2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ultrasonla baktılar mi geçen sefer bakmadı demiştin ya, benim de yarın randevum var bakalım ne dicek
Yok hayır bakmadı direk vajinaluktrason odasına alıyorlar. OrDa da açılma bakıyo. En son ultrason da herşey yolundaymis dedi. Bi bayan talep etti ultrason ona 2 hafta sonraya randevu verdiler. Bilseydim bende ederdim. Ama zaten haftaya 37 38 oluyorum istemedim. Kendini dinle dedi 10 dakika da sancin olursa hastaneye gidersin dedi. Keşke bu doktor girebilseydi doğuma o kadar eli hafif ki hiç bisey hissetmiyorum. Buarada hastane başvurusu için bisey öğrenebildin mi bende haftaya yapicam herhalde başvuruyu. Bide doğumdan önce epidural için imza istiyorlarmış ister misin istemez misin diye. Şancı anında kabuk eemiyolarmış istesen de. Sen ne düşünüyorsun. Ben ilk 2 de almadım ama bunda alsam mi acaba diyorum ihtiyaç olur mu diye düşünüyorum

Aa ilk defa böyle bir şey duyuyorum deneyeceğim inşallah geçer senin peki hamilelik dönemindemi sonra mı geçti?

Oyyy maşallah ya sağlıkla gelsin inşallah doğum şeklinin hiç bir önemi yok canım
Eki Görüntüle 3106382
Kızımın kapı süsü bizim de günümüz belli oldu eski sezaryenle olduğum için. Kısmetse 26 ağustosta kavuşacağız inşallah Çok heyecanlı
Adıyla gelsin minnoş kızımız hemen ekliyorum adını da doğum tarihini de çoğumuz Ağustos ayında doğum yapacağız
Son haftalarda yer daraldığı için rahat hareket edemiyorlar canim normal diye düşünüyorum benimki bu aralar bol bol hickiriyor yemin edebilirim hareketlerini çok ozleyecegine
Sezeryan olursak surda 5 haftamız kaldı eşyalarını yıkadık utuledik hep sadece çantaya yerleştirmesi kaldı kendime olan eksiklerim var benim de alacağım inşallah
Bugün kontrol günüm, vakit yaklaştıkça heyecanlanıyorum Sezeryan için tarih de belli olur sanırım Ağustos son haftası gibi, malum 34+4 oldum. İnşallah güzel haberlerle dönerim
Tarih netlesince beni etiketle kuzum
Normal mi doğacak canim her an supriz yapabilir baya suprizler yaşanıyor ağustos annelerinde de
Kızlar benim sezeryan tarihi belli oldu eğer erken gelmezse bebek 25agustosta doğum olacak inşallah gelişimi önden gidiyor diye bir hafta erkene alindi tarih
Hemen ekliyorum tarihinizi sağlıkla kucağına al canim benim
34+4 anısı olsun
Yaaaa çok tatlısın maşallah size canim
Bu Epilasyon olayını ne yapacağız. Bugüne kadar kendim alıyordum ama göbekten hiçbir şey göremiyorum. Öyle aman aman bir göbeğim de yok ama
Kuzum ya agdaya gideceksin yada esin yardımcı olacak başka yolu yok
Jajindam ne olursa olsun bebek kendi gelmek istemediği sürece doğum sat tarihine göre oluyor mesela şöyle örnek vereyim benim geç yumurtlama olmuştu bebek bı hafta geriden geliyordu sat tarihimi ona göre ayarladı bir doktorum 11 Aralık iken 18 aralığa aldı satı sonrasında bebek önden gitmeye başladı ama gene de doğum 18 aralığa göre olacak dedi kendi gelmediği sürece

Canım ben kuaföre gidiyorum. Yoksa hiç gözükmüyor benimde
maviss_34 ay eşimden çok utanırım valla şaka maka 5-6 hafta kaldı bana hala sanki aylar var gibi geliyor. Ben daha alışveriş kısmındayım aylar sürdü benim alışverişim toptan almadığım İçin.
Bugün emzik aldım son olarak.

Kendim halletmeye çalıştım biraz ama yok bi ağdacıya gideyim ben de T temmuzekim bu arada senin hastane çantası yazını ekran görüntüsü almıştım ondan yararlanmayı planlıyorum. Gayet yeterli; ben de hiç sevmem fazla eşya. Evimde bile fazla bir çöp yoktur :)
Ama eklemeler yaptınız ona dimi canım? Son halini de ekler misin müsait olduğunda.

Ay ilk defa duydum. Unutmazsam yapicam insallaj yüzüme gözüme bi güzellik gelir belki

Evet canım ilave olarak kendime kişisel bakım ürünleri(diş fırçası,krem,el havlusu vs) ekledim. Bebeğe bir şey eklemedim galiba eklemeyeceğimde kimisi diyor az kimisi diyor yetiyor. Evimde yakın gider alırız yani bezde heryer market gerek yok 10 tane koydum zaten.

Son haftalarda yer daraldığı için rahat hareket edemiyorlar canim normal diye düşünüyorum benimki bu aralar bol bol hickiriyor yemin edebilirim hareketlerini çok ozleyecegine
Dün gece dayanamadım acile gittim nst çektiler her şey yolunda çok şükür canım. Ebe de yeri artık daralıyor kilo alıyor o yüzden daha az hareket ediyor dedi içim rahatladı

Bu Epilasyon olayını ne yapacağız. Bugüne kadar kendim alıyordum ama göbekten hiçbir şey göremiyorum. Öyle aman aman bir göbeğim de yok ama
Ben, büyük bi ayna aldım. Yere oturuyorum aynayı da karşıma dayıyorum, ona baka baka epilatörle şimdiye kadar işimi gördüm. 1 kez daha yapabilirsem kurtarıcam olmadı "B" planı olarak veet tüy dökücü krem aldım, acil bişey olursa diye.

Selamlar et benleri çoğalan var mı ve iyi gelen bir şey? Sadece Boynumda feci et benleri arttı bir önerisi olan deneyimi olan varsa mutlu olurum
Bende ondan muzdaribim intde baktım biraz limon sürmek iyi.gelir yazıyordu birkaç kere denedim sadece doğumdan sonra geçer diyolar geçmezse dermatoloji ye gidip temizleticem beni çok rahatsız ediyor

Ayy cok tesekkur ederim takmadan yemeye devam etcem insallah kilo alirlar doktorlar hep daha negatif bu konularda
insallah 2.5 kiloyla dogursam her birini bana yeter
son haftalarda epilasyon kasilma ve erken dogum yapiyor diye bisey var dogrumu aceba

Doktorlar tuy dokucu asla onermiyorlar canim

İnsallah bitanem cok teşekkür ederim

Kizlar ikinci bir doktor gorusu aldim
kiz bebek icin 1800 gr kucuk dedi ama gelismeleri takip edelim buyudukce sorun yok dedi bu buyuk bir sorunmu aceba
vicdan azabi cekiyorum sanki cok yememisim gibi
Bende kafana takmamani oneriyorum canım ne bikim 2 tane bebek var sonuçta e sende minyonsun galiba pek kilo almadim demstin. Düşünme bence devam et solunum sıkıntısı olmasında inan kilo alırlar bi şekilde mama da yer senide emer yeter. Ben açıkçası fazla istemiyorum kilolu olmasını. 2. Çocuk 3500 demişti doktor çok üzülmüştüm doğuramam kesin diye 1 ay sorna gittimt yine aynıydı. Kolayca da doğmuştu. Kiloyu hiç düşünme. Gününü doldur da inşalalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…