Yok hayır bakmadı direk vajinaluktrason odasına alıyorlar. OrDa da açılma bakıyo. En son ultrason da herşey yolundaymis dedi. Bi bayan talep etti ultrason ona 2 hafta sonraya randevu verdiler. Bilseydim bende ederdim. Ama zaten haftaya 37 38 oluyorum istemedim. Kendini dinle dedi 10 dakika da sancin olursa hastaneye gidersin dedi. Keşke bu doktor girebilseydi doğuma o kadar eli hafif ki hiç bisey hissetmiyorum. Buarada hastane başvurusu için bisey öğrenebildin mi bende haftaya yapicam herhalde başvuruyu. Bide doğumdan önce epidural için imza istiyorlarmış ister misin istemez misin diye. Şancı anında kabuk eemiyolarmış istesen de. Sen ne düşünüyorsun. Ben ilk 2 de almadım ama bunda alsam mi acaba diyorum ihtiyaç olur mu diye düşünüyorumUltrasonla baktılar mi geçen sefer bakmadı demiştin ya, benim de yarın randevum var bakalım ne dicek
Aa ilk defa böyle bir şey duyuyorumCanım normal benim her gebeligimde oluyor şimdide bya baya var annem dogumdan cikar cikmaz ki sezeryan olmama rağmensaclarimi et benlerime yüzüme biyik bolgeme leke olan yuzume sürmemi istedi bi sure sonra lekelerde et benleride geçti simdide yapcam insallah
Oyyy maşallah ya sağlıkla gelsin inşallah doğum şeklinin hiç bir önemi yok canımHer şey yolunda çok şükürminik hanım bu kez eliyle yüzünü kapadığı için poz alamadık. Doğumu Ağustos son hafta diye tahmin ediyordum ama doktorum 1 Eylül'den sonraya planlamak istiyor. İlaçları yavaşça kesicez, sezaryen tavsiye etti, diğer türlü miyom bize risk getirir dedi. Haftaya nstye başlıyorum. Minik hanım da 2740 gr olmuş
Adıyla gelsin minnoş kızımızEki Görüntüle 3106382
Kızımın kapı süsübizim de günümüz belli oldu eski sezaryenle olduğum için. Kısmetse 26 ağustosta kavuşacağız inşallah Çok heyecanlı
Son haftalarda yer daraldığı için rahat hareket edemiyorlar canim normal diye düşünüyorum benimki bu aralar bol bol hickiriyor35+0 dan selamlaar. 2 gündür bebeğin hareketlerinde azalma var gibi hissediyorum. Eğer yarın da devam ederse doktora gideceğim umarım herşey yoludadır. Elim ayağım bayağı şişti bu hafta. Yatakta dönmek için eşimi uyandırıyorumEğer sezeryan olursam -ki öyle görünüyor- son 3 hafta. Bir yandan doğurup kavuşmak istiyorum bir yandan karnımdaki hareketlerini çok özleyeceğim diye üzülüyorum
Sezeryan olursak surda 5 haftamız kaldıGünaydın
28-32 haftalar arası amniyon sıvısı en pik seviyede olduğu İçin hareketlerin en çok hissedildiği haftalar bu haftalar arasıymış. Sonra azalıyormuş yavaş yavaş.
