. 1 saatlik araba sürme ... hastanede isim kisa surdu ama 2. Araba sürüşüm olmasaydi belki sızlanmazdım. Aksam dinlendim hep ama bir lavobaya gitmek bile zor geldi. Bu saatten sonra dikkat etmek gerek

Canım üretra florası üredi diyor. Yani mesane içindeki doğal mikroorganizmalar görülmüş sadece. Bir sıkıntı yok demek için rahat olsun

Bende memleketime geldiğim gibi lazere basladim . Malum her yere güvenmiyorum. Tip merkezinde martta baslamistim. Aralikta dugun olmustu. Son lazerim de subatta oldu . Hamile oldugumu da 15 gun sonra ogrendim iste :) oyle kaldi . Dogumdan sinra devam edecegim inşallah ise yariyor simdi . Ne kadar tam bitmese de suan ondan dolayi rahatım.. eldiven karartmiyor tavsiye ederim . Simdilik isine yarar. Dedigim gibi son aylarda belki olmayabilir. Ama olur diye dusunuyorum. Oturdugumuz yerde olur banyaya girdigimizde olur . Her girdiginde alsan zaten biter malum yaz aylari :)

Yeminle bu demir beni cok yordu
O demirin etkisini ben hergun neredeyse tuvalette yasiyorum. Umarim ilaci birakinca duzelir Benim de simdi sivri derdim var analamdim gitti . Yaz boyu gelip de az az kasindiran sey simdi kizdiriyor. Hele söğüt biti yapisinca halim harap . Gobegim nokta nokta oldu . Habire kaşınıyor. Ne surcem bilmiyorum

Canım üretra florası üredi diyor. Yani mesane içindeki doğal mikroorganizmalar görülmüş sadece. Bir sıkıntı yok demek için rahat olsun
çok teşelkür ederim rahatladım
Ödem bende var ya su içiyorum. Onla geçmiyor
benim ayaklarımda şişlik oluyo ama fazla ayakta kalınca uzatınca geçiyo başka ödem yok çok şükür

e bebek alışverişimiz emzirme südyenini kargo bedava olsun diye almıştım başka emzirme südyenide almamıştım deneme amaçlı ama çok beğendim çok rahat şu andada indirimde düşünürseniz

Eklentiler

• 1659618674218136414620.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 94
L Lalalala1 bende bu ikisini tikladim ama daha élime gecmedi insallah iyidir
Güle güle kullan canım benim.

Ben de gecelik ve terlik olayını tamamladım artık kızlar çok şükür. Gecelikleri suwen den aldım, terlik de crocs almayı planlıyordum normal zamanda da giyerim diye onu da aldım.

Mochi alacağım şimdi.

Göğüs kremi için şöyle bi krem önerilmiş b ilken denk gelen var mı?

Eklentiler

• DB3BCB1F-4E34-47CD-84BA-FB96C51E9D56.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 95
Benimde basim beladaa
Önce deli gibi kaşınıp sonra yara oluyor heryerim
Doktorum kasinti icin bir krem onerdi isterseniz sizde doktoruna soyleyin belki yatistirici bisey onerir

Ben her gun kullanıyorum araba. Ama yarim saat falan suruyor. İzne ayrilincaya kadar devam edecegim inşallah bi sıkıntı yaratmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…