Benim uygulama ile birebir gidiyor neredeyse hafta belirtilerim :)
Bugün 33+0 oldu tam, 2 gün sonra randevum var. 3 gün izne ayrıldım. Eksikliklerim tamamlayacağım. Bugünkü hedefim gecelik ve hastane çantası almak bismillah diyip pilatesle başlatıyorum günümü
Tarih netlesince beni etiketle kuzumBugün kontrol günüm, vakit yaklaştıkça heyecanlanıyorumSezeryan için tarih de belli olur sanırım Ağustos son haftası gibi, malum 34+4 oldum. İnşallah güzel haberlerle dönerim
Normal mi doğacak canim her an supriz yapabilir baya suprizler yaşanıyor ağustos annelerinde deAy çok heycanli ağustos anneleri doğruyor. Benimde bugün nst de az sancim cıktı hafif düzensiz doktor bebek yerlesiyordur belki dedim açılma var mi dedim sanki biraz var gibi dedi hadi inşallah. 37. 38. Haftamda gelir bebiş
Hemen ekliyorum tarihinizi sağlıkla kucağına al canim benimKızlar benim sezeryan tarihi belli oldu eğer erken gelmezse bebek 25agustosta doğum olacak inşallah gelişimi önden gidiyor diye bir hafta erkene alindi tarih
Yaaaa çok tatlısın34+4 anısı olsun
Kuzum ya agdaya gideceksin yada esin yardımcı olacak başka yolu yokBu Epilasyon olayını ne yapacağız. Bugüne kadar kendim alıyordum ama göbekten hiçbir şey göremiyorum. Öyle aman aman bir göbeğim de yok ama
Jajindam ne olursa olsun bebek kendi gelmek istemediği sürece doğum sat tarihine göre oluyor mesela şöyle örnek vereyim benim geç yumurtlama olmuştu bebek bı hafta geriden geliyordu sat tarihimi ona göre ayarladı bir doktorum 11 Aralık iken 18 aralığa aldı satı sonrasında bebek önden gitmeye başladı ama gene de doğum 18 aralığa göre olacak dedi kendi gelmediği süreceMerhaba arkadaslar bisey sormam lazım,
Bebisi önden giden ve sezaryen planlayan arkadaşlar sorum size: mesela bebisiniz satiniza göre 32 haftalık olup bebisin durumuna göre 34 çıkıyorsa yani önden gidiyorsa doktorunuz doğum tarihinizi hangisine göre planladı veya planlamali
Canım ben kuaföre gidiyorum. Yoksa hiç gözükmüyor benimde
Ay ilk defa duydum. Unutmazsam yapicam insallaj yüzüme gözüme bi güzellik gelir belkiCanım normal benim her gebeligimde oluyor şimdide bya baya var annem dogumdan cikar cikmaz ki sezeryan olmama rağmensaclarimi et benlerime yüzüme biyik bolgeme leke olan yuzume sürmemi istedi bi sure sonra lekelerde et benleride geçti simdide yapcam insallah
Evet canım ilave olarak kendime kişisel bakım ürünleri(diş fırçası,krem,el havlusu vs) ekledim. Bebeğe bir şey eklemedim galiba eklemeyeceğimde kimisi diyor az kimisi diyor yetiyor. Evimde yakın gider alırız yani bezde heryer market gerek yok 10 tane koydum zaten.maviss_34 ay eşimden çok utanırım valla şaka maka 5-6 hafta kaldı bana hala sanki aylar var gibi geliyor. Ben daha alışveriş kısmındayım aylar sürdü benim alışverişim toptan almadığım İçin.
Bugün emzik aldım son olarak.
Kendim halletmeye çalıştım biraz ama yok bi ağdacıya gideyim ben de T temmuzekim bu arada senin hastane çantası yazını ekran görüntüsü almıştım ondan yararlanmayı planlıyorum. Gayet yeterli; ben de hiç sevmem fazla eşya. Evimde bile fazla bir çöp yoktur :)
Ama eklemeler yaptınız ona dimi canım? Son halini de ekler misin müsait olduğunda.
Ayna çözümünü buldum ben :) ağdaya son vereli de çok oldu, leke yapıyor dediler. Belki fikir olurBu Epilasyon olayını ne yapacağız. Bugüne kadar kendim alıyordum ama göbekten hiçbir şey göremiyorum. Öyle aman aman bir göbeğim de yok ama
Dün gece dayanamadım acile gittim nst çektiler her şey yolunda çok şükür canım. Ebe de yeri artık daralıyor kilo alıyor o yüzden daha az hareket ediyor dedi içim rahatladıSon haftalarda yer daraldığı için rahat hareket edemiyorlar canim normal diye düşünüyorum benimki bu aralar bol bol hickiriyoryemin edebilirim hareketlerini çok ozleyecegine
Ben de ayna ve jilet kullaniyorum. Zaten lazerliydim ama artış oldu gebelikteAyna çözümünü buldum ben :) ağdaya son vereli de çok oldu, leke yapıyor dediler. Belki fikir olur
Ben, büyük bi ayna aldım. Yere oturuyorum aynayı da karşıma dayıyorum, ona baka baka epilatörle şimdiye kadar işimi gördüm. 1 kez daha yapabilirsem kurtarıcamBu Epilasyon olayını ne yapacağız. Bugüne kadar kendim alıyordum ama göbekten hiçbir şey göremiyorum. Öyle aman aman bir göbeğim de yok ama
Bende ondan muzdaribim intde baktım biraz limon sürmek iyi.gelir yazıyordu birkaç kere denedim sadece doğumdan sonra geçer diyolar geçmezse dermatoloji ye gidip temizleticem beni çok rahatsız ediyorSelamlaret benleri çoğalan var mı ve iyi gelen bir şey? Sadece Boynumda feci et benleri arttı bir önerisi olan deneyimi olan varsa mutlu olurum
Ayy cok tesekkur ederim takmadan yemeye devam etcem insallah kilo alirlar doktorlar hep daha negatif bu konulardaKilo alım hızları güzel aslında gayet normal, totalde haftasına göre geri kaldığı için az bulmuş olabilirler. Hiç endişe etme miden neyi alıyorsa onu biraz artır, ben kilo alacaklarını düşünüyorum
son haftalarda epilasyon kasilma ve erken dogum yapiyor diye bisey var dogrumu acebaBu Epilasyon olayını ne yapacağız. Bugüne kadar kendim alıyordum ama göbekten hiçbir şey göremiyorum. Öyle aman aman bir göbeğim de yok ama
Doktorlar tuy dokucu asla onermiyorlar canimBen, büyük bi ayna aldım. Yere oturuyorum aynayı da karşıma dayıyorum, ona baka baka epilatörle şimdiye kadar işimi gördüm. 1 kez daha yapabilirsem kurtarıcamolmadı "B" planı olarak veet tüy dökücü krem aldım, acil bişey olursa diye.
Yok dogumdan sonra saçı sürüyordum bikac aya geciyodu gebelikte degilAa ilk defa böyle bir şey duyuyorumdeneyeceğim inşallah geçer senin peki hamilelik dönemindemi sonra mı geçti?
İnsallah unutmazsaniz hepiniz yapinAy ilk defa duydum. Unutmazsam yapicam insallaj yüzüme gözüme bi güzellik gelir belki
İnsallah bitanem cok teşekkür ederimOyyy maşallah ya sağlıkla gelsin inşallah doğum şeklinin hiç bir önemi yok canım
Adıyla gelsin minnoş kızımızhemen ekliyorum adını da doğum tarihini de çoğumuz Ağustos ayında doğum yapacağız
Son haftalarda yer daraldığı için rahat hareket edemiyorlar canim normal diye düşünüyorum benimki bu aralar bol bol hickiriyoryemin edebilirim hareketlerini çok ozleyecegine
Sezeryan olursak surda 5 haftamız kaldıeşyalarını yıkadık utuledik hep sadece çantaya yerleştirmesi kaldı kendime olan eksiklerim var benim de alacağım inşallah
Tarih netlesince beni etiketle kuzum
Normal mi doğacak canim her an supriz yapabilir baya suprizler yaşanıyor ağustos annelerinde de
Hemen ekliyorum tarihinizi sağlıkla kucağına al canim benim
Yaaaa çok tatlısınmaşallah size canim
Kuzum ya agdaya gideceksin yada esin yardımcı olacak başka yolu yok
Jajindam ne olursa olsun bebek kendi gelmek istemediği sürece doğum sat tarihine göre oluyor mesela şöyle örnek vereyim benim geç yumurtlama olmuştu bebek bı hafta geriden geliyordu sat tarihimi ona göre ayarladı bir doktorum 11 Aralık iken 18 aralığa aldı satı sonrasında bebek önden gitmeye başladı ama gene de doğum 18 aralığa göre olacak dedi kendi gelmediği sürece
Doktorlar biraz öyleler sen boşverAyy cok tesekkur ederim takmadan yemeye devam etcem insallah kilo alirlar doktorlar hep daha negatif bu konularda
insallah 2.5 kiloyla dogursam her birini bana yeter
Insallah hepimiz zorlanmadan dogurup atlatalim su sureciDoktorlar biraz öyleler sen boşverİnşallah gönlündeki gibi olacak
Bende kafana takmamani oneriyorum canım ne bikim 2 tane bebek var sonuçta e sende minyonsun galiba pek kilo almadim demstin. Düşünme bence devam et solunum sıkıntısı olmasında inan kilo alırlar bi şekilde mama da yer senide emer yeter. Ben açıkçası fazla istemiyorum kilolu olmasını. 2. Çocuk 3500 demişti doktor çok üzülmüştüm doğuramam kesin diye 1 ay sorna gittimt yine aynıydı. Kolayca da doğmuştu. Kiloyu hiç düşünme. Gününü doldur da inşalalhKizlar ikinci bir doktor gorusu aldim
kiz bebek icin 1800 gr kucuk dedi ama gelismeleri takip edelim buyudukce sorun yok dedibu buyuk bir sorunmu aceba
vicdan azabi cekiyorum sanki cok yememisim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?